icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

123kika
14. sep 2011

@katuska01 papa pekne sny a dik za super pokec 😉

lucisa
14. sep 2011

@katuska01 dobrou, pěkně se vyspi, já určo přijdu, jsem tady skoro denně, ale víc většinou večer a v noci 😉

@123kika to je úplně normální, že ses bála, u druhého si to ale nepřipouštěj, psychika dělá hodně. Já pila dost, ale já jsem kachna odmala, zapíjím i polévku, kmín jsem taky jedla, spíš ale kvůli prdíkům mimča. Nejmladší s nimi bojovala nejvíc z holek, to jsem i kapala kapičky. Ale homeo nebo tak jsem nebrala.

lucisa
14. sep 2011

I já se dnes rozloučím, holky dobrou a pa zítra 😉

123kika
14. sep 2011

@lucisa vies ja som sa bala aby som mu neuskodila,ale vies ze to tak fungovalo? Maly sa mi vzdy dobre napapal,necuckal a jedol vzdy kazde tri hodiny,niekedy mi spal 4-5hodin a v noci mi spal od3mec.celu noc. Ved jsne keby vrieskal od hladu,ze by som mu dala,Aler akosi pomaly prechadzal od dvoch hodin do 3hodin kojenia. Vedela som,ze sa mi prebudil,tak som ho potulkala momaznala pohrala,rozpravala a maly sa dival,pocuval,prebalila a tak som natahovala postupne po 5-15min.az sme sa dostali na 3hod,rezim. Bolo to prirodzene. Ved pri druhom uvidim ake bude. Ak bude pytat castejsie,tak mu dam

123kika
14. sep 2011

@123kika dobru aj aj idem a dik za pokec pekne sny

alenka600
15. sep 2011

Prajem vsetkym dobre rano!

jajuska1411
15. sep 2011

@graceful9 najlepsie tvjmu riaditelovi lebo ho mas nejakeho divneho lebo ja ked som bola doma so zlomenou nohou po operacii tak som mal aindividualne studium a isla som len na preskusanie a to som bola doma asi 4 mesiace.

katuska01
15. sep 2011

@alenka600 aj tebe dobre ranooo🙂 🙂 🙂

lucisa
15. sep 2011

Čauky všem 😉

katuska01
15. sep 2011

@lucisa 🙂ahooooooj 🙂

zuzana84
15. sep 2011

@123kika tak sa stretame v inej teme, pozeram, ze tu nam vcera zamkli. My nastastie nemame alergiu na kravske mlieko, a vlastne zatial na nic, klop-klop, snad to tak aj vydrzi. Ozaj a ako sa to prejavilo?

michelleuk
15. sep 2011

caute baby co sme prestahovane 😅 boze to moje dieta je zase od 6 hore 😝

katuska01
15. sep 2011

@michelleuk no jasne stahovali sme sa este vecer🙂juj tak to potesi ze od 6 moja vstavala o pol 9 ale je ako za 100certov 😀

jitkatatarova
15. sep 2011

@lucisa vitaj,tak potom som stara aj ja,pozeram ze sme rovesnicky 🙂

lucisa
15. sep 2011

@jitkatatarova 😀 😀 😀 😀 ajaj, já včera letmo koukala na věk holek, ale jak jsem rychle dočítala a pak zjistila, že už jste jinde, tak jsem měla v údajích mišmaš, čímž se omlouvám všem, které jsou stejně staré nebo starší, nemyslela jsem to zle 😀 😀 😀 😀

@michelleuk já tak vstávám běžně denně, holky musí do školy, a prďolka vstane během půlhodinky, max. do 7, to ji už musím rychlovkou obléct, abychom stihly bus.
Ale dnes měly moje nejstarší kočenky premiéru, jely autobusem do školy už samy, jsou to jen 4 zastávky a jezdí s nimi z města i paní učitelka, naštěstí bylíme i školu máme na vesnici, jinak bych neměla odvahu je pouštět samotné.

jitkatatarova
15. sep 2011

@123kika tak to ti zavidim ze ti maly prespi celu noc,lebo u mna je to len zelanie.Nika sa v noci zobudi ze musi cikat,jaj to robi ramus ak sa vycika do plienky,cely dom zobudi a potom ma mliecko, no a Katka ta sa prebudi aj 3x.Prakticky som celu noc prespala od ich narodenia ked som bola 2x na priepustke z nemocnice ☹ Ale hadam sa toho aj ja dozijem. 🙂

michelleuk
15. sep 2011

@katuska01 no ale aspon si sa vyspala 😉 moja teraz skusa s ohradky ujst uz sa jej to moxno podari raz ked sa tak snazi 😒

michelleuk
15. sep 2011

@lucisa tak to mas veslo doma a maly je aky stary?ja som tiez chodievala sama do skoly asi od 4 triedy

jitkatatarova
15. sep 2011

@katuska01 vidis,ja som mala nastudovane ze pitie mlieka z flase je nevhodne pre deti a v akom soku som bola ked som zistila ze ich krmia z flasky.A tak som musela odsavat,no zvykla som si a potom to doma bolo pre mna praktickejsie.Hlavne ze mali moje mliecko. 🙂

jitkatatarova
15. sep 2011

@katuska01 Aspon je to tu pestre. 🙂

jitkatatarova
15. sep 2011

@lucisa ved sa nic nestalo,len mi to pripomenulo situaciu,ked svagrina zacala chodit so svojim manzelom a ked povedala kolko ma rokov,je od nej o 7rokov starsi,tak reakcia rodiny bola,ze s takym starym?A ja na to,ze ci som podla nich stara?Ze nie.A pritom je odo mna este o 4mesiace mladsi 🙂

jitkatatarova
15. sep 2011

No zatial sa lucim, dnes je krasne tak ideme na zahradku. 🙂 🙂 🙂

lucisa
15. sep 2011

@michelleuk já mám tři holky - nejstarší Noemi Nela bude mít v listopadu 9, chodí do 3. třídy, Nathalie Anne bude mít v listopadu 7, ta je prvňačka a nejmladší Amelie Sophie bude mít za 14 dní 1,5 roku. 🙂

katuska01
15. sep 2011

@lucisa mas krasne mena pre baby🙂

michelleuk
15. sep 2011

@lucisa tak to mas super 3 dievcata...a co take anglicke mena?zijes v cechach alebo niekde inde?ja zijem v aglicku zatial mam jedno dite 13 mesacnu Michelle ale chcela by som este dalsie deturence 😅

lucisa
15. sep 2011

@katuska01 dík 😉

@michelleuk já sice žiju v CZ, já i můj manžel jsme Češi, ale máme celkem neutrální příjmení a pak si myslím, že jméno má lidi rozlišovat, nechtěla jsem dávat to, co všichni v okolí. Nadto se nám líbí s manžou spousta holčičích jmen, tak nám bylo líto dát každé jen jedno. Ono to zní možná i anglicky, ale většina byla přejatá z FR, líbí se nám francouzská jména, Noemi je původem hebrejské, do toho jména jsem byla zamilovaná snad od 18, takže první dcera byla jasná.
U druhé chtěl manžel Natálku a já Aničku po mé milované babičce, jen se manželovi nelíbila česky psaná Anna, tak jsme to trochu upravili 🙂
A u poslední už s námi vybíraly i dcery, chtěly Amelii po princezně z filmu Deník princezny, nám se líbila i zkrácená varianta Mia a Sofinka byla opět naše srdeční záležitost.
Zní to možná složitě, ale naštěstí u třetí dcery se už nikdo moc nedivil, je to přece jen častější a u nás byli zvyklí, že nejedeme v klasice. 😀

michelleuk
15. sep 2011

@lucisa aj mne sa pacia velmi cudzoe mena mi sme sa rozhodovali medzi michelle a tiffany ale aj to len 5 min ako sme sa dozvedeli ze bude dievcatko 😉 mne sa tiez velmi paci Liam a Isabella tak to my vychadza ze musime este dvojicky spravit 😀 a ako baby beru v skole vies ked maju ine mena take neceske?

lucisa
15. sep 2011

@michelleuk ve škole je to v klidu, máme totiž velkou budovu, kde je dole školka a nahoře škola, děti spolu většinou jdou všechny ze školky i do školy, tak se znají odmala, nevidí v tom problém, jsou zvyklé. Oni mají ve škole Elizabeth, Maxe, jeden kluk je Patrik Karel, navíc my bydlíme na hranicích s Polskem, takže dvě děti jsou z česko-polských rodin a úplně v klidu.
To se spíš stávají takové úsměvné okamžiky, kdy třeba u prostřední dcery si všichni hoooodně zvykli, že je Aňa, ona tohle jméno víc preferovala, asi se jí líp vyslovovalo a když čas od času šel manžel pro ni do školky a zahlásil, že jde pro Natálku, tak učitelka celá zkroprnělá vykukla, že tam nikoho takového nemají, prostě jí to nedocvaklo. 😀 😀

A zrovna tenhle týden jsem se dívala do regionálních novin a narodila se tady další Noemi, není to zase až tak nezvyklé.

mimuska1
15. sep 2011

@katuska01 co zamkli tuto temu??? 😒

katuska01
15. sep 2011

@mimuska1 no veru museli sme sa prestahovat prave v case ked sa to pekne rozbehlo🙂ale nevadi pokracujeme tuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀