icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
1. jan 2012

@barbyna6 uz dobre, vecer kakala normalne 🙂

Ako vasi drobci? Co hovorili na ohnostroj na ten rachot? Bali sa?
Moja sa zobudila na hluk a aj ked boli zavrete dvere aj okna, trieskalo to riadne. Moj muz je do toho blazon ale zakazala som mu kupovat petardy a svetlice. Ja to nenavidim... 🙄 Mia sa zlakla ked to treslo hned pri nas, rozplakala sa, ale potom sa pozerala na svetielka, boli sme sa trosku prejst okolo domu aby som ju az tak neizolovala od toho. A ked to skoncilo tak sa rozplakala, lebo asi chcela este dalej 😀

Prajem stastny novy rok detickam, vam a celym vasim rodinam 😵

barbyna6
1. jan 2012

Aj ja vam prajem všetko dobre v novom roku,staršie deti boli s manželom vonku a ja som bola s malim doma a tiež sa mi prebudil ak začali trieskat.Som velmi rada že malinka už je na tom lepšie.Prajem Vám HAPPY NEW YER!!!!!

barbyna6
1. jan 2012

@barbyna6 😀 😀 🤐 😀 🙂 🙂 🙂

vevejova333
1. jan 2012

Baby VSETKO LEN TO NAJ DO NOVEHO ROKA !!!!!!!! HLAVNE VELA ZDRAVICKA 🙂
A tie nase dietky len radosti nech nam prinasaju 🙂

vevejova333
2. jan 2012

@cilicka22 fuch tak to verim, ja som robila vsetko preto aby som to mliecko mala a to myslim ze uplne vsetko. Ak by som neopznala ludi ktori mi pomohli tak neviem neviem ci by sa mi to podarilo. ale sme to prekonali a tak mozem spokojne papat amkine mliecko dalej. koliky no to fakt len pretrpiet nic ine na to neplati ... aspon nam nie..
Silvester bol super, boli sme hore do pol dvanastej a potom sme spali az do rana 🙂 takze cely ohnostroj maly prespal 🙂

cilicka22
2. jan 2012

@vevejova333 ja som sa zo všetkýc síl snažila všetko vyskúšať..odsávať..často prikladať..aj tabletky na podporu mliečka..ale nič nepomohlo..aj s mojou doktorkou som sa radila..ale malý sa odmietal prisať koli tým bolestiam..a pediatrička tá nula bodov len umel. mliečko hned chcela dávať..ani to zo začiatku i tak nechcel..no čo už aj stres sa k tomu asi pripísal..a u nás laktačné nula bodov.. ale nič mu nechýba je krásny a rastie ako z vody..je to moje zlato..prešli sme si na začiatku ťažkú cestu..tak nevidel...náš tiež zaspinkal pri rozprávke okolo desiatej večer..ale tváril sa že vydrží do polnoci..ale som rada..ved večer sme s ním po večeri išli pustiť svetlice a prskalky tak sa mu páčilo...sme ho chceli troškku oboznámiť a pripraviť nato ak by sa v noci zobudil..nech sa nebojí..aj minulý rok sa o polnoci na chvíľku zobudil..ukázali sa mu ohnostroje cez okno ..a potom už sladko búva..Ozaj a všetko dobré do nového roka..nech malý poslúcha..a hlavne veľa zdravíčka celej rodinke 😀

svetlankat
2. jan 2012

Caute baby, tak nasa herecka sa na ohnostroj vobec nezobudila. Zobudila sa iba na cikanie, ako obycajne.
@cilicka22 @vevejova333 och joj babenky, ono tie zaciatky s kojenim su u vacsiny mamieciek velmi tazke a komplikova, ked nejde tak nejde. Ved aj tak su to nase milovane deticky. my sme mali teda riadne problemi, Ale uz je to za nami.

Krasny a zdarvy Novy rok.

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat dakujeme aj tebe Všetko dobré do Nového roka a celej tvojej rodinke..tak ste ohnostroj prespali ako mi.. 😀 😀 ved ked budú väčšie tak si ho ešte užijú..mi sme malého po večeri zobrali von a manžel mu pustil pár svetlíc aby sa potom o polnoci nebál ak by sa nato zobudil..ale celkom sa mu to páčilo..lenn kričal eče..ako ešte.. 😀 😀 a ako ste silvestrovali..
No to máš pravdu začiatky s kojením sú väčšinou vždy veľmi ťažké u väčšiny mamičiek..ani u nás tomu nebolo inak.. ☹ prešli sme si snad všetkým..ale je to za nami..a užívame si jejen druhého 🙂

cestovatelkaandrea
3. jan 2012

Ahojte, no tak som tu po Novom roku, dufam, ze ste dobre sviatkovali. My sme si za tych 11 dni dost uzili 😀 Drobec bol zlatucky cele vianoce 😉 len dnes plakal ked mal ist opat do skolky. Ani sa mu nedivim 😖 Vcera sa nam prvy krat vykakal do velkeho zachoda, tak mu dnes ideme kupovat darcek. Doteraz bol zablokovany, vzdy tam len cikal. Ale na kakanie si pytal plienocku. Tak som rada, ze sme to prelomili a uz zaciname chodit na velky zachod aj kakat 🙂

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 vies co, boli sme doma, papucova kultura. MM s Miskou sli este pred vecerou pustat prskavky, na moje prekvapenie sa ich vobec nebala, drzala ich v rucke a hadzala dole balkonom. U nas taka pohodicka

svetlankat
3. jan 2012

@cestovatelkaandrea gratulujem sikulakovi, darcek je opravneny 🙂

mia258
3. jan 2012

@cestovatelkaandrea gratulujeem, to už máš doma veľkého chlapa! 😵

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat no ved taký príjemne strávený Silvester..tak vravíš že aj jej sa páčilo..

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 ju a velmi, tiez kricala este chcem a ked sme povedali ze uz nie su, tak sa rozplakala 🙂

cilicka22
3. jan 2012

@cestovatelkaandrea jeeeejko tak gratulujeme..drobček si darček zaslúži..šikulka 😀 😀 tak vám robí len radosť..Ozaj a všetko dobré v Novom roku..hlavne veľa zdravíčka..šťastíčka..a rodinnej pohody tebe aj celej tvojej rodinke 🙂

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat to ako keby som videla toho nášho drobčeka..ani odísť domov..on eče..on eče(ešte)
😀 😀

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 zlatusikovia, teraz su v takom, podla mna, peknom obdobi, stale nas mala prekvapi niecim novym, stale nejake nove slova, no uzas.

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat tak už sa vám chytá rozprávať vo veľkom..to je super..náš tiež ale len tak pomaličky..občas povie niake slovo ale zopakovať ho ked sa mu povie tak to nie 😀 😀

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 este len tak v malom, ale na vianoce dostala laptom, ten detsky a predstav si ze po nom zacala opakovat slova, to bolo hned toho 24. to ako keby ju nakoplo a zacala po nas opakovat. Ale este to nie je nejake extra rozpravanie, ale vytesujeme sa

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat no u nás to prebieha podobne..minule povedal mickey ked sa mu pustila rozprávka..ale zopakovať už nezopakova..ale také jednoduché to vie a zvieratká napodobnovať to mu ide..ale ved oni sa nám rozrozprávajú ani nebudeme vedieť ako a potom budeme smútiť za obdobím ked takto ešte rozprávať nevedeli..budeme radi ked budú chvíľku tíško 😀 😀 či..
ale je to krásne ked sa chytajú rozprávať prvé slovka.. 😵

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 ved to, ale ja sa uz nato tesim ked si budeme moct pokecat

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat no ale aj ja..teraz je to ešte také nijaké..ked len príde ukáže čo si prosí..ale ked ti aj pekne povie a odpovie nato čo sa ho pýtať..ide všetko lahšie..a hlavne ked tie naše detičky niečo trápi..

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 presne to, ked ich nieco trapi, hned to bude lahsie.

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat ked tak pozerám ved vy ste vlastne starší o jeden mesiac..však..to sme skoro rovnako..ozaj a čo tie hnačky..už je všetko v poriadku..všetko prešlo

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 u nas je uz vsetko ok, klop klop klop, ano my sme februarovi

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat a teraz ti Miška spinká..tak trošku oddychuješ...no mi sme boli tiež trošku chorý..ale našťastie len soplíky..ale už nám to prechádza..aby som nezariekla.. 😉

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 klop klop klop
ano spinka, kavicka vypita a teraz este jem nejake kolace

cilicka22
3. jan 2012

@svetlankat no aj ja tak kávička už skoro vypytá..a ked sa drobček zobudí tak sa chystáme trošku na nákup..a čo vy..čo idete dneska? 😉

janulabj
3. jan 2012

Ahojte baby, sice nesmelo no opytam sa 🙂 možem sa k Vám pridat ?.......pozeram ž enie ste sukromna a rada by som aj ja len tak pokecala..... 😉

cilicka22
3. jan 2012

@janulabj ahoj vitaj medzi nami..samozrejme pridaj sa k nám 🙂