icon

Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie

tinka1001
9. aug 2006

Ahoj.

holubok
6. nov 2007

caute,nebolisme tu uz dlhsie,ale citam si vas priebezne.Uz mame dva dolne zubky 🙂 a asi sa nam prerezavaju aj horne.

bolulka
6. nov 2007

holubok, sa máte.. nás to stále len čaká. tu krepčíme s jedným zubom viď v albume digiscrapov posledná fotka 😀

nenka, čo znamenala tá posledná veta 😕 asi si sedím na kábli... 😀

nenka83
6. nov 2007

bolulka zas mi neodpovedas s tym zltkom 😠 ty striga!!!
mamicky z dolneho kubina boli az na strane 2, musela som hladat!

bolulka
6. nov 2007

jaaaaj, nenka, ja mam hlavu v lufte. neviem kde mi stoji 🙂

nenka, vies co si sprav? ako ja. Mamičky z DK mám v záložkovom riadku. tam mám pekne modrého koníka + osobitne dolný kubín. a iba na to kliknem a je to... teda je to v mozille, neviem ako je to s explorerom. 😉

bolulka
6. nov 2007

aha, sakra to zltko... raz do tyzdna menim mesko za zltko. v piatok (ale vzdy mi to nejak vyjde na stvrtok) 😅

anicka
7. nov 2007

Ahojte, nechystáte sa niektorá v sobotu do Poľska? 😕 Ja by som mala ísť s mužíčkom a so svokrovcami. Neviete či sa teraz viac oplatí kupovať v korunách či v zlotých? 😕

anicka
7. nov 2007

Maminky dávali ste dievčatká prepichnúť ušká? Ak áno kedy? 😕

vavka33
7. nov 2007

Ano v porodnici 😉

bolulka
7. nov 2007

ja ešte nieeee 😢

čakám na nastreľovanie...

bolulka
7. nov 2007

a prd nastrelíme, bo dnes som sa bola pýtať v tetovacom štúdiu - tak je to tam nereálne. 😒

asi budeme prepichovať.. 😢 😢 😢

nenka83
7. nov 2007

anicka na trhu to mas za jedno nie? oni tam rozdieli nerobia.ak v obchodoch tak sa oplati za zlote. mi ked chodime do krakowa tak za zlote, je vyhodny kurz.
a nausnicky mame , uz v porodnici sme si dali, inac pre babatka je to zevraj traumatizujuci zazitok som citala v nejakom mudrom casopise.mju malu mi donieli so slzou, chudatko.dobre ze som to nevidela. ☹

vavka33
7. nov 2007

nenka,vies ake by to bolo pre nu teraz?este horsie,ver mi 😉

nenka83
7. nov 2007

prebohaaaa ja hotentot 😲 😲 😲 ake tvrdky 😲 ze rzdiely a my!!! 😅 😅 to ta rychlost!

bolulka
7. nov 2007

nenka, jak keby si inou rečou hovorila. ničomu nerozumiem 😀 😒

nenka83
7. nov 2007

bolulka ze som narobila tvrdky v mojom prispevku.. vid vyssie.

bolulka
7. nov 2007

sakriš, čo sú tvrdky...

veronika13
7. nov 2007

bolulka, ved to detské doktorky prepichujú

nenka83
7. nov 2007

bolulka tvrdy- chyby pravopisne.

bolulka
7. nov 2007

ja viem, ale ja som chcela nastreľovať, bo to vraj nebolí...ja neviem prepichovanie je drastické a zdĺhavé. keby to bolo aspoň len jedno uško. ale hneď za tým druhé... 😔

tretulka
9. nov 2007

teda baby, ja som tyzden nemala net a myslela som si, ze nebudem stihat citat, co ste tu popisali...ale ako vidim, tak to tu nejako stagnuje 😒 ...co odhanate jesennu depku z tohto uzasneho pocasia alebo ste nebodaj chore? 😕

bolulka
9. nov 2007

hej, je to tu take zamlknute.

tretulka
10. nov 2007

to sem vazne nikto nenakukne len bolulka a ja? ☹

bolulka
10. nov 2007

tak to vyzerá... 😒

aalee holky, ja sa stavim, že vy vymýšľate v čom by ste nás tromfli vo vianočných darčekoch... 😀

bolulka
10. nov 2007
nikuliq_
11. nov 2007

no ja mám veru krpca sopľavého - a kedže sa vonku moc nedostaneme na tomto počasí vymýšľam mu od rána do večera program.minule som už aj prišla na koníka, stihla som prečítať čo nové u vás a ked som išla napísať tak sa malý zobudil a neúprosne si ma žiadal .

bolulka
11. nov 2007

nikuliq, daj typy na zabávanie drobčeka... 😉

moja už nechce čítať knižky... 😒

bolulka
11. nov 2007

akože nie že by som ju iba týmto zabávala... 😀 ale len ma mrzí, že táto zábavka u nás padla.. 😔

tretulka
11. nov 2007

bolulka, u nas knizky tiez neletia, to este kym bol Martinko mensi vydrzal so mnou pozerat obrazky zvieratiek, auticok a pod., teraz ho viac zaujimaju predlzovacky, kable, srobovaky a ine srandy 😀 ...ja len dufam, ze obdobie citania kniziek sa u nas este objavi a maly bude mat kladny vztah ku kniham, tak ako jeho maminka 😵 ...ale ak bude po ockovi, vela toho nenacita 😒

anicka
12. nov 2007

ahojte, ospravedlňujem sa, že toho moc nepíšem, ale akosi mám teraz v robote nestíhačky ☹ Ale dnes by mala príjsť nová kolegyňa, ktorá ma bude cez materskú zastupovať tak sa to hádam zlepší 🙂 😉. (ani sa mi nechce veriť, že to tak chytrúčko ubehola a za 3 týždne už idem na materskú. 🙂

V sobotu sme boli v tom Poľsku ako som písala. Kočík už máme doma 😀 😀 😀 . Vytešujem sa, lebo je presne taký aký som chcela a bola k nemu aj autosedačka (takže ja už mám vianoce dopredu) 🙂.

nikuliq: držakám palčeky, aby malý čím skôr vyzdravel 😉
tretulka: aj ja sa bojím, že budem mať s knižkami rovnaký problém. Ak bude malá po mne, tak bude čítať o dušu, ale ak po manželovi, tak sa mi ani neoplatí kupovať knižky 😎 Jediné, čo môj manželíček číta je denná tlač aj to len občas. 🙂

tretulka
12. nov 2007

anicka - tak moj muz cita len odbornu literaturu 🙂 a sem tam si prelistuje Mama a ja - starostlivy otecko 😵