icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

vodnarky
12. apr 2010

dakujeme..papa neskor.. 😵

zanulienka
12. apr 2010

cafte,my dnes oslavujeme Elaia ma 1.rocik,tak vo velkom vyzdobujeme kym spinka

sante
12. apr 2010

Elaie všetko najlepšie k prvému rôčiku 🙂
u nás dnes prší, tak sme boli len u susedy sa pohrať trochu 🙂
ale teda ste stihli toho pokecať cez víkend 🙂 čítala som občas, ale prispievať nestihla, cez víkendy väčšinou návštevy rodičov kedže nebývajú v meste kde my 🙂

zanulienka
12. apr 2010

sante dakujeme,vidim,ze sa snazite.neviem vsade okolo nma sa ludia snazia alebo uz behaju z bruskom,len dufam,ze ja ten virus nechytim 😅

sante
12. apr 2010

hehe, no tebe už asi stačilo, či ešte plánujete? 🙂

zanulienka
12. apr 2010

nie,neplanujeme,stvrtu babu?ani za svet

sante
12. apr 2010

🙂))) ja by som chcela tiež tri baby 😀

zanulienka
12. apr 2010

minule som citala,ze -dievcata si treba zasluzit.tak ja som musela byt velmi dobra.a manzo co hovori,asi by chcel syna,nie'

sante
12. apr 2010

hehe, ja som tiež dobrá a manžel našťastie chce tiež dievčatká 🙂 jeho mama mu stále hovorí že pre zachovanie rodu chlapec, ale vždy to dopadne tak, že sa len povadia a just bude dievča dalšie 😀

zanulienka
12. apr 2010

pretoze my zeny sme mudrejsie,vsak.ja mam 3 baby,teraz mam tehu 3 svagrine a vsetky cakaju chlapcov

iwusska
12. apr 2010

aj ja som strasne dobraaaaa 😵
ahojte 😵 😵
sante a tiez mam Misicku 😉
zanu vsetko najlepsie Elai k prvemu rociku, hlavne nech je zdravucka 😵

zanulienka
12. apr 2010

kolko dobrych dusi chodi na svete 😀

sante
12. apr 2010

iwusska, všimla som si že máš tiež Mišku a my ju tiež voláme Mišička, Mišiatko 🙂 🙂 🙂 tri babulky závidím veru 😉 len to bude asi sranda ked budú v puberte a budú sa chcieť parádiť 😀
dúfam že aj mne sa podarí tá dobrota potvrdiť 😀

vodnarky
12. apr 2010

zanu-vsetko najlepsie malinkej Elai..hlavne vela zdraviiicka.. 😵

doseti
12. apr 2010

ahojte
a ja som bola stráááááááášne zláááááá.............som kráľovná a mám troch princov.........

maca793
12. apr 2010

zanu á podobne u nás v rodine tiež čakajú len chlapcov alebo už majú ja len robím priemer s dievkami 😀

všetko naj malej 😉

iwusska
13. apr 2010

sante ja uz nemusim na tu srandu cakat, moje maju nejaku skoru pubertu, teda tie starsie, ale najmladsia ich veeelmi rada napodobnuje 😝 😀 prajem ti, aby sa ti co najskor tvoj sen splnil 😵 😵 😵

marianka79
13. apr 2010

baby baby tak ja som zlàààààà ☹ ja by som tiez rada rozsirila o dievcatko vsetky tu ma te 2-3deti aj sante je uz v snazeni o to a ja zostanem pri jednom ☹

zanulienka
13. apr 2010

marianka a co ti prekaza splodit dievcatko?

marianka79
13. apr 2010

iwus to aj mojho to nejak plieska a ja to tiez chytam od neho 😀 je to nakazlive 😅

marianka79
13. apr 2010

chlap zanu chlap sice on nie je prekazka ale ine veci su

zanulienka
13. apr 2010

jaaaj,tak ja ti poslen niektoru moju,chces?potom mi ju vratis 😀

marianka79
13. apr 2010

aj vsetky aspon by nam bolo veselo 😉 aj patko by si prisiel na svoje kedze mas 11rocnu a ked ma rada pokemonov tak jajaaaaj pre tie mensie mame male steniatko tak by sa veru nenudili 🙂

zanulienka
13. apr 2010

fuu,tak sofia a elaia by sa asi od steniatok ani nepohli.a domca ta by asi skor tvoje veci-malovatka,parfemy a take veci uprednostila

marianka79
13. apr 2010

no ved to som si aj myslela ze baby v jej veku sa uz maluju alebo zaujimaju o to no tak by som ju zobrala na manikuru a do parfumerie kozmetiku...... 😀 😀 😝

marianka79
13. apr 2010

a potom na disco 😀

zanulienka
13. apr 2010

jej staci,ze jej urobis vlasy,vymalujes,pozicias tvoje sexy saty a si naj na svete..niekedy ma nazory ako jedna dospela zena

marianka79
13. apr 2010

no asi by jej boli trochu velke

marianka79
13. apr 2010

to ti potom ubuda z tvojej kozmetiky rychlo ak uz teraz je taka paradnica mas sa na co tesit ked ti to povyrasta moja zlata nebudes stihat kupovat 😉

marianka79
13. apr 2010

ked tu o tom tak piseme idem si ja urobit nieco s nechtami lebo ich mam hrozneeee tak pa 😉