icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

svetlankat
12. dec 2011

dobre ranko baby, tak my mame za sebou pobyt v nemocke a samo ze sme si so sebou doniesli nejaku crevnu virozu, to aby nam nebolo malo.
@saemi fuha chudatko male

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@cilicka22 to si myslim aj ja, ze to hadam zvladnem. to by bolo, keby som skusku opakovala 4-5 krat 😝
ty kukas aj farmar hlada zenu??? ja som to videla len raz tak prvych dvadsat minut a to mi stacilo nadovsetko.
jednu z mala veci co som sledovala na JOJke bolo ceskoslovensko ma talent hlavne kvoli tomu chlapcovi z Kirkiztanu. Ten tancoval neuveritelne.

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@cilicka22 inak co sa tyka havinka, tak by som radsej pockala. mozno ked bude Matko tak 4-5 rokov, tak to bude ine. a nikdy nevies, mozno budete mat druhe, tretie.... a s havkom a babatkom to je proste tazsie.

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@mia258 super, ze ste uz na SR. ako si postupne zvykate? ja mavam tiez prve dni soky a chvilu trva kym si zvyknem. ale potom mam ten isty problem aj ked pridem nazad do NL. Ako Mia, uz lepsie?

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@svetlankat a co ste robili v nemocke? dufam,ze je vsetko v poriadku.

cilicka22
12. dec 2011

@saemi no tak to sa potom ani oni moc dobre nevyspali..nášmu sa na bruško celkom dobre spalo ked ho bolievalo, ale väčšinou som ho tam dávala cez den a ked bol na brušku večer ani oči som s neho nespustila.. 😀 😀 tak to je také spanie, ale hlavne že sa on vyspinkal..
To si sa natom úrade celkom rýchlo vybavila.zobrali ťa hned? 😉

cilicka22
12. dec 2011

@cestovatelkaandrea No mi si to občas s mužom pozrieme, ale to čo tam tie ženy rozprávajú a robia koli tým sedliakov..doslova..tak odpadávam..aj to ich vyjadrovanie..hrozné čosi..mi sa len smejeme..no ten chlapec bol v talente bol super..miestami som neverila že sa to aj dá..a on to aj vyhral..neviem či vieš 😀 😀 držala som mu palce, si to ozaj zaslúžil..naučiť sa takto tancovať celkom sám..to je ozaj talent..

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat jejko to som nevedela, a čo sa stalo malej ☹ ..dúfam že nič vážne.. ☹

cilicka22
12. dec 2011

@cestovatelkaandrea Dakujem ja si to tiež myslím, nebola som úplne rozhodnutá, ale viem je e to s havkom a dieťatkom dosť zložité a obnáša to veľa poviností a zodpovedností,uvedomujem si to..že všetká zodpovednosť by bola na mne, manžel je skoro stále v práci.. aj sa bojím aby malému v zápale hry neublížil..možno je to hluposť..ale človek nikdy neviem..asi počkám a uvidim, ked bude väčší skor či neskor aj tak bude chcieť niake zvieratka, asi ako každé dieťa.. 😉
A možno aj ja dalšie dieťatko..a toľko drobcov pokope..no neviem 😀 😀 to by sa asi ťažko zvládalo 😀 😀

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 @cestovatelkaandrea tapal mocoveho mechura, ale uz je dobre, teraz sa strapime s crevnou virozou predpokladam ze z nemocky
@cilicka22 my mame psika, je to dost narocne, mm robi do vecera cize ci sa nam chce alebo nie, poobede sa musime obliect a ist von, ci prsi, snezi, musime. Teraz ked je mala chorucka je to dost zlozite, lebo s nou sa neda, tak latame platema, kamosou sme poprosili o pomoc s vencenim, ale da sa to zvladnut. No a ten vztah mala a pes je neskutocne krasny. My sme mali psika uz pred malou, ale keby som ho nemala asi by som este pockala. V lete je to uplne super, to sa len obujeme a ideme.

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat tak to mi je ľúto prajem vám skoré uzdravenie.. 🙂 🙂 a už je vám o čosi lepšie, či.. ☹ No ved práve toho sa bojím že všetká zodpovednosť a starostilivosť ostanene na mne..manžel je skoro stále v práci, a mať dvoch doma dvoch nezbedníko 😀 😀 v..no neviem..asi len počkám nech malý trošku podrastie..a potom sa uvidí.. 😉

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 zobrali ma hned ale ešte musím ísť... lebo zo soc. mi neposlali potvrdenie nároku na materské tak si to musím ísť vzaiť... teraz sa na brušku jeduje... moc nechce byt

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 ano ano uz je na lepsie, akurat ta viroza, uz nech ta prejde a hadam nam uz bude uplne dobre.

cilicka22
12. dec 2011

@saemi nám tiež vždy na brušku nechcel, väčšinou večer som si ho dala na posteľ ked mrnkal a bolelo ho bruško tak zaspinkal..mne akrát malý búva tak oddychujem a čo robkáte..nemám rada takéto chodenie po vybavovačkách, vždy radšej ked možem posielam manžela.. 😀 😀

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat Tak to som rada 😀 😀 ..a čo malá buvinká.. 😉 Mi sme tiež na začiatku boli v nemocnici, malý mal hrozné bolesti bruška, vrackal a plakla 2 hodiny v kuse..ako o dušu,už som vtedy nevedela naozaj ako mu pomocť, všetko som už vyskúšala..tak sme sa dostali na detské odelenie, našťastie len na dve noci a to len koli poisťovni..a hrozne som sa bála aby nedostal niaku črevnú chorobu alebo neochorel..našťastie nás to obyšlo..snažila som sa všeto dokladne utierať ked aj sme boli na izbe sami..no človek nikdy nevie kto bol tam pred nami..

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 Ano spinka, vies co, mi sme asi urobili chybu, lebo bol Mikulas, tak kym ja som cakala na prepustaciu spravu mm isiel s malou na Mikulasa, tam boli deti zo vsetkych oddeleni, podla mna tam sme to dostali, ale tazko povedat

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat myslím že asi najskôr, mne sestrička vždy radila, že ked niečo potrebujem, tak stačí ísť na chodbu a zavolať ju, nikdy nemám brať malého, lebo je tam množstvo detí a niektoré vážne choré, aby sme nemuseli zotrvať dlhšie..ale človeka to v tej chvíli ani nenapadne..no nie
aj mne drobček spinká, tak oddychujem troška..akurát som si dokončila cesto na medovníčky.. 🙂

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 no chceli sme jej urobit mikulasa, kedze toho nasho sme pre nemocku nestihli a takto to dopadlo, aj mm mal, ale ten zobral lieky a uz je dobre, len do malej nieco dostat hotova katastrofa. Ja som robila medovnicky vcera a stihla som aj linecke. Tak som rada, inac moje prve v zivote 🙂

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat no to ti verím, mi tiež bojujeme s liekmi, jediné čo mi chce sú marťánkovia sirup 😀 😀 aj to len tou striekačkou 😀 😀 inak nič a tobož nie sprej do nosa..to nehorzí 😅 😅 aj ja sa chystám ešte na medvedie labky,vanilkové rožky a niečo s plnkou..ale až do zajtra lebo manžel ide preč tak mu dnes pomáham čosi zbaliť..sem tam sem odbehnem...a už kričí kde som 😀 😀

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 cize si sledovana, to je aj u nas 😀 😀 😀 😀 😀 ja musim suhajdy, tie mm miluje a este zopar sa chystam urobit, no a u nas je tradicia grilaz, bez toho sviatky niesu sviatkami

cilicka22
12. dec 2011

@svetlankat mne manžel moc takéto nemá rád..ja si doma chcem spraviť len s tých suchších, a zopár s plnkou a ostatné také klasické, že špic a takéto som si dala objednať..ale medovíčky a medvedie labky u nás nemožu chýbať..a ja zbožnuje fúkane rožky kokosové.. 😀 😀

svetlankat
12. dec 2011

@cilicka22 moj mm kolace miluje, chodi ich vyjedat v noci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zdrava vyziva 😀 😀 😀 😀 😀

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@cilicka22 no viem, ze vyhral, som si pozerala ten finalovy tanec a bolo mi chvilami do placu a isli mi nenormalne zimomriavky po tele 😎 to sa mi nestava casto 😀

no s tym havkom je to fakt tak. nas teraz Damian s tym nenapadne otravuje, vzdy ked vidi havka. on ma zvieratka strasne rad a viem si predstavit, ze by sa tesil aj z akvarijnej rybky. no ale aj to musi este chvilu pockat.

cestovatelkaandrea
12. dec 2011

@svetlankat uf, tak nech je bambulka cim skor zdrava. ako to zvladala v nemocnici?

vidim, ze sa bavite o kolacoch, tak to ja musim upiect velky plech perniku, suhajdy, nejaku tu strudlu a hlavne drobne slane pecivo. manzel miluje aj cesnakovych slimakov (ale takych velkych), takze budem vypekat ako diva buduci tyzden. ine vianocne pecivo som zrusila, lebo by sme sa neuniesli. uz aj tak by sme nemali tolko vyzierat sladke 😀

svetlankat
12. dec 2011

@cestovatelkaandrea zvladala to hrdinsky, najhorsi bol prijem, kym urobili vsetky odbery, potom uz bolo fajn a ked zabrali lieky, tak mi utekala z izby.

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 boli sme 2x vonku pred chvíľou sme prišli... a zasa začína vymýšľať.. som zvedavá čo sa dnes bude diať...
ty to už máš dobre...

cilicka22
12. dec 2011

@cestovatelkaandrea no ved práve to, ked vidím ako zbožnuje psíka u svokry, máme nemeckého ovčiaka Dennyho..div že nejde vyskočiť z auta..už len vykrikuje..Denny denny..sranda s ním..ale asi s tým ešte počkám.. 😉 teraz mi dáva dosť zabrať aj moj drobček..načo si ešte pridávať.. 😀 😀 no nie

cilicka22
12. dec 2011

@saemi tak ste boli na prechádzke, troška...moj drobčúr dnes za všetko reve, lebo ho boli zúbok, tak si to užívam..len by pozeral rozprávky.. 😀 😀 a spinkal tiež len hodinku a pol... 😒

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 hej boli 2x... dávam nejaké veci na bazár... jaj tak aj ty máš plaču dosť... naša nechce spať...

cilicka22
12. dec 2011

@saemi no to áno..ani obsedeť, len aby som bola s ním..teraz je s ním manžel..ale ked zajtra odíde to bude hrúza..to si ani nenavarím.. 😒 dúfam že aspon poobede bude spinkať..uvidime ako večer..koľko nám bude trvať zaspávanie..