icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
6. dec 2011

@saemi no to kým si zvykne na novú chuť, skús jej dávať po trošíčke..no fenistil sú na na vyhadzanie, mi sme ich už užívali ked sa maly vyhadzal z tých paradajok..a malá ešte má tie vyrážky...
No rektálnu rúrku sme mali aj mi ale použila som ju len v tom najnutnejšiou prípade, lebo pediatrička mi poradila aby som mu to nedáva len ak to naozaj bude nevyhnutné, lebo by si nato mohol zvyknúť a potom by sa mi nemusel chcieť bez nej vykakať..ale tebe malinká má pravidelnú stolicu však..

saemi
6. dec 2011

@cilicka22 hej ešte ich má...
jasné, ona si musí zvyknúť na čajík... lebo sa hrozne tvárila...
hej to som čítala aj ja, že si na to deti zvyknú... hej kaká dobre... ale že to pomáha aj na prdíky...

cilicka22
6. dec 2011

@saemi no ale mi sme ju používali len ked som videla že silno tlačí,trápi sa a nič, až bol celý červený v tvári..vtedy som mu s nou pomohla..ale inak sme ju nepoužívali..ja som ho dávala často na bruško, to mu pomáhalo na prdíky..

saemi
6. dec 2011

@cilicka22 aj ja ju dávam na bruško... síce sa tam jeduje ale dávam ju aj kvôli odgrgnutiu

cilicka22
6. dec 2011

@saemi nášmu sa na brušku celkom páčilo, niekedy som si ho dala na sebe na bruško a tak niekedy aj zaspinkal..len som sa bála aby som nezaspala aj ja a oni mi nedajbože nespadol..našťastie sa tak nikdy nestalo.. 😉

saemi
6. dec 2011

@cilicka22 no to... človek je unavený a hned zaspí... táto chvíľku vydrží na brušku... dnes možno 2min aj zdriemla...
ale ako už dvíha hlavu, aj otočí zo strany na stranu

mia258
6. dec 2011

Baby, dnes som vážne prestávala veriť, že tento deň skončí 😀
Od rána som sa nezastavila, až teraz mi malá zaspala. Cez obed spala asi hodinu a pol. Hneď keď zaspala som ju rýchlo preložila do kočíka a utekala som do mesta pokúpiť čo trebalo. Horšie bolo potom, ako sa zobudila... v šoku, prečo nie je doma ale v meste, prečo nemôže behať po obchode plnom ľudí, prečo jej nemôžem otvoriť výživu pred zaplatením. Mali ste počuť ten krik a výskot, aj predavačky sa zo mňa smiali 😅 Úplne spotená som utekala domov, pred domom sa Mia otočila a nechcela ísť. Ťahala sa na ihrisko... Rýchlo hodiť dnu kočík aj nákup, vziať tašku a išlo sa na ihrisko 😀
Doma som jej dala na tanierik kúsok chlebíka, kým jej spravím papať. Otočím sa a zrazu chlebík nikde 😕 Doteraz neviem kde skončil, ale s najväčšou pravdepodobnosťou v bruchu psa 😅
Prisahám, nikdy som nebola šťastnejšia že vidím svojho muža, ako dnes večer, keď prišiel domov 😀 😀

@cestovatelkaandrea škoda, že ja tu nepoznám mamičky s deťmi vo veku mojej malej 😒 Len v jasličkách sa hrá s rovesníkmi, inak sú poväčšine vždy staršie deti.

cilicka22
6. dec 2011

@saemi no vidiš aká je šikovná 😀 a už buvinká..mne len teraz zaspal malý horor už som si myslela že dnes ani nezaspi..ale nakoniec..dnes konečne prišla jeho nová postieľka tak sa nevedeli vynadívať a len pozeral obrázky nema.. 😀 😀

bebemaly
6. dec 2011

@cilicka22 tak ja teda budem hore do polnoci 😀 malý ani za svet spať, potom odpadol, zobudi sa o šiestej,, aaaa budeme teraz behať kade tade 😀

cilicka22
6. dec 2011

@mia258 jej tak dnes si mala teda ozaj ťažký deň, viem si predstaviť že si rada že malá už spinká..asi ako ja..mi sme mali tiež perno..dnes nechcel spať ani poobede a len teraz mi zaspal..konečne mu prišla tá vytúžená postielka, tak sa nevedel vynadívať na obrázky..takéto uspávanie to bolo ozaj o nervy...tak som rada že si možem chvíľku s vami pokecať, trošku vypnúť a ist spať ☹

saemi
6. dec 2011

@cilicka22 aj naša spinká... ale budí sa... od zajtra jej idem dávať zasa gripe water... z toho podla mna tie vyrážky nemá... hej, šikovná je... od 2t dvíha hlavičku...
jej, tak dostal peknú novú postieločku... to sa mu bude dobre spinkať...

cilicka22
6. dec 2011

@bebemaly no ja som malého teraz horko ťažko uspala, o nervy.. ☹ .som myslela že zaspím skor ako on..dnes to bolo fakt nadlho..a ešte stále ste hore..

bebemaly
6. dec 2011

@ivet78 ahoooj, pozerám, že 4 dievčence máš, my sme boli tiež 3 sestry 🙂

bebemaly
6. dec 2011

@cilicka22 ako ho zvykneš uspávať?

dadqa86
6. dec 2011

@cilicka22 : u vas uz snezilo?no pekne a u nas este nic u nas dnes svietilo slniecko tak sme vybehli na prechadzku trosku 🙂 ja umyjem zajtra okna uz na 100% 😝
@cestovatelkaandrea :Nooo uz lepsie spava tak uvidime ako to bude dnes 🙂))
@bebemaly :Tak treba zapriahnut aj muza do prace 😀 len nech pekne pracuju xxixixixixixix

cilicka22
6. dec 2011

@saemi no ale kým zaspal to bolo hrozne pozri foto, možno sa ti bude páčiť..on si ukázal takú tak takú, mickeyho sme nezohnali..

No vyskúšaj jej ich dať ked ju to bruško stále bolieva, ak vieš že s nich to nemá..možno je to ozaj z toho prášku alebo aviváže..tak ako sme boli alergický aj mi 😒

cilicka22
6. dec 2011

@bebemaly no ja si k nemu len ľahnem a rozprávam mu rozprávku alebo si čítame knižku a teraz má uchylku ťahať ma za vlasy a vy? ☹

bebemaly
6. dec 2011

@dadqa86 ja ho skoro vôbec nevídavam, radšej si porobím všetko sama 🙂 tiež u nás krásne svietilo slniečko, tak ma to dobilo, musím chytať slnečné lúče, lebo treba dáko prežiť zimu 🙂

dadqa86
6. dec 2011

@bebemaly :No to ano to ti verim 🙂 ja uz zajtra musim umyt tie okna a umyjem ich keby co bolo musim 😝

bebemaly
6. dec 2011

@cilicka22 my spolu spinkávame, tak ja musím pozhasínať, lahnem si k nemu dám najprv fľašku kašičky, potom mliečko..a čakám dokým neodpadne..a on si veselo potom lieta ešte v tej tme tmúcej ☹ knižky zásadne papá, a ja som pokúpila kníh detských, akoby som kníhkupectvo otvárala 😀

bebemaly
6. dec 2011

@dadqa86 😀 tak držím päste, ja som to tiež odkladala dva týždne, a našla som si na to príjemný mrazivý podvečer 😀

dadqa86
6. dec 2011

@bebemaly : 😀 no dakujem dufam ze ja taki mrazivy den alebo vecer nebudem mat 😀 😀 😀 uvidime jednoznacne vam dam vediet zajtra idem ja off zienky moje tak dobru noc a zajtra sa ukaaaaazem 😉

bebemaly
6. dec 2011

@dadqa86 dobrú nocku obom 🙂

cestovatelkaandrea
6. dec 2011

moja torta na zajtra do prace

bebemaly
6. dec 2011

@cestovatelkaandrea wau, to si ty robila? 😉

jarkam2
6. dec 2011

@dadqa86 ako maličký, už má nejaký zúbok? Lebo moja teraz začala v noci tiež vystrájať. 😒 Pomaly ani hodinu vkuse nespí ... a ráno je čerstvá ako rybička. Tak to už nechápem... Doktorka mi dnes povedala, že to sú isto zúbky, už má riadne zdurené ďasienka ☹ Tak sa pýtam, kde je moje dobré bábätko, čo prespalo donedávna aj celú noc?

saemi
7. dec 2011

@cilicka22 pozriem foto.teraz som len ba mobile, mala sa budi. Dala som jej teraz tie kvapky. V noci mala hrozne bolesti,bola s nou mamina.hned po uziti tych kvapiek vidim ze je to lepsie. Som zvedava aku bude mat rano tvaricku. Tak by som este spala. Vonku prsi, pocasie o nicom. Ale aj tak pojdeme cez den von.

cilicka22
7. dec 2011

@dadqa86 no perimbabka sa asi len tak rozbiehala najprv začal poletovať sneh a večer sa pustil dážd so snehom..tak uvidime či sa dočkáme zasnežených vianoc..kašli na okná..aj bez umytých okien su vianoce 😀 😀 ja som ich umyla a sú zase také isté, napršalo nane nasnežilo..a už mi to je jedno..však sa pre okná nezrúti svet.. 😀 😀

cilicka22
7. dec 2011

@cestovatelkaandrea kúštik aj sme poprosím.................krásna 😀 😀

cilicka22
7. dec 2011

@bebemaly no moj tiež si musí mliečko vypiť a potom si chvíľku ľahne na bôčik a robí sa že spí a ked ja natešená sa už zberám preč, tak vystrelí z postele a začne skkákať..a keby si videla ten úsmev šibalský 😀 😀 .....a malého knižky nebavia...moj si v izbičke dokáže aj sám pozerať knižku aj 10 minút a najradšej má tie pohyblivé a s puzzlami..