Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Reni, tatolu...dobruuuuuu!!!!
Eya, aj moj bratranec kupil v BS chatu...ale kde presne......netusim ☹
v B.Š je krásne...keď som tam prišla po 10rokoch tak som až plakala...ale za školou nie 😀
dobrú noc
ja sa už tiež pomaly poberiem, Zuzka mi tu chrápe ani Kája Gott v sluchátkach to neprehluší
Doseti...ty si kedy hodis fotecku? Ber si priklad z Eye...... 😀 😀 😀 😀 ta uz ju dala..
doseti sa nám ukázala iba v albume a asi nechce aby sme ju mali každý deň na očiach ...
teda ale doseti tu vydržala pri nás najdlhšie 😉
Hasli...no ved prave, ze uz je tu dost dlho na to, aby uz mala fotku v pase 😀 😀 😀
cica ale zase ju treba pochváliť že tu vydržala, ostatné nám aj fotky poukazovali a už k nám prestali chodiť
asi tu moc chlastáme 😀 😀 😀
doseti ked si zvládla album zvládneš aj pas ...
ja sa s vami lúčim, oči ma už režú ... dobrú nôcku
hasli podľa mena mi to moc nehovorí,...možno keby som videla"ksicht"? 😀
podla tpho som bola ja stvrtáčka a ona druháčka a s druháčkami sme boli vééééľké kamošky...to bolo niečo ako kedysi družba 😀
Doseti 😀 😀 😀 tak sa rýchlo hybaj prefarbiť 😀 😀 😀
odchádzam hviezdy,lebo ma ťažký pracovný víkend čaká ☹ ☹ ☹
dobrú nôcku 🙂
Doseti, klikni na nastavenia a tam mas kolonku Tvoja fotografia a v nej tabulku Prehladavaj, na to klikni a uz si vyber z tvojho PC fotku, ktoru tam chces dat!
ten album to som spolu s mm robila a fotky som mala v pc uložené...lenže ja neviem preniesť tie fotky z mobilu do notboku
cica dík za info cez víkend čosi poriešim
idem končiť za chvíľu je tu mm z práce 🙂
prajem dobre ranko 😉 MI hlasi že od včera stale snežiii 😠 idem kuk co ste popisali
ahojte dobre ranko 🙂 ,aj tu v BS sa stale sype sneh a mohol by uz aj prestat ☹ to preto aby som sa nenudila a mala co odhrabovat 😒 😀 😀
aj u nás zas nasnežilo 😒 a ešte mám aj herpes na papulke 😀 😝 😀
moje dieťa dnes bude spať v škôlke...majú rozprávkovú noc...ale poobede ešte príde na chvíľu domov 😎
dobré ránko 🙂 aj TN hlási Vianoce 😠
babule ste toho včera popísali, čítať nestíham, bože ja chcem aby už bolo 1. apríla, nech nemám toľko roboty

eya tam sa ide okolo internátu "povrazník"? na ten stefutov?...musím sa rozpamätať 😉
a kde si bývala predtým?