Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
ahoj..no bazárik funguje asi tak že dáš svoje vecičky..zadáš si hore podmienky predaja aké vecičky predávaš nové a tak niečo k bazáriku..tam si zadáš aj svoje číselko účtu....ako uprednostnuješ platbu či na účet dobierku a podobne..ako počítaš poštovné a tak..
@amalka421 ahoj..no bazárik funguje asi tak že dáš svoje vecičky..zadáš si hore podmienky predaja aké vecičky predávaš nové a tak niečo k bazáriku..tam si zadáš aj svoje číselko účtu....ako uprednostnuješ platbu či na účet dobierku a podobne..ako počítaš poštovné a tak..ked si otvoríš tak ti tam vypíše že zatiaľ nemáš vyplné podmienky predaja..klikni tam a možeš napísať všetko ohľadne tvojho bazárika a platby 😀 😀
@cilicka22 eee... no ja som vedla ako ta jedlaa... no nechapem ale skusmi.. sa pokukat. ked to zvladam v anglictine na ebay. a tunak v slovencine nechapem tak to je dost smutne. asi sa musim zas naucit po slovensky, no co uz to je tak ked clovek zije v zahranici... Ale dakujem velmi pekne.. pokusim sa.. 😀 😢
@cilicka22 u nas leti micky mouse clubhouse, spievankovo 1 a aj 2. To su zatial number one u nas. Maly sa urcite bude tesik, deturence sa vedia tak pekne tesit z kazdej malickosti, my dospeli by sme sa mali ucit 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat no to máš pravdu...aj u nás to letí každé ráno to pozerá na tom disney chanel tak som mu tie dieli všetky nahrala na dvd..aby mala čo pozerať..ved tie rozprávky tam dávajú len raz za čas..
to máš ozaj pravdu..dokážu sa tešiť aj z maličkostí..minule som mu objednala nažehľovačku na tričko maca pu tak celý den s nou chodil ako keby dostal tú najlepšiu hračku na svete..taký bol zlatý a ked som mu ho nažehlila už na tričko tak v nom celý den chodil a každému ukazoval aký ma obrázoček..no zlatý bol 😀 😀
maly by sme si ozaj brať príklad 😀 😀
a gratulujeme Miške k jej krásnemu sviatku..všetko len to najlepšie k 2, narodeninám..veľa zdravíčka..štastíčka a hlavne veľa usmiatých dní..a samozrejme aj tých darčekov aby bolo.. 😀 😀 všetko naj
@cilicka22 dakujeme, bude to zaujimava oslava, vcera sme boli u dr a mala ma laryngitidu. Ale tak hadam zajtra uz bude lepsie
@svetlankat joj to mi je ľúto......ale snad to rýchlo prejde a oslavu to nepokazí a Miška si ju užije naplno.. 😀 😀
@cilicka22 dakujeme, oslavu si urcite uzijeme, uz sa aj citi lepsie, tak hadam sa to bude uz len zlepsovat
@mia258 mne sa tam obydve deticky narodili... aj ked kazde inom meste., ale na tom nezalezi, od septembra hodame do skolky..hadam sa mu zapaci, ale zatial len na 3 hodiny a potom ak sa mu zapaci tak na cely den, Lbo 3 hodiny su zadarmo, a za cele dni sa plati ... Na mesia 200 libier... 😒
@amalka421 aj moja malá sa narodila tu vo FR. A už chodí do jasličiek, ale ona sa tam ráno teší, chcela som po ňu chodiť pred obedom, aby mala obed a spánok už doma, ale ona chce vždy spinkať s ostatnými detičkami, to by bolo kriku, keby som ju brala preč 😀 Tak sa vyspinká tam, o chvíľku mi už asi zavolajú a pôjdem si pre ňu.

@svetlankat no tak to je super..ja tiež nerada kupujem hračky s ktorými sa malý nehrá..a autíčiek od malých aj po veľké mame už vyše hlavy tak sme mu chceli toho tomáška ked to rád pozerá..a na akých rozprávočkách letíte vy...u nás vyhráva..teraz vláčik tomáš mickey mouse a macko pu..inak nechce pozerať nič iné..a ja to pomaly už poznám na spamäť.. 😀 😀