Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi to si sa kde docitala o tom ockovani? zaujimalo by ma to.
@cestovatelkaandrea ja za celé tehu som pribrala pár kíl tak v norme a po príchode domov z nemocnice... 🙄 🙄 Som jedla buď vkuse všetko čo nezjedlo mňa, alebo celý deň nič a večer 2 tabuľky čokolády a šla som spať 😀
Čo robíte doma? 🙂
Mm aj s mojou rodinou vzal Miu do mesta sa prejsť, objaviť niečo nové. Sme hore už pred šiestou, zívam každých 5 minút 😔 Malá akurát zaspala po príchode domov, tak si môžem kľudne dovariť obed.
Včera som normálne dostávala infarkt. Viete čo urobila?? Bola som v kuchyni, Mia v obývačke. Ale máme tieto dve miestnosti prepojené. Hovorím mame a sestre nech na ňu dávajú pozor, kým pripravím jedlo, lebo určite niečo vytiahne/poláme/vysype. A po pár minútach len ticho 😕 Pýtam sa Mii čo robí a počujem niečo spadnúť na zem. Tak idem rýchlo pozrieť čo zas urobila a ona normálne liezla na takú vysokú knihovničku, čo má poličky!!! 😨 Už sa normálne vyšplhala na prvú a dvíhala nožku na ďalšiu, akoby liezla po rebríku! 🙄 🙄 Ešte že spadla kniha, jasné, že rodina bola úplne mimo 🙄
@mia258 ja som pribrala iba 1kg. 😀
inak som teraz doma, lebo Damian je chory. ma chripku a teplotuje. doobeda bol manzel doma a teraz som ja. ale aj ja sa citim na h... takze rozmzslam, ci si nedat preventivne homeopatika na chripku.
ty mas doma riadne sidlo. taketo kusky Damian nikdy nerobil.
@cestovatelkaandrea ved tu na MK... ty to nevieš? pozri si fotoblog katrenka... jej malý drobček zomrel 6.1.
@cestovatelkaandrea a ešte aj grenka o tom píše
@saemi nevedela som o tom. ja zas po MK tolko nebrazdim. ale precitam si to.
@cestovatelkaandrea prečítaj... ja ked som si pozerala fotky jej malého Maroška tak som revala ako blázon... hrozné... ja si to ani predstaviť neviem...
@saemi hlavne klud. nevies co presne bolo za tym. mozno ta kombinacia vakciny a antibiotik dokopy. neviem. ja som sa na tuto temu o ockovaniach rozpravala s doktorkou a ona mi povedala, ze sa vzdy po ockovani prejavi choroba, ktora v tele jednoducho uz je. ja som sa bala takto ockovania v 14. mesiaci kvoli autizmu.
@cestovatelkaandrea ty si snom každej tehu ženy 😀 😀
Chúďatko, dúfam, že sa z toho rýchlo dostane ☹ Žeby si to nachytala od neho?? Daj niečo preventívne, pi teplý čaj, neviem či sa v tehu môže zázvor?? Ten je na chrípku úplne skvelý! 🙂
Ja sa normálne bojím toho, čo bude robiť, keď bude staršia 😨 Keď bude mať také tri roky? Päť? To už asi vyhodí dom do vzduchu 😅
@cestovatelkaandrea no že dostal teplotu, kašel soplíky a na pohotovosti mu dali antibiotika...
a potom sa mu vyhádzali nejaké fľaky po celom tele
@mia258 aj ja dufam, ze mu to rychlo prejde. kupila som oscillococcinum a to je na chripku super vec. homeopatika, ktore ma vzdy postavili za dva dni na nohy. tak dufam, ze aj jeho.
@saemi fuha, normalne som pri tom revala, je to hrozne, nechcem si to predstavit ani v zlom sne
@cestovatelkaandrea skore uzdravenie, inac my sme mali dost zlu reakciu na to MMR ockovanie, az som sa bala, ale preslo to
@saemi no ved to kombinacia ockovanie a antibiotika nie je dobra. nam nikdy nedavali po ockovani antibiotika aj ked drobec kaslal, soplil a teplotoval. jedine od teploty dostaval paralen. a po dvoch dnoch to bolo lepsie.
@svetlankat aj my, presne dva tyzdne po ockovani, teploty ako slak a vysev po tele. tiez mi to nebolo jedno. a dik, dufam, ze sa drobec skoro uzdravi, len aby som to ja od neho neschytala, lebo teraz je dost dolezite obdobie pre babatko v brusku
@svetlankat no veru smutné
@cestovatelkaandrea vidíš ja neviem čo tí lekári nič nevedia???
@saemi dnes je to tak, ze co si nepozistujes, tak nevies. niekedy jednoducho aj ja zasnem nad tym co dokazu lekari dorobit.
@cestovatelkaandrea u nas tiez a k tomu aj neskutocne nechutenstvo, mala mi nic ale vobec nic nejedla styri neskutocne dni, tak som sa bala, myslienky vselijake
@cestovatelkaandrea nasa dr antibiotika nedava vobec 😀 ona je iny extrem.
@svetlankat aj nas doktor iba vo vynimocnych pripadoch. vela veci nechava na matku prirodu.
@svetlankat mne vtedy pil iba mliecko a papal ovocie. teplu veceru som vtedy do neho nedostala. a este keksiky ako tak jedol. ale tak tento problem sme mali takmer po kazdom ockovani od 5 mesiaca.
@cestovatelkaandrea veru, skôr uškodiť ako pomocť
@cestovatelkaandrea homeopatika sú lepšie ako všetky atb a lieky dokopy 😉 Ja v prvom rade skúšam prírodné formy - čaje, zabaliť sa do deky, čo najmenej fyzickej námahy, med, citrón, vitamín C a veľa veľa tekutín.
@mia258 no uz mu ich davam od vcera poobedia, tak dufam, ze uz dnes zacnu zaberat, lebo mal opat v noci strasne vysoku teplotu. chudatko moje tolko kasle, ze mi je ho luto. dnes som s nim doma cely den ja. Akurat pozera rozpravku Wall-E. Momentalne jeho oblubena 😀
@saemi veru pekne lehatko 😉
@cestovatelkaandrea to áno. a ked som videla to video k tomu ako to pekne vaje ako lístok

@mia258 ja som tiez bola strasne chuda, ale nemocnici som sa vyhla. doteraz som schudla uz 2 kg. tak uvidim, ci sa historia zopakuje 😀