icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

katuska169
17. jún 2012

@mia258 no skus ci je pre teba tepla voda ak ano tak moze ist aj mala do vody 🙂

joannas
17. jún 2012

@mia258 tak ako princeznička vikupana? Nebojis sa ju dať do veľkého bazéna?

joannas
17. jún 2012

@katuska169 aj ja tak robím že keď dám ruku á cítim že je premna dobrá tak aj pre malého,aj vy máte bazén?

mia258
17. jún 2012

@katuska169 @joannas voda bola v bazéne taká ako napr. na plavárni alebo na kúpalisku. Proste nebola tam napúšťaná teplá voda, ale studená, len sa ohriala na slnku vonku. A nakoniec sa bola kúpať, poobede ako sa zobudila sme zobrali lehátko, stoličku, osušku a šli sme. Jasné, že nie na dlho, bola vo vode cca hodinku, čiapka na hlave kvôli slnku ale vybláznila sa teda riadne 🙂
Ešte sme sa do siedmej prechádzali po okolí a už konečne zaspinkala, tak mám aj ja voľno a oddychujem 🙂

joannas
17. jún 2012

@mia258 tak v takej vode sa kľudne kúpať môže koľko chce,len ked vijde tak aby jej nebola zima lebo by bola hora,aj tí si plávala?

katuska169
17. jún 2012

@joannas ano mame velky plavecky tak sa male vyblaznia a po kupani pride unava ze az zaspia 🙂

katuska169
17. jún 2012

@mia258 aj ja som dala male poobede kupat sa do bazena poobede a tak sa vyblaznili,pavlinka tento rok sa po prvy raz kupala vo velkom bazene bo ona bude mat este len rok za 2tyzdne 🙂 ale zato sa jej lubilo a led som ju vybrala aky krik na mna spustila 🙂

mia258
17. jún 2012

@joannas @katuska169 ja som sa nekúpala, teraz sa bojím, keď mám tehu problémy 😒 Je to síce čistá voda, ale bojím sa aj tak, ani sa nekúpem vo vani, len sa sprchujem, pre istotu.
A Mia tiež nechcela ísť von, ale nechcem ju ešte tak dlho nechávať vo vode, konečne máme až teraz teplo vonku, slniečko až teraz poriadne svieti, tak najbližšie dni si to ešte môže užiť. No ale jej to nevysvetlím, ona by sa najradšej kúpala 24/7 😀

joannas
17. jún 2012

@mia258 tak to by chceli vsetke deti 🙂

joannas
17. jún 2012

@mia258 prosím tá kde sa vimazavaju upozornenia?

mia258
17. jún 2012

@joannas to by dopadlo, keby sme všetko nechali na ne 😀

mia258
17. jún 2012

@joannas myslím, že to sa už nedá, to už asi rovno odošle adminovi. Jedine že mu napíšeš, že si sa pomýlila 😉

joannas
17. jún 2012

N@mia258 nienemislela som to,mislim akože idem na mk a hore je upozornenia a svieti červená tak stuknem a vidím že si písala napríklad tí,tak toto chcem vimazat,

mia258
18. jún 2012

@joannas aha. No teraz som pozerala svoje upozornenia ale nikde tam nevidim vymazavanie, asi to ani nejde zrusit 😕

joannas
18. jún 2012

@mia258 nevieš kde na pc sa zapina blutu?

mia258
18. jún 2012

@joannas ja to mám v Nastavenia - Kontakty siete - Bluetooth - Pripojiť 🙂
Neviem ako to máš ty, možno to je v každom pc inak 😕

katuska169
18. jún 2012

🙄
@joannas potom skus este raz tuknut nato upozornenie a malo by ti to zmiznut,mne to vzdy takto zmizne

joannas
18. jún 2012

@mia258 Ďakujem ,idem viskusat,ja mám notebok,chcela by som preniesť fotky z tel do pc,

@katuska169 skúšala som a nejde to,a tebe sa ako zapina blutu?

mia258
18. jún 2012

@joannas nemáš to v nastaveniach? A USBčko nemáš?

joannas
18. jún 2012

@mia258 v nastaveniah nič nieje,usb kabel mali toľko dával viberal že nejde ...neviem čo stim spravil,

mia258
18. jún 2012

@joannas uff, tak to neviem potom 😒

katuska169
19. jún 2012

@joannas ja to mam v nastaveni aj ja mam nodbook ale na kazdom inac sa to zapina

joannas
19. jún 2012

@katuska169 ak já to mám v nastaveniah ale píše off všade klikam a nič,ufvonku+31 😝 nevieš čo to je keď je na klavesnici takí mali fotoaparát?

katuska169
19. jún 2012

tak ci to neni kamera zapata,ale neni som si ista

joannas
21. jún 2012

@mia258 ešte si sama alebo už máš pomocničku? Aké máte počasie? Unas teraz je búrka...mali spí dúfam že cho búrka nezobudy,

cestovatelkaandrea
21. jún 2012

@joannas fuuu take vypeky by ma zabili. som normalne rada, ze je u nas prijemnych 20 stupnov. Aj ke by nemuselo tolko prsat. Rano ked prsi tak mi byva zle kvoli nizkemu tlaku.

cestovatelkaandrea
21. jún 2012

@mia258 tak sestra je uz asi u teba 😉 ako sa jej lubi v Svajciarsku? moja pride v utorok poobede spolu so synom (15 rocnym obrom)

mia258
21. jún 2012

@joannas @cestovatelkaandrea ahojte 🙂
Áno, sestra prišla ku mne včera, aj bola večer na obhliadku mesta, nech si trošku užije a zabaví sa, nemusí celú noc doma sedieť 😀
Mia je šťastná že ju má kto počúvať, chodíme na také menšie prechádzky tu do okolia, nech objavíme niečo nové my aj sestra. A cez víkend je jeden deň mm doma, takže pôjdeme sa odviezť autom aj ďalej 🙂

joannas
22. jún 2012

Teraz@mia258 oddichujes? 🙂

mia258
23. jún 2012

@joannas ahoj 🙂
U nás je dnes príjemné počasie, žiadne horúčavy, mm vzal sestru aj Miu so sebou do mesta, na nákupy, obed atď. Ja si zatiaľ oddychujem doma, robím niečo dobré na poobedie a koníkujem 😵