icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
10. máj 2012

@mia258 ja som bola ale sialene unavena este z vikendu, ked ma velmi bolel zub mudrosti.

cestovatelkaandrea
10. máj 2012

@cilicka22 ale stale lepsie kadernictvo ako bar. to mas hurhaj aj v noci. a tych opitych vonku pod domom, ble 😝

mia258
10. máj 2012

@cestovatelkaandrea mne teraz este len rastie, ale zatial je to nastastie v pohode.

cilicka22
11. máj 2012

@cestovatelkaandrea tak to áno to ti verím..ozaj človek si musí len zvyknúť alebo už len ten domček poriešiť 😀 😀 a čo bruško rastie rastie či ešte nepoznať..

cestovatelkaandrea
11. máj 2012

@cilicka22 no u mna rastie len to brusko. uz je ho dobre vidiet. asi sa odfotim a dam si sem fotku do albumu 😀 ale zvysok tela sa straca. nie ze by som bola vychrtlina ale oproti tomu aka som bola baba, som riadne chuda.

cestovatelkaandrea
11. máj 2012

@mia258 to ti zavidim 😉 ja ich mam narastene ale problem je v tom, ze tie spodne su nalezato a trci von z dasna len hlavicka. No a prave preto ze ich mam takto narastene sa aj rychlo pokazili tie spodne, lebo sa to tazko cisti. Ani medzizubna kefka nepomaha. No a najhorsie je na tom to, ze ak pojdem na zubnu chirurgiu, tak ich budu musiet oba vysekavat z dasna, lebo korene su este hlboko v dasne. No a inak ako pod lokalnou narkozou to nejde. Jedine kedy je to bezpecne pre dieta je v tehotenstve medzi 5-6 mesiacom. Potom je riziko predcasneho porodu z narkozy. Tak neviem co urobit. Ci cakat a nejako vydrzat do porodu alebo to dat teraz von a radsej neriskovat. No a u mna je este aj iny problem, ze zle znasam lokalnu anestezu. Byva mi po nej zle a toci sa mi z nej hlava. 😝

mia258
11. máj 2012

@cestovatelkaandrea uff, nezávidím ti to, mne ešte nič u zubára nikdy nerobili, ale predný zub horný sa mi teraz pokazil a aj jeden ďalší. Teraz počas tehu určite nepôjdem, až potom. Ale už teraz mi je z toho zle ☹ 😢

cilicka22
11. máj 2012

@cestovatelkaandrea tak to je fajn nie..ved aspon potom nebudeš musieť moc zhadzovať 😉 ..u mna to v tehu tiež tak bolo iba bruško bolo vidno a nič iné a po porode popri dojčení to išlo troška hore..ach jaj snad to dám dole..ved teraz mi dáva malý riadne zabrať 😀 😀

cestovatelkaandrea
11. máj 2012

@mia258 ja tiez zubara nemusim. vrtanie sa snazim predychat bez anestezy. No odkedy mi zubar dal zuby do poriadku pred 6 rokmi, tak mi nic nevrtal. Akurat ten jeden zub mudrosti mi odisiel. Ale ostatne mam zatial ok. Vsak v detstve som si vytrpela u zubara dost 😀

cestovatelkaandrea
11. máj 2012

@cilicka22 aktivny je, co? Aj my sme postrehli velku zmenu tak okolo 2 roky 3 mesiace. Tak dufam, ze ta to este len necaka a uz teraz je Matko aktviny aj za to obdbobie.
Co planujete cez vikend? My ideme dnes vecer z roboty do velkeho cirkusu v Amsterdame. Damian bude spat u nasich znamych. Bude po prvy krat co bude spat mimo domov bez nas. Tak dufam, ze to zvladne. Znami maju dceru v jeho veku a je to jeho velka kamaratka, tak hadam v noci nebude za nami plakat. Ale ako vidim seba, tak asi nezaspim, co budem na neho mysliet.

cilicka22
11. máj 2012

@cestovatelkaandrea no teraz má energie a sily za dvoch..aj hnevať sa vie za dvoch ved vieš..tak mi dáva troška zabrať 😀 😀 ale snad to rýchlo prejde..a bude také to pokojné obdobie..
jejko aj ja by som hned šla s vami..tak Damiánka ste zverili známim..no ved uvidíš ako to zvládne a možno ani nebude vedieť pri kamarátke že ste tam neni..možno vás prekvapí..
ty si presne ako ja ..ja sa tiež stále obvám ked je malý niekde čo asi robí..aký bude..a tak..mami no čo už spravíme 😀 😀
mi sme ešte malého na noc nedali ani starými rodičom..lebo bol problém mať ho na pol dna..tak neviem ako by to zvládli..a tiež malý..ale myslím že teraz by im dal riadne zabrať.. 😀 😀

mia258
11. máj 2012

@cestovatelkaandrea fuj fuj, ja na to nechcem ani myslieť 😀

joannas
11. máj 2012

@lienkasophie ja by som mala záujem,čo treba robiť?

cestovatelkaandrea
14. máj 2012

@cilicka22 musim ta sklamat. ono sa to nezmeni, bude to cim dalej viac a viac stupnovane, len ty si na to akosi zvyknes a budes to brat inak 😉 ale fakt je, ze deti si daju aj neskor vela vysvetlit.
cirkus bol super. len casto som myslela na drobca, tak som sa chvilami pristihla, ze ani nesledujem show ale som mimo 😀 😀 on to zvladol myslim si, ze dost dobre. zaspal im tam bez problemov, len raz sa v noci zobudil a chcel ist ku nam domov. nastastie sa po chvili upokojil a nechal si vysvetlit, ze rano pre neho prideme. takze sme nemali ziaden nocny telefonat, ze musime pre neho prist. no a rano nas privital s usmevom na tvari a nechcel ist ani domov 😀 😀 som zvedava kedy si nieco taketo zopakujeme ale na tak skoro to nevidim 😅

cestovatelkaandrea
14. máj 2012

@mia258 ani nehovor, v sobotu poobede ma svina hnusna zas bolel ale od vcera nic 😀 je to ako aprilove pocasie. mam pocit ze pojdem hned z porodnice na zubnu chirurgiu 😀 😀
ako ste vikendovali? asi ste vela sledovali hokej, ze 😀 😀 😀 ja zijem v krajine kde je ladovy hokej cudzi pojem a nikto nechape ked sa radujem, ze nasi postupili do vyradovacich zapasov.

mia258
14. máj 2012

@cestovatelkaandrea ja som sa radovala, že Francúzsko vyhralo nad Švajčiarskom 😀 😀 😀
Ale slovenské zápasy sledujem vždy, aj Miu namotávam, nech fandí. A ju to baví, konečne má pádny dôvod na hulákanie a behanie po dome 😀

cestovatelkaandrea
14. máj 2012

@mia258 no ja by som sa radovala keby Slovensko vyhralo nad Holandskom ale to sa nikdy nestane. Holandania hraju iba pozemny hokej 😀 😀 😀

cilicka22
14. máj 2012

@cestovatelkaandrea no ved to už sa beriem pomaly ako samozrejmosť..niak si pomaličky zvykám..a dúfam že to nebude až také hrozné..lebo chvíľkami sa pristihnem že sa pred mamičkami hambím..a len čakajú ako zareagujem..no ale zväčša sú to mamičky ktoré nemajú ešte o takomto období ani páru..ale čo už ☹
no vidíš tak super..cirkus bol fajn aj malý to celkom dobre zvládol..tak sa mu to možno zapáči že sa bude pýtať ku kamarátke aj sám prespať.. 😀 😀

nellla1
14. máj 2012

@katkagreganova ahojte baby, my sme sa do zahranicia prestahovali pre par mes. a tiez sme cele dni same, nikoho tu nepozname a manzel prichadza az vecer. takze rada s vami pokecam. ja fr. neviem vobec, chystam sa do kurzu, ked pojde mala do skolky, tak dufam, ze sa aspon zaklady na mna nalepia

katkagreganova
14. máj 2012

@nellla1 ahoj... v kurze sa isto naucis, zo zaciatku to bude tazke, ale pomaly sa to na teba bude nalepovat 😀 a mala sa tiez rychlo nauci, ked pojde do skolky...Aj my davame maleho v septembri do jasli alebo do skolky, ak ho zoberu /hlavne preto, aby sa naucil rec/...lebo my sa doma rozpravame po slovensky a ked ideme do parku,tak ma problem, dohovorit sa s detmi..On je krasne zhovorcivy...ale nik mu nerozumie 🙂

cestovatelkaandrea
15. máj 2012

@mia258 tak som kukala na nete o tom arasidovom masle a nenasla som nic zle:
http://zena.atlas.sk/sluzby/poradne/poradna-zdr...

http://www.zdrava-dieta.info/vegetarianska-stra...

takze hura na arasidove maslo

cestovatelkaandrea
15. máj 2012

@cilicka22 no to som mavala niekedy aj ja. ale ten pocit som uz odburala. tiez som si vsimla, ze sa pozeraju len ti, co deti v takom veku nemaju alebo nemaju ziadne.

inak mame dalsi uraz za sebou. Damian si pricvikol prst v kachlickovom studiu. pozeral si sufliky s obkladackami a v jednom boli obkladacky nie moc na tesno. no a ako potiahol suflik, pohli sa aj kachlicky a zastavili sa na jeho prste. cely necht ma fialovy 😖 aj sme boli na pohotovosti s nim, lebo mu to do rana opuchlo a este viac zfialovelo ale nastastie to nie je zlomene. len silno pricviknute

mia258
15. máj 2012

@cestovatelkaandrea ja ho aj tak az tak nemusim, aspon som sa dozvedela nieco nove 😉

joannas
15. máj 2012

@cestovatelkaandrea ahoj,nevieš kde by som si mochla stiachnut a napalit nejakí film?

cilicka22
15. máj 2012

@cestovatelkaandrea tak to mi je veľmi ľúto moja..dúfam že to nebude nič vážne a že to drobčekovi rýchlo prejde..muselo ho to riadne bolieť..mi sme zase minulý týžden spadli zo šmýkačky..malý sa nahánal s dievčatkom aj som pri nom stále a neustále upozornovala dávaj pozor neblázni sa ale vysvetli mu to..šmýkačka je vysoko a taký blbí prístup k nej z jednej druhej strany..troška oškrenina ale inak fajn..mam teraz tramu ked ide na šmýkačku 😢 😢

cestovatelkaandrea
16. máj 2012

@mia258 ale to sa tykalo arasidov celkovo. tak preto som ich nejedla. no teraz viem ze mozem 😀 😀 😀

cestovatelkaandrea
16. máj 2012

@joannas no to neviem. ja CD napalujem vynimocne a TV u nas najdes zapnutu len naozaj vynimocne. takze ani filmy moc nepozeram

cestovatelkaandrea
16. máj 2012

@cilicka22 no tak vazne to nie je, len ked sa na to pozries tak ta predstava pri pohlade na fialovy prst mrazi.
fuu tu smykacku nezavidim. to by som aj ja bola z toho nejaku dobu otrasena.
my zajtra nerobime, huraaa a v piatok ideme kuknut do vlacikoveho muzea na Thomasa & friends. Damian sa tesi uz teraz 😀

cilicka22
16. máj 2012

@cestovatelkaandrea jejko tak to by sa páčilo aj tomu nášmu drobčekovi..zbožnuje tomáša a vláčky..no proste všetko čo sa vláčkov týka..máme blízko kolajnice tak chodievame pozerať 🙂 pofoť a pridaj foto..nech sa aj mi pokocháme troška..uprimne ti takýto super výletík závidím 😀 😀

cestovatelkaandrea
21. máj 2012

@cilicka22 tak fotky uz mam stiahnute v kompe. mozno dnes potriedim a dam aj sem zopar 😀 bolo super. Damianovi sa velmi lubilo. Vsak vidiet Thomasa nemoze kazdy den. Len tam bolo velmi vela ludi, takze ta davova psychoza ma trocha odradzala. Ale inak parada.

Vcera som sledovala hokej cez net a tak sa mi zdvihol tlak, ze som musela ist od toho prec. Ale strieborna medajla je super. Asi urobim kolegom zajtra hokejovi kolac do roboty 😀 Nech vedia co je ladovy hokej 😀 😀