Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mandragora22 a nechceš viesť aj duchaplné konverzácie s ňou? 😀 😀
@mia258 no ved ja vediem. ale iba jednostranne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 veď to aj ja 😀 😀 niekedy na mňa vrhne taký pohľad, že rozmýšľam či rozumie všetkému, čo (si) hovorím 😀 😀 😀
@mia258 no ved to je ten humor, ze nasa fakt rozumie vsetkemu, snad aj slovu technologia, ale hovorit ani za svet 😀 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 keďže nevie hovoriť, tak ani neviem, čo si o mne myslí a to je pre mňa dobre 😀 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 😀 idem off, herecka sa ozyva, ahoj!
Caute baby tak som Vas trosku docitala, pripomenuli ste mi to nase kolikove obdobie, som rada ze je uz za nami. My uz co to aj povieme, ale nie je toho este vela. Mne sa paci, ze vo svojom veku, my uz nadiktuje co si chce obliect a co nie. Nasa mala zaspava sama v postielke, ale vcera neviem co jej bolo, vkuse nieco, raz bola smedna, raz cikat, potom kakat. Jasne ze nic z toho nerobila 😀 😀 😀 😀 😀
@saemi aj nam to takto doktorka podala, ze tu sa neda nic robit, to musi prejst same. ☹
@svetlankat no zatiaľ našťastie koliky nemá...
@saemi to je super, ked ich nemate tak by ste ich uz ani nemali mat.
@cilicka22 no asi nejake dva - tri mesiace. teraz ma rad, ked ho poriadne objimem a tak zaspi. ale niekedy ma nezavisle dne a nepotrebuje nikoho. Ale na tie vlasy ostal stale zatazeny. Strasne casto sa mi s nimi hra, niekedy zobere moju kefu a zacne ma cesat 😀.
Medovinu tu nemame. Holandania kedze nemaju vianocne try, tak nemaju toto vobec a ani varene vino. Mozes si sice kupit vino na varenie v obchode ale varit si ho musis sama doma 😀
@cestovatelkaandrea vniacone trhy by mne teda fest chybali, ja ich mam velmi rada
@mia258 jasne ze chcem dalsie deti. mozno buduci rok, uvidime 😀 ono sa to predsa len v zahranici zvlada bez pomoci rodiny o dost tazsie.
mna sa hned po porode pytali vsetci na sale, ze ci chcem dalsie dieta,a ja som sa zacala smiat, ze jasne, mne ta bolest nevadi 😀 😀 tak boli trocha prekvapeni
@jitkatatarova tak to je sranda, mozno mam ten virus aj ja a ani o tom neviem. ked som mala 16, tak som mononukleozu prekonala a dodnes mam kvoli tomu problemy so zaludkom a s mandlami 😝
@svetlankat ver mi aj mne chybaju. nastastie pojdeme aspon na jeden vikend do Nemecka a tam maju teda krasne predvianocne trhy. najem sa poriadne nemeckych klobas, dam si varene vinko a budem kukat na tie krasne ozdbobky co tam predavaju. nakupim zopar pernikov a mozno aj nejake ozdbobky, uvidim. Uz sa tesim teraz 🙂
@cestovatelkaandrea normalne si ma navnadila, uz sa aj ja strasne tesim, ako aj na reakciu malej na stromcek, na darceky, juj, len skoda ze tento rok to vyslo na vikend. Tak rychlo to ubehne
@svetlankat no ved
našej Miuške sa páčia pesničky... púšťam jej z youtobe uspavanky a kľudne hajá...
😲😀 😀 @cestovatelkaandrea no tak vravíš že sa mám načo tešiť 😀 dúfam že mi niaky ten vlasok ostane kým s toho vyrastie 😀 no to je škoda, u nás je medovina a punč také to pravé vianočné 🙂 🙂 ale neboj nič, musíš si to na tých nemeckých trhoch vynahradiť 😵 😀
Mi tiež každý rok chodime do rakúska na vianočné trhy lebo mi tam býva a pracuje švagor, tak sa chodievame pozrieť, je tam ozaj krásne 😉
😀 @mia258 no sa mi niekedy zdá že tie naše detičky majú viac rozumu ako mi dospelí 😀 😀 čo ten moj šibal dokáže vymyslieť 😀 😀 napríklad dnes sme boli v obchode a kupovala som si niečo na oblečenie aj malému a za odmenu že bool dobrý a dal si vecičky aj vyskúšať som mu sľúbila že si može vybrať z dvoch autíčiek, tak nie jedno zobral a druhé mi dal do kočíka a ty maminka zaplať 😀 😀 lapaj jeden aj tak som mu nakoniec kúpila obydve 😉
@cestovatelkaandrea aj ty máš svoju rodinu na Slovensku aj tvoj mm?
Ja tu mám aspoň manželovu rodinu, svokra je skvelá, mám ju popravde radšej ako vlastnú mamu...
Mňa mm prehováral na skúšanie, či sa bábo podarí a nechápal prečo nechcem. Keby si to vyskúšal, hneď by pochopil 😀 😀
@cilicka22 moja Mia už začína ožívať, teraz vystrájala, výskala na celý dom a naháňala sa, už ju asi nič nebolí 😀 A zjedla aj svoju obľúbenú žemľu so syrom a vypila celý čajík 😵
Oh, vianočné trhy mám rada, aj keď tam vždy poriadne zamrznem 😅 Ja varené víno ani medovinu nemám rada, ale zato pečené gaštany zjem aj tri vrecká 😀 Tohto roku si užijem košické, som zvedavá či sa budú Mii páčiť, a chcem ísť pozrieť aj do Bratislavy a do Viedne, tam sú pre mňa najkrajšie 😵
@svetlankat mam pocit, ze tento rok sa mi dari naladit na vianocnu atmosferu vela ludi 😉 no fakt, skoda, ze je to cez vikend 😒
@cilicka22 no ja som tiez o par vlasov prisla, pri drobcovych hrach 😀
akurat drobec sklada posledne puzzle pred spanim a ked zaspi, tak idem robit kvetinky na marcipanovu tortu. potom sem dam fotky, ked bude hotova
@mia258 no mam a kedze manzel je tiez slovak, tak aj jeho rodina je tam. preto sme tu bez rodiny. ale mame tu uz dos priatelov, tak ked treba ma nam kto pomoct a cez vikendy sa ma Damian s kym pohrat.
@cestovatelkaandrea niekedy sú priatelia a dobrí susedia na nezaplatenie 😉
Jeej máš Damiána? Ja keď budem mať chlapca, tak sa bude volať rovnako, len s úplne maličkou obmenou - Damien 😵
@cestovatelkaandrea jeeeeeeeeeeeeeeeejko aj tvoje hobby sú torty, musiš dať pár fotiek, nech si kukneme 😀 😀 a robiš aj detské 😀
@mia258 no verím že určite budú, mi chodievame do rakúska na vianočné trhy, a malý taktiež pojde po prvý raz tak uvidime, len dúfam že manžel bude cez sviatky aspon doma na dlhšie, uvidime snad nam to vide 😀 😀 no vidiš, už je malej lepšie, to je super........ 😀 😀 no mne malý dnes bol celý den niaky mrzutý, tak neviem či na nás lezie niaka chrípka alebo tiež zúbky, no musim pozrieť či mu čosi nevykúka 🙂 😉 dúfam že to bude ten zúbok a nebudeme chorý 🙂 🙂

@mia258 ani sa nepytaj, moja ma 21 mesiacov prec a stale nic nepovie. no....asi tak 5 slov a dost 😀