Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie
Ahoj.
anicka, gratulujeme k prvému zúbku, teraz sa už budú len sypať jeden za druhým 🙂
ajojte ako sa mate akosi tu nikto nechodi, gratulujeme k zubku ,......bolulka uz ste sa nastahovali si slubila fotocky
ahojte, tak mi uz sme z oravskej poruby 😉
zatial nemam zpojazdneny internet, tak len narychlo pisem od nasich, kym drobcek spi a uz aj utekam naspat. vidim, ze ste tu toho vela nenapisali..
janciaa, fotky budu budu..
Ďakujeme za gratulácie 😉
Dala som Maťke zopár nových fotiek do albumu, ak chcete spravte kuk 😀
bolulka: pozerala som album na streche, kuchyňa je naozaj super 😵
anicka, blahozelame k prvym stojancekom 😉
ta kuchyna.. no teraz uz vyzera inak (je dorobena), len fotky este stale nemam z coho dolozit.. dufam, ze coskoro sme pripojeny.. 😔
jaaj dievcata, materska na dedine - to je utrpenie.. 😢 vsak tu vonku nikoho a nicoho niet 😒
ahojky,
dlhšie som sa neozvala, boli sme v DK, ale neplávali sme, furt máme soplíky. ale už nám konečne vyšli zúbky - a hned dva naraz - očné. tak už máme 10 zúbkov..
anicka gratulujem k zúbku, kukla som foto, maličká je zlatučká. som Vás dlho nevidela. kde ste? aj behám po Brezovci, aj v meste som bola no vôbec Vás nevidno 😉
bolulka blahoželám k novému bydleníčku 😀 . no čo sa týka pobytu na dedine, ani mi nevrav. dnes som behala doobeda a nikoho okrem tetiek maširújúcich na cintorín som nestretla. vlastne jeden kočík, ale v protismere a jeho majiteľku nepoznám 😖 .. no zvykla som si a už sa teším ked vypadnem do práce, medzi ľudí. a ty ako s prácou? kedy nastupuješ?
janciaa a už robíš? pre ktoré zariadenie si sa nakoniec rozhodla?
kurnik dnes fúka ale cewlkom je teplo. ozaj prišiel mi ten nový fusak z emitexu - je suprový, teplúčky a dole je taká časť, ktorá sa odzipsuje a dá sa umyť, ak malý bude náhodou v zime chodiť. čo nepredpokladam, lebo sa bojí.. za jednu ruku pekne prejde, ale ked ho pustíme, aby šiel sám, tak si hned sadne 😒
no majdiska, tie dediny.. stve ma, ze klaudii chyba spolocnost deti.. to vidiet.. stretli sme nejakeho chlapceka v obchode, tak sa na neho vrhla 😀, byvali sme tristvrte dna von a teraz sme ani nie hodinu.. strasne.. 😝 praca? pocitam dni kedy odidem, aby sla medzi deti..
uz mam interneeet, takze vecer dolozim fotocky.. 😉
ahojky majdiska uz robkam vyriesila som to zatial tak ze mala je u mojej starkej zatial to zvlada ale casom teda od januara ju urcite dame do skolky ale este som sa nerozhodla mala sa strasne boji cudzich ludi deti nie ale dospelých s toho mam strach
bolulka tesime sa na fotocky niekedy dojdeme kuk aby si sa tak nenudila alebo dobehni ty 😀 😎
majdiska my poctivo brázdime vonku každý deň aspoň dve hodiny, najmä pro Brezovci, tak neviem prečo sme sa nestretli 😕 Hádam na budúci týždeň, chystáš sa do DK však? 🙂 😉
babulky priznám sa, tie dediny Vám nezávidím, mne by bolo asi smutno 😖 ale zase máte obrovskú výhodu, otvoríte vchodové dvere a ste rovno na záhradke vo svojom, to mi v bytovke chýba 😔
ahojte kočky, tak tu som nebola nepamätám kedy naposledy 😅
ale prichádza zima, polepším sa lebo budem mať , dúfam trošku viac času 🙂
my sme sa vrtátili po mesiaci z liečenia z Kováčovej. bolo nám tam super! malému to pomohlo, už pekne cupká za jednu ručku. možno by už zvládol aj sám, ale príííííííšerne sa bojí 😖
teraz som trošku mimo obraz takže neviem kto má čo nové a kto si ako žije, alebo či už tu prípadne neočakávame nejaké nové prírastky, ale budem vás čítať aby som sa dostala do obrazu a samozrejme sem-tam napíšem 🙂
tu máme zopár fotiek z kúpelov keby ste chceli vidiet http://fotoalbumy.azet.sk/pomoc/niki-kovacova-2...
papa, pekny večer všetkým
nikuliq ahoj, som rada, že Vám Kováčová prospieva 😉 🙂
bolulka: pozrela som fotočky, máte to tam super 😉
Ozaj kočky chcem sa opýtať: neviete náhodou ako sa dá z rýchlovarnej kanvice odstrániť vodný kameň. Niekde som počula, že sa to dá octom, ale nemám predstavu ako. Má s tým niektorá z Vás skúsenosti? 😕
ahojte baby. tak dlho som nepisala. mala som statnice.skolu mam konecne uspesne za sebou. a uz mam pokoj.
Nikuliq tesim sa ze sa mate lespie! je to suplne super! malicky je sikulka a este len bude!!!
prosim vsa neviete odkedy a dokedy je v parku plavanie pre verejnost? keby chceme ist plavat kedykolvek....?
nenka, blahozelaaam.. tak si sa do toho pustila naplno, ze si aj na nas zabudla? 😉 este raz blahozelam..
anicka, daj si do kanvice ocot, trochu vody a var.. bude cista ako lusk.. potom ju este raz prevar cistou vodou, aby si nemala octovu kavicku 😉 😀
Ahojte, nikuliq, minule som na vás myslela, že kde ste sa podeli a či ste ok, som rada, že malý napreduje, len tak ďalej 🙂
anicka, áno, konvicu najlepšie očistíš octom, daj si tam asi 2dcl octu, zalej vodou a nechaj zovrieť, môžeš to tam ešte chvíľu nechať a potom vylej, tou octovou vodou, môžeš čistiť aj vodovodné batérie, celkovo nerez... potom tam nechaj zodvakrát zovrieť vodu a vylej, uvidíš ako sa bude blišťať 😉
nenka gratulujem k štátniciam, to musí byť výdych, čo?
nikuliq - drzim palce, nech sa mate stale lepsie a lepsie 🙂
nenka - GRATULUJEM 😵
anicka - namiesto octu mozes pouzit aj kyselinu citronovu, praskovu alebo stavu, nebude v kuchyni taka octova aroma 😉 a vycisti Ti kanvicu rovnako dobre, samozrejme, tiez musis nechat aspon 1-2x prevriet vodu, aby si nemala kavu alebo caj s cudnou prichutou 😀 😉
ja som trosicka prerobila fotoalbum na modrej streche a dolozila este nove fotky 😉
BAby dakujem KAAAAAAAAAAAAAASNE. vsetkym!!!! este nejaku ulavu nepocitujem, akosi ani tomu nemozem uverit. nezabudla som na vas, ale bola som psychicky odrovnana... akosi som nezvladala. joj neraz som sa v meste aj opila od zufalstva 😅
bolulka mate to krasnucke.take utulne!!! som zvedava ako my budeme zariadovat raz.no bohviekedy....
kto idete v utorok plavat´?? s Ninkou chceme ist, no nevieme na kolku mame ist ked sme zaciatocnici?? Majdiska rad, ty si tam ako doma 😵
dakujem dievcata, aj mne sa to take utulne paci... dobre sa tu citime 😉
nenka, my chceme ist plavat v utorok, tak sa hadam stretneme.. pojdeme na desiatu.. joj, musim skocit k dr. s malou na kontrolu zeleza a po vigantol a tak a uz to veru nie je taka sranda ako ked sme to mali na dva kroky 😝
nenka aj my sa pripájame ku gratuláciám 😉 🙂
bolulka pozerala som album máte to tam naozaj super, mne sa veľmi páči to pódium na telku 😀
ahojte babulky.
anicka dakujem krasne!!!
bolulka ano asi pojdeme. o ktorej??? na desiatu teda?? ozaj bolulka kde to byvate? my mame ist v sobotu na chatu do oravskej poruby, by sme dosli kuknut ja s Ninkou... niekedy poobede. tam byvate?
uz som ti to tu rozpisovala, kde nas najdes, ale radsej ti to poslem v IP, lebo je to dost nebezpecne takto tu davat nejakym uchylakom presne udaje 😝
jooj dievky, ideme dneska asi nasu bublinku odstavit.. drzte palce, aby som si zas nenasla dovod preco nie a aby to dopadlo celkom v pohode. 😝
bolulka, drzim palce v odstavovani 😉 a to byvanie mate suprove, hned by som to brala..
nenka, gratulujeeem, 😉 vitaj v klube, ja som statnicovala v auguste ..

ahojte kde ste všetky? 😕 😕 😕
My máme novinku, prerezal sa nám prvý zúbok, jednotka dole. Zatiaľ z neho síce trčí len milimetrík, ale už tam je 😀
lubecka neboj, ona sa to všetko naučí, to chce len čas, veď Vaneska je šikulka 😉 🙂