icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

jalao
6. sep 2010

nazdar, nazdar, tak vcera dalsi zaujemci na byt, bolo to narychlo, MM som nahanala - hento sprac, svoje veci si sprac, balkon pozametaj, ja som glancila kupelku, mlady vysaval,...no poplach 😀 😀 Dopadlo to klasicky...dakujeme, pekne je to tu, ozveme sa vam ☹ Inzerat som v piatok dat nestihla...prisla, ba skor doletela som tam s vyplazenym jazykom o pol aj 5 a oni mali otvorene len do pol 4 ☹ , tomu sa povie centrum pre sluzby zakaznikov...Kedy tam mam ist, ked do pol 4 robim??
Vladka, vitaj tu, ja mam prvacku na rok a mam z toho neurozu 😉 😉 , ja uz som dva krat vypisovala zosit Moje prve ciary, mam to v zivej pamati este 😝 😝

marianka79
6. sep 2010

ahojte 🙂
@janca13 no už mi je lepšie ale ešte idem na URL tak uvidím čo a ako 😒 do jarmoku sa musím dat doporiadku aby sme mohli s patom pobehat kolotoče ale moc si ho neužijem kedže mám piatok rannú a v sobotu nočnú ale neva aspon tolko neminiem aj tak tam býva stále to isté každý rok
@jalao tak také fofry 😝 mala by si dat návrh na zmenu otváracích hodín 😅 a s tým bytom nezúfaj predá sa uvidíš treba len verit 🙂

janca13
6. sep 2010

@marianka79 ty ešte na robotu nepomýšľaj,kedˇnie si celkom ok,aj kedˇ chápem,že peniažky potrebuješ ked´že si sama pekne to vylež 😉 ...JARMOK????????a kde?také akcie ja môžem 😀 😀 😀 😀 😅

marianka79
6. sep 2010

@janca13 v trnave pridi bude to taky mini prater lenze s mojim kaslom asi tazko sa budem kolotocovat nie je to este ok bola som na RTG na URL a Dr.sa to nelubilo tak mam zase ATB ☹ zajtra idem k obvodnej tak neviem co mi povie Uz uzivam tretie antibiotika 😲 za mesiac!!!

marianka79
6. sep 2010

dnes mi patko pomahal robit zemiakove placky no spravil take 4 a tie aj hned zjedol 😝

vodnarky
6. sep 2010

penkny vecer maminky... 🙂 uz mame po lete... ☹ ..dnes ani na minutu neprestalo prsat... 😠 ....
aaaaaaa inak baby!!!!!nasa mala princezna sa nam uz konecne zacala pytat na serblik.... 😀 😀 😀 ...uz je to druhy den bez nehody...... 😵 😵 😵 ..neviem ci som vam to uz spominala,ale asi nie.....no my sme s tym mali velke trampoty...ked som jej chcela dat gatky namiesto plienky,tak sme zazivali take cirkusy,ze si to ani neviete predstavit...tie gatky si vyslovene zo seba "trhala"dole,ze ona chce plienku..!!!!!bola som z toho trochu uz aj zufala,ale nechceli sme ju nutit,aby s toho nemala nejaku traumu... 😢 ..no ale teraz sa uplne tesiiime...!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 ...uz si ich aj sama vypyta..!!!!jupiiiii...!!!! 😀 ..

@marianka79 -urcite treba vyuzit rychlo pekne pocasie...rychlo sa uzdrav a sup-sup uzivat si pocasicko... 😉 😎 😀 ..to my sme uz asi skoncili.... 🙄 ... 😠 .... 😔 ..................................................... 😉

@jalao -to s tymi handrami si uplne viem predstavit.... 😅 ..neuveritelne rychlo rastu tie deturence....ani sa to neda niekedy stihat....to je len cumim na nasu malu... 😕 😅 ...ale mas riadneho vysokeho synatora.... 😅 😅 😅 ..ze 180cm...uaaaaaau.....a to ma este len 15 rokou....neviem sice,do akeho veku deti rastu???ale inak super..!!!! 😉

vodnarky
6. sep 2010

@00vladka00 -vitaj... 😀

vodnarky
6. sep 2010

@janca13
@marianka79
bola tu rec o hodaaaach????ved uz mam aj letenku..koncom septembra som na slovaci jak na koni koli nim.... 😀 😀 😀 juuuchuuuuu...uz sa tesim....zasa sa prezerem.... 😵 mne viac chuti to jedlo,jak ten bucak.... 😝 ..ale vinko neodmietnem... 😉

vodnarky
6. sep 2010

@jalao -tak ty inak fofrujes...sikulka... 🙂 ..neboj urcite ho predas.... 😉

marianka79
6. sep 2010

@vodnarky no daj si fofry jarmok je už teraz cez víkend 😉

vodnarky
6. sep 2010

@marianka79 -jaaaaaj...ani nevrav..... 😅 ...mne este zostava vyse dvoch tyzdnou.... 😠 ..a teraz vies ako to pojde...?jak ked skolak caka na prazdniny a dospeli clovek na dovolenku.... 🙄 🙄 🙄 .............................. 😉

marianka79
6. sep 2010

hej to poznám ja by som to prirovnala .........ked v práci čakám na fajront a tie posledné minuty su najdlhšie 😒

janca13
7. sep 2010

nzdááááár 😀 krásne počasíčko,dúfam,že sa zdrží... 😎

janca13
7. sep 2010

@vodnarky no gratulujééém 🙂 😉 ja som robila operku u doktorov a malá Kača mala 3roky ked´začala chodiť na nočník a vôôôbec im to nevadilo,hovorili,že každé dieťa má v sebe zabudované..(.neviem to nazvať) a skrátka môžeš doň hustiť čo chceš aj tak musí prísť samé nato že sa má pýtať .....(ty kokos ale jaká schomolica zo mňa vyšla) 😀 😀 😅 to moja švagrinka klátila chúdence deťúrence už od 6 mesiacov na nočníku 😠 😠 ani sedkať ešte nevedeli,ale bola pyšná kedˇ sa jej od 10.mes.každé ráno vykakali to moja Ninka ešte len vtedy začala poriadne sedkať 😅 nuž ale......a máš aj meter z ktorého striháš každý deň??? 🙂 🙂

janca13
7. sep 2010

@marianka79 a ešte ma napadlo(máš fotky od mora)či ťa to neodhlieňuje,lebo moja kmotra tiež kašlala stráááááááášne dlho kedˇsme sa vrátili z dovolenky a jej Dr.povedala nech si kúpi len kvapky od kašla.....tak neviem. 😉 Alebo nerobíš v prašnom prostredí?

janca13
7. sep 2010

@marianka79 ooooooozaj aj som zabudla...Všetko najlepšie k meninkám veľa veľa zdravíčka lebo to je skutočne najdôležitejšie 🙂 😉

marianka79
7. sep 2010

@janca13 dakujem 😵 no moze byt lebo som fakt zacala kaslat az po prichode domov hmm ze by som sa takto cistila? Lebo predtym som bola chora ale bez ATB a tiez pracujem v prachu a prievane- s plastami 😖 takze..... Dr.ma nechcela vypisat tak jarmok bude doma ale neva aspon usetrime 😀 no len ta vyplata bude nizka ked marodujem ale kaslat na to

jalao
7. sep 2010

no konečne som tu...radšej by som mala ísť spať 😠 a nie sa tu poflakovať....Ale riešim veci okolo školy a na to mám najlepší čas pri NB takto navečer...MM je celý týždeň odcestovaný, tak gazdujem sama s deckami, dnes sme boli len doma, vonku je tak otrasne zima, jedine na slniečku sa dá vydržať. A tak som leňošila, pozerali sme US open, aj teraz by ešte mala hrať Williams, ale akosi to naťahujú 😒 . Baby aj tu bude budúci víkend Bystrický jarmok, to je už roky tradícia, dodnes si pamatám, ako som tam s tým synom 180cm vysokým s hlbokým bledofialovým kočárom kľučkovala 😀 😀 😀 , on je júnový, takže sedieť vôbec nevedel, ale hlavu vystrkoval jak korytnačka, no proste dááávno to bolo už fakt, až mi je z toho dakedy smutno, ked si na takéto momenty spomeniem.
@vodnarky chápem, ako sa tešíte s toho nočníka 🙂 , ja som sa tiež už potom aj hanbila, ked mali pomaly 2 a pol roka a stále s plienkou (a dakedy aj s naloženou 🙄 ), ale fakt to proste nešlo ani podobrotky, ani "pozlotky" 😀 😀
@marianka79 všetko najlepšie k meninám, nech si šťastná a spokojná a nech si ty aj s malým kuchárom pomocníkom zdraví...to je to najdôležitejšie...Bože - pozerám, že janca želá to isté...no som fak originálna 😔
@janca13 keby som ťa mala kde prenocovať, aj ťa na tej jarmok pozvem!!!! 😝 😝

marianka79
7. sep 2010

@jalao dakujem namiesto burčaku budem čajíček ale pssssst trochu si dám 😉

jalao
7. sep 2010

@marianka79 ešte môžeš aj medovinu...mňaaam, teším sa...len sa musím nejako takticky zbaviť auta v ten deň 😀

marianka79
7. sep 2010

@jalao medovinu to na jarmoku nechutí to skor na vianočné trhy sa šikne ja radšej burčák a cigánsku mnam a kedže nemožem íst von dám si doniest 🙂

jalao
7. sep 2010

Už končím, musím...ráno vstávam...ešte sa musím premôcť do vane, aspoňže už začali kúriť, lebo tu bolo otrasne 😠
@marianka79 dobrú noc.

marianka79
7. sep 2010

@jalao dobru aj tebe

vodnarky
8. sep 2010

pekny den maminky... 😀 ...
@marianka79 -vsetko najlepsie,dodatocne,k meninam.... 😉 ..vcera som akosi nestihala ani na chvylku si sadnut a vecer som bola rada,ze lezim a nemusim sa hybat.... 🙄 ..

@janca13 -tak to je dost zarazajuce....niektore maminky by najradcej prisli do porodnice uz zo serblom v rukach.... 😅 ..
mala si namysli ten meter cim sa meria ako rastie-vyska??tak ten mam... 😀

@jalao -za tie plienky som sa aj ja dakedy hanbila..a hlavne vtedy,ked prislo nejake dievcatko s maminkou,bola este mensia od nasej a nasa pleny a ona bez... 😖 ........... 😔

marianka79
8. sep 2010

@vodnarky dakujem 🙂

jalao
8. sep 2010

No dievčatá, moc sa tu dnes nepopísalo...žiadne nové zážitky? Tak ja som sa dnes vyjadrila do jednej témy o tamagoči a nikto ma tam nepodporil uáááá ☹ ☹ ☹ , pomôžte!!! VEd moja Tánička s s ním úplne krásne hráva..ja za tým nevidím nič nevhodné ani nepedagogické 🙄 Niekedy sa jej tam aj narodia mládatká 😀 😀 , alebo ho nakŕmi, dá spinkať a hotovo...som trochu zmatená o)
Bola tu segra, grilovala som zeleninu na bylinkách a popíjali biele vííííno, idem povešať prádlo a počkám na zápas Cibulkovej, ak teda nezaspím...pááá 😒

jalao
8. sep 2010

@vodnarky no to sme mysleli, ako ten meter na vojne, co sa strihal, kým prišiel opušťák, alebo koniec vojny po dvoch rokoch O))

janca13
10. sep 2010

Ahojte dievčatá!!Juj aj u Vás bolo včera tak krásne??? 😎 No my sme celý deň pobehovali po vonku. 🙂 🙂
@jalao no dˇakujem za pozvanie 😉 ale ja som zistila že aj u nás v PD je každoročný banícky jarmok 😝 no ale akurát počúvam počasie a nič moc 😝
@vodnarky áno mala som na mysli klasika meter....a strihaj a strihaj.... 😅

vodnarky
10. sep 2010

ahojte holky... 😉

@janca13 -jak vam fajn...my to tu mame teraz otras... 😝 ...inak nestriham,ale caaarkujem...a hned vedla si napisem aj datum,aby som videla jak rychlo napredujeme... 😀 ... 😉

@jalao -tak ten nejaky meter co sa strihal na vojne,nemam ani sajnu aky to bol... 😅 ............ 😉 a co sa tyka toho tamagociho,tak podla mna,uz len tym,ze sa tam musis o tu postavicku akoze starat,tak privedie deti na taku malu zivotnu zodpovednost,aj ked nie 100%,ved je to hracka..ale predca...aspon si myslim,lebo ked sa o to nestaras,tak to aj akoze umrie...nie??.. 😕 ....... 😉

vodnarky
10. sep 2010

@marianka79 -a uz si v pohode na tom zo zdraviim..?? 😔 .................. 🙂