Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@bebemaly a o ktorej ti chodi poobed spinkať 🙂 🙂 mi chodievame okolo 13.00 a väčšinou do pol druhe spí...aj mne spinkal aj tri hodinky ale teraz pospí 1 a pol až 2 a dosť a večer sa pýta okolo osmej..no ráno vstávame niekedy o 6.30 niekedy skor, ako kedy..vieš čo ani ja by som ho nebudila, nedá mi to ked vidím ako si slaadko odfukuje a na druhej strane mám aj chviľku na oddych po pripade kávičku 😀 😀
@cilicka22 no ani mi nevrav, ja úplne zbožňujem keď spinká, aspoň si upracem,, navarím, aj tú kávu stihnem ako kedy, okúpem sa 😀 a som rada, že sa vybufká 🙂 no, niekedy zaspí o druhej, o tretej, a niekedy nechce a ja sa strašne bránim ho dať spať neskôr, ale on vyslovene odpadne..o štvrtej, piatej..fňuk!tak to by bolo už na mieste ho zobudiť, ale on je potom ako vredík, láska moja, no z domu ako sa hovorí kúlnička na dríví..a vstáva až o pod desiatej, no nemám šancu, musím dáko zmeniť jeho spacie návyky
@bebemaly Dobré ráno prajem 😀 😀 ..a ráno ti malý kedy vstáva..skús ho zobrať okolo tej druhej tretej vonku na prechádzku s kočíkom, a v kočíku ti zaspí?aspon pre začiatok aby si zvykol že zhruba takto by mal poobede spinkať, aspon kým si nezvykne a večer skús vytrvať a skús ho dať ak poobede spinkal okolo osmej alebo tak...mne niekedy tiež malý vystrája aj hodinkku kým zaspí..a skor zaspim ja 🙂 🙂 Skús mu to trošku poprehadzovať,lebo to si potom vobec neoddýchnes, čo by si mala ist spať aj s malým musíš byť s nim.. 🙂 🙂 mne zase nad ráno malý preskočil do postele a už bolo po spánku..už ho asi omrzela aj nová postieľka..
Mna zase trápi..kým mi malý zaspí musí sa mi hrať s vlasmi..neviem čo to má za zlozvyk..to ho len nedávno chytilo..no a ked sa v noci zobudíš nato ako ťa niekdo parádne potiahol za vlasy..tak máš v momente po spánku..hrúza..nevieš poradiť?už som vyskúšalaa snad všetko ☹
@cilicka22 dobré ránko 🙂 no jedine šatku si poriadne uviazať a do nej vlasy, inak ma nič nenapadá 🙂 aspoň na chvíľku, že by ho to prestalo baviť, mojej sestri šušník to robí tiež , on jej tie vlasy aj ňuchá 😒 . Vstávame o takej deviatej, desiatej. v kočíku mi spával celé leto, no chyba je asi v tom, že ako sa schladilo, tak som ho začala doma uspávať, máme teraz dole časť plotu, tak sa ho bojím nechávať samého na dvore v kočíku a je nemožné, tam s ním byť tri hodiny ☹ a keď ho zoberiem dovnútra,tak budˇho zobudím pri vyzliekaní, a okno mať dokorán je nemysliteľné, nemáme dvere nikde.naprv spával doma len v kočíku ale teraz pracujem pomaly na posteli nech hajá.no, ale aj keď som s ním lietala v kočíku, nezaspal mi vždy keď som chcela..ten môj samko, je taký svojský.musím dačo fakt vymysllieť, ráno ak by vstal o osmej, tak aj skorej zaspí, a skorej sa zobudí..a tak ďalej ako domino. no ale problémom je aj to, že čakáva toho tata, a ten fakt chodí domov veľmi neskoro..vlastne za všetko môže mm 😎 😀
@cilicka22 no deti su same prekvapenia a niekedy fakt kukam ake su vnimave. dnes drobec rano pozeral po ranajkach rozpravku Thomas & Friends a ja som si umyvala vlasy. Ked som za nim prisla z kupelne, tak mi cely obsah rozpravky porozpraval. Samozrejme po holandsky ale nevadi.
Ahojte 🙂
Prepáčte, ani váš nestíham dočítavať, cestovná horúčka je v plnom prúde 😅 Kufre nám stoja v strede izby, Mia pobehovala okolo ako splašené kurča 😀 Akurát spí, ja sa rýchlo naobedujem, vypijem kávu a musím upratať. A poobede príde mm aby mi ešte s niečím pomohol.
Normálne mám posledné 2-3 dni také stresy z toho... 😔 Len dúfam, že to dopadne dobre, už sa modlím aby sme boli na Slovensku 😵
@bebemaly no musíš niečo vyskúšať..to ti verím, v takejto zime nechať dieťa v kočíku to sa fakt nedá..mne sa malý našťasti nezobudí ked zaspí v kočíku ani ked ho vyzliekam..on ked odpadne tak buúva ako drevo 😀 😀 pokiaľ niečo netresne tak je dobre..no malý sa ti asi naučil že nepojde búvať kým neprivíta tatina 😉 poznam našťastie mne chodieva mm domov okolo siedmej a to je v pohodičke.. stihajú sa pohrať a može sa íst búvať.. 🙂 a keby si ho nechala v kočíku spinkať dnu, len ho porozopinala a odokryla, aby sa nezobudil..nemusíš ho vyzliekať.. 🙂 🙂 určite by asi nepospal 3 hodinky,ale aspon čosi...aj niaka hodinka dve sú dobré a aspon možno večer skorej zaspí, bude unavenejší..
😀 @cestovatelkaandrea no ty máš ale šikovné dieťa..moj tiež niekedy s nadšením vydrží pozerať rozprávky ale len mickeyho, teraz najnovšie letí na mackovi pu a mašinke tomášovi..no ale ked je tak už niake veľké ticho tak viem že sa niečo deje..musím ísť skontrolovať 😀 😀 Napriklad včera mi zase napchal do hadice z vysavača kukuričné chrumky..chvíľu sa nepozeráš a hotovo.. 😀 😀
@cilicka22 aj môj je zvyknutý iba na mňa, neuveríš, ale som ho vyslovene utrepala v kočíku v predsieni, o pol druhej, som mu spravila do fľašky mliečny kokteilik s banánikom a piškótkami.len sa teraz budem musieť prestať flákať, ísť rýchlo uvariť - nemáš nápad prosím - a spratať, pokusim sa ho o štvrtej zobudiť, a ešte s ním pôjdem aj von a trochu do obchodu a uspať o deviatej a ráno zobudím o osmej, lebo aj tak ideme preč. juj, a zajtra budem lietať po vonku v ba, tak ho ukočíkujem tiež okolo jednej, juj, nech to vyjde 🙂 tvoj šušník tiež hajká?
@bebemaly no vidiš tak to je super, teším sa s tebou že sa ti to hned na prvý krát takto pekne podarilo..len tak dalej..no aj ten moj bubák ešte spinká chvala bohu aspon si oddýchnem 😀 😀 ešte chviľočku počítam..ja som dnes robila také grilované kuracie mäsko s ryžou a zemiakovou kašou a hrachovú krémovu polievku...a ty čo ideš, už ťa čosi napadlo..ja som mužovi sľubila že mu zajtra spravim bryndzové pirohy, to zasa bude bomba v kuchyni a zabité celé dobedie..serkáš sa s tým a zje sa to za chvíľu 😉 😉
@cilicka22 tomu sa hovori koumak 😀 😀 😀 vie kam patri odpad, do vysavaca 😀
@cilicka22 ahoj, nebola som na PC... boli sme v LV vybaviť niečo a potvrdiť u gynek. žiadosť o príspevok na dieťa...
nespala.... a sa mi zdá že je zasa viac vyhádzaná...
už žiadne experimenty... nasadila som sab simplex... a budeme dávať ten...
a ked žiadna zmena za 2t tak mám vybaveného pediatra v BA,,, nech jej aspon sono urobia... nech viem či je to len kolika alebo aj niečo iné...
otras počasie, ale tatino išiel s malinkou von...nech tam spinká... vonku je spokojná...
tak tebe je super... máš kľud...
túto noc tu už mamina nebude, tak to budeme pestovať sami dvaja.. takže spať asi nebudeme
@mia258 neboj vsetko dopadne dobre 😉 kedy sa vlastne vracate nazad? som zabudla.
@cilicka22 ďakujem! no nenapadlo, chcela by som spraviť dačo rýchle, asi s cestovinou..polievky mi neje ani malý, ani muž..takže zbytočná námaha. som rada, ak malý zje aspoň niečo varené posledných pár týždňov..neviem, čo sa stalo..okrem piškótov z času na čas, a ovocia nič sladké nemá rád, takže tým to nebude, celé dni by sa živil iba rožkami a anglickou slaninou, ja to nechápem.. 😅 ja nevarím nič zložité, som nemožná kuchárka, bryndzové pirohy by ma zabili.. 😀 ako som písalaminule cestovateľkeandree vrchol môjho kuchárskeho umenia je vyliať sladkú zmes do plechu 😀

@cilicka22 jéé, tak to máš dobré, ja som so šušníkom lietala ako besná, a to moje šteniatko je plné energie 🙂 dakde robím chybu, čo myslíš, mám ho zobudiť po takej hodinke spánku? keď mne je to hrozne ľúto ho budiť. ale on spí tri hodiny cez deň