icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

iwusska
1. júl 2009

ahaaaaa 😀
na cievnom nie....

zuzadlo
1. júl 2009

uz nech je 27,jul, lebo ma slak trafi,moje nohy vyzeraju strasne,objavuju sa mi na nich cerčvene bolave hrce,ktore,ked miznu, tak stmavnu ako modrina a moja pani doktorka mi povedala, ze to mam podkozny tuk,tak som ju poslala niekam a vyziadala som si doporucenku na cievne 😠 ,uz som mohla byt davno vysetrena

iwusska
1. júl 2009

...ze pozdravujem pani doktorku 😠 😠 😠 že sa jej vobec chce usta otvorit a povedat taku sprostost....

zuzadlo
1. júl 2009

iwusik,veris alebo nie ,ale presne toto som jej povedala 😉

zuzadlo
1. júl 2009

rozlucim sa,musim ist dat lenke opravit okuliare, hnusoba si ich zohla,lebo icvh nechce nosit 😠 ,tak zatial papa

iwusska
1. júl 2009

papa 😵

aadula
1. júl 2009

dobré ránko, my od rána mrnčíme 😅 vyzerá to tu zas na dážď..a tak ideme ešte rýchlo trošku pobehať vonku nech sa vyšťaví a dobre buvá cez obed náš drobček

bodka13
1. júl 2009

čahojte 🙂 ...my sme si dnes pospali skoro do 9,zatiaľ svieti slniečko tak som rýchlo nahádzala botasky oprať 😀
...polievočka sa varí a idem sa potiť pri lapacinky ☹

iwusska
1. júl 2009

bodka cav 😵 ze do deviatej 😖 to ja som uz bola 3 hodiny hore 😀

bodka13
1. júl 2009

...aj ja sa čudujem 😀 nnormálne som neverila vlastným očiam a to Davidko sa vytiahol z postele až po mne 😀 😀 ...iba návštevník Adamko už o pol6 chcel vstávať ☹ tak ho náš tato upratal naspäť do postele a pekne zachrapkal 😀 😀 😀

iwusska
1. júl 2009

bodka no rodinná idylka 😀

zuzadlo
1. júl 2009

cav kocendy 🙂 ,uz sme doma,u nas je strasne teplo, este z e pofukuje 🙂 ,okuliare opravene,nakup vylozeny a moje nozky na 10 minut tiez 😀 😀 😀

zuzadlo
1. júl 2009

bodecka, to je to nocne skypovanie a konikovanie 😀 😀 😀

emily333
1. júl 2009

ahojte nestihla som tu od rana prist som sla na obecny na kavu a az teraz som dosla 😉

aadula
1. júl 2009

my sme už tiež doma..som si Gilmorky pozrela a teraz idem variť..šošovicovú polievku a tarhoňové rizotko 😵

bodečka a kto je Adamko?

cica13
1. júl 2009

cafte, slapem z trhu domov, vonku je straaasne teplo a dusno...

emily333
1. júl 2009

och babenky aj tu je sparno

iwusska
1. júl 2009

cicuš a mydlo máš?????????

emily333
1. júl 2009

babenky ja som riadny macher som si tiahla stary skype 😵 😵 😵 😵 😵 huraaaa

andreah70
1. júl 2009

ahojte kočky hlásim sa zo Slovenska 😀 .........už som stihla byť aj v robote, aj u lekárky s Dominikom ............ v posledný deň dovolenky dostal horúčky, má anginu ☹ dostal anb. dúfam že mu to prejde lebo budúci týždeň idu do tábora.
Inak na dovče bolo super, počasie pekné 🙂

emily333
1. júl 2009

ahoj andy konecne si tu 😉 dominikovi prajem skore uzdravenie

iwusska
1. júl 2009

andy to tak rýchlo ubehlo????? a ešte niekam pojdete? super že si sa nám v zdraví vrátila 😵 a Dominikovi cmuk na uzdravenie 🤐

andreah70
1. júl 2009

kočky ďakujem za Dominika,
iwus v júli nepôjdeme určite nikde decká idú do dvoch táborov, ja mám štvrťročnú DPH takže mám o zábavu postarané a v auguste ešte určite niekde vybehneme.......a ak sa nič iné chata na Zelenej vode to istí 😀

iwusska
1. júl 2009

andy tak na Zelenu asi aj my pojdeme 😀 a sa mi hned rano nezdalo ze ta skype vidim prihlasenu 😨 😀

andreah70
1. júl 2009

to bola Nika na mojom PC doma 😀 , ja som sa v robote neprihlasovala, lebo som potrebola rýchlo čosi porobiť, aby som si mohla papiere zobrať domov a robiť doma, keď je Domino chorý budem pracovať z domu 😀

iwusska
1. júl 2009

to DPH-čko ti teda nezávidím 😖

cica13
1. júl 2009

Andy ahooooooooooooooooooooj....vitaj na Slovensku a uzivaj si to nestale pocasie, co tu stale mame... 😀 😀 😀
Dufam, ze coskoro nahodis fotecky.... 😉 😉 😉

Ivi...ja hlava derava.....a to som isla okolo 2 lekarni..... 😠 😠 😠

andreah70
1. júl 2009

ahoj cicuš už som si začala užívať mám napratý plný balkon akurát začalo pršať 😠
fotky nahodím až budem mať trošku viac času ich pozmenšovať 😉

cica13
1. júl 2009

Na kolko ste vlastne boli pri mori? Mam pocit, ze to hroooozne rychlo ubehlo.....

iwusska
1. júl 2009

cicuš som myslela že sa tu ukážeš a ja ti to pripomeniem 😀 aj sms som ti chcela napísať 😀 😀 😀