Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 ti ludia nemaju fakt ziaden charakter, v ned. Rano tiez prerebaju, buchaju takze to mozem cakat aj medzi sviatkami. Uz je kludnejsia. Inak noc celkom ok. Drahy isiel na fut. Som mala nervy lebo mala ako cert a ide lebo chalani vyvolavaju, ale ved oni nemaju ziadne povinnosti a starosti. Mrzlo. Potom pojdeme von. Ta rurka neskodi? Co s tou pizzou? Tam je paradajkovy zaklad. Inak tiramisu bolo svetove. Mala zasa nadostavala oblecenia.
@saemi No nedávaj jej ju často aby si nato nezvykla..a potom sa može stať že sa nebude vedieť vykakať bez toho..ja som dávala len vo výnimočných situáciách..vyskúšaj tú pizzu a uvidíš..ja som si tiež len odriekala..a nakoniec som neodolala a vyskúšala..a nič..ved zato nič nedáš..len sa možno trošku vyhodí..ale aspon vyskúšať a budeš vedieť..než by si mala byť na sterotypnej strave zemiaky ryža mäsko..a zas.. ☹
@saemi akurát varím a potom sa zo sestrou chystáme do obchodou..čosi pokúpiť..som jej sľúbila..tak čosi pozrieme..no vyskúšaj a uvidíš..ja milujem pizzu a tak som neodolala..a dobre som spravila..to ked nevyskúšaš tak nevieš..
Jasné ked sa trápi tak jej treba pomoc..to je samozrejmosť..
@cilicka22 JEJDA TAK TO URCITE starosti a radosti 🙂 uz mame vyflexovane zarubne, vcera sme museli odist na cely den z domu, lebo bol u nas strasny hluk a tak sme sa vratili az o 6tej vecer 🙂 no co tu bolo bordelu, ti poviem tiez som sa rozplakala ... ale tak uz je v pohode. Este zajtra dvere osadia, v utorok sporak dovezu a konecn mozem piecxt, snad postiham, no cisty stres 😎 ale tak co, snad uz budeme mat krajsie.
A tie zubky, no ja neviem neviem ako to, lebo maly slinka, kuska najradsej moje prsty a ma opuchnute dasienka uz teraz tak som zvedava ci vyjdu skor. Dnes pojdeme aj na prechadzku, lebo je kraaaasne vonku ... 🙂
Konečne pekné počasie, slniečko svieti, tak sme si dali dlhú doobednú prechádzku, malá mi akurát zaspala, tak si dám rýchlo kávu a pôjdeme niekam do obchodov 🙂
A vy ako? Čo nové? Ako víkendujete? 😵
@saemi no ked je takéto super počasie...bud prší alebo je riadna kosa..tak si v obchodoch aspon darčeky pokúpim..dnes sme ale so sestrou dohodli že niečo spolu kúpime mamine a bráchovi.a už konečne padla..no nemám moc rada toto chodievanie po obchodoch hlavne nie teraz ked je všade veľa ľudí..radšej by som sa s malý prechádzala po vonku..ale v taktejto zime je umenie byť vonku aj hodinku dve.. 😒
@vevejova333 ahoj u nás bola tiež doobeda celkom pekne aj slniečko zasvietilo ale potom ssa zatiahlo..slniečko skovala a bolo chladno..a čo ste si kúpili nový domček či bytík..ked prerábate vo veľkom..mi sme tiež pred dvoma rokmi prerábali kým sa malý naarodil..tak viem aký bordel a spúšť potom ostala....a toho prachu som sa nevedela zbaviť týždeň..hrozne... 😉
@lenka112 no to áno..je to zaberák..tie zúbky dokážu pekne pohnevať..náš tiež každý zúbok znáša inak..niekedy neviem že mu niaky ide..až ked mu ho zbadá..a niekedy je to s ním na nevydržanie..len mrká zlostí sa..ani nepapa..a len by sa mojkal...
Inak s postavením stromčeka sme aj mi mali problém..malý vtedy začínal behať..aj sme pritiahli fotelku k stromčeku aby neprešiel..ale aj tak to nepomohlo..pár guličiek pohádzal po zemi..našťastie boli umelohmotné..a poťahal reťaze ale našťastie ho nestiahol..a teraz ked už je väčší tak len pozerá a teší sa ako bliká..občas ešte buchne do guličky a povie goooo.. 😀 😀
@mia258 ahoj aj mi sme dnes boli so sestrou trošku po obchodoch dokúpiť darčeky..aj sme malého uštvali ale dnes ešte ani nespinkal..len podriemkával v kočíku..ale nemohol si nechať nič újsť..a išli sme autobusom aby sa mu rátalo..tak ani nedýchal...no ale ja som myslela že ma šlahne..plný autobus všetci sa tlačili..aj s kočíkom by ťa prevrátili..ale hlavne že bol malý spokojný.. 🙂 🙂
@cilicka22 🙂 AHOJ, NO ONO TO BOL STARY byt kedysi boli v nom jasle a bol prepojeny s dalsimi dvoma bytmi. Rozhodli sme sa konecne dat to do poriadku, samozrejme ze sme vedeli. ze to nestihneme do Vianoc ale aspon tie dvere sme mysleli, ze budu jednoduchsie ale opak bol pravdou ☹ .
Este jadtro ale to az o rok dva a obyvacku po novom roku, do toho sme sa uz pustat nechceli lebo to aj podlaha, malovat a to by sme uz fakt nestihli 😎 . Toto stacilo pekna bodka na koniec tohto roka.
Boli sme vonku, malemu sa nepacilo, bol ako perun 😔 tak sme sli na caj ku kamoske a domov cca hodka a pol vonku a potom dnu. No co uz aj my dospely mame svoje dni 😎 ...
Uz teraz len uzivat a uzivat, zuajtra na plucne s malym, lebo ta ranka po ockovani TBC este stale hnisa, a darceky pokupit nejakeeee 🙂 aaaach ja zas frmol ako kazdy rok. A ty darceky pokupene vsetky?
@vevejova333 no to poznám..mi tiež najprv..stierky nanovo..potom omaľovať..podlahy..našťastie jadro v kúpelny aspon bolo..a posledné bezpečnostné dvere..ty ale ten prach bol ozaj všade..ani zabaviť sa ho..človek by ani nepovedal že ostane po jedných dverách toľko bordelu..ale to ked tie zárubne zväčšujú..
Ja som si dnes dokúpila všetky darčeky..boli sme so sestrou..tak nám bolo veselšie..a už do obchodov nepojdem čo sa bude čo robiť..ľudí je tam ako keby dávali zadarmo..talčia sa sácajú len aby si niečo nedajbože nevidel prvý..hrozné vianočné šialenstvo 😉
@cilicka22 😀 tak to ano aj ja som bola vcera v zopar obchodoch a tiez ziadna vyhra 🙂 no dufam, ze zajtra nepojde kazdy kupovat matrace ako ja 🙂 teda uvidime lebo kebyze mi maleho zajtra zaockuju tak neviem neviem ci sa niekam dostanem ... uvidime ake pocasie bude a tak sa zariasdime 🙂
@vevejova333 ozaj a ako dlho mu to takto hnisá..má to veľa..drobček.. ☹
@cilicka22 hej dnes bol perny den. Tak nadseni neboli lebo Mia bola ken v koci. Spala a ja ju budit nebudem. A naobliekana , zasa by som ju musela vyzliekat obliekat a to reve ako besna. Takze tak. Keby je jar je to ine... Tak som zvedava kedy dnes tvoj bude spat. Indulona uz nepomaha. Mam aj na telo aj tvaricku excipial kids to aj dr. Odporucaju tak jej budem davat to. Som zvedava aka bude noc. Drahy ide rano o 3h do prace a mamina pride az poobede. Dovtedy si to aj hodim... Drahy robi aj medzi sviatkami, budeme same.
@cilicka22 no ono mu to hnisa prakticky od kedy to zacne zahnisavat detickam cca 7 tyzdnov po ockovani mu to zahnisalo a vraj by to uz malo byt zhojene, uz ma vyse 3 a pol mesiaca a stale to ma zahnisane tak nam pediatricka povedala, ze by trebalo ist na plucne a pichnut do toho, nech ten hnis vytecie, pravdu povediac sa toho bojim troska ....
@vevejova333 neboj sa toho, malemu sa ulavi ked ten hnys vyjde. Skor sa to zahoji, teda malo by sa.
@vevejova333 no ja by som sa asi tiež trošku bála...ale ak mu to má pomocť..mi sme našťastie takýto problém nemali..nám hnis saám vytiekol..a celkom rýchlo sa nám to potom zahojilo..ja som sa ale bála aj ked mu to začalo hnisať.. ☹
@svetlankat no ved prave toho sa bojim, zeby sa to nezhojilo ale bolo este horsie, snad doktori vedia co robia 🙂
@cilicka22 no ono to bolo tak ze mu to uz akoby prasklo kled sa kupkal potom sa spravila chrasticka a potom odpadla a acalo sa to opat plnit hnisom ☹ ukazovala som doktorke tak ze pojdeme na to plucne... uvidime zhajtra ☹ ako to dopadne, dufam ze dobrer
Ahoj,pekny vecer prajem ja mam 16mesacnu dcerku je taka mala nezbednica rada sa k vam pridam.prajem pekny zvysok vecera😀
@erikababula tak to si asi môžeme podať ruky, som na tom rovnako, len moja je o mesiac mladšia 🙂
Este si pamatam jak bola taka malicka kludne som si spravyla svoje,teraz sa ani nepohnem🙂 ,a odkial ste?

@cilicka22 no zvladla som to. Vies kolko z nej vyslo? Hroza. To musela mat riadne bolesti