Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@irriss ved to aj su.Oni tiez obhajuju jedna druhu a aj teraz v skolke na seba davaju pozor. 😀 Jeden chlapec Katke zobral lokomotivu a Nika ktora je trosku hamblivejsia sa k nemu zrazu naklonila a zacala mu vysvetlovat ze nemoze kradnut hracky.Normalne som oci otvarala. 🙂
take u nas je jedna stydliva a druha ma vetsi kuraz...i kdyz ta stydliva zacina mit PEKNOU kuraz se i obhajit sama..ale to az kdyz uz je vypropvokovana..to se pak nestacim divit, co se v ni najde odvahy..normalne clovek o ni vubec nevi... 😉
@katuska01 tak ti prajem stastnu ruku pri vybere darceka. 🙂
@lenka112 no s tymi plienkami mas este cas,mne sa ich podarilo oducit ked mali 2roky a teraz ich este maju na noc.Ale poviem ti bola to zaberacka.Hlavne ze sa to podarilo. 🙂
@irriss nooo tak teda to si ma normalne potesila ze mam len 2ks detí hehe🙂ale ved zvladnem sak som nejaka ta žena🙂
@jitkatatarova dakujeeeeeem jaaaj veru frčím ved ked sa tu zasedím ani obchody nestihnem🙂 😀 😀
@jitkatatarova Tak to sa ja potom ešte načakám 🙂 Už sme skúšali ísť na nočník, ale nejak sa mu na ňom nepáčilo, tak čakáme na ďalšiu vhodnú priležitost 🙂
@irriss no u nich sa to strieda,ako keby sa navzajom menili.Ale bolo to zlate.Inak dost dlho mali aj svoju dvojickovsku rec,ako to bolo u vas?Tiez si rozumeju aj bez slov? 🙂
@lenka112 Aj oni nocnik velmi dlho povazovali za hracku. 😀 Ved dietatko musi najprv zacat chapat na co vlastne sluzi.Pri oducani u nas asi najviac zabralo,ked si to mohli same s mojou pomocou vyliat a splachnut. 🙂
@jitkatatarova MY sme ho na nočníku zabávali uplne zo vsetkym, ale dlho tam sediet nevydržal. Po pár pokusoch sme to vzdali, ved ma nato este cas. Možno časom pochopí, že je to lepšie, ako mať mokrú a pocikanú plienku. 🙂
@jitkatatarova
Meli jsme stridave obdobi, ktere se nakonec ustalilo...myslim tim, takova ty obdobi..kdy jedna druhou dohanely v motorice a v reci, v umeni a dovednosti...
Kdysi daaavno 😉 ☹ (jak to leti) take mely svou rec...samy nazyvaly veci mezi sebou tak, jakoby mely svuj jazyk...a nebyl neustale stejny nazev pro danou vec..propste spionky na cele care..a mama bez sance 😀 😀 😀 Ted jsou bilingualni, obcas troj .... tak kdyz neco prpohodi po babicce sicilske, co ja jsem treba pri navsteve v lete nepostrehla, tak se mi smeji a maji radost, ze jsou navrch 😉 😀
A ja pak musim za muzem prosit o preklad 😉 😀
@lenka112 ako sa vravi,kazdy sa raz oduci.My sme to 1xskusali ked mali rok,ale mali z toho akurat srandu a pocula som ze chlapcom to trva trosku dlhsie,tak uvidis.Len nanho netlac,aby z toho nemal traumu a ak sa mu zadari tak hlavne veeeeela chval. 😀
@lenka112
ja jsem vubec mama, ktera nechava vsemu volny prubeh a je to lepsi pro vsechny strany..prvni dite, ted mu je 21 let se na nem podepsal stres a chytre reci babicek a tchyni podepsaly...kdyz je dite v klidu a svym "panem" je harmonicke vse - i rodina...
Neco jako: Bordel v byte = Stastne dite 😉 😀
@jitkatatarova My sme skusali asi tak preed 2-3 týždnami 1x. Nepáčilo sa nám a potom sme to vzdali, nechám tomu čas. Možno nás prekvapí sám, bez toho, aby sme ho nutili.
@irriss tak to mas s tou recou vesele.My sme na to prisli ze pouzivaju svoj jazyk cisto nahodou.Dovtedy si spolu zvatlali,my sme im samozrejme nerozumeli a ked sme boli na navsteve tak boli kazda v inej miestnosti a Katka si s tatinom listovala v knizke.On sa na slniecko opytal co je to a ona ze bam.Tak zobral knizku a siel za Nikou a tiez ze co je to a ona bam.To bolo prekvapko.Vsetci sa dovtedy smiali ked sa spolu vypravalai ze asi hovoria po cinsky a nakoniec taketo vysvetlenie.No a teraz si vymysleli kachyka.To je zajac z no pockaj. 🙂
opravdu presne odvozene slovo.... 😉 😀 ja bych to zaradila uplne do jine sfery - vahala bych mezi kuchyni a kachynou
@lenka112 tak to je pravda.Oni to sice nemyslia zle ale lezie to na nervy.Aj u nas to bolo dost casto,otazky typu oni este nechodia na nocnik,v ich veku moje deti...Ty im davas sunar namiesto mlieka? Ved je to drahe a zbytocne atd.A teraz-nie su na skolku este male?Ved nemaju radi ludi.A nakoniec sa im tam paci.Takze rady vypocujem a pustim ich z hlavy. 🙂
@irriss ved som pocuvala cely den kachyk toto kachyk tamto a ked uz vecer zazelali dobru noc kachyk 🙂 tak mi to nedalo a uz som musela vyzvediet co to vlastne je.
@jitkatatarova To robím aj ja, ako sa hovorí " jedným uchom dnu a druhým von " 🙂
@irriss Určite to má moja generácia ľahšie a to v neskutocne vela veciach.
@lenka112 ved to ked nechces nikoho urazit,tak je to jednoduchsie akoze no ano a spravit si po svojom.
@jitkatatarova
..jenze drive ta druha strana necekala na odpoved ale na fakta...dokud jsi to neudelala, tak u tebe stala... 😒
a pokud sis dovolila oponovat, byla z toho valka rodin ne-li rozvod...

@irriss vobec ale vobec netusim toto nie je moja silna stranka vyberat darceky🙂mala 21r🙂