icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

vodnarky
3. aug 2011

@mia258 -dnes,teda teraz ideme na luku,ale bez tata.. ☹ ..lebo sa slachti v praci.. 😉 inak mame teplucko..baby behaju v kratkych rukavoch a to je uz co povedat,tu v Irsku.. 😎

mia258
3. aug 2011

@vodnarky ja práveže veľké oslavy veľmi nemusím 😅
No došli sme niečo po ôsmej domov, malá večerala už cestou autom a pri kúpaní mi zaspávala na rukách. Už leží v postieľke a vyzerá to tak, že potiahne až do rána 😀
Nakoniec som okrem torty robila narýchlo aj višňovo-kakaové guličky obalené v kokose 😵
O chudnutí mi ani nehovor, ja potrebujem zhodiť tiež, ale pri toľkých oslavách sa to proste nedá! 🙄

Tiež taký workoholik ako môj? 😒
Užite si pekné počasie, som rada že máte teplúčko 🙂

katkagreganova
4. aug 2011

@mia258 to mas pravdu,ze mame peknu prirodu v meste, je tu kopec potokov, takze aj zvieratka tam radi zavitaju... no a inak kusok od domu mame taku mini zoo - obcas kacky a nejake vodne vtaky a potom vydriu rodinku, prvy krat som si myslela, ze vidim potkana, ale su to vydry... A ako dopadla oslava? malej sa isto pacilo a ked boli deti, tak bola isto vesela a hrava... ako ten nas, dedi dedi vola, ked zbada, ze ideme do parku 🙂
@vodnarky mia by nam mala kusok tej torty poslat 🙂 lebo by som si aj ja dala... ozaj, kedy chodi mala spavat? nas normalne okolo 20, ale posledne dni mame divny rezim a nejak si ho nevieme upravit, tak zaspavame aj hodinu a rano vstavame neskor...

mia258
4. aug 2011

@katkagreganova oslava dopadla až nad moje očakávania 😀 tak trochu pesimisticky som očakávala len prekrikovanie sa a výskanie detí 😅
Mia bola zo začiatku plachá, lebo tam bolo viac ľudí a všetci sa jej prihovárali a chceli ju na ruky. Ale nakoniec sa upokojila a hrala sa s deťmi. Ale mamka musela byť aj tak stále na očiach, aby nespustila plač 🙂

vodnarky
4. aug 2011

ahojte..

@mia258 -takto ma trapit 😔 s visnovymi gulkami a tortou..uplne som si ich predstavila.. ☹ ..
ten moj ma strasne vela energie..nielenze musi stale nieco robit,ale je aj strasne ukecany.. 😀 a zrazu vecer(v nocnu hodinu) len vypne,ako ked nieco vytiahnes zo zastrcky a v dome je zrazu uplne tichucko.. 😕tak vies si predstavit ake to tu mam vesele,ked je aj mala s nami a ona je celyyy tatino... 😵

vodnarky
4. aug 2011

@katkagreganova -vsak nas tu len trapi tymi dobrotkami.. 😀 😉 ..
nasa chodi spavat ako kedy..ked sme cely den vonku,tak to uz o 18:30-19:00 spi jak dudek..ale inak normalne chodi medzi 19:30 a 20:00..a tych 11-12 hodin si pospi...my sme nastastie nikdy nemali problem zo spankom..este pred rokom spavala 14-15 hodin denne..a ked bola este mensia tak aj viac..vzdy bola taky maly spachtosko.. 😵 ..ale ked nespi,tak to by si mala vidiet tu energiu co ma v sebe.. 😉

mia258
5. aug 2011

@vodnarky ospravedlňujem sa 😵 A dnes ráno som zjedla poslednú višňovú guľku, takže už nič nestraší v chladničke 😀
Aj môj má veľa energie ale snažím sa, aby večer po príchode z práce nemusel už nič robiť, len oddychovať. Vypína tiež v posteli a ja si potom vychutnávam to ticho 😅

Oh, dnes som mala ísť na tú rozlúčku so slobodou a Mia ochorela ☹ Ráno zvracala a bolí ju bruško. Určite to nemá z jedla, lebo som jej nedávala nič nové, ani na oslave jej nikto nič nešupol potajomky, sledovala som ju. Dúfam, že sa nepridajú aj hnačky 😒 A na zajtrajšiu svadbu môže ísť priateľ sám... 😔

vodnarky
5. aug 2011

@mia258 -jaaak dobre ze si(ste) ich uz pojedla.. 😎
juuj..drobacik malinky.. ☹ ..este sa to zhorsilo??..ked zacne aj hnackovat,tak to uz je zle..rychlo doktora volat.. 😔
a co sa tyka tej svadby...viem,ze ti to pride troska luto,ale este budu aj ine zabavy.. 😉 ..hlavne nech je malinka co najskor v poriadku..budem na vas mysliet.. 😔

mia258
5. aug 2011

@vodnarky chceš niečo vedieť? Mám doma skoro sto svadobných koláčov 😀 😀 😀

Mala 2x hnačku, u lekára sme boli, len dúfam, že sa to nezhorší. Teplotu (aspoň zatiaľ) nemá, to jediné ma teší.
Ja viem, kašlem na rozlúčku aj svadbu, len nech je malá v poriadku, na tom jedinom mi záleží 🙂

katkagreganova
5. aug 2011

ahojte...

@mia258 dufam, ze mala sa ma uz lepsie... a ze bude rychlo v poriadku
@vodnarky aj u nas je to niekedy tak, muz sa v praci dostatocne vyrozprava a potom s oblubov po veceri sleduje TV 🙂 odo mna chce, aby som sledovala tiez, ale kym im njejak moc nerozumiem, tak ma to moc nebavi 🙂 uzivajte si vikend... 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
vodnarky
6. aug 2011

@mia258 -uaaau..tak to mas(te) co robit aby ste ich pojedli... 😅 ..tak teda dobruuu chut!!! 😀 dobre,ze ja nemam nieco take doma,bo by to dopadlo somnou.. 😖 ..
fajn,ze malinka nema teplotu..zelam skore uzdravenie.. 😔

@katkagreganova -no,tiez by ma to moc nebavilo,keby som nerozumela,ze o com tam rozpravaju..ale na druhej strane,je dobre,ze pozeras..takto sa rychlejsie naucis..ja som sa takto naucila spanielstinu a ani som len netusila ako dobre ju ovladam aj citat aj pisat az kym som nerobila skusky na spanielsku ambasadu v bratislave,kde som sa hlasila o zamestnanie..a to nalepsie hodnotenie som dostala od toho najvysieho.. 😉 takze velka vdaka TV! 😀

@fidka79 -jeeej..a ty co tu??? 😅 😀 a neni ti smutno v takom bezstarostnom zivote?? 😉 tak to urcite si budu mat co povedat 😵 ..len musim dat do poriadku este auto,ale tento mesiac sa ti urcite ozvem..uz teraz sa tesim.. 😀

katkagreganova
6. aug 2011

@vodnarky to iste mi vravi muz, ze musim kazdy den intenzivne pocuvat, jemu to tiez pomohlo, ked sa frj ucil a nebyt TV tiez nic nevie 🙂 Takze asi sa viac polepsim a budem pred nou sediet castejsie 🙂

vodnarky
8. aug 2011

ahojte..
ako sa dnes mate??vcera sme mali fajn den..boli sme aj s detmi pozriet na takej farme,tak boli vytesene zo zvieratiek.. 😵
zato dnes..len leje a leje.. ☹ 😠 😔 ..

mia258
8. aug 2011

@vodnarky nesťažuj sa, že leje, to máš za to, že nebývaš v slnečnom L.A. 😀

Ja som akurát prišla od lekára, Mia bola na kontrole. Akurát dnes jej vybehla trošku teplota, ale dúfam, že je to len jednorázové...
Inak u nás doma katastrofa, nemôžem s ňou nikam ísť, len sedíme doma. Chladnička vyplienená a nákup v nedohľadne 😒 Už nech jej tá choroba prejde, lebo v takom teple sa zbláznime ☹

wewe22
8. aug 2011

ahojte
tak sme zase doma tento tyzden bol na roztrhanie sama nasteva
vcera sme boli na kolotococh malej sa pacilo no moje nohy si to dniesli neska celi den bolia a cele opuchnute 😖
hlavne ze mala sa vyvencila

vodnarky
10. aug 2011

ahojte..

@wewe22 -my ideme v septembri na SVK na hody..a samozrejme tam budu aj kolotoce.. 😵 uz teraz sa tesime..boli sme aj minuly rok a bolo ozaj super..baby sa vykolotocovali(a ja s nimi) na rok dopredu..ale poviem ti,ze asi som uz na to stara..lebo ma dost z toho potom bolela hlava..babam samozrejme nic nebolo.. 😉

vodnarky
10. aug 2011

@mia258 -ako sa ma Mia?uz je to lepsie?
inak dnes mame cely den tak zamracene,ze musime normalne svietit v dome.. 😒

mia258
10. aug 2011

@vodnarky ahoj 🙂
U nás je dnes celkom príjemne, žiadne veľké horúčavy.
Mia sa má už lepšie, aj keď včera večer ju ešte bolelo bruško ale dnes vyzerá byť v pohode. V piatok ešte pôjdeme na kontrolu, ale dúfam, že dovtedy už bude v poriadku 🙂
V sobotu plánuje svokra veľkú rodinnú grill párty 😀 Nie žeby som sa netešila... ale normálne premýšľam, ako sa tomu vyhnúť 😅

katkagreganova
10. aug 2011

ahojte.. tak som sa sem aj dostala po dlhsom case.. . trosku sme si uzivali vikend- stihli sme aj bazen aj bicykel.... my sme mali dnes konecne krasny den, bez dazda, tak sme sa boli vysantit na detskom ihrisku
@wewe22 si viem malu prestavit, aka bola vysmiata... super...
@vodnarky aj ja by som isla na kolotoce, ale ja mozem len take "light", lebo mi byva zle. 😒
@mia258 tak rozmyslaj rozmyslaj, hadam nieco vymyslis... 😉

vodnarky
11. aug 2011

@mia258 😀 😀 😀 ..som sa teda pobavila.. 😉 no do soboty este casu dost,tak premyslaj teda...daj potom vediet,ze na co si dosla.. 😉

@katkagreganova -no vy ste teda pekne postihali... 😎 ...ten bazen vam len mozem tichucko zavidiet.. 😔 my tu mame pocasie ako vcera,len teda s tym rozdielom,ze nemusime "zatial"este svietit.. 😉

mia258
11. aug 2011

@katkagreganova juj, do bazéna by som sa hneď hodila! 😵
@vodnarky na nič som nedošla zatiaľ 🙄 Rozmýšľam, že by som šla na nákupy aspoň na chvíľku 😅

Ja sa dnes chystám ísť do záhrady a trošku pomôcť svokre. Akurát sme doobedovali s malou, robila som cícer s paradajkami a špenátom 🙂 A večer možno pôjdeme na prechádzku, keď sa o pár stupňov ochladí.

vodnarky
11. aug 2011

@mia258 -prave sme dosli z nakupov..som trocha z nich utahana 🙄 ,bo nakupovat a mat este dve deti s muzom tri 😉 ,da teda zabrat 😔 😀 😉 ..pises,ze pojdete na prechadzku,ked sa o par stupnou ochladi...vy tam mate take teplo? 😅 ..
inak obdivujem ludi,co dokazu zevraj relaxovat pri robote v zahrade..to ja len kaficko a opalovat sa.. 😎

wewe22
11. aug 2011

neska sme boli na skolkarske nakupy a nieco do porodnice kupit nechali sme tam majetok a domo som dosla s troma malickymi taskami a to este nemam setko kupene
@vodnarky no este ideme aj teno tyzden zas k mojim rodicom zase mineme kopu penazi
@mia258 teda keby aj tu bolo take pocasie ja sa chystam vypustit bazen a skovat ho lebo tento rok uz sa veru neokupeme

mia258
11. aug 2011

@vodnarky @wewe22
Ja som bola s malou večer sa prejsť, aj do obchodu sme zašli (ale len na potraviny, žiadne oblečenie).
Už sa teším, keď jej budem kupovať nejaké veci do škôlky a školy, to už bude veľká slečna 😵
No u nás bolo dnes tak do 30°, cez víkendy hlásia aj trošku viac... Ja slnko milujem, ale nerobí mi dobre, hneď mi stúpne tlak a točí sa mi hlava 😖

katkagreganova
11. aug 2011

.. my sme si dnes chceli spravit vylet, ale moj zaludok nejak protestoval, tak sme sa isli vyblaznit na detske ihrisko, tentokrat tam boli aj ine deti, tak ste mali vidiet maleho aky bol vyrehotany a nadseny, ze sa ma s kym hrat....

@vodnarky ani ja neviem v zahrade relaxovat, ale mozno este nenastal pre nas ten spravny cas, este sme mlade 🙂

@mia258 úpsôo recept 🙂 aspon trosku malemu ozivym stravu, a mozno mu nieco nove zachuti, lebo on teda velky jedak nie je, a nieviem po kom to ma, ale maso vobec nie je jeho kamarat ☹

mia258
11. aug 2011

@katkagreganova niekedy závidím deťom, ako sa dokážu rýchlo skamarátiť 😀

Inak ja v záhrade relaxujem tiež, ale len na lehátku 😅 Svokra stále niečo okopáva, vytrháva, polieva, sadí... ja na to nie som, ale nechcem vyzerať nevďačne 😀 Nakoniec dnes, kým sa ona hrajkala s ružami, som opravila plot aj bránku 😎

katkagreganova
11. aug 2011

@mia258 tak klobuk dole, sikulka... ja tiez nemusim okopavat, ale som rada, ak nieco vyzera pekne, takze doma strasne rada kosim travu 🙂 len ked je maly, je to trosku nerealne, kym nemam aupair... .-)

wewe22
12. aug 2011

@katkagreganova neni nad kosenie travnika najlepsie je ked vonku svieti slniecko aj sa pri tom opalis ja to tiez rada robim a ta vona

mia258
12. aug 2011

@katkagreganova to vieš, občas sa treba aj premôcť 😀
Inak kosenie mám rada aj ja, ale máme tu oooobrovskú záhradu a tú treba kosiť aj niekoľko hodín a na to nemám nervy 😅 Ja radšej len dvor, to zvládnem 😎

Inak teraz zháňam au-pair, nahlásili sa mi nejaké ženy a mám z toho hotový guláš. Ja som hrozne paranoidná a určite nebudem žiadnej z nich dostatočne dôverovať,budú to mať ťažké 🤐