Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi no tak to potom veľmi rýchlo dobehne, len nech papa ked je chutí,tak vám robí len radosť to je super 😀 😀 užívajte si ju kým je malinká lebo vám tak rýchlo vyrastie pred očami ani si to nestihnete všímnúť, ver mi viem to z vlastnej skúsenosti, moj malý ako keby sa len nedávno narodil a už je z neho veľký fešáčik 😀 😉 🙂
@svetlankat študujem prírodné vedy 🙂
@saemi aj moja mala pri narodení 2500g a teraz to už dávno dobehla 😉 Hlavne že jej chutí papať 😵
@svetlankat neučiteľský, študujem biochémiu 🙂
@mia258 jej velmi pekny odbor. tazky
@mimuska2 to je uz onedlho, veciciky nachystane do porodnice?
@svetlankat ja mám pocit, že pri malej by bol každý odbor ťažký 😀 Niektoré predmety sú na mňa trošku moc, ale dúfam, že aspoň s odretými ušami prejdem 😒 😵
@mia258 ale urcite neboj a v ktorom rocniku si?
@svetlankat to je velmi rychlo to ubehlo🙂nachystane mam iba pre malinku ale pre seba vobec nic.ale uz na vyplatu idem potom🙂
@mimuska2 🙂 ja velmi rada spominam na cas tehotenstva, bolo to velmi prijemne, aj ked moje tehotenstvo nebolo lahke, mala som ten cas veeeeeeeeelmi rada
@svetlankat mala si nejake tazkosti?tehu si asi kazda svojim sposobom uzivame ale niekedy by som cela aby uz bolo po tom🙂
@mimuska2 no tie posledny dni boli dost bolestive, takze ten pocit aby bola mala na svete dobre poznam 😀 😀 😀 😀 , no brala som zelezo, ale to vela mamiciek a pichala som si cele tehu injekcie na zridenie krvi, nevolnosti celodenne skoro do siesteho mesiac. Ale tie nevolnosti mali aj svoju vyhodu, predporodnu a porodnu vahu som mala uplne rovnaku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@svetlankat 🙂 no ja som pribrala 10kg ale na sebe ich vobec necitim iba na ten kotol co nosim predsebou🙂tu vahu by som aj ja prijala🙂
@mimuska2 10kg je uplne normalne, to vsetko nechas v nemocke
jeejda baby, ja vas vobec nestiham 😀 😀 😀 😀 😀 snad sa podari vecer, trielim k tej hviezde mojej 😝 😝
@svetlankat no to ece neni konec🙂
@mimuska2 😀 😀 😀 😀 😀 no ved uvidis, mozno ze je.
@svetlankat ešte len prvý 😀
@saemi to preto, že je maličká a stále ťa chce cítiť pri sebe 🙂 To robila aj moja, najlepšie sa jej spalo na mne, aj keď nemusela byť na prse, len aby bola úplne nalepená na mne.
@svetlankat díky baby 🙂 no v nemocnici dudlík chcela ale doma nie... a pritom by bola spokojnejšia.... lebo si len ručičky dáva do pusy...

@mimuska2 nieje začo, a ako sa cíti nastávajúca maminka 😀 😀 na kedy ti vychádza termín 😉