Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
mám na predaj huggies2 celé balenie, huggies newborn asi 37ks.
@tana821 ahoj nehnevaj sa ze ti tak neskoro pisem ale som chora tak dneska mi je trochu lepsie tak som na konikovi
@saemi tak idete mať asi zase rušnú noc..vyzerá to tak..a možno ju to prejde..potom sa už sama vykakala, či ešte od vtedy nekakala..pozerám že máš na predaj huggiesky...mne sa po nich malý vyhádzal na zadočku..lebo sme ich dostali ako darček..tak som vyskúšala a dovtedy sme dávali len pampersky..a bola to chyba..museli sme dávať len pampersky..ani vy nemožete či už sú vám malinké?
@cestovatelkaandrea @cilicka22 ach baby, ja už nezvládzem 😀
Dnes sme boli na trhoch, aj gaštany malá ochutnala a veru chutili! 😵 Aj v auparku sme boli. Včera sme boli poobede u mojej kamošky.
Ale je jedno kam ideme cez deň, "večer" o štvrtej už padám na hubu a pomaly nevidím pred seba 😀
@cilicka22 dnes ráno vstala o siedmej ráno. Celkom fajn, očakávala som niečo horšie. Lepšie je, že keď sa zobudí, mama alebo sestra ju vezmú aby ma nezobudila a mám pokoj. No ale dovolenka... s dieťaťom dovolenka asi neexistuje 😅 😀
Ale ona je nezmar, to sa skôr uštveme my. Aspoň že mamu mám mladšiu, lebo hovorila že inak by ani z polovice nestíhala 😵
@cilicka22 preciká... máme aj 1 aj 2... dávame len pampers... rada by som ich predala... na čo sú nám... ked nie tak nejako tie 2 musíme minúť...
teraz spí už skoro 2h na gauči... uvidíme čo bude ked sa vyspí... ona je nevyspytateľná...
som bola pred tým von s danym a mi mami volá že MIA reve že chce ešte jesť tak som letela dom
@cestovatelkaandrea dakujeme dufam aj ja ze sa rozpapa
@mia258 no tak si potom trošíčku užiju aj oni..a ty si aspoň 🙂 pospíš..to máš pravdu aj mi sme sa na dovolenke cez leto s manželom smiali, že dovolenkuje malý a nie mi..si ho mala vidieť večer sa usadil do hojdacieho kresla a pil si mliečko a kukal na rozprávky..podarený bol 😀 😀
@saemi to som počula aj od kamarátky, kupovala huggiesi a že pretekajú, že nevydržia dlho a v noci že jej ju nemože vobec dať, lebo ráno vstane celá pocikaná..no asi je to taký malý hladoško..mamikine mliečko jej chutí najviac..a aj mamina prítomnosť no nie.. 🙂 🙂 ide sa pustiť do tých medovníkov..a dávala som malého búvať, sa mu dnes niak nechcelo spinkať..a to som ho za celý deň celkom unavila.. 😉 a ty čo porábaš? už odddychuješ..idem si ja zapnúť panelák..nech si kuknem popri práci čo sa tam deje... 🙂
@cilicka22 veď si užijú, ale stále s tým, že keď budú mať dosť, nastúpim na rad ja a hotovo 😀
Veď presne o tom hovorím 😀
Na moju stále treba dávať pozor, sestra s ňou rada pôjde niekam, aj ju vezme odo mňa do mesta atď. ale sa bojí, aby jej malá neušla alebo aby sa jej niečo nestalo keď ju bude mať na starosti. A brat... to môžem len snívať, on na také veci vôbec nie je 😀
@lenka112 to si tým prejde asi každá mamina..určite niesi zlá matka, neboj ja mám strach stále či malému neni v noci zima tak ho neustále prikrývam a on sa stále odkopáva..a takto sa striedame.. 😀 😀
Ved malý ti doteraz horúčky nemal..tak si nepotrebovala vedieť aký liek by pomohol..ja tiež niekedy neviem čo dať..a rada sa s niekym poradím..čo by ja som dala za radu ked bol moj maličký a mával hrozné koliky, a nevedela som ako už mu mám pomocť..vyskúšala som snad všetko..
@saemi no akurát som nedávno skončila a chystam sa do postele..malému som zatiaľ kúpila hrací klavír, vedierko lego dupo, dnes knížočku a niake to oblečko štrimfličky, mikinku, pyžamk, a tak čo mu treba a čo mi padne do oka..a s drahým sme mu kúpili elektrickú štvorkollku tak sa má ulietať, drobec moj..a manžela ešte nemám vybaveného on je vášnivý rybár tak si dám čosi poradiť v rybártve, asi udicu či čo a niaku kozmetiku, sveter taká klasika..a čo ty už si im pokúpila darčeky? 😉
ako čítam tak pečenie je v plnom prúde 😉 aj ja som dnes ešte dopiekla vanilkové rohlíčky a medvedie labky, zdobenie medovníčkov nechávam na ratolesti ta sa v tom vyžíva 😀
@lenka112 neboj každá raz má obavu či urobila všetko čo mohla a či to bolo správne ale to k tomu patrí 😉 preto určite nie sme zlé maminy...preto sme tu aby sme si poradili a pomohli 🙂 😉 .......nášmu drobčekovy zabral parel jemu akosi nechutil nurofén, dostať do neho čo i len kvapku bolo nemožné a keď tak to bol boj 😀 ale tiež som mu ďasienka potierala gelom aby ho to netrápilo a môžem povedať, že to zaberalo 🙂 on bol kľudnejší, nebol podráždený, uvrganý a my sme boli v poho, že mu je fajn.

@lenka112 náš dorbec je tiež cez den umrnkaný ani sedieť, ani hrať sa bezomna..len by sa nosil na rukách.už nevie čo by si do pusinky dal..všetko obhrýza..už ani chladiace hrýzatka nepomáhajú tak mu dávam ten calgel.. 😉