icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
21. máj 2012

@cestovatelkaandrea no tak sa tešíme..to verím že tam bolo ľudí ako maku.. 😀 😀 to človeku na nálade nepridá..ale náš by sa tiež veľmi tešíl keby takéto čosi bolo aj u nás..škoda ☹ snad niekedy..
no ani mi nevrav tak som im to veľmi priala veľmi si to zaslúžili..hrali ozaj super..no nevadí snad nabudúce..ale aj striebro poteší.. 🙂

cestovatelkaandrea
22. máj 2012

@cilicka22 som si vcera vynimocne pozrela slovenske spravy a som len kukala 😀 ta atmosfera na SR musela byt nadherna.
nas tu teraz coskoro chyti futbal. mna teda moc nie, ale vsetkych okolo ano. holandania by strasne chceli zlato 😀.
vsak mozno aj motyka vystreli a budu ho mat.

Fotky supnem sem zajtra. Vcera vecer som zehlila ako o zavod, tak som nestihla.
Strasne sa u nas oteplilo 😝 moc mi to teplo nerobi dobre ale vsak hadam po par dnoch sa trocha ochladi.

Inak dnes zacina eurovizia prvym semifinalovym kolom. Budes pozerat? Ja mam tuto sutaz strasne rada. Som si na nete pozrela semifinalistov co budu dnes spievat a najviac sa mi lubila pesnicka albanskej spevacky, islandskeho dua a madarskeho spevaka.

joannas
3. jún 2012

@mia258 ahoj,už ste sa odsťahovali?

mia258
3. jún 2012

@joannas ahoj 🙂 Áno, už od piatka sme tu v CH 🙂

joannas
3. jún 2012

@mia258 jej to je dobre že už z mužom spolu,a čo mala spoznala ocka? Ako sa tí tam páči? Je tam teplo?

mia258
3. jún 2012

@joannas jasné, odkedy sme prišli len na ňom visí. Ale nesťažujem sa, aspoň mám pokoj 😀 Stále sa ho drží, rozpráva mu niečo, hrajú sa spolu, zaspáva len s ním, ...
Ešte si musím zvyknúť trošku 😵 A počasie bolo včera celkom fajn, boli sme celý deň v meste, večer sme si trošku grilovali ale dnes nám prší 😒

cestovatelkaandrea
5. jún 2012

@cilicka22
@mia258
@joannas no caute, tak sa ozyvam z domu. musim v praci polavit a robit o nejakych 10 hod tyzdenne menej, lebo uz viac ako dva tyzdne mavam falosne kontrakcie a stale sa to zhorsuje. a kedze nechcem rodit tak skoro, tak musim viacej oddychovat. tak hadam, odpocinok pomoze. 🙂

mia258
5. jún 2012

@cestovatelkaandrea ty sa len šetri, v práci im snáď nebudeš tak chýbať, len nech je drobec v brušku v poriadku 🙂

cilicka22
5. jún 2012

@cestovatelkaandrea tak sa len šetri moja..nech ste ty aj drobček v poriadku...ved sa ešte okolo neho dosť nakrútiť no nie..a práce neutečie neni zajac..dávajte na seba pozor 🙂 🙂

cestovatelkaandrea
6. jún 2012

@mia258
@cilicka22 nebojte bambule, budem si na seba davat pozor. rozhnodne nechcem rodit teraz, tak urobim hocico aby bol drobec v bruchu tak ako ma.

mia258
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea ja som síce tiež nedočkavá, ale určite malú nesúrim, nech si tam ešte pláva kým nenastane jej čas 😀

cilicka22
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea neboj bude určite všetko v poriadku..uvidíš..držím palčeky.. 😉 😉 🙂

cestovatelkaandrea
6. jún 2012

@mia258 ja som musela zredukovat pracovny cas o dve hodiny denne. uvidime ci to pomoze. kazdy den tak koncim o tretej a sup sup do postele. teraz tiez lezim na gauci a kukam na net. ale tuk tuk, dnes este ziadna kontrakcia, len drobec skace v bruchu ako divy.

cestovatelkaandrea
6. jún 2012

@cilicka22 aj ja tomu verim, len som mozno viacej unavena z toho, ze sme lietali okolo Damiana a domu a chcela som straasne vela veci povybavovat okolo babatka. teraz viem, ze sa musim krotit.
vy mate co nove?

mia258
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea mne nejako pobolieva hlava a mam akoby svalovku na celom tele, netuším z čoho 😕

joannas
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea ahoj,a neda sa aby si šla aspoň ná pár tizdnov na marodku? Unas nič nové ,mali skáče,papuluje ako vždy,už mi párkrát povedal že som chlupa,keď som dačo nedovolila,

cestovatelkaandrea
6. jún 2012

@mia258 nemoze to byt z toho celeho zhonu co si mala? mna hlava boli pri zmene tlaku, mozno vo Svajciarsku je iny ako vo FR. Alebo na teba lezie nejaka viroza. Vtedy to je take iste.

cestovatelkaandrea
6. jún 2012

@joannas na marodku az vtedy ak mi ani redukcia pracovneho casu nepomoze. Ono to nie je az take vazne, aby som musela byt cele dni doma. Len potrebujem viacej oddychovat.

Kolko ma vlastne tvoj drobec? Riadna drzka, ked ti taketo nieco povie. Mne ten nas este take nieco nepovedal. Zato oduvat sa vie velmi dobre 😀

mia258
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea netuším, ale dávam tomu všetkému ešte max. týždeň a potom už budem do októbra len ležať, smiať sa, papať a oddychovať 😀

joannas
6. jún 2012

@cestovatelkaandrea má 3 roky,tak oduvat sa vie aj on,ale zachvilu príde a povie už niesi chlupa,chlupa by som nebola keby som mu dovolila všetko,a najviac by sa chcel člapkat v akvarku s rybyčkami,chitat ich ručkamy,už máš vibavičku chotovu? Alebo máš po damiankovi?

cestovatelkaandrea
7. jún 2012

@mia258 no tak to mas dobre 😉 aj ja by som brala take volno 😎 ale ved aj v praci je dobre 😀 😀 😀 nemozem sa stazovat. a ako ide planovanie skolky pre Miu?

cestovatelkaandrea
7. jún 2012

@joannas no to aj nas, by chcel rybky do vanicky 😀 😀 naposledy chcel aby sme mu kupili levika, ze to je jeho velky kamarat. boli sme totizto v cirkuse a tam ho odfotili s mladatkom leva. odvtedy mi stale hovori, ze levik ho nespapa ale bude jeho kamarat 😀 😀 😀
akurat cez vikend som skontrolovala oblecenie po Damianovi. Zopar veci mi kamaratka znicila, tak som ich musela vyhodit ale inak zasoba staci. Pozerala som len velkosti 50-68. Vela veci este dostanem pravdepodobne po porode od priatelov, takze s babatkovskymi vecami je to v pohode. No a vacsich velkosti mame dost, lebo som nakupovala o dusu, takze ked tam zopar triciek ubudne po kontrole, tak stale mame dost.
Jedine co sme potrebovali kupit bol novy kocar a sedacku do jedneho roka. No a nakolko v susednom meste rusili obchod, tak sme to kupili za velmi dobre ceny 🙂

mia258
7. jún 2012

@cestovatelkaandrea absolútne netuším čo bude so škôlkou... dozvedela som sa, že tu jasle veľmi nefičia a keď, tak sú nenormálne drahé. Doteraz sme platili nejak okolo 450e ale tu by to malo byť ešte viac... 😒
Rozmýšľam, že si zaplatím nejakú mladú babu, nech mi pomáha s Miou a s domom keď sa narodí bublinka. Aspoň budem mať dva v jednom a s Miou budeme chodiť čo najviac do kolektívov, aby jej to nechýbalo. A keď bude staršia, tak pôjde do škôlky...

joannas
7. jún 2012

Ale@cestovatelkaandrea ale on nechce do vanicky,mi máme 70 litrove akvarium tak on stale dáva ruky tam 😠

joannas
7. jún 2012

A@mia258 a aký máte veľký dom že sama cho nezvladas?

mia258
7. jún 2012

@joannas nemyslela som to tak, ž by bol obrovský a nezvládla by som ho. Len že neviem aká sa malá narodí, možno bude náročná, tak keď nebudem stíhať prať plienky napr. 😀 alebo občas navariť obed, tak by mi v tom mohla pomôcť v dome 🙂

joannas
7. jún 2012

@mia258 aha 😀 ja som mislela že ste vilu kupili,ale plienky zvládať budeš lebo pampersky sa neperu ale chadzaju do koša,prajem tí aby mala bola dobručka,ja viem aké to je keď je dieťa uvreštane,nás taký nebol ale sestrin mali,joj ten bol vkuse na rukach lebo reval,spal 20 minút,a mala bola aká? Ona sa narodila unas na slovensku?

mia258
7. jún 2012

@joannas nie, žiadna extra villa 😀
Ale ja chcem kupovať latkovky, preto budem prať 😉
Malá sa narodila vo FR, nosila som ju stále v šatke, tak bola pokojná, plakala len keď jej niečo bolo - zúbky, bruško, cudzie prostredie alebo ľudia, atď. Až keď vyrástla sa z nej stal taký čert 😀

joannas
7. jún 2012

@mia258 prať 😀 ja by som to vzivote nerobila,a prečo nechceš pampersky? Tak tí si šla do francuzka techotna? Mala tí už spí? Nás ešte nie,mala tí nechovori že poďme domu k babke 😀

mia258
7. jún 2012

@joannas nemáš rada pranie? 😀 Veď to len nahádžem do práčky, ešte že nežijem v minulosti, by sme chodili do potoka 😀 😀
Mii som dávala pampersky, ale páčia sa mi tie latkovky, tak uvidím ako to bude, chcela by som vyskúšať.
Áno, bola som v 5. mesiaci, keď som sa sťahovala. A teraz rovnako 😅 😅
Vieš, že hej? 😀 Pýta sa kde je babka, hovorím, že doma. A ona že: A my prečo nie sme doma?? Tak jej vysvetľujem, že sme, že už bývame tu. Ale ďalší deň sa pýta znova... 😀 Nevadí, zvykám si ja, zvyká si ona 😵