icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
13. jún 2012

@joannas dosť blbé, som otvorená na 1.5, nesmiem nič robiť, nikam chodiť, len ležať... Hrozí predčasný pôrod, beriem magnézium a železo

joannas
13. jún 2012

@mia258 sestra tak mala 1.5.dotoho ešte zistili že má slabé prietoky,

mia258
13. jún 2012

@joannas a ako to dopadlo??

joannas
13. jún 2012

@mia258 s poradne ju poslali si domu pobaliť si veci a šla do nemocnice tam bola až do pôrodu,keď bola v 38 tizdni tak jej chrozne viskocil visoki krvni tlak tak jej pôrod vivolali lebo že to už bolo nebezpečne pre dieťa

mia258
13. jún 2012

@joannas ja to musím vydržať aspoň do 36tt, tiež mám občas vyšší tlak, mne hrozne skáče ☹

joannas
13. jún 2012

@mia258 aj ona mala do vtedy dobrí aj teraz má,a prietoky máš dobre? A nenosila si predtim miu na rukah? Lebo ona staršieho často nosila na rukah ,a vraj to mohlo aj to spôsobiť,starší bol vtedy takí ako tvokja mia,neboj nič teba nemocnica obíde,

mia258
13. jún 2012

@joannas prietoky mam dobré, ja Miu nenosím vôbec na rukách, ona to nechce. Maximálne keď sedíme na gauči, tak si mi sadne na kolená a pritúli sa, inak ju nezdvíham. Len z vane napr. a to je chvíľočka.

joannas
13. jún 2012

@mia258 tak on bol taký umrncani uspavala ho len na rukah,joj nemala by si ani nahvilu ,nemate sprhovaci kút aby si ju osprhovala a ona by sama vikrocila?

mia258
13. jún 2012

@joannas máme aj sprchovací, len ona rada sedí vo vani a hrá sa, takže niekedy ju predsa len musím zdvihnúť. Ale do vane vstupuje sama, máme schodíky. Len sa bojím, že pri vychádzaní sa šmykne 😒

joannas
13. jún 2012

@mia258 a svokra by nemochla prist kým neporodis? Či ešte roby?

mia258
13. jún 2012

@joannas myslela som, že príde, ale... teraz je dovolenková sezóna, leto, majú najviac práce, takže nechcem otravovať. Ale ďalší týždeň mi už príde sestra, takže ťažšie veci preberie ona 😉

joannas
13. jún 2012

@mia258 tak to je fajn že sestra príde,koľko má rokov? A mama nechce prist?

mia258
13. jún 2012

@na sestru sa teším, aj ona sa už nevie dočkať 😀
No moja mama určite nepríde, to by ona nikdy nespravila a ešte sa starať o malé dieťa? To je pre ňu pod úroveň...

mia258
14. jún 2012

@joannas zle som oznacila 😀

joannas
14. jún 2012

@mia258 tak tá moja by určite prišla ale nie preto aby bola s dieťaťom ale aby má mochla stale dirigovať a napominat čo som mala urobiť čo som nemala urobiť dakedy sa tak robilo ...a ja si to nenecham a už je hádka,podľa nej ja dobre robiť neviem nič! Sestra má koľko rokov?

cestovatelkaandrea
14. jún 2012

@joannas dnes lepsie. Ale meno nepoviem 😀 to vedia len vyvolene osoby 😀 😀 😀 vsak coskoro budes vidiet v mojom profile 😉

cestovatelkaandrea
14. jún 2012

@joannas jojo platim okolo 100 euro mesacne 😀 a aj tak si musim vela platit zo svojho

joannas
14. jún 2012

@cestovatelkaandrea A to bude až keď sa národy že? 😀

mia258
14. jún 2012

@ja mojej ani nevolám, sestra hovorí, že už teraz ohovárajú, že len preto ju volám lebo som neschopná a nič neviem urobiť... 😒
Sestra bude mať onedlho 20 🙂

joannas
14. jún 2012

@mia258 tak ani ja by som ju nevolala...ona by sama prišla keby sa dozvedela že niekto má prísť,nevieš o nejakej stránke kde sa dá zadarmo stiachnut nejaká hrá?

mia258
14. jún 2012

@joannas akú hru by si chcela? 🙂 Čo také máš rada?? Ja som mala dávnejšie rada SIMS, len teraz na to už nemám vôbec čas

joannas
14. jún 2012

@mia258 ale hľadám pre malého hru ...súper mario bros,tá sims to je očom?

mia258
14. jún 2012

@joannas skús pozrieť na ulozto.sk alebo tu som niečo našla:
http://www.classic-retro-games.com/Super-Mario-...
http://super.brothersoft.com/super-mario-bros.html 😉

Sims je také, že si vytváraš vlastné rodiny, staviaš im dom a staráš sa o ľudí.. Ale to je skôr pre teba, alebo staršie deti 🙂

joannas
14. jún 2012

@mia258 súper presne takú som hľadala,čím sa ovláda a spúšťa aby kráčal?

cestovatelkaandrea
15. jún 2012

@mia258 idioti co to nechapu, ze potrebujes pomoc. skoda, ze debilov je plny svet

Dufam, ze mi za toto nevymazu prispevok

cestovatelkaandrea
15. jún 2012

@joannas jasne, ze az ked sa narodi 😉 ved to bude coskoro 🙂

mia258
15. jún 2012

@joannas netuším, ja som to neskúšala ani hrať, len som to hodila do goolgu a vyhodilo mi to

@cestovatelkaandrea už som si ho stihla prečítať, takže už môžu 😀

joannas
17. jún 2012

@mia258 od včera máme práve leto + 32 🙂 aj uvas?

mia258
17. jún 2012

@joannas my máme 25 ale teplo je pekne 🙂
Máme na záhrade bazén - normálne veľký, voda je v ňom napustená. Myslíš, že sa tam môže ísť malá kúpať? Svieti naňho slnko, ale voda určite nie je nejako extra teplá. Už toľko dní do mňa hučí či môže ísť ale neviem, či je na to dosť teplo, nechcem aby ochorela. Hm?? 😒

joannas
17. jún 2012

@mia258 a tí keď dáš do vody ruku tak je zimná že tí by si sa vnej kupala alebo nie?