icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

joannas
30. mar 2012

@cestovatelkaandrea šťastnú cestu,a ako idete autom? A malému zober niejake teplejšie veci lebo tu na slovensku sa dosť ohladilo,dokonca podt taramy sa vratila zima,máme tu 30 cm snechu,jaj stou zimou už tak krásne teplo bolo,to od 4 rokov chodia uvas deti do školi?damianko sa teší že ide k babke a detkovi?

joannas
31. mar 2012

@januska555 ahoj,ako sa máš čo deti? Dávala si malej ten jogurt? A čo počasie aké je tam? Predstáv si že unas nasnezilo 20 cm snechu,

januska555
31. mar 2012

@joannas ahoj ďakujem mám sa dobre, detičky mi pred chvíľou obe zaspali, tak mám chvíľu voľno...to sa mi často nestáva že spia obaja naraz...manžel má celý víkend prac. povinnosti tak sme tu len my traja a mne už rastú rohy, lebo treba mi už do pondelka dokonči diplomovku a teraz tu manžel nieje aby bol s deťmi☹ ale taj ešte že v noci spia...lenže ja už ledva stojím...no u nás je počasie v pohode, máme tu asi 10°C a musí byť vysoká vlhkosť, lebo naša meteostanica v kuse od včera ukazuje že bude pršať, ale ešte nepršalo...tak ty si potom odnekiaľ zo severu, keď máte sneh? A ako sa máš ty a čo malý? Zdravý je, lebo toto počasie je taká že už len čakám ktorý z nich ochorie 😒 No malej som jogurt ešte nedala, ale už na ňu čaká biely jogurt v chladničke, len keď úprimne teraz nemám na nič čas, takže len kojím, ale v pondelok by sa to malo už trochu skľudniť, tak potom vyskúšam, som si spomenula že malému som tak dávala biely so sunarkou

joannas
31. mar 2012

@januska555 nie z vihodu z visokych tatier,máme sa dobre ,zatiaľ ne zdraví,ale choď bieli zo sunarkou normalni smotanovi ovocni jej daj,uvidíš že jej nič nebude,á muž si nemôže zobrať pár dni voľna? Keby si videla aký mali sa urobil papulnati na vsetko nieee,

januska555
31. mar 2012

@joannas no manžel až od pondelka bude mať trochu voľnejšie, tak dúfam že stihnem tú prácu...to vieš mama prísť nemohla a ja som sa bála pustiť sa sama s deťmi na 2 hold. cestu k našim..a svokra tá mi tu nikdy nebola pomôcť...ona vyhlásila že sú aj ženy čo majú 4 deti a študujú, takže...povedala tým všetko (aspoň pre mňa)...a vidíš ani som si nevšimla že Poprad...no tak to ti závidím to prostredie, my tu síce tiež máme pekne ( ja som inak zo Zemplína a tam sú skôr roviny) a teraz sme v Gl takže máme tu viac kopcov, ale Tatry...ale ten sneh by ma nepotešil 😉
A náš malý tiež je taký mi už aj v obchode začne robiť scény a tak...hrozné...

joannas
31. mar 2012

@januska555 deti tí už spia? Nás ešte nie,a mala tí už sedi sama? Nevieš mi poradiť dobry internet? Teraz mám z t- mobile ale je dosť pomali ,tak chcela by som iní

januska555
31. mar 2012

@joannas Ahoj no už spia ale malá to je kapitola sama o seba, tá zaspala už o 8 ale v kočíku, lebo keď dávam spať malého v spálni musím mu čítať rozprávku a to by ju budilo a šiel mm vyhodiť niečo do koša čo bol neďaleko kočíka a vypadla mu centovka z vrecka, tak sa zobudila a buntošila mi tu do pol 10...a malá mi nesedí ona nechce ja keď ju posadím tak as celá napne, prehne a vyvalí sa...ale to mi robil aj syn...ten sám sedel asi na 8 mes...ale na 11 chodil...a malý ti chodí tak neskôr spať, lebo to aj náš, zaspal asi pre 10 min....a ja mám internet orange, ale neviem či je to dobrá voľba, ja ho mám od otca z podniku, majú ho k nejakému podnikateľskému paušálu, inak by som ho kvôli cene isto nebrala, predtým som mala tú " mikrovlnku" a to bolo celkom fajn, len som musela byť s notebookom tam kde kábel a tak som kde chcem aj v aute...

joannas
31. mar 2012

@januska555 joj tá má lahki spánok keď ju zobudilo 10 centov však to je lachke,to len dnes tak neskoro pôjde späť lebo o 5 poobede sa zobudil,aj nás mal 8 mesiacov keď sám sedel, a 11 mesiacov keď zacal chodiť,to je aký že mikrovlnka? A nevieš koľko sa platí za ten orange? To sa pripajas cez usb kľúč?

januska555
31. mar 2012

@joannas no to ona má taký lebo to nebola ani že 10 centovka ale len 1 centovka🙂 tak to potom sú tí naši malí podobní, inak aj moj vstával niekedy o 5 ale teraz ho budím okolo 3 aby šiel skor večer...a mikrovlnka je taký ten čo ti ide z kábla, napr my sme ho v byte mali a má ho na starosti niekto ( akože vysvetlenie ala 1. ročník ZŠ 😀 ) A hej môj orange je na USB. A inak tu mikrovlnku majú v tekmer každom meste, skús sa popýtať, zvaknú mať aj celko dobré ceny...

joannas
1. apr 2012

@januska555 ahoj,ako trávite nedeľný deň poli ste nekde? Mi sme celi deň doma lebo sneži fúka,ešte potrebujem poradiť či nevieš ktora značka notbuka je lepšia asus alebo acer? Chcem aj kúpiť nový notebok ale neviem ktorí,

januska555
1. apr 2012

@joannas ahoj no dnes sme boli celý deň doma, nemali sme doma tatika a aj počasie bolo na nič takže nebolo ani na výber. Ale mám už dosť dnešného dňa, malý mi od obeda pílil uši s tým že chce ísť na balkón, ale u nás fučalo a mne sa nechcelo ho obliekať...a s tým notebookom ti asi veľmi neporadím, ja sa v tom nevyznám...

joannas
1. apr 2012

@januska555 aj tak tí ďakujem,aj tu celi deň aj teraz fuci sneži,to poznám ani mne sa niekedy nechce malecho obliekať tak nejde nikde,mi bývame v dome máme aj záhradku takže mali ne vonku aj sám,záhradku nevie otvoriť takže ani nikde neujde,tí tí máš trohu ťažšie keďže bývaš v byte musíš ísť z malim vonku aj tí,a čo roby muž že roby aj vikendi?

januska555
1. apr 2012

@joannas no to hej veď ja tu v tej bytovke...mňa to vôbec nebaví, tak ti závidím že máš záhradku...lebo skutočne ísť von pre mna znamená trepať sa s dvoma deťmi jedným v kočíku a druhým za ruku po rozbitých chodníkoch, alebo ísť na detské ihrisko, ale to sa dá len vtedy, keď malá spí, lebo inak mi vreští v kočíku keď je hore a nehýbeme sa...takže dosť na nič...no a manžel tak ten pracuje popravde najmä cez víkend, lebo on je farár a teraz pred sviatkami... 😉

joannas
2. apr 2012

@januska555 ahoj,ani unas nie všade sú pekné cesti,ihrisko nemáme žiadne,tak teraz muža budeš mať malo doma lebo prichádzajú sviatky,zelený štvrtok ,veľký piatok,biela sobota,velkonocna nedeľa,veľkonočný pondelok,čo ste bnes robili? Mi sme chvíľu boli vonku,bolo krásne + 10,

mama.wolfka
2. apr 2012

@cestovatelkaandrea jeeej, tak si blízko 🙂 ... ale zasa asi pc nebude tvoj častý spoločník ☹ no tak si musím počkať ... veď mne to teda riadne trvalo, že ?
majte krásny čas na SR 😵
a potom už napííííš 😉 papa

cilicka22
3. apr 2012

ahojte kočky ako sa máte 🙂 ..čo máte nové..mi sme momentálne s malým chorý..mame hnisavú angínu..no snad to rýchlo prejde..

januska555
3. apr 2012

@joannas ahoj no u nás aspoň že ihrisko je pekné pred rokom ho opravovali takže ešte sa nestihlo zničiť...a hej no muža teraz doma takmer nemám, ale tak čo už...včera sme boli v PO lebo som bola ešte skonzultovať prácu a dnes už len opravujem chyby, také hlúposti s použitou lit. a idem ju vytlačiť aby som vo štvrtok dala zviazať, až sa mi nechce veriť, že to už mám hotové...aj u nás bolo teplo, mohlo by tak už ostať, ale to sa vám asi roztopil všetok ten sneh čo vám teraz napadol, že?

joannas
3. apr 2012

@cilicka22 ahoj,to sa ako prejavuje hnisava angina visokimi horúčkami a kašlom? Prajem malemu skóre uzdravenie

cilicka22
3. apr 2012

@joannas ahoj..no mamé taký suchý kašlem pekne zapalené hrdielko až biele..a taký ozaj dusivý kašel ako do hrnca..horúčky sme mali len prvý den ale tie hned prešli..dakujeme ti si zlatá..už sa to troška lepší..snad to rýchlo prejde

joannas
7. apr 2012

@cilicka22 ahoj,ako sa má martinko už je zbravi? Teraz je chorý nás branko veĺmy kašle,a ako trávite sviatočný deň? Už máš všetko napecene navarene? My už máme ale ja som piekla len dva druchi,viac sa pri malom neda,ale ani nám netreba

cilicka22
7. apr 2012

@joannas ahoj moja ano už je lepšie..len v noci ho troška duší..tak aj by ste teraz chorý..prajeme rýchle uzdravenie..a máte len kašel..
dnes sme boli u svokrovcov na oslave..svokor mal šestdesiatku tak sme boli gratulovať a troška posedieť..ja som tiež piekla..ale tiež len dva druhy a svokra nám tiež dala z oslavy tak už ani nejdem..ved sme len traja a je nám to dosť..ani to nebude mať kto zjesť...a čo vy už všetko nachystané upratané..už len čakať kupačov však 😀 😀
krásne veľkonočné sviatky prajeme 🙂 🙂

joannas
7. apr 2012

@cilicka22 ďakujem,aj mi už máme upratane navarene,ale upratane až tak úplne nie lebo mali stale nejaké hračky vitahne ale už neodlozi,takže stale mám čo robiť,kupacov nečakane však dievča nemáme,ani mi nikde nepôjdeme mali je chorí aj ja sa akosi cítim prehladnuta,vy čakáte kupacov? Aj tebe krásne sviatky,

mia258
8. apr 2012

Baby, prajem vam veselu Velku noc, hlavne si ju uzite v zdravi a pohode, bez nervov 🙂

joannas
8. apr 2012

@mia258 ahoj,ako sa máš čo máš nové? Ako slavite veľkú noc tiež ako na slovensku že aa kraje šunka klobasi chren a tak? Alebo máte tam dačo iné?

mia258
8. apr 2012

@joannas ahoj 🙂
Nie nie, tu nie je žiadna šunka s chrenom a syrek 😀 Tu na juhu sa robí špeciálne jahňacie mäso s bylinkami.
A žiadna voda a korbáče. Tu to žije čokoládou. Čokoláda vždy a všade, hlavne vo veľkom množstve 😀 Obrovské čoko vajcia, všeličím posypané a plnené, čokoládové figúrky, atď. Aj so svokrou sme robili domácu čokoládu a odlievali formičky. A zajtra sa tu čokoládové vajíčka skrývajú deťom do záhrady a oni ich potom hľadajú. Prídu aj švagriné s deťmi, tak sa tešíme ako im to pôjde a budú sa tešiť čo našli 😵
Podľa mňa sú to oveľa krajšie zvyky ako na Slovensku 😉

joannas
19. apr 2012

@mia258 ahoj,ako sa máš? Čo mia a maličké babetko ? Už vieš čo to bude?

mia258
19. apr 2012

@joannas ahoj 🙂
Ja celkom dobre, dnes som mala trošku tlaky na podbruško, tak som sa zľakla, volala som dokymu a vraj to nič vážne nebude. Teraz uť v pohode, nič necítim 😉
Mia teraz na jar asi našla novú energiu v sebe, lebo liera hore-dolu, každých 5 sekúnd je inde, pohybuje sa rýchlejšie ako loptička na tenisovom zápase a ja nestíham ani sledovať 😀 😀
A zistili sme, že čakáme dievčatko, mm bol úplne nadšený, až plakal do telefóu od šťastia, takže rozplakal aj mňa 😵

mia258
19. apr 2012

@joannas a ty čo nové??? 🙂
Už sem chodí málo ľudí do témy 😒

joannas
19. apr 2012

@mia258 takže sa mm splnilo čo chcel ,mi nič nove tiež mali často becha po vonku,a mm sa tí kedy vráti domov?

joannas
19. apr 2012

@mia258
@mia258 a to je už isté že to bude dievčatko to si bola na 4 D?