Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@katuska169 aj ja tak robím že keď dám ruku á cítim že je premna dobrá tak aj pre malého,aj vy máte bazén?
@katuska169 @joannas voda bola v bazéne taká ako napr. na plavárni alebo na kúpalisku. Proste nebola tam napúšťaná teplá voda, ale studená, len sa ohriala na slnku vonku. A nakoniec sa bola kúpať, poobede ako sa zobudila sme zobrali lehátko, stoličku, osušku a šli sme. Jasné, že nie na dlho, bola vo vode cca hodinku, čiapka na hlave kvôli slnku ale vybláznila sa teda riadne 🙂
Ešte sme sa do siedmej prechádzali po okolí a už konečne zaspinkala, tak mám aj ja voľno a oddychujem 🙂
@joannas ano mame velky plavecky tak sa male vyblaznia a po kupani pride unava ze az zaspia 🙂
@mia258 aj ja som dala male poobede kupat sa do bazena poobede a tak sa vyblaznili,pavlinka tento rok sa po prvy raz kupala vo velkom bazene bo ona bude mat este len rok za 2tyzdne 🙂 ale zato sa jej lubilo a led som ju vybrala aky krik na mna spustila 🙂
@joannas @katuska169 ja som sa nekúpala, teraz sa bojím, keď mám tehu problémy 😒 Je to síce čistá voda, ale bojím sa aj tak, ani sa nekúpem vo vani, len sa sprchujem, pre istotu.
A Mia tiež nechcela ísť von, ale nechcem ju ešte tak dlho nechávať vo vode, konečne máme až teraz teplo vonku, slniečko až teraz poriadne svieti, tak najbližšie dni si to ešte môže užiť. No ale jej to nevysvetlím, ona by sa najradšej kúpala 24/7 😀
🙄
@joannas potom skus este raz tuknut nato upozornenie a malo by ti to zmiznut,mne to vzdy takto zmizne
@mia258 Ďakujem ,idem viskusat,ja mám notebok,chcela by som preniesť fotky z tel do pc,
@katuska169 skúšala som a nejde to,a tebe sa ako zapina blutu?
@joannas ja to mam v nastaveni aj ja mam nodbook ale na kazdom inac sa to zapina
@katuska169 ak já to mám v nastaveniah ale píše off všade klikam a nič,ufvonku+31 😝 nevieš čo to je keď je na klavesnici takí mali fotoaparát?
tak ci to neni kamera zapata,ale neni som si ista
@joannas fuuu take vypeky by ma zabili. som normalne rada, ze je u nas prijemnych 20 stupnov. Aj ke by nemuselo tolko prsat. Rano ked prsi tak mi byva zle kvoli nizkemu tlaku.
@mia258 tak sestra je uz asi u teba 😉 ako sa jej lubi v Svajciarsku? moja pride v utorok poobede spolu so synom (15 rocnym obrom)
@joannas @cestovatelkaandrea ahojte 🙂
Áno, sestra prišla ku mne včera, aj bola večer na obhliadku mesta, nech si trošku užije a zabaví sa, nemusí celú noc doma sedieť 😀
Mia je šťastná že ju má kto počúvať, chodíme na také menšie prechádzky tu do okolia, nech objavíme niečo nové my aj sestra. A cez víkend je jeden deň mm doma, takže pôjdeme sa odviezť autom aj ďalej 🙂

@mia258 no skus ci je pre teba tepla voda ak ano tak moze ist aj mala do vody 🙂