Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea nie nepríde... ona nie je od nás... ešte uvidím čo dnes skúsim kúpiť dnes ten canesten... nájdem to video a hodím link
@saemi fakt pekne, aj mne sa to lubi.
@cestovatelkaandrea super to je... lenže Miuška ani v hojdačke nechce byť...kto vie či tu by sa jej páčilo
Miuška ešte zaspinkala... lebo od 3h rána sa len pučila... bolelo ju bruško, ale neplakala... ráno som jej musela dať rektálku a pomohlo...
@saemi fuu tak aspon ze jej to takto preslo a neplakala. este sa jej to vracia casto, ze ma problemy s prdikmy?
@cestovatelkaandrea no musíme cvičiť a masírovať každý deň, prdíky ju trápia... ani na široko ju nebalím....vadí jej to... potom nemôže prdkať dobre a kopať si nožičkami...
@cestovatelkaandrea ako mu je? Už lepšie? Teplota trošku zliezla??
Ja sa bojím toho, že Mia mi tu na SR ochorie, kde nemáme ani svoju lekárku 😒
@saemi tak to mas vesele. dufam, ze sa to uz po 3 mesiaci zlepsi. hlavne je, ze masaze pomahaju. inak ani my sme nasiroko nebalili. tu v NL to nerobia a deti nemaju tolko problemov s klbikmi ako deti na SR.
@mia258 Damianovi je uz asi tak o 30% lepsie ako vcera. hlavne nie je taky placlivy . Teplota uz nie je taka vysoka. Trocha zvysena ale da sa to zvladnut. teraz sme spali obaja spolu dve hodiny. babatko v brusku to asi potrebovalo 😀 😀 neboj Miu by ti osetrili vsade, ved mate karticku europskeho poistenia.
My mame iny zazitok. Mamina ked tu bola tak ochorela. Vsetko platila aj ked mala karticku s tym, ze na SR jej to potom preplatia. Zaplatila tu takmer 60 euro. Ked dala papier od doktora a recepty v poistovni po mesiaci jej preplatili smiesne 3 eura. Nenasralo by ta to?
@cestovatelkaandrea no ved ja viem že sa to inde nebalí... ved dúfam že po 3,mes. sa to už upraví. lebo aj v noci každé 2h papá. pridala som nové fotky malej... si pozri ak chceš.
@saemi kukla som niektore, vsetky som nestihla ale Mia je strasne zlatucka. Pekne vam pribera. 😉 Ako sa dnes mate? My sme boli v noci casto hore. Sice Damianovi klesla teplota ale strasne vela kasle. Az ho dusi z kasla.
@cestovatelkaandrea ahoj, a čo je chorý??? mi sme spali fajn ale každé 2h papáme... máme sa fajn. išla práve s manželom von... no to teda priberá a to ju len kojím, bucko náš 🙂
@cestovatelkaandrea tie homeopatika sú aj od kašľu? Ako mu je, už lepšie? Kašle len v noci či aj cez deň?? 😒
@saemi drobec ma chripku. od stredy je doma. dva dni teplotoval, a strasne soplikoval a kaslal. uz mu ostal len ten soplik a kasel. vyzera omnoho lepsie ale este nie je uplne fit. a prave kvoli tomu kaslu sme boli hore celu noc. vzdy ked sa skotulal z vankusa dole, tak zacal kaslat, co mu sopliky stekali dole do hrdla.
@cestovatelkaandrea drobček malý. aj mu lieky dávaš?
@mia258 neviem, maju liecit priznaky chripky. po dvoch dnoch vyzera omnoho lepsie. uz ani neteplotuje. len ked mu stecu sopliky do hrdla, tak strasne kasle. dnes rano dostal poslednu davku tych homeopatik, tak teraz mu mozeme davat do poriadku ten kasel so soplikmi. mam doma sirup na ovolnenie takeho zahlieneho kaslu, len som mu ho nechcela davat spolu s tymi homeopatikami. tak som pockala dodnes. inak kasle aj cez den aj v noci.
@saemi davala som mu paralen a tie homeopatika. volaju sa Oscillococcinum. su to speci homeopatika na chripku a mne vzdy pomohli, tak som mu ich davala do cajiku.
@cestovatelkaandrea áno viem. to sú dobré homeopatiká
Ahojte 😵
Kde ste všetky? Užívate si slniečko? 🙂 U nás je vonku krásne počasie, včera aj dnes, určite aspoň pol dňa strávime vonku.
Včera sme boli na oslave, jedna známa oslavovala okrúhle výročie. Mia na seba samozrejme pritiahla všetku pozornosť, normálne sa vyžíva v tom, keď sa jej venuje čo najviac ľudí a obdivujú ju 😀 Musím na ňu dávať pozor, aby jej príliš nestúplo sebavedomie a nebola namyslená 😅
@cestovatelkaandrea ako malý?? Prešla už teplota, aj kašeľ a soplíky? Zabrali homeopatiká?
@mia258 ahoj, my sme sa boli sankovat, mala spinka, tak oddychujem, asi pojdem urobit puding
@mia258 ale naprd. v sobotu vecer drobcovi prepukla usna infekcia. asi mu tak nadcha prerazila do usiek a ma tam teraz zapal. od soboty mu kvapkame antibiotika do usiek, tak dufam, ze do stredy to prejde. ak nie, tak musime ist opat k doktorke. dnes v noci mu vybehla opat teplota, ale ked ho doki skontrolovala, tak vravela, ze je to len to usko. tak som trocha uz aj zufala, lebo od stredy je stale doma a nevyzera moc lepsie, az na ten kasel, ktory povolil.
@svetlankat aj my si ešte užívame sneh kým sme tu na Slovensku, ale posledné dva dni sa už všetko topí, takže akurát odídeme po blate 😀
@cestovatelkaandrea to u detí zvykne prejsť do ušiek, švagrinín malý to mal stále, stačilo že dostal nádchu a hneď mal zápal uška 😒 Dúfam, že nebudete musieť kvôli tomu ísť až do nemocnice, pozdrav drobca, nech sa čím skôr vylieči ☹
@cestovatelkaandrea juj skore uzdravenie, nech to mate cim skor zasebou
@mia258 veruze sa topi, bud nech je bielo alebo sucho, nic medzi 😀 😀 😀 😀 😀
@mia258 no praveze my sme uz minuly rok boli kvoli tomu v nemocnici. drobcovi do usiek take malicke dvojmilimetrove trubicky aby sa mu uska prirodzene ventilovali. potom mu este kvoli tomu vyberali nosnu mandlu a aj krcne. takze sme dufali, ze uz budeme mat po infekciach. od maja doteraz nemal ziadnu. to je aj tak pokrok. okolo obeda mi volal manzel do prace, ze drobcovi sa to zase spustilo z uska a teplotuje. takze zajtra som s nim opat doma.
@svetlankat dakuje, len keby sa to tak dlho netahalo. dost ho to pobolieva. radsej by som to zobrala na seba 😒
@svetlankat
@mia258 baby ja vam ten sneh zavidim. my tu mame "krasnu" jar. prsi ako besne uz asi tyzden a bolo okolo 8 stupnov. dnes konecne vyslo slniecko ale len na chvilu a je okolo 5 stupnov. sneh som tu zatial nevidela tuto zimu. hlavne ze predpovede na zimu boli strasidelne. kopec snehu a zima ako v ruskom filme. len zabudli upresnit, ze v Holandsku to na 100% nebude.
@cestovatelkaandrea my sme mali dnes tiez slniecko, riadna dzaba vsade, to nemam rada.
@svetlankat ja som za to sucho, dúfam, že vo FR nás bude čakať krásne slnečné počasie, bez akýchkoľvek bielych studených vecí 😀 @cestovatelkaandrea ty nemáš čo závidieť, síce dážď nemusím tiež, ale je to aspoň náznak teplého počasia 😅
Aspoň, že si môžeš vziať voľno z práce, určite sa z toho rýchlo dostane, neboj. A atb by mali čím skôr zabrať 😉
@mia258 dnes je uz drobcek prvy krat v skolke. vcera uz poobede vyzeral dobre a aj v noci neteplotoval. v skolke sme im zakazali ho brat von a nech ho nechaju spat kolko chce ak bude unaveny. aspon na pol dna nech je medzi detmi, lebo doma mu bolo uz strasne dlho. aj ja si hovorim, ze atb uz zacinaju asi fungovat.

@saemi a laktacna k tebe pride opat alebo nie? ak ti to neprechadza ja by som sla za lekarkou. mozno to bude uplne nieco ine ako si my myslime.
inak ak mozes hodit sem link na to video na to lehatko bolo by to super. kukla by som aj ja.