Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@jitkatatarova neviem nemas fotky ze vylet do ba ?ak nie tak si ta z niekym mylim sorry v tom pripade 😒
@graceful9 vies co my mame taku klasiku kacku kapustu knedlu salat a rezne a zakusky to sme mali dobosky tiramisu take slane lebo dedko nie je na sladke piskotove so slahackou a metrovy
@cestovatelkaandrea a to je na detstve najkrajsie,ze im clovek vsetko odpusti,staci aby sa len tak nevinne usmiali. 🙂
@jajuska1411 to nemam,len v Bojniciach.Nic sa nestalo. 😀
@jitkatatarova hej uz som teraz na to prisla ze som si ta s jednou babou pomylila sorry a inak ako sa mavate
@jitkatatarova presne tak, ked nahodia tie ich tvaricky, tak stracas silu im aj vynadat. 😉
inak som si kukla fotky v tvojom fotoalbume a ty mas riadne kocky, fakt zlatucke bambulky 😎
@jajuska1411 celkom v pohode,len som dnes do konca tyzdna odhlasila bambulky zo skolky,lebo maju dost silnu nadchu a ucitelky ma milo upozornili 🙂 ze by sa mali doma preliecit.Len mi to bolo luto,lebo tento tyzden sa strasne tesili do skolky,hlavne sa dnes lucili so svojou kamaratkou,ze sa zajtra stretnu a takto si budu musiet vystacit so mnou. 😀 Aj som bola s nimi u doktorky a nastastie to je len prechladnutie. 🙂
@cestovatelkaandrea dakujem velmi pekne,tiez sa na ne kolkokrat neviem vynadivat.Katku dokonca jeden chlapec v skolke stale prenasleduje ze sa s nou chce hrat a ona nema zaujem. 🙂 Jeho babka vravela ze cely den len o nej rozprava.Inak Katka je mu asi do pasa,tak si to vies predstavit. 😀 Ale je to zlate.
@jajuska1411 joooooooj také chute si mi narobilaaaa,,,,no to sa patrí? takto robiť chute úbohej tehotnej žene? 😀 musím si ísť niečo "malé" zobnúť :D
@cestovatelkaandrea Ahoj, akosi som sa nevedela dostať k počítaču, len som rýchlo pozrela inzeráty a pálila preč 😎. To s tými deťmi hneď po sebe máš pravdu, ja tiež to tak nechcem, aj keď rodina to absolútne nechápe. Môj malý má čoskoro 11 mesiacov a plánujem si po dovŕšení jeho dvoch rokov začať hľadať prácu. Už dnes ma mrle žerú doma. Občas behám po profesii a pozerám, či by ma čosi zaujalo, no musela som si to zakázať, lebo toľko práce by som si tam našla, že ani nie malý mi bráni, ale to, že ukončujem VŠ a tak dieťa+nová práca+štátnice by som už asi nezvládla. Mám plán ísť aspoň na rok do práce, kde po skúšobnej vysadím antinu a nechám tomu voľný priebeh (snáď toto nikdy nebude čítať môj potencionálny zamestnávateľ 😀 ). Som totiž človek čo neobsedí na jednom mieste a stále musím niečo robiť. Malý je v podstate kľuďas čo sa zahrá sám a ja som si našla prácu na doma + mám školu + občas niečo pre známych + robím patschworkové vianočné gule a neviem čo ešte, len aby som sa nenudila. Takže do práce sa nesmierne teším, ale chcem si trošku aj užiť malého. V jari snáď ak budú všetky papiere tak začneme stavať a predpokladám stavbu tak na 2 roky a potom malé určite do nového domu si neodpustím 😀 . Inak ako ste sa tu bavili o tom daždi a kalužiach, malý nedávno začal chodiť sám, ale obísť mláku bez povšimnutia sa zatiaľ ešte nepodarilo 😠
@graceful9 ani nevrav ja som v tehu pribrala 22 kg tak is vies predstavit ako som vyzerala kedze mam ledva 160 cm a aj terazt mam este 4 kg co mi zostali 😠
@jitkatatarova to budeme mat asi aj my lebo maly ma zapchaty nos zle dycha ale soplik este nema 😒
@jajuska1411 Ahoj, ja mám 163 cm, pribrala som 18 kíl, dnes mám tiež na sebe ešte stále zbytkové 4 kilá, ale čuduj sa svete, padajú mi nohavice a sukne, čo som nosila ešte pred tehu. Za to blúzky s krátkymi rukávmi, ktoré boli ukončené manžetami na rukávoch tak neoblečiem, lebo mi tak zhrubli ruky až hrôza. A o podprde ani nehovorím. Z C som padla na B a tak, že takmer žiadna mi nesedí, alebo sa v nej necítim vôbec príjemne. Takže či som chcela alebo nie, celý šatník, od spodného prádla a po ostatné sa musí postupne meniť. A keď všetko, tak aj nohavičky, lebo po cisárskom neznesiem nič čo je bedrové, keď hrana bedrového oblečenie (aj nohavičiek) je práve na jazve. Takže ak nemáš taký problém, že máš síce plné skrine, ale nemáš čo na seba, tak buď nesmierne šťastná a tie štyri kilá navyše nech ťa vôbec netrápia 😀 😀 😀
ahojteee
@jajuska1411 my mame tiez zapchaty nostek,furt mrncii,tece jej soplik
@jajuska1411 ja som zatiaľ len 7 pribrala, ale tak papám a doháňam to :D ale snažím sa nejesť aspoň po 11 večer, aj keď vtedy mi ako na potvoru chutí najviac :D
@andreah25 aj ja som mala cisarsky 🙂 a jazva ma neboli ani nic ine v pohode ja zase oblecie vsetko co aj predtym ale chcela by som aspon pred porodnu vahu ked nie ja menej lebo ked vidim tie vychudnute mamicky pri kocikoch tak mi az krv zviera niekedy 😀 😀 😀
@karinka2105 aj nas je nejaky umrncany zuby nadcha vsetko dokopy ☹
@graceful9 ja som az v nemocnci zistila ze kolko lebo som sa vazila naposledy asi mesiac pred porodom a za ten mesiac nabehli asi 4 alebo 5 kg ale tak co uz hlavne ze maly bol a zatedy aj je zdravy
@jajuska1411 Tak iné mamičky absolútne nerieš, nestojí to za tie nervy. Snaž sa byť spokojná sama so sebou, aká si a uvidíš, že budeš oveľa spokojnejšia. A teš sa z toho, že v pohode môžeš nosiť oblečenie čo si mala, pretože ver, že meniť šatník z rodičovského príspevku nie je žiadne terno 😠 . A keby sa mi aspoň tak chcelo všetko nafotiť a zavesiť na bazár...... aspoň akú takú korunku na nákup zase niečoho iného by bodlo........... A pokiaľ budeš pozerať po iných mamičkách, nikdy sa nebudeš cítiť dobre, aj keby si dosiahla váhu pred tehotenstvom. Postav sa pred zrkadlo a povedz si, že si krásna a krásna aj budeš 😀 .
Neviem, či som vadná, alebo nepochopená alebo už fakt neviem čo. Toto mi prišla ako jediná diskusná téma, kde si asi vylejem svoje srdce a snáď ma tu nikto neukameňuje cez net. Ide o to, že už dlhú dobu mám pocit, akoby MK bola stránka o súťaž o najlepšiu matku na svete. Kde som totiž pridala nejaký príspevok, tam som bola takmer znesená zo sveta. Neviem, ale len mne príde divné ak matku, ktorá nekojí považujú takmer za krkavčiu mater? alebo ak dávam svoje dieťa očkovať a stojím si za tým, že je to správne, tak som takmer vrahyňa svojho dieťaťa? alebo ak neuznávam učenie detí čítať a počítať pred nástupom do školy tak urážam ,,nadané deti"? alebo neuznávam dávať malým deťom mobil a posadiť ich k počítaču, veď v škole ho budú mať, tak načo od mala, tak som snáď v živote niekde za opicami a pripravujem ho snáď o niečo? Neviem, ale asi sem fakt nepatrím, pretože stačí vysloviť názor, s ktorým isté mamičky nesúhlasia a napokon bombardujú cez IP alebo dokonca urážajú cez príspevky. Neviem, ale MK asi patrí pár vyvoleným a iných tu nechcú..........
ja som pribrala 12 kg a s porodnice som odchadzala uz len s plus 2kg a po par tyzdnoch som bola spat na povodnej vahe
@andreah25 mas pravdu a neboj aj s mojim satnikom to nie je o nic lepie ale neviem ako ale ked si mam ja nieco kupit tak radsej kupim malemu alebo priatelovi a potom vzdy odedim naprazdno 😒
@jajuska1411 no veď tak ja mám ešte 2 mesiace, tak čakám, čo sa nalepí ešte na mňa :D ale o to nejde, hlavne, aby bola malá zdravá, ako aj tvoj chlapisko 😉
@graceful9 ved presne niekedy ma to vobec netrapi a niekedy tie kila hej ale to je naladou 😀 co uz pomaly balis do porodnice lebo ja som uz od 7 mesuaca bola zbalena 😀 😀 😀
@jajuska1411 nebalím, najskôr ešte musím nakúpiť :D joj, len dúfam, že porodím okolo termínu, radšej chcem decembrovú bábiku ako novembrovú :D
@karinka2105 Šťastná to žena 😀 😀 😀
@andreah25 myslis,cecky mam menise takze sa to presunulo na brucho zadok stehnaa
@graceful9 no u mna to bolo nastastie len niekolko dni mal byt 22.11.a je 14.11.ale aspon je to nedela zevraj je statsne dieta tak po case hadam aj uvidime ci je stastny 🙂
@karinka2105 Tak to nezávidím, mne sa to z bokov a zadku a pŕs presunulo na brucho, ruky a stehná. Takže tak hroznú a nepravidelnú postavu som ešte nemala. Ale čo už, push-up vyrieši vrch, sťahovacie nohavičky brucho a správny strih nohavíc stehná 😀 . Jaj ako by nám bolo dobre keby boli tehotní chlapi 😀 . Ale zase, kto by počúval to ich večné nariekanie, chlapovi stačí, že ho škriabe v krku a už pomaly umiera 😀 ......

@jitkatatarova to my sme minuly rok malovali a drobec asi tyzden na to dostal napad, ze bude chodit s drevennym kladivkom a buchat po stenach. Ani nebudem ratat kolko miest poznacil kladivkom 😀 Alebo manzel akurat namaloval stenu a drobec na to s cokoladovou rukou bac po stene. Tak to tiez musel premalovat nanovo. Ale presne ako pises, bavilo ho to len chvilu a potom ho to preslo.