Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
je pravda ze v zahranici to tiez neni med lizat tomu verim mozno by som to ani nezvladla (som dost rodinne zalozena) len vsetci co odisli sa maju lepsie tak preto ma to tak taha von a na slovensku je to cim dalej tym horse
ahojte baby, rada by som sa aj ja k vam pridala 🙂 Takze zacnem mojim pribehom, po skonceni VS v maji na Slovensku sme sa rozhodli, ze pojdeme na cas do UK, kedze priatel tu pracuje uz 2 roky( doteraz robil locum job, takze to bolo v pohode, len sa trochu viac nalietal hore dole 😉 ked sme tu isli tak som sa strasne tesila ako pojdem do roboty, novy ludia z roznych krajin, kurz anglictiny a pod. Az kym som den pred mojim odletom nezacala tusit, ze do uk nepridem sama ale bude nas o jedneho viacej 😉 moje plany sa samozrejme teraz zmenili, volneho casu mam viac ako som si predstavovala, tak uz mi ostalo len to ucenie anglictiny 🙂
@wewe22 -viem,ze na slovensku to nieje med lizat...ved aj z toho mam trocha strach,ked sa raz naozaj rozhodneme sa vratit..ale kedze je to este vo hviezdach,tak sa nad tym moc nepozastavujem..ale mam vela znamich,co ziju skromnym zivotom na svk a presto-vsetko su spokojny a stastny..jednoducho si zvykli na tu skromnost a vnimaju len tie pekne chvyle zivota..ja tomu hovorim ze..klobuk dole!! 🙂
Prosím Vás máte doma časopis MAMINA - jún? Je tam súťaž "Vianoce aj v lete" Potrebujem vedieť aká je otázka č.1. Mám kupón č.2 + žolíka, tak by som sa chcela zapojiť do tejto súťaže, ale neviem tú otázku čo bola v júnovom čísle. Ďakujem
@rozpravka99 ahoj vidim,ze mas dcerku narodenu v juni tak sa kludne pridaj k nam do temy jun2011 tam sme vsetky co mame rovnako stare deticky
@mia258 -tak dnes mi zaspala uz o 19:00.. 😀 bola totalne vycerpana..cely den skala na trampoline a jasila zo sesternicou na zahrade..chvala-panu,ze prsat zacalo az v podvecer,aspon si to baby uzili.. 😵 ..a teraz len prsiii a prsiii.. 😝 a vy kolko tam mate stupnou,ked svokruska je taka zmrzlaaa?? 😉 😀
ahojte moja zle zaspava ale potom si krasne potiahne aj do 9-tej co som velmi rada lebo ja som taky sedmospac no uz sa mi to blizi ku koncu babenko asi do 9 spat nebude
vcera som ani PC nazapinala mam zapalene oci musim k ocnej asi nejaky prievan
ahojte,pocasie nic moc a este aj cakam na vysledky skiningu.nas chrustik mal zvysene hodnoty cistickej fybrozy tak dufam ze vsetko bude o.k
@vodnarky mne včera zaspala až o deviatej, už som myslela, že nezaspí vôbec 😔
Tú trampolínu závidíme, Mia raz bola so švagrininou dcérou v meste na jednej a páčilo sa jej 🙂
No včera tu bolo okolo 24° a dnes je možno trošku viac. Ale miestni sú zvyknutí na trošku vyššie teploty, tak sa im tohto roku máli 😀
@wewe22 moja to teraz tiež tak robí. Vstáva 1.x o pol siedmej, napapá sa, trošku pohrá, niečo mi ukáže a "porozpráva" a zaspí do takej pol desiatej 😀 Ale potom už spí až po obede 🙂
A prievany sú hnusné, tiež to poznám, mne sa to prejavuje na očiach alebo ušiach 😒
@marialex držím palce, nech je drobec v poriadku 😉
@mia258 -no co by som ja dala za 24 stupnou?? 😎 to my tu uz behame povyzliekany,ako keby bolo 30.. 😵 ..ale take teploty mame malokedy.. ☹tuto noc si inak nasa mala dost prispala..rano vstala nieco po 8:00..takze taku dobru 13-tku potiahla... 😀 zato teraz je tak nabita,ze ju nestiham.. 😅
@vodnarky ja niekedy na jedlo ani nepomyslím a niekedy vyjedám všetko čo máme doma a ešte sa mi máli 😀
Tiež závidím tým, čo môžu jesť všetko čo chcú a nepriberú ani deko 🙄 ja som k tým šťastlivcom nikdy nepatrila 😖
A niekedy sa cítim ako schizofrenik, polovica mňa ma presviedča na čokoládu a druhá bojuje 😅
@mia258 na aku skolu si sa dala?
@vodnarky tak to si neviem predstavit, co my budeme robit, ked bude cely den prsat, maly je zvyknuty chodit kazdy den von, rano sa zobudi a napapa, tak uz stoji pri dverach a krici deme (ideme)... 😉

@wewe22 -urcite neskysnes..ono byt v cudzej krajine neni az taka vyhra..ja by som sa velmi rada vratila(koli rodine,znamim,pocasi a inych aktivit),ale neni to take jednoduche..mame tu uz rozrobenych vela veci..muz,praca a skola ja tiez chodim do skoly a mala sa tu narodila,takze uz sme dost udomacneny..a co sa tyka tych reci,ci si nadana,alebo nie,jednoducho kde by si zila,by sa to na teba nalepilo.. 😀