Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea jej blahoželám k chlapcekovy,to si bola na 3 D?
@cestovatelkaandrea ahoj moja tak gratulujeme k druhému fešáčikovi..to musí mať Damiánko radosť 🙂
@cestovatelkaandrea gratulujem!!!!! 😵 😵
Ty budeš mať dvoch chalanov a ja dve baby 😅
@joannas hej ale moc nam nechcel ukazat tvar. az po 40 minutach sa ukazal. zato ukazoval cely cas nozicky a tiem ma fakt nadherne
@cilicka22 to ma uz planuje hry s vlacikmi 😀
@mia258 dakujem, no to je sranda. vobec ma nieco take nenapadlo. nevesty pre zenichov 😀 😀 😀
@cestovatelkaandrea
tak sa vytešuje že bude druhý chlapček..super 😀 😀 a čo maminka teší sa na dalšieho chlapčeka...ale hlavne nech je zdravé.. 🙂 🙂
@cestovatelkaandrea presne tak 😀 😀
A ako sa máš? Žiadne problémy? Kilečká už pribúdajú alebo ešte stále chudneš? 😅
@cilicka22 jasne ze sa tesim na druheho drobca. ved ja som to aj tusila od zaciatku, ze to bude chlapcek. Len som to nechcela moc hovorit. Aj mena ked sme vyberali tak som na dievcenske ani nepozerala. 😀 😀 Ako ste inak vykendovali?
@mia258 ja sa mam na ho.... stale nechuti jest a strasne ma zacala bolet panva a lonova kost. to je asi tym, ze ja sa sice scvrkavam ale brucho rastie. takze kilecka nepribudaju ale nastastie ani neubudaju. uz mam rovnaku vahu asi mesiac. ale je vidiet, ze vsetko ide len do bruska a ja sa stracam 😀 😀 😀
A ty ako? Dufam, ze lepsie ako ja moje nechutenstvo.
@cestovatelkaandrea no ved to je jasné 😉 a už vieš meno pre drobčeka..
Vikendovali sme celkom dobre..chodíme teraz trošku na záhradku..porobiť čosi a troška posadiť..nech máme takú svoju bio záhradku ved doma vypestované chutí vždy lepšie ako z obchodu..ved to určite poznáš...aj malý sa tam vyblázni..má tam svoje pieskovisko..tak si kraľuje..a ocinovi chodí do auta šoférovať a tak..a čo vy ako ste sa mali cez víkend? 😀
@cestovatelkaandrea ja som s jedlom v pohode. Teraz som závislá na sladkom a olivách. Olivy zjem aj pol kila na posedenie večer a potom vyjedám skrinku so sladkosťami 😵 Ale pijem viac ako normálne a potom stále letím na WC, ani pol hodina neprejde, aby som nemusela ísť znova 😅
A ja som síce rozmýšľala, že by to chcelo chalana na výmenu, ale tiež som viac cítila na dievča. Intuícia asi robí svoje, viac ako povery a pochybné drahé testy 😀
@cilicka22 jasne, meno uz je davno vybrane ale neprezradim 🤐
My sme mali taky naprd vikend. V sobotu prsalo tak sme boli len na nakupoch a potom cely den zabavky doma. V nedelu uz bolo lepsie, tak sme sa boli pobicyklovat a trocha na preliezky. Ale strasna kosa bola. Cez vikend sme mali len okolo 6-8 stupnov 😝 V nedelu ma tak bolel zub mudrosti, ze som vecer myslela, ze uz pojdem na pohotovost. Nakoniec som vydrzala a od vcera nic 😀
Tu zahradku ti zavidim. Pre mna by to bol normalne relax, si troska pokopkat a pobrblat sa medzi riadkami. Len by nesmela byt velka, lebo to by ma asi zabilo.
@mia258 sladkosti su jedine na com prezivam 😀 len toho nesmiem vela, lebo nechcem aby mi cukor vybehol. S tym WC to mam pocas dna aj ja tak. Nastastie v noci nemusim zatial chodit. Vcera ale drobec v posteli vecer tak vystrajal, ze mi len do mocoveho mechura buchal. V niektorych chvilach to normalne bolelo. To som pri Damianovi nemala.
Ja tiez hovorim, ze intuicia je najlepsia. Raz aj v telke davali taky dokument, ze takmer kazda matka vie, co caka aj bez sona a roznych testov.
@cestovatelkaandrea aj ja sa bojím veľa sladkého jesť. Ale snažím sa to nahrádzať ovocím, orechmi, jogurtmi, atď. Ja vstávam aj v noci na WCko 1-2x ale zvykám si na myšlienku, že to bude už len horšie 😀
Ja som sa vrátila z poradne a prvý krát som cítila pohyby! 😵 Keď mi robil doky sono, tak som niečo zacítila. A pýtala som sa, či to spravil on, či mi už hrabe 😅 a on že nie, že sa naťahuje bublinka a bola to ona 😵 😵
Jo a zmenil mi termín, na 1.10.
@mia258 ja mam pocit, ze ma este aj dobehnes do konca tehu 😀 ale tak nas drobec bol tiez o nieco vacsi ako by zodpovedalo jeho vyvoju. Takze mozno o nejaky tyzden skor by to mohlo byt. Uvidime, lebo Damian som prenasala 11 dni. Takze ak sa bude aj tento drobec riadit tymto pravidlom, bude to velke babo v malom tele 😀
Ovocie a jogurty su fajn. Neviem co je pravdy na tom ale pocula som o tom, ze arasidy by sa nemali jest pocas tehu. Musim si to overit, lebo aj ja mam oriesky rada. Aj ked momentalne viacej vyhravaju kesu a pistacie.
Super s pohybmi, to je fakt super, ze uz ich citis. 😉
@cestovatelkaandrea gratulujem ku chlapcekovi 🙂
@cestovatelkaandrea no ja si víkendy na záhrade užívam...mame tam aj chatku taký oddych a super relax pre nás..aj malý s tam vyšantí troška..a je to vždy lepšie ako chodiť ustavične na ihrisko alebo na piesok..
u nás je celkom pekne len strašne studený a silný vietor fúka inak by bolo tepllúčko 😉
@cestovatelkaandrea môžno obidve stihneme skôr 😀 Ale už sa teším na to, aj leto mi podľa mňa rýchlo zbehne, ani sa nenazdám a už bude krpatá pri mne 😵
Prečo nesmieme arašidy? 😕 Ja ich teda nejem, len vlašské alebo píniové orechy, aj to len za hrsť.
@maranat dakujem 😉
@cilicka22 fakt ti to v dobrom zavidim. uz sa tesim ked nam dorobia dom a my budeme moct travit volny cas v zahrade. uz aby to tu bolo.
@mia258 ale raz som citala na nete na internetovych novynach taky clanok, ze princezna Kate odmieta jest arasidove maslo, lebo arasidy mozu sposobit nejake problemy v tehotenstve. Presne si uz nepamatam, ci potrat alebo nejake vyvojove vady. Ale na 100% tuto info neber. Musim si to overit a potom ti napisem viac.
@cestovatelkaandrea tak aspoň dovtedy sa arašidom budem vyhýbať 😀
@cestovatelkaandrea tak vy staviate domček ..to som netušila..tak budeš sa aj ty vytešovať a piplať troška v záhradke..aj mi uvažujeme nad kupov...taký malinký domček psík záhradka..čo viac si človek može priať no nie 😀 😀
@cilicka22 presne tak. a hlavne to sukromie. hlavne nepocut opitych susedov niekedy o 2 v noci a ludi z baru, ktory je hned vedla 😝
@mia258 vcera som to nekukla, lebo som spala od 18 vecer az do rana 😀
@cestovatelkaandrea to si si dobre oddýchla 😅 Ja som nevedela zaspať, zaspala som až pred polnocou a ráno o pol šiestej už hore 😖
Milé mamičky,
máte záujem privyrobenie?? Ide o prácu - respektíve nemusíte nič robiť. Jedná sa o americký trh - kde vám každý deň pribúdajú peniaze, pričom vy nemusíte nič robiť ! 😉
Kto má záujem o bližšie informácie- IP ... 😉 som na materskej a takto si privyrábam už dlhšiu dobu 😵
@cestovatelkaandrea no to áno..poznám u nás je zase dole kaderníctvo a ľudí čo sa premelie..a najradšej mám ked máme službu a kým to stihneš poumývať už zase niekto tam ide..no strašné..hovoríš mi z duše..ozaj domček je len domček.. 😀 😀

@mia258
@cilicka22 bambulky tak po vcerajsom sone uz vieme, ze cakame druheho chlapceka 🙂