icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
27. sep 2011

@jitkatatarova ako to ide teraz v skolke. Este stale mate plakacie obdobie? Nas drobec prestal po dvoch tyzdnoch plakat, ked ho vyprevadzame. Ale tak to je tym, ze mu prisla do triedy nazad jeho najlepsia kamaratka, ktora bola na dovolenke.

andreah25
27. sep 2011

@cestovatelkaandrea Ahoj, nemala som akosi čas posledné dni sedieť pri počítači, takže až dnes. Malý je s tatom vonku a ja mám chvíľu pre seba, ktorú som si dala že na učenie, ale tááááááááááák sa mi nechce ☹ . Ja som z dediny blízko PN a profil nemám vyplnený zámerne. Akosi si chcem stále uchovať aký-taký kúsok anonymity, i keď podľa názorov a nejakých tých príspevkov má známy, ak sa tu nejaký zdržiavajú, tak isto odhalili 🙂 , no neznámi nebudú stále vedieť o koho sa jedná 🙂 . Pracovala som totiž v oblasti, kde som v dennodennom styku s ľuďmi a predsa len PN je maličké mesto, kde sa dosť ľudia poznajú. Takže preto. Ak by sme sa začali baviť detailnejšie tak už len cez IP. V podstate ani preto stále nemám Facebook, i keď my niekedy bolo až smiešne, keď mi klient vo veku 80 rokov povedal, že veď si pošleme info cez Facebook a ja som odpovedala, že ho nemám, tak sa chutne zasmial 😀 . A v akej oblasti pracuješ ak to nie je tajné v záujme národnej bezpečnosti 🙂 . Inak s tými antibiotikami je pravda, že tu človek zakašle a hneď súkajú antibiotiká, na to teraz doplatila moja kamoška, ktorá stále mala bolesti hlavy a zubov, vybrala petore antibiotiká, bolesti a zápaly neprecházali, prišla takmer o všetky zuba, lebo stále tvrdili, že to je problém zubov, totálne jej pokafrali imunitu a nakoniec to bol zápal trojklanného nervu na všetky tri vetvy, alebo štyri? neviem koľko ich má. Osobne ja sa liečim radšej bylinkovými čajmi, maximálne tak paralen a som v pohode.

vodnarky
27. sep 2011

@mia258 -ahoj..aky ste mali vikend???my sme dva dni hodovali a kolotocovali sa na jarmoku 😎 ...pekne sme si to uzili a baby tiez... 😵 a co skola?a malinka si uz zvykla? 😉

vodnarky
27. sep 2011

@katkagreganova -ako sa mate? 😉 😀

katkagreganova
27. sep 2011

@vodnarky ahojte, super vikend za vami🙂 ja teraz akosi nestiham ficat na koniku.. mam na navsteve sestru, tak aspon pochodime viac po meste ako len na ihrisko s malym.. 🙂 Obrezala som sa trosku po kurzoch frj, tak uvidim,ci nieco vyjde ... Inak aj my sme mali prijemny vikend, sme sli do Parku so zvieratami,tak sme si to vsetci uzili.. je super, ze mame teraz este stale pekne pocasie, tak sa to snazime vyuzit..🙂 🙂

cestovatelkaandrea
29. sep 2011

@andreah25 ty sa ucis do skoly? robis si dialkovo VS?
s tou anonymitou ta chapem. ja tiez nie som na FB a ani nikdy nebudem ale nie je to kvoli anonymite. ja jednoducho FB neuznavam od zakladu 😝
Oblast v ktorej robime- lodiarina 😎 a teraz bud mudra 😉

@vodnarky veru pekny vikend ste mali 😉 kolotoce mam velmi rada este aj teraz, len nikto nechce so mnou chodit

andreah25
29. sep 2011

@cestovatelkaandrea Hej, robím školu diaľkovo, začala som popri práci, v podstate to v čom som i pracovala a dúfam, že aj pracovať budem (bankárčina - síce žiadne terno, ale baví ma to 😅 ), tak našťastie pre mňa nie je učenie ťažké, horšie sú tie debilné seminárky, bakalárka a teraz čakajúca diplomovka. Ja tiež FB neuznávam a akosi som mu ani neprišla na chuť, prečo?, ani neviem, nepáči sa mi...
Lodiarina? Znamená to, že navrhuješ lode, alebo staviaš lode, alebo pracuješ na lodi....alebo fakt neviem..... 😀

jankabodka
29. sep 2011

Ahojte! Nasla som si takuto temu, ze sa reku pridam. Andrah - som si tak nahodou citala tvoj dlhsi nedavny prispevok, o tom 3klannom nerve - ja mam tiez take bolesti - zo zuba mi vystreluje az do ucha a do sluchy. Nevies, ci aj tu tvoju kamosku to takto nejako nebolelo? Zubar tvrdi, ze okrem jednej nevytrhnutejj stolicky mi kaz nevidi, aj na RTG ma poslal (ale este ho nevidel). Nevies nahodou?

jitkatatarova
30. sep 2011

@cestovatelkaandrea takze,pocasie je u nas krasne,taky pekny september si ani nepamatam. 😀 V skolke je to take striedave.Velmi sa im tam paci,aj sa tam tesia,ved tam maju aj kamaratky 🙂 Len obcas ma nechcu pustit prec.To sa na mna nalepia z kazdej strany a nemozem sa ich striast.Su ako take klieste. 😀 No a prave dnes sa Katka pred skolkou otocila,ze ona tam nejde,ze je unavena a ide domov spat. 🙂 Inak do triedy vosli bez problemov.Tak mi odlahlo.Inak tam ani neplacu,ze sa pekne prehraju.Len im robi jeden chlapec stale zle,hadze im travu,sisky za krk a minule Katke poskriabal na licach. 😠 Ale nakoniec som z nich vytiahla,ze najprv ich nahanal,potom Niku buchol po ruke a Katka ju branila a tak ho trela palicou po zadku 😀 ,on sa rozplakal a potom ju poskriabal.Ani pri tom neplakala.Moja hrdinka.Ved sa ani jeden z nich nepriznal ze sa bili. 😉 Som rada ze sa zacali branit. 😉 🙂

cestovatelkaandrea
30. sep 2011

@andreah25 ja som nemala na skole rada veci, ktore si sa musela jednoducho nabiflovat. to som nenavidela. ak to bolo nieco logicke a nieco co sa dalo ratat, to som mala rada. preto by som sa ja napr. nikdy nemohla ucit zakony a podobne veci.
co sa tyka lodiariny -tak je to navrhovanie klimatizacie do lodi.

cestovatelkaandrea
30. sep 2011

@jitkatatarova no tak to poznam, nas drobec tiez zatlkal, ked sa s niekym pochytil. teraz je to ine. odkedy zo sna plakal a jasne hovoril meno chlapca, ktory mu robil zle, tak dostal "rychlokurz" branenia sa a vie aj povedat nie, alebo skriknut nerob mi zle. a ked je moc zle, vie dat aj jednu taku dobru na lico. aj to som uz videla, ked ho jeden chlapec dozral.
Ale je dobre, ze mas take bambulky co sa vedia obranit a len tak sa nedaju. Super, ze nezaluju. Poznam aj take deti, co zaluju aj za nieco, co sa nestalo.

andreah25
30. sep 2011

@cestovatelkaandrea Tak to máš dobrý job, či nie? Základom je, aby človeka práca bavila a potom je jedno čo robí, hlavne, že je jeho náplňou života a chodí do práce s radosťou, bohužiaľ to dnes málokto. Čo sa týka školy, tak ja tiež neznášam veci, ktoré sa treba bifliť. Bohužiaľ som ale opačný prípad ako Ty, čo treba rátať, tak to je pre mňa španielska dedina. Skúšky z matematiky, alebo devízových trhov, kde sme rátali arbitráže mien, som doteraz vždy urobila až na tretí pokus a ani to neviem ako sa mi to podarilo 😝 . Ja som práve ten človek na tie zákony. Neviem prečo, ale stačí mi prečítať a viem. Ja mimo malej a veľkej násobilky v iných počtoch nevidím žiadnu logiku a už vôbec nerozumiem ako mohol ktosi vymyslieť deriváty, integrály, deskriptíva a podobné hovadiny 😀 . Priznám sa, že nikdy nepoužívam ťaháky mimo predmetov kde sú počty a to mi ťahák pomôže len vtedy, ak príklad vyrátam presne podľa vzorca, no ak mám čosi odvodiť, alebo upraviť, skončila som a odovzdávam prázdny papier. Z teoretických predmetov sa však vždy vykecám, lebo aj keď neviem presne, čo ako bolo v knihe, viem veľa z praxe a tak sa akosi vykrútim, bohužiaľ niekedy za cenu prudkej výmeny názorov s profákom, keď on povie že je to tak alebo onak, a ja že nie, lebo prax je taká a onaká 😀 . Čo už, ale vždy som zatiaľ prešla...... Pozerám, že máš jedného drobca, bude aj ďalší 😀 .....

mia258
1. okt 2011

@vodnarky ahooj 😵
Pomaly už ani neviem, ako vyzerá koník, čo sem nestíham chodiť 😒 Dnes sme boli s malou na prechádzke, večer zakončili grilovačkou a teraz sme takí unavení všetci, že ideme o chvíľu do postele 😀

Mia si celkom zvyká, len ráno sa so mnou ešte ťažko lúči ale cez deň je vraj v pohode, hraje sa, normálne papá, tak som rada 🙂 Ja si zvykám horšie ako ona, aj medzi prednáškami sa snažím aspoň na rýchlo dobehnúť domov ale keď mám celý deň prednášky tak je to horšie 😖
Uvidím či to ešte potiahnem do konca semestra a potom asi požiadam o individuálny plán lebo takým tempom skončím akurát na práškoch 😀 😔

Juuj ale tie kolotoče vám závidím 😵

jajuska1411
2. okt 2011

@mia258 to mi je luto ze nic nestihas ☹ 😠 😒 ale hadam to bude uz len lepsie a lepsie 🙂

jajuska1411
2. okt 2011

@graceful9 no jasne hody boli v pohode vratili sme sa prave domov u nas je jediny problem co sa tyka auta trochu chyba 😒 ale casom uvidime hadam sa aj to casom vyriesi 🙂 co ako zatedy v pohode?

jajuska1411
2. okt 2011

@jitkatatarova dakujeme sme mlady tak uvidime ako to bude dalej

graceful9
2. okt 2011

@jajuska1411 neboj sa, všetko bude 🙂 a tak v pohode celkom, ale tak serú ma isté veci, no teda skôr ľudia :/

jajuska1411
2. okt 2011

@graceful9 asi viem o ktorych vravis 🙂 hlavne klud netreba sa rozculovat nerobi to dobre

jitkatatarova
3. okt 2011

@cestovatelkaandrea no oni som aj v tom take roztomile,ze sa navzajom ochranuju.Este aj ucitelkam sa to paci ze nedaju na seba dopustit.No a pod ochranu si zobrali aj svoje nove kamaratky,takze su uz kvarteto. 😀

jitkatatarova
3. okt 2011

@jajuska1411 nie je za co. 🙂

jajuska1411
3. okt 2011

@jitkatatarova pozeram ze ste boli v ba ako bolo?

cestovatelkaandrea
3. okt 2011

@andreah25 jasne, praca ma bavi. je to dost kreativna praca, takze sa nenudim a nerobim stale tie iste veci dookola. A hlavne sa pri tom stale vela noveho ucim, takze aj to jedno velke pozitivum.
Ja som tiez na univerzite nepouzivala tahaky. Fakt malokedy, lebo kazdy kto ma pozna, vie ze som nikdy nevedela opisovat. Matika nie je taky problem, mna derivacie a aj integraly celkom bavili. Hlavne ked sme uz ratali dvojne a trojne, tak to bolo zaujimavejsie. Sice som s tym mala zo zaciatku problem, lebo predsa len ked som isla na univerzitu z ucnaku, tak som mala co dohanat.
Drobcov planujeme viac, len ja ich nechcem mat hned po sebe. Ak nam teda bude este dopriane urcite sa nam rodina rozrastie. Ako ja vlastne stare tvoje babatko? Kedy planujes ist nazad do prace?

cestovatelkaandrea
3. okt 2011

@jitkatatarova to je fakt mile. drobec ma v skolke take nieco ako traja musketiery a sem tam sa k nim prida Dartanan ( neviem ako sa to pise presne 😀 ) takze to poznam.
Ako ste vikendovali? Vraj je na SR strasne teplo na to, ze je uz oktober.

graceful9
3. okt 2011

@jajuska1411 trafila si ich :D no veď jasné, treba zachovať paniku 😝 a inak čo nového? si tu nebola dlho cez tie hody, tak ani neviem, ako žiješ inak,,,

jajuska1411
3. okt 2011

@graceful9 no ved mam,ina chodi este do roboty tak bolo treba aj upratat aj napiect tak to bolo na mne vsetko 🙂 a davidkov krstny ma obmedzeny net tak ma tam nechcel pustat bratcek moj zlaty 😒 a nove no davidko je zo dna na den zivsi a zivsi tak ztreba mat oci vsade 😖

jitkatatarova
3. okt 2011

@jajuska1411 to si ako na to prisla ze sme boli v BA?Akoze sme sa tam chystali,ale nevyslo nam pocasie 😨

jitkatatarova
3. okt 2011

@cestovatelkaandrea Co sa tyka pocasia,tak teraz je tu fakt prijemne.Vraj je to najkrajsie babie leto za poslednych 20rokov. 🙂 Len mi lezie na nervy ze rano je aspon u nas okolo 6 stupnov,tak musim bambulky naobliekat a poobede zas teplucko,tak len veci prevlacam hore dole. 😠 Na vikend uz hlasia ochladenie,ale ze pekne ma byt az do konca oktobra.Tak uvidime.My sme cez vikend boli doma,liecili sme sopliky a ani sa netahali von.Tak sme si relaxovali pri rozpravkach.No a urobili mi strasnu "radost."Nasli si lak na nechty a okrem nechtikov namalovali na stenu za dverami akoze dom.Ked som to zbadala skoro som odpadla. ☹ Som zvedava na muzovu reakciu ked pride domov.Ja som mu o tom radcej ani zatial nevravela.To bude prekvapenie. 😉 Je to velkosti tak zhruba meter x meter.

graceful9
3. okt 2011

@jajuska1411 jaj no pekne :D a čo dobrého si vyvárala? 🙂 no to si viem predstaviť, také malé šidlo 🙂)

cestovatelkaandrea
3. okt 2011

@jitkatatarova brr, tak to mate chladno z rana. my tu mame teplo cez den a aj rano je okolo 13-14, takze sa da. aj u nas sa ma ochladit ale na rozdiel od vas, tu ma aj prsat. takze sa tesim 😝 esteze sme drobcovi kupili gumaky a nepremokavu celu supravu do dazda, tak moze lietat po vonku aj ked prsi.
To ti je super vec lak na nechty. Ako vidim, aj druhi sa vedia pekne hrat. Drobec zatial take nepozna ale ja ked som bola mala, tak som s nim omalovala radiatory. A steny pri radiatoroch som pokreslila perom. Vselijake domceky, oblaciky a pod. Mama bola hotova ked to zbadala. Dodnes si na to pamatam ako to vyzeralo 😀

jitkatatarova
3. okt 2011

@cestovatelkaandrea ved to,doteraz si take veci ani nevsimali,ale v skolke sa hraju na kozmeticky,kadernicky a pod. tak ich to teraz napadlo.ja som tiez malovala kade tade 🙂 to asi kazdy,normalne som rada ze nam tento rok nevyslo malovanie. 😀 &to by mm rovno porazilo.Ked sme malovali naposledy,tak akurat dostali k narodkam drevene farebne kocky a pre istotu za inymi dverami nimi suchali po stene.Tak tam ostali farebne smuhy.Tak ten kus premaloval.O 2 dni to iste. 🙂 A ked to spravili 3x tak normalne mal smrt v ociach. 😀 Nakoniec musel tu stenu oskrabat a minul aj poslednu farbu co si odlozil.Zaujimave je ze hned potom ich to preslo.Az doteraz. 😀 Inak aj moje strasne radi maju dazd,uz teraz sa vytesuju ako budu moct bezkat po kaluzkach. 🙂