icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
6. jan 2012

@vevejova333 no to som presne myslela..ja som neznášala ked sa už naučil poťahovať tie zvieratká čo hrali..tak mi to liezlo na nervy tie uspávanky..všetko na jedno kopyto..mne v tom tiež niak extra dlho nevydržal sedkať..po pol hodke ho to prestalo baviť a som mu tam mohla dať hračky aj od výmyslu sveta..ale asi nikdy mi v tom nezaspinkal..tak to máš fajn aspon si si tróšku odýchla..no to ho asi to bruško bude bolieť ked sa budí..nedá mu spinkať..či ho troška nezapeká ..no aj ja mám radšej ked slniečko trošku vykúkne ako ked je celý den len zamračené a nedajbože k tomu aj prší..to je počasie o ničom...človeku sa potom nič nechce 😒

vevejova333
6. jan 2012

presne a ja som mu dokonca dala dole aj tie zvieratka lebo on bol nervozny na ne si predstav normalne mu vadili a tak ho tam posadim dam do ruky hrkalku troska sa ukludni a potom zacne revat kricat hucat a uz je po zabave :D..... A ano stale ked sa budi aj v noci a hlavne nad ranom vies kym sa rozhybe je to najhorsie, aj probiotika davame a iba moje mliecko nastastie uz papa vcera napr ani nepapal mrkvicku lebo uz som mu skusala davat po troske ale z toho pred tym nemal problem tak teraz neviem. Ale sa mi prave zda, ze sa vykakal inak on mi kaka vylucne iba v tom kresle :D ako ritual to ma pred tym stale ked som ho posadila tak sa vykakal a bolo ok ale teraz ono uz to je take ine.... uvidime ..... a s tym pocasim veru ze ano to je onicom, akurat sa zamracilo tak nahle akoby v Tatrach a neviem ci aj nebude snezit opat..... a uz zas je pochmuuuurne :( a vy inak robkate?

vevejova333
6. jan 2012

@cilicka22 presne a ja som mu dokonca dala dole aj tie zvieratka lebo on bol nervozny na ne si predstav normalne mu vadili a tak ho tam posadim dam do ruky hrkalku troska sa ukludni a potom zacne revat kricat hucat a uz je po zabave :D..... A ano stale ked sa budi aj v noci a hlavne nad ranom vies kym sa rozhybe je to najhorsie, aj probiotika davame a iba moje mliecko nastastie uz papa vcera napr ani nepapal mrkvicku lebo uz som mu skusala davat po troske ale z toho pred tym nemal problem tak teraz neviem. Ale sa mi prave zda, ze sa vykakal inak on mi kaka vylucne iba v tom kresle :D ako ritual to ma pred tym stale ked som ho posadila tak sa vykakal a bolo ok ale teraz ono uz to je take ine.... uvidime ..... a s tym pocasim veru ze ano to je onicom, akurat sa zamracilo tak nahle akoby v Tatrach a neviem ci aj nebude snezit opat..... a uz zas je pochmuuuurne :( a vy inak robkate?

cestovatelkaandrea
6. jan 2012

@mia258 tak aby sa ti rychlo vratil do normalu aby si nemala problemu s tehu potom 😉

cestovatelkaandrea
6. jan 2012

@cilicka22 ja ti ten sneh uprimne zavidim. u nas je teplo okolo 11 stupnov a sama burka a silny vietor 😝 co hovori Matko na sneh?

cilicka22
6. jan 2012

@cestovatelkaandrea no Martinko je celý šťastný ..teší sa zo snehu..sme boli aj v Jasenskej doline s ním sa sánkovať..ten ani domov isť len celý šťastný sme sa guľovali..tak sa smial ked trafil ocka..aj guľu si chcel zobrať do auta...ten by bol v snehu aj celý deň..no uvidíme koľko ten sneh vydrží..tu je ho veľa ale je dnes aj celkom teplo..no neviem..

mia258
6. jan 2012

@cestovatelkaandrea ďakujem, dúfam, že sa podarí, mám dni, keď som úplne v pohode aj s trošku zvýšeným tlakom ale inokedy nie 😒 Možno to závisí aj od počasia, dnes bolo krásne, tak som si niečo zlé ani nepripúšťala 😵

cestovatelkaandrea
9. jan 2012

@cilicka22 no si ho uzi aj za mna 😉 u nas asi nenasnezi. si viem predstavit ako by sa Damian radoval zo sankovania v snehu 🙂

cestovatelkaandrea
9. jan 2012

@mia258 no tak mysli len na dobre veci a bude vsetko v pohode 🙂

cilicka22
9. jan 2012

@cestovatelkaandrea no aj náš je celý šťastný ked vidí sneh..on by sa v nom dokázal hrať celý deň..aj bez rukavičiek 😀 😀 ale ja by som bola rada keby už aj pomaličky začal miznúť..no nemohlo ho takto napadať na vianoce..hned by bolo krajšie...mne stačí ked je sneh na vianoce a cez sviatky..aj sa lepšie chodí s kočíkom..nie všade je to praktické so sánkami 😉

cestovatelkaandrea
10. jan 2012

@cilicka22 no to hej ale ved preto je zima. 😀 inak neviem ci si si uz vsimla v mojom pase, ale cakame s mm babatko 😉

cilicka22
10. jan 2012

@cestovatelkaandrea jeeeeeeeeeeeeeeejko pravdu povediac..ešte nie..ale gratuuuuuuuuuuuuuuulujem..jej to je super správa..krásny povianočný darček 🙂 🙂 teším sa s vami..a čo drobček už ste ho nato trošku pripravili..či až ked to bude po 3 mesiaci ako sa vraví.. 😉

vodnarky
10. jan 2012

@sisa61 -kludne mozes na nu rozpravat iba Slovensky...nasa teraz ako je uz 5 mesiac v skolke vidime ako rychlo sa dokaze ucit..spieva nam pesnicky po anglicky a niekedy jej aj vyletia nejake tie slova..ako napr. mi povie namiesto ''mami pozri''...''mum look'' 😀 ..nasmu tatovi uz nehovori ''tatinko''..ale vola ho ''daddy''.. 😀nemusis sa s tym vobec nejako zatazovat...ono to pride vsetko samo a budes este aj prekvapena ako rychlo.. 😅 😀 😉

svetlankat
10. jan 2012

@cestovatelkaandrea Drzim silno paste, nech ti to hladko ubieha

cestovatelkaandrea
10. jan 2012

@cilicka22 on to uz vie a strasne sa tesi. teraz aj on hovori, ze ma v bruchu cukriky, kuriatko, rybku. Podla toho co spapal.

Akurat som prisla zo simulacie testu na vodicak. Myslim simulaciu jazdy a som to dodzubala. Do realnej skusky mam este mesiac, tak musim na sebe riadne pomakat, aby som nechaosila tak ako dnes 😠 😖 strasne som bola na seba po teste nastvana, lebo takto normalne nejazdim 😠

cestovatelkaandrea
10. jan 2012

@svetlankat dakujem ti 😉

cilicka22
10. jan 2012

@cestovatelkaandrea tak sa teší na súrodenca..to je super.. 😀 😀 neboj to zvládneš si šikovná a čo ti nešlo..držím ti palce...a čo by si Damianko želal..bračeka či sestričku 🙂

cestovatelkaandrea
11. jan 2012

@cilicka22 no tesi sa veru. prial by si sestricku ale tak to je v inych rukach, nie v mojich 😀 🙂

vies co mi neslo? par krat mi zdochol motor, potom som brala rychlejsie zakruty ako som mala. Sem tam som sa nepozrela tak ako som mala. Ale tak co, uz ma hnev presiel. Ved skusku mam o mesiac a tam to uz hadam nedodzubem. Inak novy reparat stoji 200Euro, takze by som to chcela urobit hned na prvy raz.

cestovatelkaandrea
11. jan 2012

@cilicka22 inak nevies, kde sa vsetky baby vyparili?

cilicka22
11. jan 2012

@cestovatelkaandrea no to ti verím..je to teda aj dosť drahý reparát..aspon je to také povzbudenie..aby ho človek spravil..
no to máš pravdu hlavne nech je to zdravé...to už je jedno či dievčatko či chlapček..a čo by si priala maminka 😉

cilicka22
11. jan 2012

@cestovatelkaandrea no neviem..to sa aj ja pýtam čo sa stalo popri tých sviatkoch sa všetky baby ako keby vyparili..neviem...ja len čo si napíšem cez IP so saemi..musíme im asi napísať..kde sa stratili.. 😀 😀

svetlankat
11. jan 2012

@cilicka22 @cestovatelkaandrea ja som tu, ja som tu, len som posledne dni bola trosku unavena a lahla som si vcera spolu s malou, aj citat som trosku yacala knihz. Ale som tu.
@cilicka22 a ako sa ma saemi?

cilicka22
11. jan 2012

@svetlankat jeeeeeeejko tak to je super..mi že už ste sa všetky baby stratili.. 😉 a čo dobré čítaš..ja som niekedy rada ked si popri malom stihnem prečitať niaky mamičkovský časopis..ale inak knihy milujem..
Saemi..ale dobre..malinká už jej spinká lepšie..aj bruško už tak často nebolieva..už bola u nej aj laktačná poradkyna..a dala jej pár rád..skús jej napísať..ved ti povie bližšie.. 😉
a ako sa má Mišks..už je dobre? 🙂

svetlankat
11. jan 2012

@cilicka22 Misa uz dobre, teraz ma take pekne obdobie. Vies co citam take tie knihy ako vychovavat nase deturence 😀

cilicka22
11. jan 2012

@svetlankat tak to je super.. 🙂 no aj ja som rozmýšľala že si kúpim niaku s tematikou na obdobie detského vzdoru..náš ma teraz obdobie na všetko odpovedať nie..necem..a len sa srdí..musí si presadiť svoje..dúfam že nedojdeme až k tomu aby sa mi hádzal niekde na zem..to by som asi neprežila..by som sa asi od hamby prepadla.. ☹

svetlankat
11. jan 2012

@cilicka22 no aj u nas to zacalo, tak hadam to zvladneme, zatial sa tiez nehadze o zem, ale ja som dost nervak, takze ja to citam hlavne kvoly sebe

cilicka22
11. jan 2012

@svetlankat no dúfam že aj mi..tak sme natom asi rovnako..no a mi ešte chlapčeka..a ten ked začne zúriť..to je hrozné..niekedy už mám také nervy..ale ovládam sa ..ved si tým musí prejsť asi každé dieťa..radšej idem preč z izby..malému len poviem že kým nebude pekný chlapček a neprestane plakať tak nech za maminou ani nejde..ale niekedy zaberie..niekedy nie.. 😉 a čo vy ako to zvládate..a akú knižku máš..tú pohodoví rodičia 😀

cestovatelkaandrea
12. jan 2012

@cilicka22 vies ze som nad tym nerozmyslala, ze co by som chcela? V istom smere by som chcela chlapca, potom zase dievcatko. Ale to je na tom tam hore ako sa rozhodne, co to bude 😀 uvidime o 12- 13 tyzdnov, co nam povedia na sone 😀 o tyzden by som mala zavolat porodnej sestre a dohodnut si termin na prvu kontrolu.

cestovatelkaandrea
12. jan 2012

@cilicka22 a preco saemi nepise uz sem do temy?

cestovatelkaandrea
12. jan 2012

@svetlankat aj ja citam take knihy castejsie v poslednej dobe. Hlavne kvoli drobcovi. Niekedy musim ratat do 10 ked ma banany v usiach a ignoruje ma. 😠