icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

bebemaly
7. dec 2011

@cilicka22 jéé, tak to máš dobré, ja som so šušníkom lietala ako besná, a to moje šteniatko je plné energie 🙂 dakde robím chybu, čo myslíš, mám ho zobudiť po takej hodinke spánku? keď mne je to hrozne ľúto ho budiť. ale on spí tri hodiny cez deň

cilicka22
7. dec 2011

@bebemaly a čo aký ste dnes mali deň? 😀 😀

bebemaly
7. dec 2011

@cilicka22 dalo sa, boli sme doobeda vonku dlho, len malý mal dnes fakt dosť nervácku náladu 😅 no nestačila som sa diviť, hlavne doobeda. vstal asi ľavou nôžkou, bubák malý..

saemi
7. dec 2011

@cilicka22 ale kde... spala... teraz papala a zasa má bolesti... dala som jej kvapky... tak to chvíľu trvá kým zaberú

cilicka22
7. dec 2011

@bebemaly a o ktorej ti chodi poobed spinkať 🙂 🙂 mi chodievame okolo 13.00 a väčšinou do pol druhe spí...aj mne spinkal aj tri hodinky ale teraz pospí 1 a pol až 2 a dosť a večer sa pýta okolo osmej..no ráno vstávame niekedy o 6.30 niekedy skor, ako kedy..vieš čo ani ja by som ho nebudila, nedá mi to ked vidím ako si slaadko odfukuje a na druhej strane mám aj chviľku na oddych po pripade kávičku 😀 😀

cilicka22
7. dec 2011

@saemi a zaberajú potom..či len na chviločku 🙂 🙂

saemi
7. dec 2011

@cilicka22 zaberajú neskôr... a vydržia tak cca 4h...

cilicka22
7. dec 2011

@saemi tak to neni bohviečo, ked ju dáš búvať a v noci sa ti zasee zobudí na bolesti bruška..a čo manžel už dorazil..

saemi
7. dec 2011

@cilicka22 stále je nekludná už nič nezaberá
prišiel ale je festu unavený spí... ostala tu mamína... bude perná noc...
dobrú noc

cilicka22
7. dec 2011

@saemi aj vam prajem dobrú noc, nech sa aspon trošku vyspíte 😉

bebemaly
7. dec 2011

@cilicka22 no ani mi nevrav, ja úplne zbožňujem keď spinká, aspoň si upracem,, navarím, aj tú kávu stihnem ako kedy, okúpem sa 😀 a som rada, že sa vybufká 🙂 no, niekedy zaspí o druhej, o tretej, a niekedy nechce a ja sa strašne bránim ho dať spať neskôr, ale on vyslovene odpadne..o štvrtej, piatej..fňuk!tak to by bolo už na mieste ho zobudiť, ale on je potom ako vredík, láska moja, no z domu ako sa hovorí kúlnička na dríví..a vstáva až o pod desiatej, no nemám šancu, musím dáko zmeniť jeho spacie návyky

cilicka22
8. dec 2011

@bebemaly Dobré ráno prajem 😀 😀 ..a ráno ti malý kedy vstáva..skús ho zobrať okolo tej druhej tretej vonku na prechádzku s kočíkom, a v kočíku ti zaspí?aspon pre začiatok aby si zvykol že zhruba takto by mal poobede spinkať, aspon kým si nezvykne a večer skús vytrvať a skús ho dať ak poobede spinkal okolo osmej alebo tak...mne niekedy tiež malý vystrája aj hodinkku kým zaspí..a skor zaspim ja 🙂 🙂 Skús mu to trošku poprehadzovať,lebo to si potom vobec neoddýchnes, čo by si mala ist spať aj s malým musíš byť s nim.. 🙂 🙂 mne zase nad ráno malý preskočil do postele a už bolo po spánku..už ho asi omrzela aj nová postieľka..
Mna zase trápi..kým mi malý zaspí musí sa mi hrať s vlasmi..neviem čo to má za zlozvyk..to ho len nedávno chytilo..no a ked sa v noci zobudíš nato ako ťa niekdo parádne potiahol za vlasy..tak máš v momente po spánku..hrúza..nevieš poradiť?už som vyskúšalaa snad všetko ☹

bebemaly
8. dec 2011

@cilicka22 dobré ránko 🙂 no jedine šatku si poriadne uviazať a do nej vlasy, inak ma nič nenapadá 🙂 aspoň na chvíľku, že by ho to prestalo baviť, mojej sestri šušník to robí tiež , on jej tie vlasy aj ňuchá 😒 . Vstávame o takej deviatej, desiatej. v kočíku mi spával celé leto, no chyba je asi v tom, že ako sa schladilo, tak som ho začala doma uspávať, máme teraz dole časť plotu, tak sa ho bojím nechávať samého na dvore v kočíku a je nemožné, tam s ním byť tri hodiny ☹ a keď ho zoberiem dovnútra,tak budˇho zobudím pri vyzliekaní, a okno mať dokorán je nemysliteľné, nemáme dvere nikde.naprv spával doma len v kočíku ale teraz pracujem pomaly na posteli nech hajá.no, ale aj keď som s ním lietala v kočíku, nezaspal mi vždy keď som chcela..ten môj samko, je taký svojský.musím dačo fakt vymysllieť, ráno ak by vstal o osmej, tak aj skorej zaspí, a skorej sa zobudí..a tak ďalej ako domino. no ale problémom je aj to, že čakáva toho tata, a ten fakt chodí domov veľmi neskoro..vlastne za všetko môže mm 😎 😀

cestovatelkaandrea
8. dec 2011

@cilicka22 no deti su same prekvapenia a niekedy fakt kukam ake su vnimave. dnes drobec rano pozeral po ranajkach rozpravku Thomas & Friends a ja som si umyvala vlasy. Ked som za nim prisla z kupelne, tak mi cely obsah rozpravky porozpraval. Samozrejme po holandsky ale nevadi.

mia258
8. dec 2011

Ahojte 🙂
Prepáčte, ani váš nestíham dočítavať, cestovná horúčka je v plnom prúde 😅 Kufre nám stoja v strede izby, Mia pobehovala okolo ako splašené kurča 😀 Akurát spí, ja sa rýchlo naobedujem, vypijem kávu a musím upratať. A poobede príde mm aby mi ešte s niečím pomohol.
Normálne mám posledné 2-3 dni také stresy z toho... 😔 Len dúfam, že to dopadne dobre, už sa modlím aby sme boli na Slovensku 😵

cilicka22
8. dec 2011

@mia258 neboj dorazite určite bez problémov..ani sa nenazdáš a ste tam..aj ja som taký stresák ked sa niekam chystáma..tisíc krát skontrolujem kurfre či mi niečo nechýba, lebo neustále mám pocit že som čosi zabudla.. 🙂 😉

cilicka22
8. dec 2011

@bebemaly no musíš niečo vyskúšať..to ti verím, v takejto zime nechať dieťa v kočíku to sa fakt nedá..mne sa malý našťasti nezobudí ked zaspí v kočíku ani ked ho vyzliekam..on ked odpadne tak buúva ako drevo 😀 😀 pokiaľ niečo netresne tak je dobre..no malý sa ti asi naučil že nepojde búvať kým neprivíta tatina 😉 poznam našťastie mne chodieva mm domov okolo siedmej a to je v pohodičke.. stihajú sa pohrať a može sa íst búvať.. 🙂 a keby si ho nechala v kočíku spinkať dnu, len ho porozopinala a odokryla, aby sa nezobudil..nemusíš ho vyzliekať.. 🙂 🙂 určite by asi nepospal 3 hodinky,ale aspon čosi...aj niaka hodinka dve sú dobré a aspon možno večer skorej zaspí, bude unavenejší..

cilicka22
8. dec 2011

😀 @cestovatelkaandrea no ty máš ale šikovné dieťa..moj tiež niekedy s nadšením vydrží pozerať rozprávky ale len mickeyho, teraz najnovšie letí na mackovi pu a mašinke tomášovi..no ale ked je tak už niake veľké ticho tak viem že sa niečo deje..musím ísť skontrolovať 😀 😀 Napriklad včera mi zase napchal do hadice z vysavača kukuričné chrumky..chvíľu sa nepozeráš a hotovo.. 😀 😀

bebemaly
8. dec 2011

@cilicka22 si zlatá, no ja dačo vymyslím a dám vedieť, idem skúsiť uspávať, mysli na nás 😀

mia258
8. dec 2011

@cilicka22 ja aj niektoré veci zabudnem, ale väčšinou je to niečo ako zubná pasta, atď. Ale ukľudňujem sa, že aj keď niečo zabudneme, kúpime nové, len nech nám to nechýba cestou 🙂

cilicka22
8. dec 2011

@bebemaly držím palce ja som s malým vyhnala tatina lebo si tiež potrebuje pospať do nočnej tak som zvedavá koľko to bude trvať..on je dosť zvyknutý na mna čo je asi tiež dosť veľká chyba..ale čo už.. 😉

cilicka22
8. dec 2011

@mia258 ved najhlavnejšie je mať tie najdoležitejšie veci v niakej priručnej taške pri sebe..a ostatné sa dá kúpiť..hlavne nezabudnúť plienky a veci potrebné pre malú.. 🙂 🙂 a može sa ísť a čo malá ti spinká..

bebemaly
8. dec 2011

@cilicka22 aj môj je zvyknutý iba na mňa, neuveríš, ale som ho vyslovene utrepala v kočíku v predsieni, o pol druhej, som mu spravila do fľašky mliečny kokteilik s banánikom a piškótkami.len sa teraz budem musieť prestať flákať, ísť rýchlo uvariť - nemáš nápad prosím - a spratať, pokusim sa ho o štvrtej zobudiť, a ešte s ním pôjdem aj von a trochu do obchodu a uspať o deviatej a ráno zobudím o osmej, lebo aj tak ideme preč. juj, a zajtra budem lietať po vonku v ba, tak ho ukočíkujem tiež okolo jednej, juj, nech to vyjde 🙂 tvoj šušník tiež hajká?

bebemaly
8. dec 2011

@mia258 jééé, no tak pekne docestujte domov, ideš na sviatky za rodinkou, že? 🙂 ja som už tak dlho nikde nebola, wau, začnem šetriť na dovolenku, keď už ten rodičák zvýšili, či zvýšiaj a zoberiem sa s malým preč 😀 taká cestovná horúčka, by ma zahriala u srdca 🙂

cilicka22
8. dec 2011

@bebemaly no vidiš tak to je super, teším sa s tebou že sa ti to hned na prvý krát takto pekne podarilo..len tak dalej..no aj ten moj bubák ešte spinká chvala bohu aspon si oddýchnem 😀 😀 ešte chviľočku počítam..ja som dnes robila také grilované kuracie mäsko s ryžou a zemiakovou kašou a hrachovú krémovu polievku...a ty čo ideš, už ťa čosi napadlo..ja som mužovi sľubila že mu zajtra spravim bryndzové pirohy, to zasa bude bomba v kuchyni a zabité celé dobedie..serkáš sa s tým a zje sa to za chvíľu 😉 😉

cilicka22
8. dec 2011

@saemi ahoj moja ako sa máš a čo malinká, dnes som ťa tu ešte ani nevidela.. 🙂 🙂ja si užívam chviľku kľudu, malinký mi ešte búva s tatinkom a ja oddychujem..a čo ty?

cestovatelkaandrea
8. dec 2011

@cilicka22 tomu sa hovori koumak 😀 😀 😀 vie kam patri odpad, do vysavaca 😀

saemi
8. dec 2011

@cilicka22 ahoj, nebola som na PC... boli sme v LV vybaviť niečo a potvrdiť u gynek. žiadosť o príspevok na dieťa...
nespala.... a sa mi zdá že je zasa viac vyhádzaná...
už žiadne experimenty... nasadila som sab simplex... a budeme dávať ten...
a ked žiadna zmena za 2t tak mám vybaveného pediatra v BA,,, nech jej aspon sono urobia... nech viem či je to len kolika alebo aj niečo iné...
otras počasie, ale tatino išiel s malinkou von...nech tam spinká... vonku je spokojná...
tak tebe je super... máš kľud...
túto noc tu už mamina nebude, tak to budeme pestovať sami dvaja.. takže spať asi nebudeme

cestovatelkaandrea
8. dec 2011

@mia258 neboj vsetko dopadne dobre 😉 kedy sa vlastne vracate nazad? som zabudla.

bebemaly
8. dec 2011

@cilicka22 ďakujem! no nenapadlo, chcela by som spraviť dačo rýchle, asi s cestovinou..polievky mi neje ani malý, ani muž..takže zbytočná námaha. som rada, ak malý zje aspoň niečo varené posledných pár týždňov..neviem, čo sa stalo..okrem piškótov z času na čas, a ovocia nič sladké nemá rád, takže tým to nebude, celé dni by sa živil iba rožkami a anglickou slaninou, ja to nechápem.. 😅 ja nevarím nič zložité, som nemožná kuchárka, bryndzové pirohy by ma zabili.. 😀 ako som písalaminule cestovateľkeandree vrchol môjho kuchárskeho umenia je vyliať sladkú zmes do plechu 😀