icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
9. feb 2012

@svetlankat no tak to je super..ja tiež nerada kupujem hračky s ktorými sa malý nehrá..a autíčiek od malých aj po veľké mame už vyše hlavy tak sme mu chceli toho tomáška ked to rád pozerá..a na akých rozprávočkách letíte vy...u nás vyhráva..teraz vláčik tomáš mickey mouse a macko pu..inak nechce pozerať nič iné..a ja to pomaly už poznám na spamäť.. 😀 😀

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 Ahoj dakujem za privitanie, ale chcem sa pytat, ako to tu funguje celkovy bazar, leb ja som dala tunak dake vecicky, ale nevidim tu nikde nejaky paypal, alebo nieco podobne, ako peniazky alebo ako zadam ucet.. Dakujem 😀

cilicka22
9. feb 2012

ahoj..no bazárik funguje asi tak že dáš svoje vecičky..zadáš si hore podmienky predaja aké vecičky predávaš nové a tak niečo k bazáriku..tam si zadáš aj svoje číselko účtu....ako uprednostnuješ platbu či na účet dobierku a podobne..ako počítaš poštovné a tak..

cilicka22
9. feb 2012

@amalka421 ahoj..no bazárik funguje asi tak že dáš svoje vecičky..zadáš si hore podmienky predaja aké vecičky predávaš nové a tak niečo k bazáriku..tam si zadáš aj svoje číselko účtu....ako uprednostnuješ platbu či na účet dobierku a podobne..ako počítaš poštovné a tak..ked si otvoríš tak ti tam vypíše že zatiaľ nemáš vyplné podmienky predaja..klikni tam a možeš napísať všetko ohľadne tvojho bazárika a platby 😀 😀

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 eee... no ja som vedla ako ta jedlaa... no nechapem ale skusmi.. sa pokukat. ked to zvladam v anglictine na ebay. a tunak v slovencine nechapem tak to je dost smutne. asi sa musim zas naucit po slovensky, no co uz to je tak ked clovek zije v zahranici... Ale dakujem velmi pekne.. pokusim sa.. 😀 😢

cilicka22
9. feb 2012

@amalka421 neboj uričte to nájdeš len si otvor som bazárik a tam to nájdeš alebo skús pozrieť podmienky bazárika na začiatku stránky.a kde si predtým bývala v zahraničí ak sa smiem spýtať..ja som tiež maturovala kým som sa do toho dostala..uvidíš pojdete to..popozeraj...

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 mozesmi prosim ta presne povedat kde najdem tu pladbu? dakujem
😀

cilicka22
9. feb 2012

@amalka421 no len mi konkretne musíš povedať o akú platbu ide či to chceš uviesť ako podmienky predaja v tvojom bazáriku ako tvoj účet a podobne..alebo chceš to ako platbu niekomu inému

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 ja som byvala a aj byvam v anglicku pri londyne 😀

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 no tak aby mi pladba za vecicky chodila uctom.... dakujem

cilicka22
9. feb 2012

@amalka421 otovor si svoj bazar pod fotkov na začiatk sa ti v strede objaví napísané že nemáš ešte vyplnené podmienky predaja a tak dalej a je tam niečo napísané v tom zmení že zmeniť to a tam zadáš ako chceš aby ti za vecičky platili...

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 toto mas na mysli? Zatiaľ nemáš vyplnený popis a pravidlá.
Ak chceš, napíš niečo o tvojej ponuke a tvojich pravidlách. (napr. koľko čakáš na platbu, ako počítaš poštovné atď)

cilicka22
9. feb 2012

@amalka421 ano a tam si zadaj tvoje podmienky a tvoje číslo účtu nie každý to má vypísané..musím bežať k malému dožaduje sa mojej pozorosti zatiaľ ahoj a držím palce 😉

amalka421
9. feb 2012

@cilicka22 Dakujem velmi pekne, choj kludne.. aj ja musim mojej dcerke venovat, lebo tu krici na mna. :D

svetlankat
9. feb 2012

@cilicka22 u nas leti micky mouse clubhouse, spievankovo 1 a aj 2. To su zatial number one u nas. Maly sa urcite bude tesik, deturence sa vedia tak pekne tesit z kazdej malickosti, my dospeli by sme sa mali ucit 😀 😀 😀 😀 😀

cilicka22
10. feb 2012

@amalka421 tak čo ako si včera dopadla našla si to dúfam že áno..ak niečo budeš ešte potrebovať tak sa len opýtať poradím ovšem ak budem veedieť..budem sa snažiť 😀 😀

cilicka22
10. feb 2012

@svetlankat no to máš pravdu...aj u nás to letí každé ráno to pozerá na tom disney chanel tak som mu tie dieli všetky nahrala na dvd..aby mala čo pozerať..ved tie rozprávky tam dávajú len raz za čas..
to máš ozaj pravdu..dokážu sa tešiť aj z maličkostí..minule som mu objednala nažehľovačku na tričko maca pu tak celý den s nou chodil ako keby dostal tú najlepšiu hračku na svete..taký bol zlatý a ked som mu ho nažehlila už na tričko tak v nom celý den chodil a každému ukazoval aký ma obrázoček..no zlatý bol 😀 😀
maly by sme si ozaj brať príklad 😀 😀
a gratulujeme Miške k jej krásnemu sviatku..všetko len to najlepšie k 2, narodeninám..veľa zdravíčka..štastíčka a hlavne veľa usmiatých dní..a samozrejme aj tých darčekov aby bolo.. 😀 😀 všetko naj

svetlankat
10. feb 2012

@cilicka22 dakujeme, bude to zaujimava oslava, vcera sme boli u dr a mala ma laryngitidu. Ale tak hadam zajtra uz bude lepsie

cilicka22
10. feb 2012

@svetlankat joj to mi je ľúto......ale snad to rýchlo prejde a oslavu to nepokazí a Miška si ju užije naplno.. 😀 😀

amalka421
10. feb 2012

@cilicka22 dakujem ano nasla som to.... dakujem velmi pekne 😀

cilicka22
10. feb 2012

@amalka421 nieje začo rado sa stalo...pomožem ked možem..pozerám že máš dve detičky a tiež aj chlapčeka len o čosi staršieho ako mi... 😀

amalka421
10. feb 2012

@cilicka22 hned som tu moja.. potom ti npisem, musim utekat do obchodu

mia258
10. feb 2012

Ahojte 🙂
Vcera som tu cely den nebola, lebo mm uz odisiel, takze som slamena vdova 😔 😢

@amalka421 ahoj, aj ja ta tu vitam 😵

amalka421
10. feb 2012

@mia258 dakujem.. no aj ja som bez muza, lebo je v uk, ale ja za mesiac idem domov eraz len tak na dovolenke na svk 😀
nesmut vrati sa ti 🙂

svetlankat
10. feb 2012

@cilicka22 dakujeme, oslavu si urcite uzijeme, uz sa aj citi lepsie, tak hadam sa to bude uz len zlepsovat

mia258
10. feb 2012

@amalka421 určite to zvládneme, len včera v noci to bolo také smutné 😒 veď si vieš predstaviť 😵
Aj ja som bola na dovolenke na Slovensku, dva mesiace a potom som bola rada, že sa vraciam späť domov 😅 Dlho už bývate v UK?

amalka421
10. feb 2012

@mia258 viem si predstvit. No hej uz zhruba 5 rokov byvame tam, tak co ma clovek robit ked tunak nema sancu sa zamestnat a je tam platovo lepsie a mame vsetko ...nemozem sa stazovat, aj ked niekdy chyba ta rodina, ved to poznas

mia258
10. feb 2012

@amalka421 Tak to ste už dlho, máte tam aj zázemie, deti si určite zvykli, našli kamošov. Je to síce smutné, že slováci takto musia odchádzať, ale čo už, keď inak sa nedá 😖

amalka421
10. feb 2012

@mia258 mne sa tam obydve deticky narodili... aj ked kazde inom meste., ale na tom nezalezi, od septembra hodame do skolky..hadam sa mu zapaci, ale zatial len na 3 hodiny a potom ak sa mu zapaci tak na cely den, Lbo 3 hodiny su zadarmo, a za cele dni sa plati ... Na mesia 200 libier... 😒

mia258
10. feb 2012

@amalka421 aj moja malá sa narodila tu vo FR. A už chodí do jasličiek, ale ona sa tam ráno teší, chcela som po ňu chodiť pred obedom, aby mala obed a spánok už doma, ale ona chce vždy spinkať s ostatnými detičkami, to by bolo kriku, keby som ju brala preč 😀 Tak sa vyspinká tam, o chvíľku mi už asi zavolajú a pôjdem si pre ňu.