Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@vevejova333 no to máš pravdu ani ja neviem ako ten čas rýchl ubehol a z nášho malinkého drobčeka je už veľký fešák 🙂 ..aj u nas je obloha čierna ☹ ...mne akurát malý vstal..chodievame spinkať na obed...tak už som dooddychovala.. 😉
@cilicka22 🙂 to ti verim, vlastne nasa praca 🙂 a my este stale spinkame ako sa nam chce ziaden rezim ani nic :( a to tie nase koliky nam to tak rozhadzali vsetko. 😔 ale tak vidim, ze uz svita na lepsie casy 😉 tak sa tesim
@vevejova333 aj mi sme boli na začiatku taký..mali sme veľké problémy s kolikami ani papať mi nechcel..tak viem ako to je..je to asi ozaj najťahšie pre mamičku ked sa dieťatko trápi a on nevie ako už mu má pomocť..dnes sa chystám postaviť stromček..som poprehadzovala koli tomu celú obývačku..tak dúfam že mi ho malý drobček nezhodí..uvidíme..a vy už máte? 🙂
@cilicka22 @cestovatelkaandrea zúbky to asi nebudú, neviem, žeby som to zakríkla? 😕 Ale pozerala som jej pusy a nič tam nemala. Inak máva pri zúbkoch aj teplotu a teraz nie. Už nehnačkuje, len mi znova zaspala, tak sa môžem tešiť na skvelú noc, asi budeme hore do druhej a potom od piatej 🙄
Posielala som mm nech si ide užiť a niečo popozerať, ale radšej zostal s nami. Neskutočná zima je!!! 😨 😖 Tak odišla rodina a my traja sme zostali sami. Muža som poslala ľahnúť si, nech si trošku oddýchne, kým aj malá spí.
Akurát pred spaním malá spapala ryžu, urobila som jej do toho aj trošku tofu syra, to má ona rada. Tak dúfam, že už bude lepšie. Rozmýšľam, že možno len prechladla alebo čo, lebo nič nové nejedla 😕
@vevejova333 ahoj, vitaj 🙂
@cilicka22 ano s tymi kolikami to bolo desive po case som si az zacala zvykat ale stale to bolo tazke ako vravis, pomoct mu ked sa uz nedalo ako :( on plakal a ja mnoho krat s nim. Teraz mame zas velmi vela krat naduvanie a tie prdiky hlavne okolo tretej rano nie a nie vytlacit, tak sa budime a plackame.
Stromcek este nie, my sme zvykli stavat dva - tri dni pred Vianocami. Aj tak tento rok sme sa davali do rekonstrukcie bytu a este zajtra nam budu menit zarubne a dvere, potom nam odisiel sporak tak toto pridu namontovat, listy do chodby este navrtat, a skrine poskladat 😕 je toho dost aby sme to stihli do Vianoc 😀 ...
Teraz zacalo liat tak je to uplne na milu jarmilu 🙂
@vevejova333 tak máš roboty vyše hlavy..také poriadne vianočné upratovanie..aj mi sme si prešli tažkými začiatkami..to máš pravdu..ja som tiež od zúfalstva kolké razy plakala s malým..ale po troch mesiacoch to našťastie ustúpilo..a bolo lepšie..a teraz zase zúbky..to je ozaj pravda..ked je dieťa maličké len čo sa z jednej starosti dostaneš už je tu druhú 😉 koliky pominú a nastúpia zúbky 😀 😀
Mi sme tiež vykli robievať stromček vždy týždeň alebo pár dní pred vianocami..moc sa mi do toho nechcelo..lebo moj malý šibalko..som sa trošku obávala či ho celý nezhodí..alebo guľky budú všade...ale dnes sme sa do toho spolu pustili..a bol ozaj dobručký..pustila som mu k tomu rozprávku a len mi podal sem tam guličku, držal salonky a obdivoval blikajucú svetielka... 😀
Ahojte, som tu nová a niekedy by mi po celodennom kolotoči okolo malého celkom dobre padlo trošku pokecať z niekým kto je asi v takom šfungu ako ja 🙂 Ak má niektorá mamina záujem kľudne sa ozvi
@saemi no hned by som šla..dala by som si.. 🙂 škoda že nebývaš bližšie..by som zaskočila aj na kávičku s tiramisou.. 😉 tak ste boli vonku..u nás sa potom tiež strašne zatiahlo..tma ako v rohu..a začalo hrozne fúkať...tak sme radšej s malým nikam nešli..zobudil sa boli skoro hodiny..tak sme sa pustili do toho stromčeka.. 😀
@saemi áno dnes sme teda koli počasiu ostali s malým doma tak sme sa do toho pustili..drobček bol zlatučký..pustila som mu rozprávku..pozeral čo sa deje..celý šťastný mi podával guličky, salonky..občas kukol čo sa deje v rozprávke..a tie jeho očká ked začal stromček blikať..na nezaplatenie..
No aj nám uspávanie trvalo hodinu ale čo už to sa chce len obrniť trpezlivosťou a ešte ked sa malý robí akože spí otočí sa na bok a chvíľku je ticho a potom začne potíšku sa uškrnať a mama..no na nervy.. 😀 😀
Ahojte 🙂
Z výletu do ZOO nič nebude, vonku je (pre mňa) katastrofálne počasie - dážď so snehom 😖 😠
Tak radšej upečiem vanilkovo-čerešňový koláč ku káve. Mia už nehnačkuje vôbec, zobudila ma okolo ôsmej a už s ňou znova šijú všetci čerti, akoby sa nič nestalo 😀
Ledva zaspala od nadšenia zo snehu, tak poobede ma čaká povinná prechádzka, nech sa vynadíva, lebo vo FR nič také neuvidí 😅

@cilicka22 ahoj a dakujem pekne 🙂 tak to vy ste uz velki 🙂 my si este pockame, aj ked cas plynie velmi rychlo, nedavno som behala s bruskom a ani neviem kedy to preslo do teraz. No ide to velmio rychlo mne osobne cely rok presiel ako voda 🙂 pocasie je tu u nas uplne mizerne neviem ci dokonca nenasneszi taka obloha je cierna ze az :( len spat sa mi chce sice maly spinka ale tak je na rukach a nechcem ho zobudit tak si tak kukuckujem na nete 🙂