icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

jitkatatarova
16. sep 2011

@lucisa to je fakt zaujimavy clanok. 🙂

vodnarky
16. sep 2011

@katkagreganova -no zdraviim..tak uz ste naspet pri tatinkovi??my o tyzden ideme na SVK hody a tiez bez tatina.. ☹ malej sa zatial paci v skolke,teda ani neprotestuje a ani neplace...len co ma troska trapi,tak to je to,ze mi nechce nic rozpravat,ze ako sa tam ma,co dnes robili a tak..vzdy ked sa jej na to opytam,tak sa az nahneva a povie ze...nic,nepoviem!!no a to je jej cela odpoved.. 😖 tak snad sa jej tam paci..dufam,teda.. 😔
no tiez som pozerala,ze ako fajnsky sa to tu rozbehlo... 😉

jajuska1411
16. sep 2011

@lenka112 podobne

pocujte baby coo budete zajtra varit dajte napad 😖 som zufala 😠

lenka112
16. sep 2011

@katkagreganova To robím aj ja. Ale dnes výnimočne zaspal s malým v spálni, len dufam, že sa k nim vojdem 🙂 🙂 Inak budem asi spať na gauči ☹

lenka112
16. sep 2011

@jajuska1411 Ak sa nič nezmení a mm nepríde s niečím lepším, tak palacinky 🙂

jajuska1411
16. sep 2011

@lenka112 aj mna to napadlo alebo francuzske zemiaky neviem 😖

katkagreganova
16. sep 2011

@vodnarky neboj, casom sa zlepsi, mozno je to aj o tom, ze je na nu kecaju v angline, ci nie? ...
@lenka112 jojo, tak to u nas nehrozi (teda teraz uz nie....), maly s nami spaval, ked mal tak pol roka, dovtedy krasne v posielke, no a od roka opat krasne v postielke, niekedy s placom, niekedy v pohode... problemy mame len ked mu narusime rezim (a to je teraz asi dost casto 🙂 ), takze o 4 hladame tatina.. a o 5 tej sa ideme hrat s traktorom...

vodnarky
16. sep 2011

no ale ako vam vsetkym dobre...ja idem teraz pekne precitat rozpravku a vniest nasu princeznu do rise snov 😵 ...tak sa zatial majte kraaasne... 🙂

katkagreganova
16. sep 2011

@jajuska1411 no, a potom si nadavam, ze som sa radsej mohla nieco nove naucit 🙂 a mm tiez 🙂)))

123kika
16. sep 2011

Ahojte baby, vcera sme maleho uz odstahovali z nasej spalne a uz sam spinka vo svojej izbicke /ma dva roky/. Vcera plakal 2krat,potom zaspinkal a na obed a vecer uz bez reptania. jupiiiiiii

jajuska1411
16. sep 2011

@katkagreganova ani nevrav ja sem sadnem ze len odpisem a idem a som tu zase celyx vecer a nic nestihnem pozriet oc som chcela na nete 😒

lenka112
16. sep 2011

@jajuska1411 My asi skôr palacinky, aj malý ich má celkom rád 🙂
@katkagreganova Nás je naučený v postielke, len sem-tam si ho tatino vezme k nám. Ale snažíme sa aby si zvykol sám spať a postupne aj v inej izbe. Ufff, o 4tej už je hore. Náš zatiaľ spinká stále aspoň do 7mej 🙂 Pričom sa budíme stále tak 1-2krát za noc.

jitkatatarova
16. sep 2011

pozeram ze sa to tu zas rozbehlo. 🙂 My mame dnes trosku prehodeny rezim.Bambulky po prichode zo skolky na 2hod.zaspali,co u nas uz vyse roka nie je zvykom a teraz budu buntosit neviem dokedy.Tak oni kukaju rozpravku a ja si mozem pokecat. 🙂

jajuska1411
16. sep 2011

@lenka112 tak nas maly zje vsetko este aj to by chcel co este ani nemoze 😒 nas spaval v postielke ale nejako sa nasackoval k nam 😖 ale nema problem spat aj v postielke napr u babky a tiez tak do 7 a hore sme bud 1 krat alebo ani raz za noc ako kedy

jajuska1411
16. sep 2011

@jitkatatarova co pozeraju

katkagreganova
16. sep 2011

@lenka112 obvykle sa budi okolo pol jednej a potom okolo 4-5, ale zvykne este spat do tej pol siedmej.. ale po troch tyzdnoch sme prisli domov, tak je rad, ze je s tatinom, a maly si trosku potrebuje zvyknut, potom hadam opat pojdeme do starych kolaji 🙂.. inak, ked sme u mojich rodicov, tak spinkava tiez pekne sam v izbicke, budi sa raz za noc, ale teraz nemame priestor, aby mal vlastnu izbu ...

jitkatatarova
16. sep 2011

@lenka112 to mas este dobre,moje maju 3 roky a Katka sa budi pravidelne aj 3x za noc doteraz,Nika nastastie len raz aj to koli tomu ze chce cikat.No niekedy som rano dobre mimo. 🙂 Stale cakam kedy sa to konecne zlepsi.

lenka112
16. sep 2011

@jajuska1411 Tak to máš doma skvelé dieťa. Danielko čo nechce, to hneď vypľuje von. Musíme ho to s mm nejako odnaučiť. Dúfam, že náš v tej postielke aj ostane, lebo keď bude spávať medzi nami, tak sa druhého mimi nedočkáme.

jitkatatarova
16. sep 2011

@jajuska1411 taku starozitnost-no pockaj zajac. 🙂

lenka112
16. sep 2011

@jitkatatarova Tak to musíš byť dosť unavená po takých nociach. U nás sa drobec do pol roka budil aj 5-6krát, a to som bola poriadne zničená. Potom sa to upravilo nejak samo a budí sa len na mliečko.

katkagreganova
16. sep 2011

@lenka112 Danik ma 18 mes. a co nechce, tiez vypluje, este si bude rukou triet jazyk, aby vsetko dostal prec , tak zelam vela stastia 🙂 Aj ked to nechapem, lebo doteraz to bolo tak, ze mi podal pekne do ruky, alebo polozil na stol, ked si neprosil...

lucisa
16. sep 2011

@jajuska1411 já si dnes vytáhla z mražáku kuřecí špalíčky, tak zítra upeču se žampiony a asi bramborovou kaší, tu mají holky nejraději. 😉

jajuska1411
16. sep 2011

@lenka112 my co sa tyka jedenia nemame prco sa tyka pohybu je lenivejsi ale tak teraz asi tyzden uz 4kuje a ma 10 mesiacov 😒 druhy uz ja chodit zacinaju ale tak no ved co uz aj to pride...nie nadarmo sa hovori ze dieta medzi nami je najlepsia antikoncepcia 🙂

lenka112
16. sep 2011

@katkagreganova Ďakujem, neviem síce ako , ale nejako ho musime tohto zlozvyku zbaviť. Necchcem predsa aby niekde v reštike vypľúval všetko pred seba.

jajuska1411
16. sep 2011

@jitkatatarova no nahodou to je velmi dobra rozpravka na zasmiate 🙂

lucisa
16. sep 2011

U nás je to dnes se spaním sranda, nejstarší dcera kouká na Harryho Pottera, nejmladší spinká od 8 ve své postýlce a prostřední zdrhla na nocleh k našim 😀 😀

lenka112
16. sep 2011

@jajuska1411 My už začíname robiť prvé neisté kroky. 🙂 Presne ako hovoríš, keď dieťatko spí medzi nami, surodenec nebude.

jajuska1411
16. sep 2011

@lucisa fuuu nerob chutky ja ostanem asi pri palacinkach lebo priatel ide ja tak nasim pomahaat oberat hrozno tak nam budu tie palacinky stacit 🙂

jitkatatarova
16. sep 2011

@lenka112 ved aj oni sa prakticky budia na to ze su smadne,len strcim flasu a spim dalej,ale niekedy nemozem potom zaspat a rano sa tmolim ako matoha.Asponze mam za tie roky prax v prebalovani,to uz viem fakt aj poslepiacky. 🙂 🙂 🙂 No a s Nikou to uz musim ist na wc,lebo ona sa uz zobudi vacsinou vcas,co som rada,ale to je kriku ak sa vycika do plienky! 🙂

lucisa
16. sep 2011

Mě dnes kůň nějak kulhá, něco napíšu, odešlu a děsně dlouho to trvá, než se to tady objeví. Máte taky takový problém? Než na něco zareaguju, vy se bavíte o něčem jiném.......