icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
29. nov 2011

@karinka2105 vy beriete aj kočík na prechádzky? Moja doňho nesadne, ani keby ju týrali 🙄 Chodíme von "za ruku" aj to ma drží len keď sa štverá na lavičku v parku 😀
Ja som teraz nesmierne vďačná, že sa môžem najesť a vypiť kávu kým spí 😵

karinka2105
29. nov 2011

@mia258 hej chodime,boli sme parkrat v obchode bez neho ci vonku,ale sak to som len vrieskala po nej a nahanala ju,co som jej povedla ejdnym uchom dnu a druhym von
chodili sme domov jak prasiatka teda ona

mia258
29. nov 2011

@karinka2105 moja si do kočíka nesadne už... maximálne tak doma, vrámci svojej hry 😅
A pokiaľ prídeme domov a jej oblečenie je "len špinavé, tak sa teším. Väčšinou putuje rovno do koša, lebo je schopná zachytiť sa niekde na preliezkach. A nie je šanca aby počkala, kým ju vyslobodím, ona radšej potiahne a roztrhá 🙄

karinka2105
29. nov 2011

@mia258 neviem ako mam mm presvedcit,
,ze ked nevezmeme hypo na byvanie teraz tak uz nikdy,on je v cr,a ja u svokrovcov,zo svagrinou je to katastrofa
on sa hypo boji,ale aj ja,ale ked sme nenasetrili doteraz nic tak orok to nebude ine,len on si to neda vysvetlit uz so zufala

dadqa86
29. nov 2011

Ahojte zienky 🙂

dadqa86
29. nov 2011

@mia258:Tak fajne,ale hlavna vec ze si urobila 😉

anicka1981
29. nov 2011

@saemi cvicit mozes aj pocas kojenia, zvysuje to produkciu miecka, ostalo mi 14 kg, 😲 😝 , ale pojde to dole,, uz odsavam 1x do dna, takze pomaly koncime,,,a ty mas aky probelem?, maly sa nechce prisat?, alebo menej mliecka mas?

kaciatkomaronovie
29. nov 2011

@mia258 svadbu ja neplánujem keď už sme pri tom tak sa ma nikto nič ešte nepýtal 😀 len o tom hovoríme ....
takže čakáme a plánovačky si nechávam na poslednú chvíľu ako to ja viem .... ale keď svadba tak nie veľká tak si myslím že je to v poho 😎
meno mám vybraté už hádam od 18tky 😀 a chlapec? hmmm Emo? 😝 ale nie s chlapcom ja nepočítam akosi 😵 a ako tak čítam tak to rušný dník Vám začal snáď ho úspešne dotiahnete do konca 🙂

cestovatelkaandrea
29. nov 2011

@cilicka22 no mam, su tu do piatku. Mama tu uz bola viackrat a stale sa jej tu lubi. No a sestra je tu po prvy krat a velmi sa jej paci architektura. Len asi to pocasie nie. Dnes vecer ju berem so sebou na Pilates, nech si uzije aj holandske cvicenie.

cestovatelkaandrea
29. nov 2011

@mia258 my sme dostali obaja pracovne ponuky robit v jednej firme v obore co sme vystudovali na vyske. tak sme si povedali, ze preco nie, na dva-tri roky. no a vidis, nakoniec tu pravdepodobne ostaneme dlhsie. na SR bolo tazko sa zamestnat v obore a ked uz, tak to bolo slabo ohodnotene a kopec stresov v praci a pod. tu je to take pokojnesie a aj ludia su spokojnejsi. Ked sa holandania stazuju, ze su vystresovani, tak im hovorim, ze by mali ist na SR aby videli, co musia ludia tam robit a nikto z nich sa nestazuje. Alebo len mala cast ludi.

saemi
29. nov 2011

@anicka1981 ja mám aj mliecko aj sa malinká prisaje len zaspí a o chvíľu plače hladná a zasa chce jesť a takto sa to opakuje. môžem cvičiť?

anicka1981
29. nov 2011

@saemi hej cvicit mozes, ale normalne, nie s a presilovat a az po 6 nedeli, ked budes uz zhojena, , nam kazali, ze ked zaspava pri dojceni,pohladkat za uskom, alebo po nosteku,,,, ked uz citis, ze prestava sat,,,,,alebo po brade, sama zistis, ze kde to funguje

cestovatelkaandrea
29. nov 2011

@saemi ja by som s cvicenim zacal zlahka tak po siestich tyzdnoch. co mne odporucali hned po porode su kegelove cviky avsetko ostatne neskor az po siestich tyzdnoch 😉

saemi
29. nov 2011

@cestovatelkaandrea aha, to som ani nepočula že kegelove cviky

saemi
29. nov 2011

@anicka1981 ved skúšam všade možne... len akosi nezaberá

anicka1981
29. nov 2011

@saemi 😀 ta to co?, no skus potom niekde inde steklit 🙂 , moj sa stekli na nozickach 😀 , moj ked zaspaval tak po usku som prebehla tak pomaly jemne, a zase zacal sat, aj teraz ked z flase pije a v noci tiez zaspava, tak ho pohladim po usku a zacne zase,,,

cilicka22
29. nov 2011

@cestovatelkaandrea tak im robíš stále dáky program 😀 😀 a na sviatky budete doma, či idete na Slovensko 🙂

saemi
29. nov 2011

@anicka1981 ju trošku mykne, ale zaspí ďalej 1x potiahne a dosť

anicka1981
29. nov 2011

@saemi heh, tak o je spactos ta tvoja mala 🙂, no neviem vies, keby, ze je velmi velmi hladna, tak by pila, ale ocividne potreba spankuje u nej vatsia ako potreba pit, skus este volat tej poradkyni

saemi
29. nov 2011

@anicka1981 ale teraz pekne papá /dnes/ na jeden krát... pekne sa napapá a potom spinká len keby to bruško netrápi... ona vravela že ked zaspáva tak mám vymeniť prso

mia258
29. nov 2011

@karinka2105 a ako to je u teba s prácou? Robila si pred tehu?
A nechceš sa presťahovať k nemu do Česka? Nebolo by to vhodnejšie pre vás??
Jasné, hypotéka je obrovská záťaž a kým nie je úplne nevyhnutná... Ale chápem ťa, dnešné časy sú fakt príšerné, sama viem čo hovorím ☹

@dadqa86 teším sa 😵

@kaciatkomaronovie veď ja som mala tiež úžasne "romantické" zásnuby 😀 😀
Ale nie si vyslovene proti svadbe, nie? Lebo by nebolo dobré, keby si do toho šla nasilu 😒
Stále si si predstavovala len babu? 😀 Ja som to tak menila, ale od začiatku tehu som vedela, že to bude dievča, ani neviem prečo 😅

@cestovatelkaandrea presne, to som hovorila mm, že na Slovensku nemôžeme byť, lebo sa neuplatní, jedine dlhoročným postupom, ale to by trvalo oveľa dlhšie ako inde v zahraničí 😖 A keď nemáš kontakty, tak nemáš šancu...

karinka2105
29. nov 2011

@mia258 ked mm nevie dokedy bude robota preto nas tam nechce brat,vyzera to tam vselijako
robila som,len ked zistil ze som tehotna vyhodil ma

mia258
29. nov 2011

@karinka2105 a nehľadala si teraz prácu? Aj keď viem, že situácia je zlá a ešte keď máš malú... 😒 Ale možno aspoň niečo, nejaká brigáda na prilepšenie 😉

karinka2105
29. nov 2011

@mia258 nemam kde dat maluu,a to co dam za jasle zarobim

dadqa86
29. nov 2011

Ahojte babi co mate nove?vas nestiham citat lebo musim behat aj k malemu 🙂

mia258
29. nov 2011

@karinka2105 jasné chápem 😒 A niečo ako práca na doma? Alebo roznášanie letákov? To by si mohla aj vrámci prechádzky s malou... Alebo keby si strážila nejaké bábo?

dadqa86
29. nov 2011

baby som sa sekla 😀 😀 😀 😀

mia258
29. nov 2011

@dadqa86 máte dnes náročnejší deň? 🙂

dadqa86
29. nov 2011

@mia258 No trosku ano nejako cudne spi si stim uz neviem radi ☹

aha1
29. nov 2011

Dobrý deň môžem sa pridať ? Mám síce o 27 dní 40 a po deviatich rokoch zasa malé dieťa a to je ako by som zasa mala prvé dieťa a nevedela čo s ním. Chcem sa opýtať malý má skoro jedenásť mesiacov tri dni bol plačlivý a včera a dnes mal teplotu a večer pri kúpaní som zistila, že sa mu prerezali prvé stoličky hore nie je to skoro ?