icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

erikababula
18. dec 2011

Ja vie po Taliansky trosku a po madarsky ale s malou sa rozpravame sa po slovensky.😀

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 no ved práve..a hlavne teraz cez sviatky..ľudia sa tlačia len aby sa zmestili..a dnes tam ešte aj pes..no super..ale hlavne že mál malý radosť.. 😉

cilicka22
18. dec 2011

@vevejova333 tak držím palce a neboj..určite to dopadne dobre..daj potom vedieť..

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 my nad tým síce krútime hlavami a stúpa nám tlak ale naší malí sú nadšení totálne, toľko nových vecí pre nich! 😅

cilicka22
18. dec 2011

@lenka112 mi sme ho mali pri gauči a pred ním sme mali kreslo..to je také mohutné..ale ani to nepomohlo..aj tak si našiel cestičku 🙂 lákali ho guličky..neviem a máte veľký stromček..

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 no to áno..zavše idem s ním autobusom..aby nechodil len autom..a učil sa aj niečo nové..ale moc autobusovú dopravu nemusím..radšej by som šla vlakom..tie chodievame pozerať s malým..máme to blízko od domu..tak chodime pozerať šííííí. tz. šinky mašinky.. 🙂 a malá už búvka?

svetlankat
18. dec 2011

@vevejova333 urcite ked ten hnys vyjde von, tak sa to pekne zahoji, nam sa to zahojilo okolo piateho siesteho mesiaca, ale nemali sme hnys.

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 už mi spinká dávnejšie, poobede sme boli študovať okolie a obchody, tak sa unavila trošku.
A zajtra-pozajtra idem za právnikom, kvôli bývalému, už teraz mám z toho zlý pocit 😖

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 prepáč že sa ťa to pýtam..ste boli aj zobratý..ak nechceš nemusíš odpovedať 😵

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 nevadí mi to 😉
Nie, neboli sme. Síce sme to plánovali, ale on plánoval veľa vecí, dôležité reči mal a skutek utek 😠

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 to tak býva a čo ste sa nepohodil..či ☹

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 on ma proste nechal, keď som bola v 5. mesiaci tehu. Boli sme obaja mladí, tak sa asi zľakol zodpovednosti a nevedel si zrazu predstaviť nechať kamošov, diskotéky a slobodu a venovať sa len rodine 🙄

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 no najprv koná a potom premýšľa..chlapy..no niektorý sa toho nevedia vzdať..celý život byť s jednou ženou a starať sa o rodinu..to chce ozaj zdopovedného a rozumného chlapa..a teda Miušku máte spolu nemusíš to písať tu IP..ale nemusíš ani vobec odpovedať..

mandragora22
18. dec 2011

ahojte 🙂

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 ja som dúfala, že sa zmení, aj ja som predtým žila takým divokejším životom, ale kvôli dcére som sa toho bez slova vzdala a doteraz som ani minútu neľutovala 🙂
Áno, Miu mám s ním, ale ani raz ju nevidel ani sa neozval doteraz

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 a teraz si na ňu nárokuje či.. ☹

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 nie, vôbec sa neozýva, len chcem aby zrušili otcovstvo, lebo ja blbá som nechala do malej rodného listu zapísať jeho ako otca ☹ A môj muž si ju chce oficiálne adoptovať, ale nato musím mať súhlas oboch biolog. rodičov 😒

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 ved Miuška je krásne dievčatko..ani nemožeš ľutovať..a ty si veľmi zodpovedná mamina.. 🙂 o malú sa staráš najlepšie ako vieš..určite jej nič nechýba a už vôbec nie otec ktorý sa o ňu doteraz nezaujímal..má svojho otca..aj ked možno nieje biologický určite ju má radšej a nedal by ju ani za nič..

cilicka22
18. dec 2011

@mia258 no tak to bude asi najlepšie..aby raz však toho neľutoval...ale to si asi neuvedomuje..kašli na neho Miuška má otcka ktorého ľúbi a aj maminu..aspon budeš mať od neho pokoj a už vás nič nebude spájať..

mandragora22
18. dec 2011

@lenka112 nasa ked mala necely rok, mali sme malinky stromcek na stolceku, kde nedociahla. teraz ma necele dva roky, uz nam stoji velky strom, ale nastastie je taka zlata, ze nerobi zlobu, vysvetlila som jej, nech nechyta gulicky, no aj chytila, potom sa trblietala a to ju stvalo (neznasa totiz spinave ruky), tak odvtedy sa aj guliam vyhyba 😀 my nastastie nemame s tym problem, ale uz je vacsia, uz jej aj vonku - supermarkety napr.ukazujem, ze aj tu su stromceky a tak. ona ho nedevastuje. zato devastuje mna. uz skoro dva roky 😀 😀 😀 😀

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 prides tym o vyzivne, nevadi? ci ani neplati? ci ako to vlastne je?

mia258
18. dec 2011

@cilicka22 aj ja si to hovorím, môžem byť len šťastná, že mm je skvelý otec a prijal malú za svoju 😵 Možno sa raz spamätá, ale to už bude neskoro preňho...

@mandragora22 žiadny rozdiel, doteraz som od neho nevidela ani cent 😅 Akurát bol na výške, takže prácu nemal. A neviem ani, či ešte študuje alebo už pracuje. Ale to je jedno, ja od neho peniaze nechcem, len nech sa vzdá Mii.

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 hmm, tak to uz potom vobec nie je o com. lebo keby si aspon financne vyrazne citila, ze mozes malej dat viac (ci obliect, najest, alebo do buducna vzdelanie), tak by to stalo za uvazenie, ale takto? dufam, ze ti to podpise 😉 nie som pravnik, ale su na to nejake zakony, ze ked neplati, tak sud moze po nejakych rokoch aj sam zrusit jeho otcovstvo, ale to si zistuj, lebo netusim, ake su tam kriteria 🙂

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 a kolko to mate vy dvaja rokov?

mia258
18. dec 2011

@mandragora22 presne tak, ak sa do určitého času biolog. otec malej neozve a nedostaví, tak ho môžu zbaviť otcovstva, práve kvôli tomu idem za právnikom zajtra. Hlavne preto, lebo som už vydatá, bývam inde a plánujeme druhé spoločné bábo s mm, tak nie je o čom 😉
Ja budem mať onedlho 20, on je o 2 roky starší.

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 aha, ozaj mladucki ste 😒 a sucasny manzel, kolko ma?

mia258
18. dec 2011

@mandragora22 25 🙂 Ale tu ide podľa mňa skôr o psychickú vyspelosť, bývalý bol síce o dva roky starší odo mňa ale občas sa správal na 15 😒

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 samozrejme, v tom mas pravdu 🙂 je fajn, ze manzel si ju chce adoptovat, drzim palce, nech vam to vyjde🙂

mia258
18. dec 2011

@mandragora22 ďakujem 😵
Idem si už ľahnúť, nech sa trochu vyspím, ktovie kedy mi malá ráno začne buntošiť 😀

mandragora22
18. dec 2011

@mia258 dobru