icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

saemi
16. jan 2012

@jarkam2 mám ju aj ja, natieram si to... a z čoho to je tá mykóza?

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@mia258 fuu, tak to ja sa aspon dokazem donutit najest ale ty si to mala divoke. toto by som nechcela absolvovat. ja v podstate ani nevraciam, len mi je stale na vracanie, takze robim kapra na suchu. a pritom niekedy je stokrat lepsie ked uz hodis sablu ako ked ta ma napinat dve hodiny v kuse. 😝 len moje telo zvracia iba vo velmi vaznych situaciach, len tak zo seba stravu nevyvratim, takze mi je stale len tazko a na davenie.

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@cilicka22 vcera mi nedvihala telefon porodna sestra, tak ak nezdvihne dnes, tak jej napisem odkaz na jej internetovu stranku a tam to ma hned v databaze.

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@saemi ja som mala popraskane bradavky a davala som si na to kalciovu masticku. u nas v NL to volaju Bepanthen. Velmi mi to pomohlo. Ale na SR to je klasicka kalciovka. Ak by ti ta prva masticka nepomohla, tak skus. Calciova mast lieci dobre rany na pokozke.
Ak je to nejaka infekcia, tak by si si mala na to vypytat nieco v lekarni. Viem ze to tu maminy spominaju v inych temach, ale presny nazov tejto vodicky na infekcie si nepamatam.

cilicka22
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea no skús snad sa ti skor ozve..ked to uvidím v databáze..lebo je umenie sa doktorom celkovo dovolať..

saemi
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea kúpila som kalciovku

cilicka22
17. jan 2012

saemi@ahoj tak ako už je lepšie 😉

mia258
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea ani ja som to nechcela 😅 No čo už, dúfam, že ak bude druhé, bude to lepšie 🙂 Aj keď potom, ku koncu som už neležala v nemocnici, tak som jedlo všetko možné, jedno cez druhé bez rozdielu 😀

svetlankat
17. jan 2012

@saemi kludne to ukaz laktacnej, tu unas na to laktacna dava masticku urobenu v lekarni s trojitym ucinkom, inac kludne mozes pouzit aj canesten masticku, vobec sa neboj toho co je na pribalovom letaku, len pred kojenim musis bradavku oplachnut.Mykoza sa vytvori z mliecka, staci mala prasklinka ktora sa zapali a kedze je tam mliecko,vlhke prostredie, problem je na svete. Len to treba riesit cim skor, lebo sa to moze zhorsit a prejst do bolesti pri kojeni. To bol moj pripad. Drzim paste

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@cilicka22 no ved to. idem pisat ked pridem domov. z roboty sa na ich databazu moc hlasit nechcem, lebo zatial v robote nevedia.

cilicka22
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea aha..no ved jasné..a čo nevoľnosti už lepšie..

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@saemi no dufam, ze ti to aj rychlo prejde 😉

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@cilicka22 no teraz ok, len rano je to na ho.... trocha mi bolo zle pred soferovanim. som soferovala od 12.00-13.30 ale pocas jazdy to uz bolo ok.
a vy co dnes porabate? este stale mate vela snehu?

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@mia258 no to dufam, ze u teba bude druhe lepsie,lebo u mna je to troska naopak 😅
kolko ze si vlastne bola v nemocnici? z toho co citam, asi riadne dlho.

cilicka22
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea ozaj a ako často sú u vás robené kontroly..či to je indviduálne..či je to tak približne ako tu..ozaj a bola si pri malom aj na 3D sone..

cilicka22
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea som celkom rada že som tieto ranné nevoľnosti nepoznala..podla toho čo čítam a počujem 😀 😀 no malý mi akurát spinká..sme boli dnes nakupovať nové stoličky do kuchyne a skrinu drobcovi do izbičky..tak sme ho unavili..si v obchode behal ako doma..potom si v dets.kutiku kreslil..sa mu páčilo..aspon tam nič nerozbil to je najdoležitejšie 😀 😀
no snehu tu máme stále dosť a každý den nám niaky nový naváľa..ani kočíkom sa riadne nedá ísť..chodíky niesu riadne odhrnuté..tak je to na ruky väčší zaberák ako posilka 😀 😀

cestovatelkaandrea
17. jan 2012

@cilicka22 tak sa drobec unavil pri nakupvani. aspon si mozes oddychnut pocas dna. kolko ti vlastne spava pocas dna? Damian v jeho veku zacinal strajkovat s dennym spankom a nie vzdy zaspal cez obed.

cilicka22
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea no to áno aj mi občas máme také dni ked nechce spinkať..javí sa ako keby mu spánok nechýbal..a potom večer už odpadáva od unavy...tak si vždy na druhý den rozmyslí či pojde poobede spinkať..no ak kedy niekedy hodinku a pol niekedy dve..ako sa mu chce..a hlavne ako mu dajú vyspať naši susedia.. ☹
a tebe malý už poobede nespinká..

saemi
17. jan 2012

@svetlankat ahoj, no ja to nemám akej laktačnej ukázať... čo bola u nás laktačná tak je z Levíc a to je od nás 25km... tak to asi nič... v lekárni mi dali kalciovú masť... že canesten by na bradavky nedávala.... tak ja neviem... uvidím vyskúšam....

saemi
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea no dúfam aj ja...

svetlankat
17. jan 2012

@saemi canesten urcite mozes, ten je urceny presne na mykozy, len sa musi pred kojenim zmit, calciova na mykozu nepomoze, pokial je to naozaj mykoza

saemi
17. jan 2012

@svetlankat no ved práveže neviem čo to je... ako to zistím?

saemi
17. jan 2012

@svetlankat dík, skúsim ten obklad z vreciek čierneho čaju... a ked tak zajtra kúpim tú genciánovú violeť

svetlankat
17. jan 2012

@saemi verim ze pomoze, mykoza zvykne byt pri kojeni bolestiva, ja som pri kojeni plakala tak to bolelo

saemi
17. jan 2012

@svetlankat mna nebolí nič... mám len taký červený fliačik a svrbí to.... ja si skôr myslím že to mám vycucané od malej

mia258
17. jan 2012

@cestovatelkaandrea dokopy vlastne asi 2 mesiace 😒 Vôbec som nepriberala, len chudla, ešte aj na konci 4. mesiaca som vyzerala akoby som ani tehu nebola...
Ale chcem sa tomu teraz vyhnúť, mať čo najviac pohodové tehotenstvo a užívať si to 🙂

svetlankat
17. jan 2012

@saemi ved uvidis,hadam to skoro prejde. To je dobre, ze ta to neobmedzuje pri kojeni.

saemi
17. jan 2012

@svetlankat no som zvedavá

saemi
17. jan 2012

to čo sa zasa deje? detičky po očkovaní zomierajú... mi ideme zač.feb. na trojmesačnú... ja sa tak bojím...