Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
ahojte, mozem sa k vam pridat?aj ja mam deticky, tak ze som mamicka a tiez tak pokecat, poradit a tak ako baby🙂)sice az teraz som toto tu nasla ale hadam nevadiiiiii🙂?
@mia258 🙂...mam19 mesacneho synceka a 7 tyzdnovu dcerku...citam ze mas termin v oktobri...vies ci to bude chlapcek ci divcatko alebo radsej prekvapko??ja som bola velmi zvedava ale na 100%mi to nikto nepovedal, lebo nasa dr mala stary usg a len ona mu rozumela, ibaze od sameho zaciatku mojho druheho tehotenstva ju zastupovali viaceri, ona celkom mlada zomrela:(...mas velke brusko?ja som ch odila ako taky hroch🙂
@teada moja ma 22 mesiacov, v oktobri cakam dalsie dievcatko 😵 Potvrdili mi to uz skor z krvi, aj na sone mi to vzdy potvrdia, tak dufam, ze to nebude sok 😀
Brusko uz mam velke podla mna, zakryt sa uz neda vobec, ale to mi nevadi, len ked je vonku horuco tak mi je z toho zle 😖
@joannas bolesti uz nemam, oznamili mi dobre vysledky, poobede ma snad pustia, najneskor zajtra rano.
Na izbe som sama a mam so sebou mobil ale oni tu maju aj vlastne pripojenie, taku obrazovku 🙂
Baby, ja neviem uz NIC najst vo fore, ani nasu temu, som musela vyhladavat len. To mi zase potrva, kym si zvyknem 😀
@mia258 no tak tvoj je starsi, vacsi vekovy rozdiel, ale poviem ti, syncek je k dcerke nahodou uplne perfektny, teda zatial..pride potichucky k nej a jemnucko ju pohladka, alebo jej casto dava bosteky, na hlavicku, na nozky, co ma po ruke🙂ale ja striehnem ako sup, lebo parkrat chcel k nej vyliezt a to by sa na nu vykydal..ked ju vidi spinkat s hlavkou naboku, polozi si ju k nej presne tak ako vidi ju, ako sranda je a ona zasa si uz zvykla hadam na ten hluk a treskot hraciek po zemi , ktore jej bracek hadze v izbe a buchoce...inak spi v inej miestnosti ako ona, ja s nou som v obyvacke a manzel v spalni s nim...mas kolko deti?chlapceka a bude holka?🙂
@cestovatelkaandrea a ti si čo varila?
@mia258 no aj ja si zvykam. strasne casto tu robia zmeny. ale tak hadam si opat zvyknem tak rychlo ako minule
@joannas ja teraz moc nevarim,lebo mi byva z varenia zle. a ak varim, tak len nemasove jedla. ak to ma byt maso, tak vari manzel. ale naposledy som robila sampionovu polievku par dni dozadu a piekla ceresnovu bublaninu
@cestovatelkaandrea ja som dnes robila vipražani karfiol ,a kokosovy zakusok,a vajičkovi šalat
@joannas no to mas dobre menu dna. ten karfiol by som si dala. my sme mali bravcove rezne na prirodno s ryzou. co bude dnes neviem 😀 necham sa prekvapit.
@cestovatelkaandrea a z damianom je kto doma?
Ahojte baby 🙂
Nejako nebolo cim prispiet, tak som tu nechodila. U mna zatial vsetko v pohode, zariadujeme izbu pre bublinku, ale nic extra lebo prve mesiace bude spat so mnou asi a potom uvidime ako to vezme Mia, ci nebudu spat spolu. Mia mi to stale hovori, ze chce spat s malou spolu v izbe ale este nepozna realitu 😀
@teada mam jednu dcerku zatial, druhu este v brusku 😵
ahojte mozem sa aj ja pridat ? tiez som matkou tak hadam dude o com pokecat 🙂

@cestovatelkaandrea ved nemocnice su na to, nie? 😵
To mas super, ja mam malicku tiez nizsie ulozenu, ale brucho mam uz teraz riadne 😀