icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
14. jan 2012

@mia258 aha..tak to tiež dosť daleko..ale čo už..ak tam bude mať lepšie...a ako sa má malá..ako sa jej páči u starých rodičov.. 🙂 🙂 užíva si ich..

mia258
14. jan 2012

@cilicka22 Je to tak približne rovnako vzdialené od FR aj Slovenska. Ale predsa len bližšie pri FR, aj vo fran. oblasti budeme (možno) bývať 🙂
Malá si to užíva, buď padá od vyčerpania už sama do postele alebo ju tam neviem nahnať ani s párom volov 😀 😀 Bojí sa, aby jej niečo neušlo, vždy niečo objaví, nové hračky dostáva skoro denne 🙄 Čo ma síce štve, už aj som mala námietky ale nikto ich neberie na vedomie, tak len potichu škrípem zubami 😔 😅

cilicka22
14. jan 2012

@mia258 tak to nebudete mať tak daleko teda ku svokrovcom..
no tak ju nechaj nech si to užije..verím že ťa to štve..ani ja nemám rada ked malého moc rozmaznávajú všetko mu dovolia..všetko kupujú..ale ved zase ich dlhší čas neuvidí..tak nech si Miuška užije pobyt na Slovensku naplno..no len aby si moc nato nezvykla..a potom to bude vyžadovať aj doma..to budeš potom mať čo robiť..aby si ju to odnaučila..ale verím že taká určite nieje..ved má super maminku.. 🙂

saemi
14. jan 2012

Miuška od 21.30h sladko spinká 🙂

mia258
15. jan 2012

@cilicka22 kebyže sme tu tak týždeň, tak dúfam, že si nezvykne ale po 2 mesiacoch? To už ani nedúfam 😅 No nevadí, budeme sa prevychovávať od začiatku, nech si ešte užíva pozornosť rodiny okolo seba 🙂

cilicka22
15. jan 2012

@mia258 neboj určite sa ti podarí vrátiť váš režim aj všetko do poriadku.. 🙂 zbytočne sa teraz nestresuj..doma ťa to počká..a možno sa budeš diviť..aká doma bude počúvna a ako rýchlo sa všetko vráti k starému 🙂

vevejova333
15. jan 2012

Ahojte baby. Ako sa mate dnes? Cchcela by som sa Vas opytat, mate nieketora skusenosti so zlymi snickami malinkych ratolesti? Alebo nieco podobne. Ja si mozno len myslim,ze to su zle sny ale nic ine ma nenapada, ked sa mi maly zobudza v noci medzi polnocou a pol druhou s neskutocnym krikom a jacanim. Prosto ocka ma zavrete a spinka a z nicoho nic zacne strasne plackat az je bordovy a nejde ho ani utisit trva to uz asi tyzden a ja uz som na pokraji sil. Ak mate niekto s tym skusenost prosim Vas ako ste to riesili? Mozno si poviete ze z toho musi vyrast ale tak toto uz zachadza az do extremov. ☹
Dakujem

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@cilicka22
@mia258 ahojte ako ste vikendovali? ja som manzelovi napiekal sexi mufinky do roboty na jeho narodeniny, vcera sme sa boli poprechadzat s priatelmi po dunach a neskutocne vela som si pospala cez vikend. uz zacinam citit unavu, tak sa mi chce viacej spat. skoda len, ze v noci sa dost budievam.

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@saemi ahojky babo bude v septembri. uz som v 6 tt. co to bude, zatial nevieme, vsak my sa to o par tyzdnov dozvieme zo sona 😀 strasne sa tesim, len keby mi tak blbo po ranach nebyvalo. mam pocit ze to zacina naberat na intenzite. dnes som sa nedokazala prebrat asi hodinu, co mi bolo tazko a zle od zaludka.

cilicka22
16. jan 2012

@cestovatelkaandrea to musel byť manžel rád.. 😀 😀 že prajeme všetko najlepšie..
tak už u teba začínajú tehotenské príznaky..a zle ti nebýva ešte..či ti nebolo ani pri Damiánkovi..ja som mala tehotenstvo bezproblémové..ani som nepoznala čo to je..ranné tehotenské nevolnosti..až nato že som bola často dosť unavená 😀 😀
ale cez víkend sme boli väčšinou sami manžel bol už v nedelu v práci..ale malý bol u starkého..tam sa vybláznil so psíkom Dennym na sánkach..užíval si sneh..
ty ale nám ho tu naváľalo hrozné.. 😒

martinkaa
16. jan 2012

AHojte babenky, pridavam sa k vam, nie som sice mamina, ale rada kecam 🙂

saemi
16. jan 2012

@cestovatelkaandrea ahoj. tak to sa ešte načakáte... ale to je pekné obdobie rada na to spomínam. ale tebe býva zle.... to ti nezávidím. mne nebolo vôbec nič... chodila som do roboty behala, lietala kade tade 🙂 ani som nevracala

mia258
16. jan 2012

@cilicka22 v podstate ani nebude mať na výber, potom už znova chodím do školy, takže ona pôjde do jaslí a všetko sa vráti do zabehnutých koľají 🙂

@cestovatelkaandrea odkáž mu, že dodatočne blahoželám 😵
Nič extra sme nerobili, boli sme na preliezkach, v meste, v detskom kútiku v OC... tam sa Mia vyjašila s deťmi, to bol pre ňu raj na zemi, všetky tie laná a lezecké steny, bazén s loptičkami, atď. Normálne som nechápala kde berie takú silu ako staršie deti čo tam boli 😨
Dúfam, že ťa tie nevoľnosti rýchlo prejdú, ja som ich tiež mala a vlastne vďaka tomu, že mi bolo vždy zle (točila sa mi hlava, zvracanie, závrate, zlý tlak) som zistila, že som tehu 😅

@martinkaa ahoj, vitaj u nás 😵 Veď to nevadí, že nie si mamina ešte, raz predsa budeš, nie? 😀

martinkaa
16. jan 2012

@mia258 dufam, ze budem 🙂

mia258
16. jan 2012

@martinkaa dlho už snažilkujete? 🙂

martinkaa
16. jan 2012

@mia258 snažíme sa od začiatku decembra, tak uvidíme....

cilicka22
16. jan 2012

@martinkaa aohj a vitaj medzi nami..budeme radi ked sa pridáš🙂

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@cilicka22 tak to ti zavidim, ze ti zle nebyvalo. mne aj pri Damianovi byvalo zle. sice som nevracala, ale nejedla som. no a teraz sice jem ale ma napina na vracanie. uplne mi prestalo chutit sladke. len maso by som jedla. dnes chcem zavolat porodnej asistentke, ze kedy mozem prist na prvu kontrolu.

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@mia258 tak to sa Mia pekne vysantila cez vikend 😀 mas akcne dievca. co si jedla pocas tehotenstva, ze je taka aktivna, sa priznaj 🙂 😉
predpokladam, ze mi bude byvat zle tak do nejakeho 15 tyzdna. teda ak ratam podla Damiana. Vtedy som strasne vela schudla a nakoniec som do porodu pribrala to co som schudla na zaciatku. Takze na konci tehu som mala prirastok vahy 1kg. bodaj by to aj teraz tak dopadlo 😀

priprajam fotku mafinov

cilicka22
16. jan 2012

@cestovatelkaandrea no tak to ti nezávidím..ja som to ozaj nepoznala..ale mala som práve opačné chute ako ty..maso som nemohla ani cítiť..ani sladké..len kyslé a gumených medvedíkov..a ovocie hlavne jablká..
tak nech dobre dopadne prvá kontrola.daj potom vedieť 🙂

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@saemi no to ti zavidim. aj ja by som to chcela. hlavne aby po mne v robote ludia nekukali, ze co sa deje, ked idem na WC castejsie ako obvykle 😀 ale tak ja tie prve tyzdne nejako prezijem a potom po prvom trimestri bude uz dobre.

cestovatelkaandrea
16. jan 2012

@cilicka22 dufam, ze ma zoberie skor ako v 8 tyzdni. cez vikend som troska spinila, tak sa jej chcem opytat, ci by ma neskontrolovala trocha skor ako v 8 tyzdni.

cilicka22
16. jan 2012

@cestovatelkaandrea jaj..dúfam že to nebude nič vážne..verím že nie..neboj..ale je ozaj lepšie nech ťa skorej prezrie..či je všetko v úplnom poriadku.. 😉

saemi
16. jan 2012

@cestovatelkaandrea jasné, to sa potom určite zlepší...

mia258
16. jan 2012

@martinkaa my tak pozvoľna od novembra, držím vám palce, nech vám to vyjde čím skôr 😵

@cestovatelkaandrea že čo som jedla cez tehu? Prvé týždne nič, lebo som zvracala. A potom infúzie, lebo som bola v nemocke. Mňam mňam 😀 😀

martinkaa
16. jan 2012

@mia258 Ďakujeme 🙂 dúfam, že nebudeme dlho čakať 🙂

mia258
16. jan 2012

@martinkaa to dúfam aj ja, síce som nečakala, že to vyjde hneď na prvý krát, ale... nechcem čakať príliš dlho ako niektoré mamičky 😒

saemi
16. jan 2012

baby mám asi nejakú infekciu alebo čo na bradavke, resp.dvorci... mám tam taký červený fľak a svrbí to občas štípe... mali ste to? čo s tým?

martinkaa
16. jan 2012

@mia258 ani ja nechcem čakať dlho, ale to nikto neovplyvní, to je v Božích rukách

jarkam2
16. jan 2012

@saemi mne na to pomohla lanolínová masť (od MULTI-MAM). Síce sa mi to párkrát vrátilo, ale vždy po tejto mastičke sa to zahojilo.