Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea ahoj,ešte sy doma ?
@rozpravka99 ahoj aj ja som tu nova 🙂
Ahojte 🙂
Ako pozeram na datum, uz som tu dlho nebola.
Teraz som na baby sama, mm je v praci. Konecne mi obidve zaspali, psov som vyhodila na dvor, upracem vybuch v kuchyni a oddychnem si pri kave.
Vsetci sa stazuju, ze je zle pocasie, takze mozno aj vy sedite doma v mikinach 😀
@mia258 ahojcek akosi nestiham. ako dovolenkujes? a co bambulka. my rastieme ako z vody. Kilian je riadny obrik. Uz ma 6.3kg. V stredu ideme na poradnu a budu ho prvy krat ockovat. A ja som v piatok urobila skusku na vodicak. Tak ked si vybavim papiere, mozem zacat soferovat. No a posledna novinka. V nedelu sme krstili Kiliana a Damian pri tom robil riadne divadlo pre cely kostol, lebo pocas krstu skakal kade tade a najviac ho bavilo skakat z oltara zo schodikov 😅
Inak pekna fotka v pase 🙂
@cestovatelkaandrea a kilian krst prespal alebo plakal ? 😉
@joannas Kilian bol hore a neplakal. Len trocha sa nervozne pokrutil a zamraucal pri krsteni. Ale inak bol kludny, len mi musel cucat prst.
@cestovatelkaandrea a cumlik nehcel ? 🙂
@joannas ten som mu nechcela davat pri krste. inak by pomohol riadne
Ahojte baby chcem sa spytat uz vam prisla niekomu materska

@mia258 čo by chlap nedovolil? 😕 nerozumiem,idem od pc lebo je búrka,ale aspoň sa ochladi lebo je strašné tplo,už 4 deň máme +34