icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova Presne tak, zbytočne as budem naťahovať kto má pravdu, ked si nakoniec aj tak urobim po svojom, ved predsa viem, co je pre moje dieta najlepsie. 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss tak to teda nezavidim ☹ ale zvladla si to,no nie? 😀

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 aaaaano! 🙂 🙂 🙂

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova 🙂 Aj keď svokra sa do nás veľmi nemieša, horsie je to s mojou mamou.

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova

temer pres mrtvoly..ale zvladla...zpocatku to ale nebylo zvladnuti "kvalitni"...casem se mi vsak povedlo kvalitu zaradit do mezer a snad konecny vypocet je dobry....
u mych mladsich deti to jde samo...s mladsimi jsem ve vasi kategorii i generaci.... 😉 😀 takze mi je dobre...
ponaucena, zbita, ale na vlastnih nohach s vlastni obhajenou myslenkou...ale kdyz se vidim pred 20ti lety, nafackovala bych si, ale o to fackovani se sam zivot postaral..takze 1:1

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 u nas to bolo opacne 😀 ale mm stal na mojej strane,len ma najviac vytacalo,ked veci riesili akosi mimo nas ☹

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss tak to si pekne napisala,ako sa vravi niekedy je najlepsie byt co najdalej od dobrych radcov. 😉

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
presne tymto heslem jsem se zaridila...nasi 1.100 km a tchyne 1.400 km....

jajuska1411
17. sep 2011

@jitkatatarova no asi hej uvidime ako to nakoniec dopadne 🙂

jajuska1411
17. sep 2011

@graceful9 no hej rozrastlo sa nam to tu 🙂 aa tak kazdy clovek je nejaky a vascinou tii hore na vyssich poziciach si myslia ze oni su viac ako ti dolu 😒 to mas tak skoro vsade kde prides 😒

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss tak to si dobre vyriesila,ja by som tiez najradcej odtialto odisla,ale hlavne koli tomu ze tomuto mestecku nedavam nejaku perspektivu. ☹ No zatial sa nam to nejako nedari. ☹ Ked sme uz konecne chceli odist,ze si obaja najdeme pracu v inom kraji a potom byt,tak do toho som konecne otehotnela 🙂 🙂 🙂 a tak sme stale tu.

jajuska1411
17. sep 2011

@lenka112 tak uz mate aj svoje roky asi ste aj zabezpeceny tak preco nie 🙂 my sme maleho chceli aj ked nie az tak skoro ale tak uz je tu medzi nami a za nic na svete by sme ho nedali s byvanim je to tak ze byvame v byte ktory mala mamiina za sloboodna a odkladala ho pre mna lebo dedina nie je nic pre mna 🙂 tak byvanie no chceli by sme jej to niekedy splatit ale uver nechceme 😒 a ja chcem ist este si urbit vs lebo mam len gympel tak to je moja priorita doo buduceho roku 🙂 a svadba az po vyske 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@jajuska1411 uvidis ze dobre 😀

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
nikam nechod..DOMA je DOMA....neni nic horsiho nez mit pocit, ze "nikde nejsi doma"....
Obcas mi je smutno a moje "ja" zpiva "Kde domov muj...a dojde az pod Tatrami sa blizka...hromy divobiju...mam na Slovensku babicku a mladi pod Tatrami... 😉

jajuska1411
17. sep 2011

@jitkatatarova no ved uvidime...citam ze ste sa cheli stahovat kam a preco

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss ved ja nevravim ze chcem ist prec zo SR,len zmenit kraj.Tu nemas ani nejake zvlast prac.prilezitosti,vacsinou to tu vyzera akoby tu skapal pes.Fakt.Ziadne akcie pre deti,jednoducho nic. ☹ Co poznam mlade rodiny tak vo vacsine musel chlap ist robit prec,ved co je to nejakych 400eur pre chlapa,zivitela rodiny?Jednoducho tu okrem bane nemas chlapske prace a tam mm ist robit nemoze. ☹

jitkatatarova
17. sep 2011

@jajuska1411 aspon do okolia TT,alebo BA. a preco som teraz napisala irriss. 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@jitkatatarova jaj a este som zabudla ziadne solidne obchody pre deti,vsetko sami cinan.Ked nieco potrebujem tak mi to nosi mm z Blavy alebo ideme na nakupy inam.Ved tu nemas ani len sunar 24 v celom meste.Nikde.Hlavne ze teraz reklamuju na sunar sutaz.No a Katka nevypije ziadne mlieko okrem sunaru. ☹

jitkatatarova
17. sep 2011

@jitkatatarova jej teraz som si vsimla ze pisem sama sebe 😀 😀 😀 😀

jitkatatarova
17. sep 2011

ja som asi dnes na prasky,komunikovat sama so sebou,tie 2odkazy boli pre teba.
@irriss

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
to mas tezke vcera jsem ti take psala, jak je to u nas..take jsme odesli za praci..ani v jednom z nasich domovu nebyla mozna prace, tak jsme napul cesty od domova kazdy a nase domovy jsou zavrene a pronajimame cizi....ach jo....a nemysli si, ze tu nejake vyziti pro deti je...je tu park, kam je lepsi nechodit, dalsi obpar mesicu cele roky prestavuji a pak more a pokakane plaze, kdyz na nich uz nejsou osusky turistu...
Jo a "Pes tu nechcipl" 😉 .."hovinka jsou na kazdem rohu a na kazde nasi bote"..to vim stoprocentne a kazde rano... 😉

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss no to je fakt huste 😀 A ako si dlho uz takto mimo domova?

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova 20 let..polovicku mych 😀 😀 😀

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss tak to uz si pomaly domorodec 😉 🙂

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
kdepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak..
tady nejsi domorodcem ani z mestecka vzdaleneho 7 km!!!!!!!!!!!!!!!!! 😒 😒 😒 😒
A navic tu vyhrava ...jak to slusne napsat...- tak treba: Neinformovanost... 🙂
I kdyz jsem z Prahy, porad pro ne budu z dalekeho Ruskeho vychodu a porad se mne budou ptat, zda mi rodice prezili ve valce..a nemaji na mysli 1. a ani 2. svetovou..... 😒 ☹ 😲

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss to je sila,prepac ale musela som sa zasmiat.Ludska hlupost je nevyspytalelna 😀 To mi pripomenulo ked som bola na strednej tak sa ma hlavne 1spoluziak vypytoval odkialze to vlastne som,ze urcite to nie je ani na mape.No a potom sa zacala Handlova dost casto vyskytovat v novinach v suvislosti s vrazdami a romami a tak si myslel ze zijem v nejakej romskej komunite.No vysvetli to takemu tupcovi ze sme normalne mestecko. ☹

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
nevysvetlis....
nejhorsi na cele veci je to, ze zpocatku placeme, pak se snazime vysvetlovat...

stesti ale je to, ze nakonec najdeme usmev, zasmejeme se tomu a zjistime, ze NIC neni treba vysvetlovat... 😉

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss zaujimave na tom bolo ze ten co sa do mna stale navazal a nebolo to len toto,tak som casom zistila ze bol do mna zalubeny a tak sa snazil len uputat moju pozornost.No smola aj tak nebol moj typ.Neboj patricne som mu to vracala.On si myslel ze kedze som bola da sa povedat hambliva,tak moze vsetko.Nakoniec sa mi ho podarilo odrovnat vtipnou poznamkou pred celou triedou a potom mi dal strasne dlho s tymi blbinami pokoj. 🙂

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
hamblive zeny maji skryty sarm 😉

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss nieco na tom bude 😀 Aj mojmu drahemu sa ma podarilo zbalit az na 3 pokus.Jaj,prave sa ku mne prisla pomojkat moja Kacenka. 🙂