icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@mia258 ja som tiez bola strasne chuda, ale nemocnici som sa vyhla. doteraz som schudla uz 2 kg. tak uvidim, ci sa historia zopakuje 😀

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@saemi to si sa kde docitala o tom ockovani? zaujimalo by ma to.

mia258
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea ja za celé tehu som pribrala pár kíl tak v norme a po príchode domov z nemocnice... 🙄 🙄 Som jedla buď vkuse všetko čo nezjedlo mňa, alebo celý deň nič a večer 2 tabuľky čokolády a šla som spať 😀

Čo robíte doma? 🙂
Mm aj s mojou rodinou vzal Miu do mesta sa prejsť, objaviť niečo nové. Sme hore už pred šiestou, zívam každých 5 minút 😔 Malá akurát zaspala po príchode domov, tak si môžem kľudne dovariť obed.
Včera som normálne dostávala infarkt. Viete čo urobila?? Bola som v kuchyni, Mia v obývačke. Ale máme tieto dve miestnosti prepojené. Hovorím mame a sestre nech na ňu dávajú pozor, kým pripravím jedlo, lebo určite niečo vytiahne/poláme/vysype. A po pár minútach len ticho 😕 Pýtam sa Mii čo robí a počujem niečo spadnúť na zem. Tak idem rýchlo pozrieť čo zas urobila a ona normálne liezla na takú vysokú knihovničku, čo má poličky!!! 😨 Už sa normálne vyšplhala na prvú a dvíhala nožku na ďalšiu, akoby liezla po rebríku! 🙄 🙄 Ešte že spadla kniha, jasné, že rodina bola úplne mimo 🙄

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@mia258 ja som pribrala iba 1kg. 😀
inak som teraz doma, lebo Damian je chory. ma chripku a teplotuje. doobeda bol manzel doma a teraz som ja. ale aj ja sa citim na h... takze rozmzslam, ci si nedat preventivne homeopatika na chripku.
ty mas doma riadne sidlo. taketo kusky Damian nikdy nerobil.

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea ved tu na MK... ty to nevieš? pozri si fotoblog katrenka... jej malý drobček zomrel 6.1.

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea a ešte aj grenka o tom píše

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@saemi nevedela som o tom. ja zas po MK tolko nebrazdim. ale precitam si to.

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea prečítaj... ja ked som si pozerala fotky jej malého Maroška tak som revala ako blázon... hrozné... ja si to ani predstaviť neviem...

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@saemi hlavne klud. nevies co presne bolo za tym. mozno ta kombinacia vakciny a antibiotik dokopy. neviem. ja som sa na tuto temu o ockovaniach rozpravala s doktorkou a ona mi povedala, ze sa vzdy po ockovani prejavi choroba, ktora v tele jednoducho uz je. ja som sa bala takto ockovania v 14. mesiaci kvoli autizmu.

mia258
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea ty si snom každej tehu ženy 😀 😀
Chúďatko, dúfam, že sa z toho rýchlo dostane ☹ Žeby si to nachytala od neho?? Daj niečo preventívne, pi teplý čaj, neviem či sa v tehu môže zázvor?? Ten je na chrípku úplne skvelý! 🙂
Ja sa normálne bojím toho, čo bude robiť, keď bude staršia 😨 Keď bude mať také tri roky? Päť? To už asi vyhodí dom do vzduchu 😅

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea no že dostal teplotu, kašel soplíky a na pohotovosti mu dali antibiotika...
a potom sa mu vyhádzali nejaké fľaky po celom tele

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@mia258 aj ja dufam, ze mu to rychlo prejde. kupila som oscillococcinum a to je na chripku super vec. homeopatika, ktore ma vzdy postavili za dva dni na nohy. tak dufam, ze aj jeho.

svetlankat
18. jan 2012

@saemi fuha, normalne som pri tom revala, je to hrozne, nechcem si to predstavit ani v zlom sne
@cestovatelkaandrea skore uzdravenie, inac my sme mali dost zlu reakciu na to MMR ockovanie, az som sa bala, ale preslo to

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@saemi no ved to kombinacia ockovanie a antibiotika nie je dobra. nam nikdy nedavali po ockovani antibiotika aj ked drobec kaslal, soplil a teplotoval. jedine od teploty dostaval paralen. a po dvoch dnoch to bolo lepsie.

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@svetlankat aj my, presne dva tyzdne po ockovani, teploty ako slak a vysev po tele. tiez mi to nebolo jedno. a dik, dufam, ze sa drobec skoro uzdravi, len aby som to ja od neho neschytala, lebo teraz je dost dolezite obdobie pre babatko v brusku

saemi
18. jan 2012

@svetlankat no veru smutné

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea vidíš ja neviem čo tí lekári nič nevedia???

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@saemi dnes je to tak, ze co si nepozistujes, tak nevies. niekedy jednoducho aj ja zasnem nad tym co dokazu lekari dorobit.

svetlankat
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea u nas tiez a k tomu aj neskutocne nechutenstvo, mala mi nic ale vobec nic nejedla styri neskutocne dni, tak som sa bala, myslienky vselijake

svetlankat
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea nasa dr antibiotika nedava vobec 😀 ona je iny extrem.

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@svetlankat aj nas doktor iba vo vynimocnych pripadoch. vela veci nechava na matku prirodu.

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@svetlankat mne vtedy pil iba mliecko a papal ovocie. teplu veceru som vtedy do neho nedostala. a este keksiky ako tak jedol. ale tak tento problem sme mali takmer po kazdom ockovani od 5 mesiaca.

saemi
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea veru, skôr uškodiť ako pomocť

mia258
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea homeopatika sú lepšie ako všetky atb a lieky dokopy 😉 Ja v prvom rade skúšam prírodné formy - čaje, zabaliť sa do deky, čo najmenej fyzickej námahy, med, citrón, vitamín C a veľa veľa tekutín.

saemi
18. jan 2012

toto lehátko nemá chybu... len keby nebolo také drahé... ale keby viem, že v ňom Miuška bude chcieť byť tak by som investovala...

jarkam2
18. jan 2012

@saemi nemôže byť od slín?

cestovatelkaandrea
19. jan 2012

@mia258 no uz mu ich davam od vcera poobedia, tak dufam, ze uz dnes zacnu zaberat, lebo mal opat v noci strasne vysoku teplotu. chudatko moje tolko kasle, ze mi je ho luto. dnes som s nim doma cely den ja. Akurat pozera rozpravku Wall-E. Momentalne jeho oblubena 😀

cestovatelkaandrea
19. jan 2012

@saemi veru pekne lehatko 😉

saemi
19. jan 2012

@jarkam2 ja neviem. ale stále ma to svrbí. mám to také červené ako fľak... a troska opuchnutné... lebo malá stále by bola na prse tak to môže byť také vycumľané... neviem ako sa prejavuje mykoza. lebo dávam si aj obklady z čierneho čaju, multi mam lanolín, kalcium a nič... ☹

saemi
19. jan 2012

@cestovatelkaandrea to áno. a ked som videla to video k tomu ako to pekne vaje ako lístok