Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 gratulujeeeeeeeeeem
@cilicka22 ano, presne ako pises, kazde dieta je ine, nam to islo lahko, lebo Miska akceptuje vsetko, nocnik, wcko, travicku, nebol vobec problem a nikde. Od roka a pol nema plienky, ale ako hovorim ci sme boli v obchode, vonku alebo doma, vycikala sa. To je zaklad, pokial dietatko neakceptuje nocnik alebo wecko, mozme sa aj na hlavu postavit. Neboj ono to pride. Plienky maju aj svoju vyhodu, napr. teraz ked mi zahlasi ze cikat, tak sa musime vratit domov. Pravidlo je, ze ked je vychystana von, naobliekana obuta treba jej cikat. Cize neboj, uzite si este zimu v pohodli a potom v lete sa do toho pustite.
@cestovatelkaandrea to bol problem, ze ja som do malej pol roka, nejedla skoro nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 preto to islo tak dole. No a teraz jem za dvoch a vaha stale stoji, asi je to tym kojenim, neviem
@svetlankat no to áno..ved to to človeka poteší hlavne ked je naobliekaná teraz cez zimu a chce isť cikať a ti teraz rýchlo rýchlo vyzliekal aby nebola nehoda 😀 😀 snad sa nám to cez leto podarí..budem sa snažíť niako aby si troška obľúbil nočník..no na sedátku sedí aj pol hodinky a potom zlezie dole a sa vyciká..to ma ide poraziť..
no vy ste šikulky..málo ktoré dieťatko sa takto skoro odučí od plienočiek..
@cestovatelkaandrea robil mi vnútorné sono, Dopplerom počúval srdiečko. Objednal ma znova o 5 týždňov, aby bolo už aj na normálnom sone vidieť 🙂
@svetlankat ďakujeem 😵
@cilicka22 urcite sa vam to podari, a nemusis uz vobec ucit na nocnik, ked akceptuje dosku tak to staci, ucte sa uz rovno na velky zachod
@svetlankat ja som nad tým tiež rozmýšľala...ved je to lepšie..aspon by sme mali skok za sebou a chodil by rovno na wc aspon by to bolo praktickejšie aj keby sme niekde boli..ak by náhodou chcel ísť len na nočník..uvidíme snad sa naučíme na to sedátko..držte nám palce.. 😉
@cilicka22 my urcite drzime, uvidis budes prekvapena ako to pekne zvladnete. A ano podla mna nocnik vynechajte, ale ved to uvidis sama ako sa to bude javit.
@svetlankat dakujeme ste zlaté..a čo máte nové vy? píšeme len o tých naších nočníkových starostiach.. 😀 😀
ako sa máte a čo Miška..už sa púšťa rozprávať..či už rozpráva..mi sme stále len pri tom opakovaní slovíčok.. 🙂
@cilicka22 toho sa bojim aj ja. zo soferovania som mala panicky strach a az po niekolkych rokoch som sa odhodlala soferovat. a teraz mavam vselijake nocne mory, ze buram a tak. dufam, ze sa to nikdy nestane 😅
@svetlankat no asi to bude kojenim. ale aj tak super zhodenie vahy 😉
@mia258 tak aj my sme videli nase babatko. robili mi normalne sono na brucho, lebo babatko uz bolo vidiet pekne. malo 17mm a bilo mu srdiecko. videla som aj ocka a crty nosa a licok. Damian bol s nami a len kukal na babatko 😀 buduci tyzden mam vstupnu kontrolu, lebo vcera mi vecer urobila porodna asistentka iba sono. napalila nam fotky na CD a dala tam aj videho zo sona. A pri kazdej kontrole tam dopali nove snimky a videa 🙂 super, takto mozem nasim doma ukazat ako sa drobcek mrvi v bruchu a ako rastie.
@cestovatelkaandrea na také veci ani nemysli..určite nie..len sa potom zbytočne vystrašíš..je hrozné ked človek také niečo zažije..
@cestovatelkaandrea jeej to mas super! Mne este fotky nedavali, snad nabuduce, ked bude viac vidno aj na normalnom sone.
Myslela som, ze necham malu este dnes doma a ona sa rano zobudila a pricupkala k nam s taskou do jasli 😀 Manzel ju potom prichystal a odviezol a ja som normalne vstala az pred deviatou! 😨 To sa mi uz riadne dlho nestalo 😀
@rozpravka99 ahooooj no ja rfada pokecaaaam akurat sa chystam upratovat ale vsetko stihaaaaaaam heheh tak sa tesiiiiim
@cilicka22 Miska uz rozprava, pekne sa rozbehla, uz aj odpapuluje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Mne sa to velmi paci, ze uz si vie povedat svoje, cez vikend mame oslavu, v nedelu ma Miska dva roky, tak sa vytesujeme. Inac nic nove. No a teraz ma trosku sopliky.
@svetlankat tak to je super..dúfam že aj nám to pojde tak rýchlo..nás sa chytá všetko opakovať..ale ešte tak súvisle vety neviem..ako spojiť dve slovíčka to ešte áno ale viac nie..uvidíme možno sa chytí naraz a prekavpí nás..
to ti verím..musí byť podarená..to je také zlaté ked detičky začnú rozprávať a hlavne ked začnú presadvoať svoje..
gratulujeme Miške k narodeninám a prajeme všetko dobré..a veľa darčekov 😀 😀 a idete robiť aj oslavu teda..nás tiež čaká v marci..a už máš všetky darčeky pre malú..
@cilicka22 dnes som mala hodinu cez obed islo to dobre. ani sneh mi nevadil. len jeden sialeny cyklista vyletel zprava na krizovatku, tak som musela dupat na brzdy ale inak to slo celkom ok. instruktor hovoril, ze jazdim omnoho lepsie, len sem tam sa neskoro rozhodujem, pri krizovatkach alebo pri kruhacoch ci mozem ist a tak. no ved uvidim. akurat som dosla do bodu, ze mi je skuska sum a fuk. vsetci do mna naokolo hucia v praci, ze to musim urobit a bla, bla bla. ja som sa uz nadstavila, ze sa kvoli inym stresovat nebudem a ked to nahodou neurobim, tak jednoducho sa svet nezruti a pojdem na skusku o mesiac. su omnoho dolezitejsie veci.
@mia258 dnes chcem pustit rodicom video cez skype, nech pokukaju 😉 uz vidim tie ich reakcie.
A ako Mia so zubkom? Uz je prerezany alebo este nie? Super,ze sa ti pyta do jasiel. Damian rano nikdy nechce ist a poobede ho zas nevieme dostat domov.
@cestovatelkaandrea tak to máš ozaj pravdu..zbytočne sa nenechaj vystresovať..ved aj keby si ti to na prvý raz nepodarilo spraviť..svet sa nezrúti a niesi ani prvá a neposledná..ved nie všetko ide hned na prvý krát..
nestresuj sa a uvídiš spravíš to..verím ti si šikovná..a človek ked je dobre naladený a zbytočne nemysli na najhoršie..všetko ide hned lepšie..
@cilicka22 dakujeme, ideme robit len taku mensiu rodinnu a o tyzden s kamoskami malymi. Darceky uz su nakupene, pobalene, tortu urobim v piatok.
@cestovatelkaandrea už videli? Páčilo sa? 🙂
Mia už lepšie, teraz nemá ani hnačku, ani teplotu, nič. Po jasliach som ju vzala vonku, tak sa vybehala že ledva domov sme došli 😅 Už je po večeri a kupkaní, spinká 😵 Nemá ho ešte úplne prerezaný, ale vidno biele na ďasienku, takže do konca týždňa bude podľa mňa von.
@cilicka22 dik za podporu, dufam, ze to pojde dobre 😉 vcera sme ukazali video babatka nasim rodicom. Strasne boli radi, ze ho mohli vidiet.
@mia258 jojo videli a velmi sa lubilo 😉 sledovanie drobceka v priamom prenose 😀
to je super, ze Mia to takto berie. Dufam, ze ten zub bude coskoro vonku 😉 Super, ze ti tak rychlo zaspi. Nam Damian zaspava az okolo deviatej vecer.
@svetlankat tak všetko prichystané a oslava može začať..a čo si malej kúpila..že by som mala niaku išpiráciu..ak to nieje určené len pre dievčatko..zopár darčekov už mám ale neviem čo ešte dokúpiť 😀 😀
@cestovatelkaandrea to verím..tak už máte aj video..si už teda bola u tej porod.sestry..na prehliadku..
@cilicka22 pravdupovediac babika 😀 😀 😀 😀 😀 taka vysoka 2 cm, play doh plastelina v kufriku na kolieskach a potom taka drevena hra, este by som chcela fifi konvicku uvidime
@svetlankat no ja by som sa tu plaastelínu ešte bála lebo náš malý by to občas asi aj okoštoval..hlavne keby som sa nekukala..mi sme mu kúpili skoro všetko s vláčikom tomášom..dráhu..topánočky supravičku mikinku..tú tomášovú stanicu aj tortu samozrejme tomáš a ccheme mu ešte pozrieť niaky klavír so zvukmi zvierat..uvidíme..
Ahojte mamicky, rada by som sa porozpravala o vsetkom...pripadne by ste mi poradili v niektorych veciach,,... DAakujem
@cilicka22 Miska dostala prvu na vianoce a krasne sa s nou hrame, je na programe kazdy den

@cestovatelkaandrea no tak to ti nezávidím..aj u´nás bývajú takto zle poodhrnané cesty a je to katastrofa..a ked ide ešte niaky neohľaduplný vodič..tak ozaj..muž má neustále nervy a strach...aj ked on rýchlo nechodí..človek nikdy nevie a už raz prežil šmyk a búračku..tak má strach..a hlavne ked ide s nami..
snad sa tie cesty do piatku u vás zlepšia a troška ich dajú do poriadku aby si jazdu vládla na jedničku **** 😀 😀