Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
ESTE STE TU NA KECANIE 🙂 🙂 🙂 🙂
@cestovatelkaandrea no aj mne je to ľúto ale ked to ozaj inak nejde..snad to rýchlo prejde..a bude zase dobre..tak už troška Damiánko začína žiarliť..ja si nedokážem predstaviť ako by to bolo u nás keby sme čakali bábätko..malý je na mna dosť naviazaný asi by to tiež ťažko znášal...a ako sa ma maminka a bábätko držkáte sa už vite kedy máš termín..
@cestovatelkaandrea a v skolke nieco take neorganizuju?? 🙂 Lebo my aj z jasli niekedy ideme.
Potom daj vediet, ci ti nahodou neposunuli termin. A vlastne aj pohlavie, ked budes chciet 😵
Pohyby zatial necitim. Niekedy sa zastavim a cakam ci to nieco bolo, alebo sa mi to len zazdalo. Ale asi je u mna este skoro.
@magda227 Ahoj! 🙂 Kludne sa vypis nech sa ti ulavi, ved my vsetky to tak robime. Ja by som asi vybuchla, kebyze sa nepodelim o svoje pocity s niekym inym. Aj na to je konik skvely 😉
@cilicka22 No ved to, ze Damian je na mna dost naviazany a asi aj preto je taky. Ved uvidime ako to bude zvladat. Niekedy je zlaty a chce babatko hladkat po brusku, inokedy je zase protivny a nechce o nom ani pocut.
Termin mam zatial 16.9. ale uvidime. Buduci tyzden mame velke sono, tak budem vediet viac. Skontroluju babatko od hlavy az po paty a ak bude spravne natocene budeme vediet aj pohlavie 😀
@mia258 nie u nas je skolka bez fantazie. takze plavanie zacne az v skole.
jasne ze sa podelim o info s pohlavim aj terminom. dufam, ze vsetko je v poriadku a babatko je zdrave. kolegini zistili ze ma jej malicke razstep nad perou. ☹
pohyby dojdu, ja ich citim asi preto skor, lebo som opat dost schudla ako pri prvom tehu, takze citim takmer vsetko na bruchu 😀
@magda227 jasne ze sme tu. a ako dlho to uz Sofiu trapi?
@cestovatelkaandrea u nas ma skolka fantazii az az, niekedy sa aj divim, ci si nepomylili vek so skolakmi 😅
Uz sa normalne tesim s tebou, urcite bude vsetko v poriadku 😉
Ja si niekedy pripadam ako blazon, lebo po tom vsetkom sa asi prehnane sledujem a kazdy krc alebo bolest vyhodnocujem horsie ☹ Uz mi je trapne aj dokymu volat. Ale pribrala som uz asi 3.5kg 🙂
@magda227 to ti normálne závidím 😀
Ale nie, chápem, že je to zlé obdobie, hlavne na spánok a nervy teraz 😒 Našťastie moja Mia pri zuboch nevrieska, na rukách ju teda rozhodne nenosím, lebo je ťažká. Ona aj pri chorobe len sedí alebo spí, všetko robí pomaly, akoby nemala energiu. A možno trošku aj pomrnká, ale nereve.
😀 😀 @cestovatelkaandrea..ale uvidíš bude všetko fajn..bude to veľký dobrý braček..tak potom daj vedieť..čo bude a ide aj malý pozrieť na bábätko 😉
ozaj a už je to lepšie s chuťami..už ti nebýva zle..prešlo to
@mia258 aj ja chcem taku skolku 😀 ja mam pocit, ze su v tej nasej bez fantazie. normalne sa tesim ked koncom augusta pojde drobec uz do skoly. tam to vyzera plne napadov. a aj druzina po skole vyzera dobre, ale tak tam bude chodit az od noveho roku 🙂
ja sa ti ani nedivim, po tom vsetkom co si mala na zaciatku tehu, je normalne ze sa viacej bojis. mna teraz v poslednej dobe stale boli hlava. a bohuzial chute sa mi nezlepsili takze ani nepriberam. brucho mam riadne vydute ale zvysok tela je chuducky. zatial som z tych 5 kg co som zhodila pribrala nazad len jedno a to je asi len v babatku, plodovej vode a placente 😅
@cilicka22 ale prd, stale mi je na hoho... az to nechapem. sice nevraciam ale stale ma natahuje zjest bohuzial nemozem vsetko. jeden den zjem kura a na druhy den ma z neho napina cely den. vcera ma natiahlo z obycajnej vody na pitie 😖 vsak preto ani nepriberam, len brucho rastie. vsetci sa mi smeju, ze ci to nebudu dvojicky ale podla mna nie je take velke.
@magda227 poznam tieto problemy pri zubkoch. my sme pri kazdom zube chytili este aj usnu infekciu gratis, takze niekedy to byvalo tak, ze drobec celu noc spal na mne a ja som isla na druhy den do prace ako mrtvola. nedavas jej aspon na spanie paralen, aby ju to moc nebolelo a aby si sa ty mohla vyspat?
mozno by ti pomohlo nositko aby si mala aspon ruky volne.
No vcera vecer som jej dala Nurofen aj tak v noci plakala, tak ja neviem
@cestovatelkaandrea u nas asi musia niekde tie prachy rozdelit, co im platime 😀 Ale Mia tam chodi rada a to je pre mna najdolezitejsie, aj tak tam bude uz len taky mesiac. Dufam, ze si potom zvykne v CH, lebo tam vraj jasle velmi nie su, tak neviem, ako to vyriesime 😒
Ale mozno mas lepsie, ze priberas len do brucha, potom nebudes musiet chudnut tolko co ja 😀
@magda227 vazne skus satku alebo nosic. Mozno to bude trosku zataz na chrbticu, ale aspon na chvilu si oddychnu ruky... A doktorka co na to hovorila??
No doktorka vravela, ze mala ma vyuziva
@cestovatelkaandrea tak ešte stále to neprešlo..to mi je ľúto snad sa to upraví..aj ja som mala také obdobie jeden den mi čosi chutilo na druhý den som to nemohla ani vidieť..ani cítiť..a vobec som nemala chuť na akékoľvek mäso to nie..skor ovocie..a gumenné cukríky to bolo moje..
aspon nebudeš musieť moc zhadzovať 😀 😀
aj ja chcem kecat 😝
@mia258 vsak aj my platime nenormalne peniaze na skolku. tych 500 euro mesacne je dost 😠 preto ma stve, ze vysledok je nula bodov.
Neskusite nejake jasle pokukat uz teraz, aby ste nemali potom problem?
Neboj na mna sa to nalepi po porode, ked budem kojit, tak sa opat rozozeriem a nebudem vediet prestat 😀
@magda227 moze byt aj nemusi, ze ta vyuziva. ale fakt skus satku alebo nositko. aspon si trocha oddychnes s rukami 😉
@cilicka22 gumove cukriky su moja zachrana. tie by som zvalila na kila kazdy den. 😀 😀
neboj ja priberiem potom po porode
@maranat ahoj kludne sa pripoj 😉

No vies malej idu stolicky a stale ju taham na rukach a place