icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

saemi
17. dec 2011

@saemi ale ani kokos by som nemala, že??? čo ja vlasntne môžem??? mne ani jesť nechutí... aj teraz mám ryžu a len uvarené kur.mäso z polievky... len aby som malej neškodila...

cilicka22
17. dec 2011

@saemi no tak skús poprosiť ak si objednávaš nech ti ho tam dajú pomenej ja som to tiež tak ked sme s mužom dostali večer chuť na pizzu..no neodoláš..a neni ho tam až tak veľa..musíš skúsiť..mne sa po pizzi nevyhádzal..tak neviem..

cilicka22
17. dec 2011

@saemi ja som sa tiež tak na začiatku bála dať niečo iné čo nemožem do úst..len ryža mäsko, zemiaky to sa jesť stále ozaj nedá človeku to už po čase nechutí..tak som potom skúsala po trošičkách tak že skúška..a o pár dní sa videlo..najviac sa mi ale vyhádzal z tých paradajok.. ☹

svetlankat
17. dec 2011

@saemi my sme mali dost tazke koliky, ja som do pol roka nejedla skoro nic 😉 aspon som schudla, ale tiez si myslim, ze ked si das trosicku, aspon vyskusas ci to malej nieco robi, ak nie tak si na buduce das viac

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 ved mne táto dieta lezie na nervy

saemi
17. dec 2011

@svetlankat no ved aj ja aspon schudnem

svetlankat
17. dec 2011

@saemi ale je to na nervy, ked mala mala pol roka, tak som hned sprepacenim zozrala celu cokoladu, nastastie nemala ziadnu reakciu

saemi
17. dec 2011

@svetlankat 🙂 sranda... ved to už človek dostane takú chuť...
ale ved vidíš aj dávam si aj pozor aj tak ju bolí bruško

svetlankat
17. dec 2011

@saemi tomu sa asi neda zabranit, z toho musia asi vyrast

saemi
17. dec 2011

@svetlankat presne

svetlankat
17. dec 2011

@saemi neboj ani sa nenazdas a bude to za Vami, ono to vsetko tak straaaaaaaaaaaasne leti. Ja sa uz neviem dockat stedreho vecera, tych malych rozziarenych ociek.

saemi
17. dec 2011

@svetlankat veru rychlo to leti. Ved uz ma 6t. Nasa este nevnima vianoce, bud,rok to bude ine

svetlankat
17. dec 2011

@saemi minuly rok sme to este ani my nevnimali, preto sa tak velmi tesim tento rok, bude to opat o cosi ine. Uz si da aj veceru s nami, minuly rok este neobsedela. Tak uvidime.

saemi
17. dec 2011

@svetlankat tak, budete mat teraz uplne ine vianoce. Dufam ze nasa nebude plakat

cilicka22
17. dec 2011

Ahojte kočky..dnes niak nestíham ☹ ..malý je dnes ako osa..bolia ho zúbky..ani na obed nebúval..ako nevybitá baterka ☹ ..a ja padam od únavy..dnes som aspon tie vanilkové rožky stihla upiecť..aj navariť..potom prišla mamina...tak mám dnes fakt dosť...už sa teším ked malý zaspí...len kedy to bude..vyložim nohy a oddychujem..

saemi
17. dec 2011

...náš vianočný stromček....

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 ahoj, tak máš dnes toho dosť... návšteva odišla...
ešte posledná úprava stromčeka... svetielka... pridala som foto...
malá spí... ale stále búchajú... už aj nad nami...tí ľudia nemajú súdnosť... 18.30h, sobota, vedia že máme malé decko a toto... pritom sú to najväčšie kostolníčky tieto susedy...

cilicka22
17. dec 2011

@saemi jeeeeeeeeeeej peknučký 🙂 ..tak to ti verím je to o nervy..ked ani večer nevedia prestať..aj ja som myslela že ma trafí šľak ked do večera búchali a potom ako keby nebolo dosť začal húkať pes pod nami..malý mi už spinká..ty ale dnes mám fakt dosť..som taká unavená že ozaj..dnes bol malý ako osa..umrčaný len by bol na rukách a to sa fakt popri tom nedá nič stihnúť..a ani spať..aj sa mu drieme ale nič..radšej sa bude tmoľkať a srdiť.. ☹ ja neviem či to z tých zúbkov je taký..ale je to o nervy..dúfam že už nám čoskoro vídu všetky..aj tie posledné lebo ak budú takýto..tak ja zošediviem.. ☹

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 ďakujem 🙂
no môže byť zo zúbkou...
malá papala a zasa ju bolí bruško... tak som zvedavá aký bude večer...
ved nám nejde káblovka tak môže vymýšľať... máme o program postarané

cilicka22
17. dec 2011

@saemi jaj som zabudla..ved malá sa vam o program asi postará no nie 😉 a čo nášteva..ako ste zvládli..Miuška spinkala či bola hore..

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 no jasné..
aj spala a potom bola hore

cilicka22
17. dec 2011

@saemi tak si ju nášteva aj trošku užila..a teraz ešte spinká či už je hore..dnes je fakt niaky divný deň..niak niesom vo svojej koži..dúfam že to je len počasí a niečo na mna nelezie..a čo manžel je s vami doma..

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 pestovali ju... aj spí aj sa budí, aj sa jeduje...
išiel si zahrať fut. a ráno tirž...
počasie otras, prší

cilicka22
17. dec 2011

@saemi tak je tiež futbalista..či to len tak vo voľnom čase...u nás zatiaľ neprší ale je tu poriadna zima..ty máš už pobalené darčeky..ja by som aj mala..ale sa mi do toho za nechce..dnes som nevládna.. ☹

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 on je fut. celý život aj profesionalne...
nemám nič pobalené...
ani mne sa do toho nechce

cilicka22
17. dec 2011

@saemi no to aj moj už od detstva hráva futbal..je to jeho vášeň..no len teraz už má trošku problém s kolenami..tak si chodieva len zahrať do haly..ked je doma tak len pozeráme sportové kanále..vlastne on ja si radšej čítam..a malý to bude mať asi po nom..ten len go všade chce..mame ich doma asi tristo..a nato že je taký drobček kope do lopty fakt super...asi nato niečo bude...
Kašlem asi na balenie darčekov..však vari to do vianoc stihnem.. 😉

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 ja kúpim vian.tašky, nechce sa mi baliť do papiera...
ved aj môj má operované obe kolená, rameno...
malá vystrája... striedame sa pri pestovaní
zaspí a o chvíľu je hore lebo ju zobudí bolenie...
neviem či jej znova nemám dať tú rurku...

saemi
17. dec 2011

@cilicka22 teraz zaspala po dlhom boji. Zasa som ani nevecerala. Mala by len jedla. Aj nutrilon som jej dala aj to bol boj aby chytila cumel. No mame obaja dost. Rychlo spat.

cilicka22
18. dec 2011

@saemi Dobré ráno..tak ste mali ťažké zaspávanie..asi ju ozaj bolelo to bruško aj naš malý vtedy nechcel papať ani z prsníka ani z flaše..len sa odťahoval..a dala si jej nakoniec tú rúrku..či zaspinkala aj tak..

saemi
18. dec 2011

@cilicka22 ahoj. Nedala ale idem dat teraz lebo ma bolesti