Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Ahoj Lekynka...stara, nova, hlavne, ze si zase tu!! 🙂 🙂 Dievcata sa urcite pozatvarali do sukromnej skupiny, tak preto sa ti to takto zda...ja som bola tiez prekvapena, ked som sa tu ocitla po dlhsom case 😉 😉
@lekynka aj tebe....kupila som na trhu 5kg marhúľ, tak sa idem do nich pustiť. Potom navarím, nech majú prázdninujúce deti čo jesť, nech mi nezahynú od hladu zajtra 🙂 Tu je dnes konečne slnečno, ale stále chladno...zajtra máme ísť hrať plážový volejbal, tak dúfam, že už nebude pršať a neomrznú nám v tom piesku paty 😀 😀
Tak to mas co robit 😵 (marhule)
Čo dnes dobreho varis ????
Daj tip na zajtra 😉
To v Bystrici mate plaž ?????
Wau, to by som brala .... 😀
U nas prsi ...... 😨
@lekynka plaz je vyrobena za plavarnou na sezonu, da sa tam aj posediet, hra hudba, pre deti atrakcie a aj sprchy, na vikend slubili aj bazenik pre deti, takze ja mozem hrat a dievcata sa mi tam blaznia 🙂
marhule som nakrajala a zasypala cukrom, dnes by som z nich mala navarit dzem, len neviem, ako to postiham, ked o nejakej 4 len z roboty dojdem...Varila som skoro do polnoci...lebo som musela este bezat na zahradu, potom prisli svagrovci a bolo hadam 9 hodin, kym som sa do toho pustila. Francuzske zemaky a polievku.
A dnes prsi a prsi... 😠 😠
Wau, ty si šikulka 😀
U nas je horuco a pali a pali a pali ...
Aspon si trosku oddychnes a zrelaxujes na plazi, ked pojdete ....
Dik za tip ....
Pekný den ..
ahojte.aj ja splnam vekovu hranicu.som tu nova.kdo chce nem mi napise. budem rada lebo to tu este nepoznam
@00vladka00 no tak ahoj,ja tiež nemám nikoho s kým by som mohla občas pokecať.Ako pozerám tak máš tiež dve baby.Tá staršia je už školáčka?
ahojte maminky.. 🙂
ako sa mate???mala mi spinka,tak ja len tak,ze troska pokecame.. 😵
ahojte 🙂 A to moje slniečko nie a nie zaspať ☹ neviem čo sa deje,ale už druhý deň hrúúúúúúúúza. 😝 A to spávala 2hod. do obeda a 2 po obede.No a v noci aj každú hodinku cucká prso 😝 žeby zúbky?
@vodnarky no tak to máš super že tam máš niekoho z rodiny!Ja som bola pred 17timi rokmi v Nemecku ako oper 3.roky a to bola hrúza 😝 😝 A to neboli ani mob.tel. ani internet,takže ja som fungovala pero,papier a pošta.No a som od Prievidze a dneska tu bolo nádherne 🙂 No a tá moja kuše asi všetko čo jej príde pod ruku 🙂 A čo ty si ešte na "dovolenke",ale pracuješ?
@janca13
jak fajn,ze tam na slovensku mate krasne slniecko..urcite je vela moznosti v takom krasnom pocasi,urobit detom pekny program.. 😎 ....to nam tu prsi a prsi... 😝 ..uz to trva nejake tie 3-4 tyzdne,co sme sa doopalovali.. 😖 ..
inak som este z malou doma,do skolky tu nastupuje nabuduci rok.. 😉 ..tazkze si to este spolu uzijeme.. 😀 😵
inak pred tymi 17 rokmi to muselo byt ozaj tazke,bez mobilou,bez internetu..ani si to teraz neviem predstavit,ako by som tu fungovala.. 😅 ...ale raz sa urcite vratime domov..lebo ako sa hovori..doma je doma.. 😵
@vodnarky tak to počasie ti nazávidím ☹ nemám rada dáždˇ...no tak to si ten rok ešte vychutnaj,lebo ujde ani nebudeš vedieť ako 😠 mne tie 3.roky pri Lucke ušli ako voda,ale zato teraz si to fakt užívam 😎Vôbec sa nestresujem a stihááááááááááám aj teraz som dopiekla tortu,muž má dnes narodeniny ,tak prekvapko... kedˇpríde z práce trošku oslavíme 😀 A tvoj muž je tiež Slovák ?čííí?
No caute....tak sa to tu opat rozrasta, to je fajn 🙂
@janca13 ...sikulka s tou tortou...vidis, ja som zase asi opacny pripad, ja to mam tak, ze musim stihat milion veci, potom niektore nevyjdu, tak som z toho nestastna, ale den ma len 24 hodin, takze sa neda nic robit. A kedze som aj pracujuca a este aj studujuca, tak to nemusim viacej vysvetlovat 😝 😝 A ozaj!!! aj ja som bola v rokoch 92-94 v nemecku robit 😀 😀 Neboli sme spolu?? 😀 😀
@jalao no tak ty pracuješ,študuješ a ešte by si chcela aj piecť?????Vedˇto by si musela byť prinajmenšom "Supermanova"príbuzná 😀 😀 a možno sme sa aj stretli....ja som bola v Deggendorfe a v 2008 aj s manželom v Donaworte a pozerám,že máme skoro rovnako staré dcérky,moja bude mať 11 v októbri
zdraviiim maminky.. 🙂
@janca13
aka bola oslava?prekvapko urcite potesilo..ze?? 😉 😀 ..mnamky-mnam..asi urobim aj ja tento vikend,len tak, alespon tu trasenu tortu..ta je rychlo..poznate??? 😉
inak moj drahy je slovak z tej istej casti Blavy ako ja a chodili sme spolu do tej istej skoly.. 😎 😉
@vodnarky to bola len taká oslavenočka ,ale potešila 🙂 a trasenu teda fakt nepoznám hodˇrecept,vedˇto už len ten názov ma láka,to musí byť niečo na formovanie postavy! 😀 ...a to by sa mi zišlo!!!!!!!!! ;-áááá ty si si presťahovala Blavu do Irska?!šikovný nápad....takže funguje naša kuchyňa? 🙂 😉
@vodnarky 😀 😀 😀 😀 , ja som mala kedysi recept na trasenu tortu, uplne som na nu zabudla 😀 😀 😀 . Tajomstvo je v nejakom pudingovom prašku, ktorý potrasieť so šľahačkovou smotanou a ovocím, hej, je to ona??? mňaaaam, musím to pohľadať ten nápad, alebo nám ho hod ty, pls. 🙂
@janca13 , my sme boli pri Mníchove 🙂 , vtedy ešte fungoval tzv. grenzganger systém....potom ho žiaľ zrušili a my sme sa pekne krásne vrátili domov.
Ja som sa pred chvíľou zobudila, zaspala som s malou....varila som našim hladošom, aby mali na zajtra jedlo a potom ma drobec zavolal, že nech idem na chvíľu ku nej do deckej a takto som dopadla...Pá, idem do postele, ráno vstávam 😖 😖
dobre ranko, no janka, ty uz od siedmej rana rozmyslas o obede? 😀 😀 Ja mam v plane dnes vecer paprikas spravit, zajtra cestujeme na cely vikend na chatu, tak si tam z neho aj vezmem v hrnci, ked sa vratime z turistikovania, dobre nam padne. No a pravdaze musim nejake maso napacovat, co budeme v sobotu grilovat. Pocasie - uz klasicky - hlasia zle, dazdive ☹ , tak dufam, ze neskysneme len vovnutri, ale pojdeme sa hoci aj v plastenkach do kopcov vyvencit...vraj hriby rastu, tak aspon to...
@jalao od pol šiestej 😅 moje dieťa sa rozhodlo vystrojiť ocinka do práce 😠 Paprikáš je dobrý nápad na nedelu,dnes len niečo rýchle pre mňa a na večeru pre muža,aj ked jemu stačí saláma a zelenina,obeduje v práci a Lucku mám na prázdninách. Tú chatu ti úprimne závidím 🙂Ja sa tie oblaky pokúsim zdržať u nás 😀 😀,aby ste si užili slniečko

Zdravim všetky maminečky 🙂)
Nebola som tu veeeeeeeeeeeeeeeelmi dlho, ako vidim aj stranka sa tu upravila ...
Aj babinky sa tu pomenili....
Tak som tu zas ako nova. 😀
Pekný večer.