Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
Baby, dnes som vážne prestávala veriť, že tento deň skončí 😀
Od rána som sa nezastavila, až teraz mi malá zaspala. Cez obed spala asi hodinu a pol. Hneď keď zaspala som ju rýchlo preložila do kočíka a utekala som do mesta pokúpiť čo trebalo. Horšie bolo potom, ako sa zobudila... v šoku, prečo nie je doma ale v meste, prečo nemôže behať po obchode plnom ľudí, prečo jej nemôžem otvoriť výživu pred zaplatením. Mali ste počuť ten krik a výskot, aj predavačky sa zo mňa smiali 😅 Úplne spotená som utekala domov, pred domom sa Mia otočila a nechcela ísť. Ťahala sa na ihrisko... Rýchlo hodiť dnu kočík aj nákup, vziať tašku a išlo sa na ihrisko 😀
Doma som jej dala na tanierik kúsok chlebíka, kým jej spravím papať. Otočím sa a zrazu chlebík nikde 😕 Doteraz neviem kde skončil, ale s najväčšou pravdepodobnosťou v bruchu psa 😅
Prisahám, nikdy som nebola šťastnejšia že vidím svojho muža, ako dnes večer, keď prišiel domov 😀 😀
@cestovatelkaandrea škoda, že ja tu nepoznám mamičky s deťmi vo veku mojej malej 😒 Len v jasličkách sa hrá s rovesníkmi, inak sú poväčšine vždy staršie deti.
@mia258 jej tak dnes si mala teda ozaj ťažký deň, viem si predstaviť že si rada že malá už spinká..asi ako ja..mi sme mali tiež perno..dnes nechcel spať ani poobede a len teraz mi zaspal..konečne mu prišla tá vytúžená postielka, tak sa nevedel vynadívať na obrázky..takéto uspávanie to bolo ozaj o nervy...tak som rada že si možem chvíľku s vami pokecať, trošku vypnúť a ist spať ☹
@cilicka22 : u vas uz snezilo?no pekne a u nas este nic u nas dnes svietilo slniecko tak sme vybehli na prechadzku trosku 🙂 ja umyjem zajtra okna uz na 100% 😝
@cestovatelkaandrea :Nooo uz lepsie spava tak uvidime ako to bude dnes 🙂))
@bebemaly :Tak treba zapriahnut aj muza do prace 😀 len nech pekne pracuju xxixixixixixix
@saemi no ale kým zaspal to bolo hrozne pozri foto, možno sa ti bude páčiť..on si ukázal takú tak takú, mickeyho sme nezohnali..
No vyskúšaj jej ich dať ked ju to bruško stále bolieva, ak vieš že s nich to nemá..možno je to ozaj z toho prášku alebo aviváže..tak ako sme boli alergický aj mi 😒
@cestovatelkaandrea wau, to si ty robila? 😉
@dadqa86 ako maličký, už má nejaký zúbok? Lebo moja teraz začala v noci tiež vystrájať. 😒 Pomaly ani hodinu vkuse nespí ... a ráno je čerstvá ako rybička. Tak to už nechápem... Doktorka mi dnes povedala, že to sú isto zúbky, už má riadne zdurené ďasienka ☹ Tak sa pýtam, kde je moje dobré bábätko, čo prespalo donedávna aj celú noc?
@cilicka22 pozriem foto.teraz som len ba mobile, mala sa budi. Dala som jej teraz tie kvapky. V noci mala hrozne bolesti,bola s nou mamina.hned po uziti tych kvapiek vidim ze je to lepsie. Som zvedava aku bude mat rano tvaricku. Tak by som este spala. Vonku prsi, pocasie o nicom. Ale aj tak pojdeme cez den von.
@dadqa86 no perimbabka sa asi len tak rozbiehala najprv začal poletovať sneh a večer sa pustil dážd so snehom..tak uvidime či sa dočkáme zasnežených vianoc..kašli na okná..aj bez umytých okien su vianoce 😀 😀 ja som ich umyla a sú zase také isté, napršalo nane nasnežilo..a už mi to je jedno..však sa pre okná nezrúti svet.. 😀 😀
@cestovatelkaandrea kúštik aj sme poprosím.................krásna 😀 😀
@bebemaly no moj tiež si musí mliečko vypiť a potom si chvíľku ľahne na bôčik a robí sa že spí a ked ja natešená sa už zberám preč, tak vystrelí z postele a začne skkákať..a keby si videla ten úsmev šibalský 😀 😀 .....a malého knižky nebavia...moj si v izbičke dokáže aj sám pozerať knižku aj 10 minút a najradšej má tie pohyblivé a s puzzlami..

@saemi no to kým si zvykne na novú chuť, skús jej dávať po trošíčke..no fenistil sú na na vyhadzanie, mi sme ich už užívali ked sa maly vyhadzal z tých paradajok..a malá ešte má tie vyrážky...
No rektálnu rúrku sme mali aj mi ale použila som ju len v tom najnutnejšiou prípade, lebo pediatrička mi poradila aby som mu to nedáva len ak to naozaj bude nevyhnutné, lebo by si nato mohol zvyknúť a potom by sa mi nemusel chcieť bez nej vykakať..ale tebe malinká má pravidelnú stolicu však..