Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea nie neboli sme nikde ...ja niesom dovolenkovi tip,z horúčav do horúčav pôjdem 😀 celý týždeň sme mali + 32 dnes je fajne je len + 26, nebola som tu lebo sme malitu 12 ročnú neter tak tá bola skoro stale na facebuku,aký si kúpila kočiar?
@joannas no ani ja nie som na taketo horucavy. tiez sa pred takymi teplotami schovavam doma.
takyto sme kupili. nechceli sme brat nejaky drahy. aj tak vydrzi len na jedno dieta, tak preto.
http://www.kadocus.nl/cabino-kinderwagen-jumper...
@cestovatelkaandrea pekní,ešte som taký ani nevidela,aj takú farbu ako na obrázku ste kupili?
@joannas no cierny. taky neutralny. pre obe pohlavia. mozno sa taky ani na SR nepredava. mozno je to vyroba pre Holandsko, neviem.
@cestovatelkaandrea čierni 😕 a nebude babetku veĺmi teplo v čiernom bočiari? 😕 veď do čiernej slnko veĺmy páli,a postielku neukazes? 😉
@joannas no urcite sa v nom neprehreje. je tam dost vela vetraciek v pripade potreby. a u nas v NL, take teplo nie je, ze by som sa bala, ze sa prehreje. Aj prvy sme mali cierno zeleny. Teda viacej cierny a zelene boli len ozdoby na kocari, takze prehriatie nehrozi. vsak velmi vela kocarov je tmavych, ci uz ciernych alebo tmavohnedych, tmavomodrych alebo ine tmave farby.
postielku mame z Ikey, takze asi tak. nekupovali sme novu. drobec bude mat este tu po Damianovi.
@cestovatelkaandrea á vidíš to má ani nenapadlo že uvas nesú také chorucavi,čo tak skoro vstavas čo nespiš?
@joannas to nie je skoro. drobec isiel do skolky, tak som bola hore aby som ho vystrojila 😉
@cestovatelkaandrea Tak to viem že k damiankovi musíš vstať ale potom čo si nelachnes? Keď sy chodila do roboti tak o ktorej si tam mala byť?
@joannas robila som od osmej, asi preto si nejdem hned lahnut ked uz vstanem. vacsinou ked si chcem oddychnut tak potom idem do postele okolo 10.00 a pospim si do nejakej 12.00
@cestovatelkaandrea a damiana do škôlky voziš autom alebo ako? Nevieš nejakú stranku kde sa dajú sťahovať pc hry?
Ahojte baby ja ties rozmiskam sa odstahovat dy nemecka len kvoly 8rocnej dcerke velmi nechcem mala by to taske v rkole co mislite?
@joannas aj ja som si myslela, ze si ma nechaju az do porodu, len posledne dni uz mi bolo zle z toho lezania, postupne som trosku viac chodila, prechadzala som sa, sla aj vonku a nakoniec mi povedali, ze ked uz nemam take problemy, tak ma pustia. Len sa nesmiem namahat, vela chodit, stresovat, atd. Teraz je to uz ovela lepsie, doma je doma 🙂 Len sa setrim, v piatok/sobotu este musim zvladnut Miinu oslavu a potom uz mozem aj rodit 😀
@zuzi0911 je mi uz ovela lepsia 🙂 Malinka pekne rastie, takze uz len cakam ako sa ona rozhodne.
@joannas to by chlap nedovolil 😀 Ale nebudeme vela piect, muffiny spravim to je rychlovka a ked bude aj torta, tak viac nam netreba.
Infuzie mi davali, aj nakoniec lekar skonstatoval, ze malicka z nich rastie este rychlejsie ako by mala 😀 Som teda zvedava aka sa narodi, ale zatial je vsetko v poriadku 🙂

@joannas jasne, ja som vzdy pripravena 😀 uz len treba poskladat kocar a postielku a to manzel urobi jednym supom po porode. a ty ako? neboli ste nahodou niekde na dovolenke, ked su dlhsie nebola?