Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 hej chodime,boli sme parkrat v obchode bez neho ci vonku,ale sak to som len vrieskala po nej a nahanala ju,co som jej povedla ejdnym uchom dnu a druhym von
chodili sme domov jak prasiatka teda ona
@karinka2105 moja si do kočíka nesadne už... maximálne tak doma, vrámci svojej hry 😅
A pokiaľ prídeme domov a jej oblečenie je "len špinavé, tak sa teším. Väčšinou putuje rovno do koša, lebo je schopná zachytiť sa niekde na preliezkach. A nie je šanca aby počkala, kým ju vyslobodím, ona radšej potiahne a roztrhá 🙄
@mia258 neviem ako mam mm presvedcit,
,ze ked nevezmeme hypo na byvanie teraz tak uz nikdy,on je v cr,a ja u svokrovcov,zo svagrinou je to katastrofa
on sa hypo boji,ale aj ja,ale ked sme nenasetrili doteraz nic tak orok to nebude ine,len on si to neda vysvetlit uz so zufala
Ahojte zienky 🙂
@saemi cvicit mozes aj pocas kojenia, zvysuje to produkciu miecka, ostalo mi 14 kg, 😲 😝 , ale pojde to dole,, uz odsavam 1x do dna, takze pomaly koncime,,,a ty mas aky probelem?, maly sa nechce prisat?, alebo menej mliecka mas?
@mia258 svadbu ja neplánujem keď už sme pri tom tak sa ma nikto nič ešte nepýtal 😀 len o tom hovoríme ....
takže čakáme a plánovačky si nechávam na poslednú chvíľu ako to ja viem .... ale keď svadba tak nie veľká tak si myslím že je to v poho 😎
meno mám vybraté už hádam od 18tky 😀 a chlapec? hmmm Emo? 😝 ale nie s chlapcom ja nepočítam akosi 😵 a ako tak čítam tak to rušný dník Vám začal snáď ho úspešne dotiahnete do konca 🙂
@cilicka22 no mam, su tu do piatku. Mama tu uz bola viackrat a stale sa jej tu lubi. No a sestra je tu po prvy krat a velmi sa jej paci architektura. Len asi to pocasie nie. Dnes vecer ju berem so sebou na Pilates, nech si uzije aj holandske cvicenie.
@mia258 my sme dostali obaja pracovne ponuky robit v jednej firme v obore co sme vystudovali na vyske. tak sme si povedali, ze preco nie, na dva-tri roky. no a vidis, nakoniec tu pravdepodobne ostaneme dlhsie. na SR bolo tazko sa zamestnat v obore a ked uz, tak to bolo slabo ohodnotene a kopec stresov v praci a pod. tu je to take pokojnesie a aj ludia su spokojnejsi. Ked sa holandania stazuju, ze su vystresovani, tak im hovorim, ze by mali ist na SR aby videli, co musia ludia tam robit a nikto z nich sa nestazuje. Alebo len mala cast ludi.
@anicka1981 ja mám aj mliecko aj sa malinká prisaje len zaspí a o chvíľu plače hladná a zasa chce jesť a takto sa to opakuje. môžem cvičiť?
@saemi hej cvicit mozes, ale normalne, nie s a presilovat a az po 6 nedeli, ked budes uz zhojena, , nam kazali, ze ked zaspava pri dojceni,pohladkat za uskom, alebo po nosteku,,,, ked uz citis, ze prestava sat,,,,,alebo po brade, sama zistis, ze kde to funguje
@saemi ja by som s cvicenim zacal zlahka tak po siestich tyzdnoch. co mne odporucali hned po porode su kegelove cviky avsetko ostatne neskor az po siestich tyzdnoch 😉
@cestovatelkaandrea aha, to som ani nepočula že kegelove cviky
@anicka1981 ved skúšam všade možne... len akosi nezaberá
@saemi 😀 ta to co?, no skus potom niekde inde steklit 🙂 , moj sa stekli na nozickach 😀 , moj ked zaspaval tak po usku som prebehla tak pomaly jemne, a zase zacal sat, aj teraz ked z flase pije a v noci tiez zaspava, tak ho pohladim po usku a zacne zase,,,
@cestovatelkaandrea tak im robíš stále dáky program 😀 😀 a na sviatky budete doma, či idete na Slovensko 🙂
@anicka1981 ju trošku mykne, ale zaspí ďalej 1x potiahne a dosť
@saemi heh, tak o je spactos ta tvoja mala 🙂, no neviem vies, keby, ze je velmi velmi hladna, tak by pila, ale ocividne potreba spankuje u nej vatsia ako potreba pit, skus este volat tej poradkyni
@anicka1981 ale teraz pekne papá /dnes/ na jeden krát... pekne sa napapá a potom spinká len keby to bruško netrápi... ona vravela že ked zaspáva tak mám vymeniť prso
@karinka2105 a ako to je u teba s prácou? Robila si pred tehu?
A nechceš sa presťahovať k nemu do Česka? Nebolo by to vhodnejšie pre vás??
Jasné, hypotéka je obrovská záťaž a kým nie je úplne nevyhnutná... Ale chápem ťa, dnešné časy sú fakt príšerné, sama viem čo hovorím ☹
@dadqa86 teším sa 😵
@kaciatkomaronovie veď ja som mala tiež úžasne "romantické" zásnuby 😀 😀
Ale nie si vyslovene proti svadbe, nie? Lebo by nebolo dobré, keby si do toho šla nasilu 😒
Stále si si predstavovala len babu? 😀 Ja som to tak menila, ale od začiatku tehu som vedela, že to bude dievča, ani neviem prečo 😅
@cestovatelkaandrea presne, to som hovorila mm, že na Slovensku nemôžeme byť, lebo sa neuplatní, jedine dlhoročným postupom, ale to by trvalo oveľa dlhšie ako inde v zahraničí 😖 A keď nemáš kontakty, tak nemáš šancu...
@mia258 ked mm nevie dokedy bude robota preto nas tam nechce brat,vyzera to tam vselijako
robila som,len ked zistil ze som tehotna vyhodil ma
@karinka2105 a nehľadala si teraz prácu? Aj keď viem, že situácia je zlá a ešte keď máš malú... 😒 Ale možno aspoň niečo, nejaká brigáda na prilepšenie 😉
@mia258 nemam kde dat maluu,a to co dam za jasle zarobim
Ahojte babi co mate nove?vas nestiham citat lebo musim behat aj k malemu 🙂
@karinka2105 jasné chápem 😒 A niečo ako práca na doma? Alebo roznášanie letákov? To by si mohla aj vrámci prechádzky s malou... Alebo keby si strážila nejaké bábo?
baby som sa sekla 😀 😀 😀 😀
Dobrý deň môžem sa pridať ? Mám síce o 27 dní 40 a po deviatich rokoch zasa malé dieťa a to je ako by som zasa mala prvé dieťa a nevedela čo s ním. Chcem sa opýtať malý má skoro jedenásť mesiacov tri dni bol plačlivý a včera a dnes mal teplotu a večer pri kúpaní som zistila, že sa mu prerezali prvé stoličky hore nie je to skoro ?

@karinka2105 vy beriete aj kočík na prechádzky? Moja doňho nesadne, ani keby ju týrali 🙄 Chodíme von "za ruku" aj to ma drží len keď sa štverá na lavičku v parku 😀
Ja som teraz nesmierne vďačná, že sa môžem najesť a vypiť kávu kým spí 😵