icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
ted jsi mne zarazila...ja ty pokusy nepocitala...ani nevim, kde pokus zacina a kde konci...zrejme to u vas bylo na nejake obdobi..jinak se to snad ani neda pocitat... 😀 😀 😀 😀
az budes mit chut, rozepis se...docela zajimave... 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss no ja neviem,ja som mala taku zasadu ze so susedom a spoluziakom nic mat nechcem.Trosku strestene ked na to pozeram z odstupu casu,ale vtedy sa mi to zdalo logicke.Na co si komplikovat zivot s najblizsim okolim.No a mm byval len o 3poschodie nizsie.Jeho smola. 🙂 A tak ked mi povedal ze chce so mnou chodit,aj ked sa mi pacil tak som povedala nie ☹ Mozno keby sa viac snazil...Ale mal svoju hrdost a tak dal pokoj. 😉 O rok mi napisal z vojenciny krasny list,mam ho doteraz ale ja som bola v Nitre,on v Martine a vztahy na dialku ma nijak nelakali,takze 2x nic a na 3x to uz som aj sama hodila za hlavu zasadu o susedoch 😀 on mal po vojne,ja po skole a strasne sa mi zacal pacit.Ked bol na dvore a opravoval auto tak som ho nenapadne pozorovala,on mi povedal ze aj pri mojej snahe byt nenapadna,ma videl.No ja som nechcela ist za nim,predsa len som ho odmietla a dokonca rok pred tym som mu na jednej disce povedala ze s nim nikdy tancovat nebudem 🙂 a nakoniec sme sa len cisto nahodou stretli,on isiel do baru aj s kamaratom,ja z kniznice so sestrou a tak nas len nahodne pozval a odvtedy sme spolu uz 15rokov. 🙂 Nahoda?Osud?Neviem,ale pravda je ze ked sme sa o tom dni rozpravali,tak sme zistili,ze povodne sme chceli ist uplne inou cestou. 🙂 🙂 🙂

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova Aj môj mm je na mojej strane. 🙂
@jajuska1411 Tak to je rozdiel oproti nám. Ja už mám výšku a roky praxe. Byt v Prešove a zatiaľ sme u svokry v SO.

irriss
17. sep 2011

@jitkatatarova
Krasne!!!
co dodat....utrit slzy a poprat
"Hodne stesti a dlhu spolocnu cestu" 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@irriss dakujem 🙂 rada na nas zaciatok spominam.Ved aj mm si ma casto dobera,ze a to som ho povodne nechcela. 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 tak to je skvele. 🙂

mia258
17. sep 2011

@graceful9 nevadí, budeme sa tu predierať pomedzi komenty, veď sa nájdeme 😉

No super, už som zažila veľa prípadov, keď aj triedne profesorky išli vyslovene proti svojim žiačkam a v ničom im nepomohli a nepodporili ich... smutné to je, väčšina má voči mladých mamičkám predsudky 😒
Ale neboj sa, ty to určite zvládneš. Kvôli sebe, tvojmu drobcovi aj kvôli nim, aby videli ako sa v tebe mýlili 😵

@katkagreganova máš pravdu, je to dosť o hubu 😀 Najhoršie je to ranné vstávanie, kým sa pripravím sama + ešte malú, vstávam skoro a všetko robím v polospánku 😅
Ale na to si zvyknem 😉 Malá síce ráno trochu plače, keď od nej odchádzam, lebo to nechápe ☹ Ale doobeda za ňou chodí aj svokra, občas dohliadne aj na pestúnku tak je zase dobre 😉
Pestúnka sa mi zatiaľ pozdáva, nevidím žiaden problém zatiaľ, tak dúfam, že to bude tak dobre pokračovať aj naďalej.

graceful9
17. sep 2011

@jajuska1411 rodinka sa rozrastá 😀 no to hej, proste, človek by čakal trocha pomoci, veď to samo o sebe nie je nejak najľahšie mať bábo v tomto veku a nie ešte škola ale čo už,,,čakať môžme, ale to je tak všetko,,, 😒

graceful9
17. sep 2011

@mia258 ďakujem 🙂 aj ja dúfam, že to zvládnem, hoci netuším, ako 😀 ale však všetko sa dá, len treba chcieť, a ja chcem! 🙂 a tak popredierame sa a bude fajn :D

katuska01
17. sep 2011

@jitkatatarova jeeej aky pekny príbeh zamilovany🙂ja tiez rada spomínam na nase zaciatky vecer ked budem mat cas napisem aj ja ako sme sa našli🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@katuska01 uz teraz sa tesim 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

normalne mam nervy,chcela som vymenit fotky bambuliek v profile a podarilo sa mi akurat zmazat povodne a nadaju sa mi tam uz vlozit nove.To je co za haluz?

jajuska1411
17. sep 2011

@jitkatatarova hej citam ze v nejakom zapadakove zijes 🙂 ked tam ani sunis nie je 😒 to mi pride ako u ns na dedine kde byvaju nasi ale zase to je dedina...

jajuska1411
17. sep 2011

@lenka112 hej ved uz mas aj viac rokov ako ja 🙂 teda my lebo drahy ma o rok a pol viac ako ja 🙂 aku mas vs?lebo ja som hrozne chcela jednu ale je tam anglina a to nie je moja silna stranka tak teraz sa pozeram po inej 😒

jajuska1411
17. sep 2011

@graceful9 ale ked budes chciet tak vsetko sa da ...zaciatky budu tazke ale da sa to prezit len si treba urobit harmonogram co sa ti po case urobi sam budes vediet kedy a kolko malinka spi kedy papa a tak to pride samo 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@jajuska1411 ved to a vraj mesto,este donedavna som 24 kupovala u nas v drogerii 101,ale tam mali dopredaj a ze teraz tam budu predavat zatial len max.12.Tak ho chodim kupovat do PD,alebo ked maju akciu v lidli.A toto mi lezie tiez na nervy,ze v tychto superobchodoch vramci SR nemaju ten isty tovar.V Blave maju napriklad sunar celorocne a u nas len asi tak 3xrocne.No na zaplakanie. ☹

jajuska1411
17. sep 2011

@jitkatatarova tak u nas nie je s tymto problem ale tiez najradsej ked je viac peniaztekov vybehneme do ba alebo do viedne ale tam hlavne po veci si chodim 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@jajuska1411 len od nas je BA 200km takze mm tam kupuje skor take mesie veci co sa mu zmestia do cestovnej tasky. 🙂 Ale mam zasobu slnecnych okuliarov a nafukovacich kolies. 🙂 Mali na to teraz super akciu a to su veci co mozme skladovat.No nosieva aj veci pre bambulky,lebo tam maju niekedy take zlavy o akych sa nam v tychto koncinach ani nesniva. 🙂 🙂 🙂 A ty si odkial?

jajuska1411
17. sep 2011

@jitkatatarova my byvame v nitre aj tu sa da celkom dobre nakupit napr teraz v kik mali u nas akcie ze veci za 1 euro no saty pre mna nic moc skor tak 40 si ich kupovali ale tricka som si pod stromcek kupila tiez malemu som vela veci ved za euro no nekup to 😀

jitkatatarova
17. sep 2011

@jajuska1411 Jaj,Nitra to je moja srdcovka! 😀 Tam som chodila na strednu.To boli casy.A o tych akciach som hovorila.U nas je samy cinan a ziadny normalny solidny obchod s normalnymi cenami. ☹

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova Ved keby nebol, zle by bolo, ale pre neho 🙂 🙂 🙂
@jajuska1411 Mám Pedagogickú fakultu na Univerzite Hradec Králové. Som z ňou veľmi spokojná a nemozem na nu povedať jedno krivé slovo.

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 tak to teda verim 🙂 Ale je skvele ked ma zena podporu svojej polovicky 🙂 🙂

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova To áno. A hlavne keď má tá polovička pravdu . 🙂 🙂 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 jednoducho podpora je super. 🙂 🙂 🙂 🙂 Poznam aj take pripady,ked ten druhy da vzdy na slova svojej mamicky. ☹ To je potom zivot o nicom.

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova To by som nechcel a ani neviem či by som s takým človekom dokázala žiť. ☹ Niektoré prípady su smutné, hlavne keď to dá ten druhý svojej polovičke aj patrične najavo, že nieje na jej strane.

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 to by som nedokazala ani ja. 🙂 Len je smutne ked vidis ako sa z veselo dievcata stava zachmurena zena. ☹ A navyse jej ani nemozes pomoct,lebo to navonok neprizna a ty potom vyzeras ako... 😠

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova Presne tak, takých prípadov je vela, len o nich verejnost nevie, lebo to väčšina dievčat neprizná.

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 a preto som velmi stastna ze medzi ne nepatrim. 🙂 🙂 🙂

lenka112
17. sep 2011

@jitkatatarova suhlasím s tebou. som rada že mam takeho muza, akeho mam 🙂

jitkatatarova
17. sep 2011

@lenka112 tak to sme sa nasli 2stastne 🙂 🙂 len by sme sa tym nemali asi velmi chvalit,aby sme to nezahovovorili. 😀 Aj ked o tom pochybzjem. 🙂