icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

vodnarky
25. mar 2010

tatolu-dobru noc.. 🙂

vodnarky
25. mar 2010

hmm..uz je asi fakt dost neskoro..nikdo nikde.. 😕
dobru noc vsetkym.. 🙂

hasleerka
25. mar 2010

no tak ten môj nie je ani elektrikár a ani nevie variť ☹ ☹ ☹ jedine guláš vie vynikajúci 😉

vodnarky
26. mar 2010

ahojte 🙂 je tu vobec niekto? 😅

tatolu
26. mar 2010

Ahoj 😉 ja som tu - zatiaľ 😵
Dnes si sa skor prihlásila. Máš trošku voľna?

aadula
26. mar 2010

ahojte, ja som dnes dostala taký dobrý vtip..teda, že výroky detí..neivem to presne naspamäť a už to nemám v mailiku..ale bolo to asi v tom znení, že chlapček chváli svojho otca, ako on pomáha druhým a ako ho počul v krčme, že sa chváli chlapom, že susede vymietol komín 😀 😀 ...tak to utekal domov mame povedať, že aký je ocino šikovný 😀 😀 😀 a večer nechápal, že keď ocioo prišiel domov, tak mama na neho kričala a povedala mu, že už mu nedá...chlapček nechápal, že čo mu nedá..ale že asi desiatu do práce..lebo od vtedy si ocino musí desiatu robiť do práce sám 😀 😀 😀 😀 som sa tak dobre pobavila 😀 😀

vodnarky
26. mar 2010

dnes som mala ze taky ",kludnejsi"den..upratovala som,varila a este som dala aj zahradu doporiadku..chrbat si necitim..ale uz mam volno.. 😀

aadula- 😀 😀 😀

vodnarky
26. mar 2010

baby,dnes to asi vzdam..ten chrbat ma fakt zacal hrozne boliet.. 😖
vsetkym dobru noc.. 🙂

tatolu
26. mar 2010

vodnarky, takže už máš navarené aj na zajtra?
Ako u vás hlásia na zajtra? Tu sa práve dozvedám, že má pršať 😔
Ja som sa dnes bola celý deň flákať v škole. Z prvej hodiny nám zosekal, tak namiesto skončenia o 11tej sme skončili o 9.30, tak som stihla ešte obchody pobehať - deti sa hádali o poslednú lopatku, tak som bola nejaké kúpiť - júj to bolo radosti 😵
Z poslednej som sa ale musela pýtať, lebo sme mali končiť o 17.45 a drahý musí o 17tej vyrážať do práce 🤐

tatolu
26. mar 2010

vodnarky dobrú. A hlavne si oddýchni 😉

vodnarky
26. mar 2010

navarene na cely vikend.. 😉 papa zatial.. 🙂

aadula
26. mar 2010

vodnárky, oddýchni si... a chrbát je pliaga keď boli ...daj sa pekne vymasírovať 🙂

renka9
autor
27. mar 2010

ahojky, koceny, konecne vikend 😵
aj ked vonku nesvieti slniecko, ale myslim, ze je tam celkom prijemne 😉 ...myslim, lebo som este vonku nebola 😀
tak krasny vikend vsetkym prajem 🙂

tatolu
27. mar 2010

Reni, u nás svieti 😵 ale je dosť veterno - chladný vietor. 😔
Konečne sedím 😝 - okná poumývané, obývačka vyriadená 😵 viac dnes asi nebudem vládať 😀

vodnarky
27. mar 2010

🙂 ahojte..u nas je striedavo..ked sa zamyslim,ze jeeej,svieti slniecko,pojdeme von,tak sa zamraci..a ked si pomyslim,ze zostaneme radcej doma,tak aj slnko vyleze.. 😉
ani nenaratam,kolko krat sa mi stalo,ze som v krasnom slnecnom pocasi isla z malou na ihrisko a jak sme vstupili do detsckeho arealu,sa zrazu zamracilo a vsetci zacali odchadzat.. 😅 😉
😉

tatolu
27. mar 2010

vodnárky ahoj 😉
No prečo to počasie nemôže fungovať tak ako to chceme my? Však ono je tu pre nás a nie my pre neho 😕 😅 😀 😀 😀

vodnarky
27. mar 2010

juuuj..to by bola paraaaada!!!!! 😀 😀 😀

aadula
27. mar 2010

my sme boli dnes vonku, ale sa mi videlo, že bolo dosť chladno...malý mal aj ručičky studené ked sme domov šli

vodnarky
27. mar 2010

🙂 baby..na dnes sa s vami lucim..idem na poharik vinka k susede,kedze je uz ten vikend.. 😉 😉 😉 😉
dobru noc vsetkym.. 🙂

tatolu
27. mar 2010

vodnarky dobu 😉

tatolu
27. mar 2010

dobu - dobrú 😔

doseti
28. mar 2010

aspoň jeden príspevok na dnes...takže dobrú noc všetkým...

emily333
29. mar 2010

haloooooo halooo prajem krasny dník 😉

iwusska
29. mar 2010

halooooooo kde ste vsetky?????? 😨 😨 😨
uz tolko tie okna nedrhnite, lebo sa prederiete na druhu stranu 😀

doseti
29. mar 2010

a tu už skoro nikto...

vodnarky
29. mar 2010

😉 ahojte..aky ste mali vykend?? 😉 😉

bodka13
29. mar 2010

🙂 ahoj....pracovný...ale teraz si užívam 2 dni voľno 😉

...u nás je krásne slnečno,tak chalani išli trošku von 😵 😵 😵

a ostatné mladice ako víkendovali 😕

hasleerka
29. mar 2010

bodka aj ty si mala pracovný víkend, ja som tiež makala ... ale apríl bude hrozne slabý ☹ ☹ ☹

bodka13
29. mar 2010

prečo bude slabý Hasler? ...málo pôjdeš do roboty?

aadula
29. mar 2010

ahojte u nás to ráno vyzeralo na dážď..ale cez obed keď som vybehla von..bolo krááásne...