Mamičky s fotkou, spoznal vás niekto z Modrého koníka?
Stalo sa vám niekedy, že sa vám niekto prihovoril naživo, že vás pozná z koníka?
Jasne, ja mám aj v prezývke meno a priezvisko...ľudia čo nerobia na sociálnych sieťach zle, neubližujú ľuďom a netrepu sprostosti sa pred druhými nemusia hanbiť ...a tak sa nemusia bat, že ich niekto spozná 😉
Ja som sa prihovorila jednej babe, co tu bola taka aktivnejsia 😀 ale tusim som ju cez facebook vypatrala a spojila si, ze je to ona. A jedna baba z terminoviek ma tiez nejako vypatrala, som pozerala, ze ako to vie 😀
Áno, viacero žien.. aj ja som spoznala.. a dokonca pár žien nadomnou ohrnulo nos, lebo ma poznajú z mk 😅 ale boli aj milé stretnutia, ktoré ma potešili.. avšak fotku si tu už nedám, je naozaj ľahšie hovoriť pravdu, keď viem že ma nikto nebude konfrontovat za to že mám vlastné názory..
Mne sa stalo naopak ze mà na MK spoznal Niekto co somnou bol na vylete fakultativnom pred 20r v Tunise. Vdaka fotke v klobuku ktory je tak zvlastny pruteny no v tvare takej panskej capice z 19st. Nenapada ma ako to nazvat 🤣este ho mam u Maminky a tento rok ho vytasim k moru.. Ja si z toho vyletu pamatam len sprievodkynu.
@marcelasladeckova ja sa nehanbím, iba si súkromie chránim, nedávam na net ani žiadne foto
@jana_eyre_2 prepáčte za otázku, možno zbytočnú...ale pravda sa hovorí len vtedy, keď vás osobne nemôžu konfrontovat? Alebo názor je dnes už len vec anonymity? Je to taká frajerina, že užijem si slobodu názoru, kým nik nevie kto som? ....možno to mám zle navnimane ale táto internetová anonymita je chorá....ľudia si užívajú že môžu povedať co chcú a nenesú za to osobnú zodpovednosť, veď to vlastne nie sú oni...
či mňa spoznal neviem, zatiaľ sa nikto neprihovoril, foto tu nemám... ale ja som spoznala termínovku v mobelixe 😀 neprihovorila som sa, iba som ju videla nakupovať s mužom a dieťaťom.
@marcelasladeckova nemám problém povedať čo si myslím ani na živo, ale nepotrebujem aby ma niekto na živo urážal za to že som svoje myšlienky napísala na nete.. a nepotrebujem sa hádať ani naživo, ani na modrom koniku 😉
Choré podla mňa je nevedieť komunikovať bez toho aby sa šlo do útoku..
@marcelasladeckova keď si na nejakom školení, konferencii, tiež sa nepoznáš s ostatnými účastníkmi a povieš si svoj názor, vidia ťa, ale nepoznajú, Aký je v tom rozdiel? Ti by si si mohla podľa tvojej teórie povedať svoj názor len v okruhu rodiny a blízkych. Ja neskúmam foto prispievateliek na MK, kamarátku som spoznala, lebo mala foto trochu nezvyčajné, výrazne farebné. Takže je tu možno viac žien, ktoré poznám a je mi to jedno.
@marcelasladeckova anonymita na webe neexistuje, to je len domnelá, vsade mas prihlasenie pod emailom, telefonnym cislom, na webe nic nezmizne, to co my pozname su 4% internetu, nikdy sa nic nezmaze, ziadna anonymita. A to ze ja teda nechcem aby moje meno a moje nazory vedeli moji susedia alebo v praci, alebo v skole.
Ano. Parkrat sa mi stalo ze ma na ulici zastavila zena, ze jeeej, Ty si ta soldi z modreho konika 😀 vzdy to bolo mile 😊
Ja som raz videla jednu mamičku, ktorej muž tu aktívne rozoberal jej neveru, ich sexualny život, obidvaja tu majú mená a fotky, bolo mi trapne aj zaňu, keď som si pomyslela koľko cudzích ľudí vie o nej a jej mužovi veci, ktore by vedieť nemali. Ale teda neoslovila som ju, keďže si ju pamätám len vďaka jej mužovi a tomu, čo o nej popísal.
@zenazaba zivo si to viem predstavit, niekde by som ta stretla, zacala by som pistat a tahat muza za rukav, 'Aha, aha to je galganka!'🙆♀️💃🥳... 'Aka galganka?'....'Celebrita z modreho konika.'....'Z modrej kobyly?'....'Myslis, ze by sa so mnou odfotila?'....'No to urcite, fotit sa s nejakou cudzou zenskou.'...'Ale ja ju mam rada'....'A v com je taka super?'...'Vo vsetkom.'...'Urcite ma krive nohy.'... 'Nebud zly.'...'Mam sa ja zacat fotit s cudzimi zenami?'....'Neopovaz sa!'....medzi casom by si nam zmizla z dohladu 😪 Keby som bola sama, bez muza, tak by som len vnutorne vyskala, 'To je galganka, to je galganka! Jupiii'. Az potom by sa dostavil smutok, ze sa nemam s kym podelit o ten super zazitok, ze som stretla galganku 😭
Aj bez fotky 😂. Pred tým som mala iný účet, zdieľala som moje skúsenosti s ťažkým tehotenstvom a podla toho má spoznala priateľova sesternica.
@galganka beriem ta za slovo ✌ ale potom sa nestazuj, ked sa k tebe bude natiskat cudzia zenska s dvoma poharmi zmrzliny. A tie krive nohy...to nie ja, to moj muz. Vo fiktivnom rozhovore v mojej hlave. To na neho by si sa mala paprcit 😛 Ale neboj, on je zvyknuty. Bezne sa na nho nahnevam za nieco, co si predstavim, ze by mohol povedat 😛

ja tu mám kamarátku, takže o sebe vieme, ja keď ja tu foto nemám, ale spoznala som ja ju