Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 dakujem, chutila. drobec vyjedal marcipanove ozdoby jedna radost 😉 😉
@joannas kukni 😎 😉
@cestovatelkaandrea pekná,koľko tí trvalo kim si ju dokončila? 🙂
@cestovatelkaandrea ani sa mu necudujem, aj ja by som si pochutila 😵
@joannas vies co ani dlho nie. jeden den som si upiekla korpus a zarobila plnku. druhy den som to tak za pol hodku naplnila a vyrobila tvar torty. no a potom uz som len vecer zdobila cca take 2-3 hodky. ale to len preto tak dlho, lebo Damian pri tom pomahal tiez 😀
@mia258 😎 dik. ja take moc nemusim. sa mi zda, ze holandska cukrova pasta a marcipan je sladsia ako ta zo SR.
@cestovatelkaandrea teraz môžem sladke na kvanta 😀 😀
@cestovatelkaandrea tak to aj ja tak dlho robim ked z brankom,minule som robila tvarohove šišky tak dve hodini,lebo on musi valčekovať vikrajovat,este aj do oleja chcel hadzať al to som uz mu nedovolila,
@mia258 tak to ja nee, lebo drobec potom strasne skace v bruchu. musim kvoli nemu jest menej sladkeho
@joannas no to poznam. ale tak ja som rada, ked mi drobec pomaha. vzdy sa pri tom spolu nasmejeme.
@cestovatelkaandrea aj moja sa potom hýbe veľa, ale ja som teraz na sladkom závislá, každý deň si dávam koláče, čokoládu, keksíky, cukríky, pudingy, atď 😠
@mia258 vies na co ja mam sialenu chut? na cerveny melon. dnes si na trhu asi kupim tri. a neviem preco ale mam chut aj na nealko pivo s ovocnou prichutou 😅 normalne mi smrdi ale to nealko ovocne mi vonia. zo sladkeho mozem akurat tak tie pudingy a jogurty. to mi chuti moc. ostatne akosi nepotrebujem
@cestovatelkaandrea mňaaam 😵 Ja ovocie zbožňujem, teraz fičím hlavne na jablkách. A citróny na kilá, to jem samotné alebo si vytáčam do pohára s vodou celý citrón.
@mia258 tak to keby som ja zjedla citron, tak ma kyselina zo zaludka zabije 😀
kvoli comu si v nemocnici?
@cestovatelkaandrea ako vidno, ze ja cakam dievca a ty chalana 😀
V nemocnici som preto, ze vcera som mala bolesti brucha, aj odspodu 😖
@joannas dnes ma este nepustia, ale snad zajtra 🙂
@mia258 ja ked mam bolesti brucha, tak mi porodna sestra povie, ze si mam lahnut a oddychovat. od vcera mi nie je tiez moc dobre. tak viacej oddychujem. dokonca citim take pobolievanie v podbrusku. no ak to neprejde po oddychovani, tak jej zavolam, ze co s tym.
@cestovatelkaandrea ja tiez, mne viac pomoze ked si lahnem a kolena pritiahnem az k brade, som v tichu, skusam zaspat... Len vcera to bolo take, ze ked som sedela a dostala krc, tak som sa nevedela postavit vobec, ani tri kroky prejst 😖
@mia258 krce mavam aj ja obcas. ale tym nechcem povedat, ze je to iste ako u teba. niekedy ked dlhsie stojim, tak to pride a vtedy sa musim predklonit, lebo inak neurobim ani krok. a niekedy chytam take krce (alebo lepsie povedane bodavu bolest) do spodenej casti chrbtice. normalne taka bolest, ze sa ani nenadychnem.
@cestovatelkaandrea ja tiez neviem ake mas ty krce, mna niekedy picha v podbrusku, to pripisujem roztahovaniu maternice, niekedy ma mala kope a po chvilke mi vystreli bolest do krizov/brucha ale to zas pripisujem jej. Ale vcera to bolo horsie, bolestivejsie...
Ja uz vsetko prehanam, lebo sa bojim aby sa nahodou nic nestalo, nemocnicu mam hned blizko, takze radsej :-/
@mia258 urcite neprehanas, ak je to ine ako obvykle, tak potom je to lepsie dat vysetrit 😉
ja tie moje poznam uz vdaka Damianovi, len ta bolest do krizov je nova.
Inak konecne sa mi lepsie dycha. Padlo mi mierne brucho dole, tak ma ani kopance tak nebolia ako boleli pred par dnami.

@joannas takýto http://img.seznamzbozi.cz/direct/iR/importprodu... 🙂