Maminky z Rajky a okolia. Máte chuť si popísať?
Ahojte mile mamicky a tehulky s Rajky a okolia madarsko - slovenskych hranic. Ak mate zaujem povymienat si rady a popisat si, ozvite sa.
@39520 mi sme v podnajme zatial,,chceme si kupit vlastne,nevieš nam poradit ako vybavit uver? 😒
Tusim sa da cez madarsku banku normalne vybavit, alebo cez slovensku banku zobrat americku hypoteku - zalozit nehnutelnost na slovensku.
@macaobuchova Tusim sa da cez madarsku banku normalne vybavit, alebo cez slovensku banku zobrat americku hypoteku - zalozit nehnutelnost na slovensku.
Dievcata, ktore byvate v Rajke a cakate dievcatko, ak mate zaujem o dievcenske vecicky 0-1,5 roka, ozvite sa. Chcem sa ich uz zbavit, niektore su v super stave, ine nosenejsie. Ponukam za naozaj dobru cenu - 1/2/3/4 eura. Znacky rozne H&M, Next, George, C&A...Priznam, nechce sa mi to fotit, popisovat, davat na net. Ozvite sa, dohodneme stretko, urcite si nieco vyberiete.
Ahojte chodi sem ešte niekto ?? Ozvite sa
@somewhere_33 ahojte 🙂 teraz som nasla tuto temu 🙂 my byvame v Rajke uz 4 roky v domceku. Mame 6 mesacneho synceka 🙂
Ahoj to je super 🙂 moc uz na net nestiham chodit ale mohli by sme sa stretnut ak by ste mali cas nasa malinka by sa potesila novemu kamaratovi 🙂
@adrianas ahoj ak mas este tie vecicky daj vediet přišla by som ich pozret 🙂
@zuzkakorienok / takze este raz ta odpoved bola pře teba 🙂
@somewhere_33 Ahoj, napisla som ti na IP.
Ahojte susedky, aj my sa sťahujeme do Rajky toto leto, teraz akurát staviame tiež v "Raji" 🙂. Mám dvoch chlapcov (4 roky a 1,5 rôčka), tak budem rada, ak sa spoznáme a ja si budem môcť s niekým pokecať a aj detičky sa nám pohrajú. Už sa teším. Ako budete riešiť škôlku? Ja zatiaľ uvažujem o Rusovciach. Má niekto dieťatko v škôlke v Rajke?
ahojte... ta skolka aj mna zaujima...my sice este nestaviame,ale na jar asi zacneme,mame tam kupeny pozemok 🙂 chodia tam niekomu deticko do skolky??myslim,ze by tam mala byt slovenska skolka...
Mne odporucili skolku v cunove lebo ta v rajke je uz spoplatnena 150€ toto si pre istotu ešte overte lebo to mám z druhej ruky 🙂
@somewhere_33 ďakujem za info, skúsim sa tam pozrieť (do Čunova). tiež som niekde čítala, že v rajke sa platí. Pokiaľ si tú škôlku v Čunove chvália, bolo by to dobré.
@proudmummy veru treba sa tam priamo spytat, pre mna to ešte neni aktualne, moja má len 7 m ale vsak za opytanie nic nedas🙂
Ahojte, my začíname stavať v Rajke, synček ma 2 roky...má niekto bližšiu skúsenosť so škôlkou v Rajke. Rozmýšľame či to riešiť Rusoveckou škôlkou, alebo tou v Rajke. Každé presnejšie info poteší 🙂
@aliia ahoj, tak to je rovnako starý ako môj mladší huncút (a tiež budeme v Rajke) . Veľa sa teraz touto témou zaoberám a priznám sa, sama stále neviem. Myslím, že dať si prihlášky do okolitých škôlok a jednoducho čakať, kam vás vezmú, lebo detičiek je všade veľa a kapacity sú plne vyťažené. Pod 3 roky je to však nepravdepodobné, že ho vezmú . Mne by neprekážala ani škôlka v Rajke (i tak je lacnejšia, než súkromná v BA), len potom treba uvažovať nad nadväznosťou na ZŠ (ja mám dve deti a voziť jedno do jednej škôlky a druhé zas niekde inde na ZŠ mi pripadá nepraktické, takže tým pádom sa výber zužuje na Jarovce a Rusovce 😉 .
@proudmummy urcite si treba tieto veci zvazit a premysliet aby si si neusila na seba bic 😉
@mirka285 veď to...výber škôlky je veľká dilema 🙂
ahojte maminky, sice ani ja ani mm nevieme po madarsky tiez planujeme kupit domcek v rajke 🙂 mame 2 rocneho chlapceka no kym sa prestahujeme uz bude mat skoro 3 a tak rozmyslame ako poriesit skolku. ake mate skusenosti so skolkou priamo v rajke? a v cunove? a je v rajke pre deti nejake ihrisko ci ine aktivity (nebodaj materske centrum 🙂 )? dakujem za kazde info 😀
este ma napadlo...ako je to s poistenim, zasielanim posty atd. nie je jednoduchsie ponechat si trvale bydlisko napr. u rodicov na slovensku?
Achojte maminky 🙂 Som tu novacik a zatial ani nebyvame v Rajke no uz dost dlhu dobu zvazujeme kupu bytu/domu v HU. Priatel sice nevie ani ceknut po madarsky no ja som madarskej narodnosti a celkom by som bola rada ak by sa nam podarilo najst pekny domcek tam. Momentalne byvame v BA v byte no casom by sme chceli rodinu no a pre mna ako dievca z dediny nie je moc snom vychovavat svoje dieta v meste. Ja viem je tu vsetko hlavne blízko praca a skolky no aj tak som trocha proti. Pre vyriesenie problemu so skolkou som sa chcela na vas obratit aj s otázkou ci je v Rajke sukromna skolka alebo jaslicky. Vie niekto z vas o niecom takom?
dakujem za odpoved 🙂 Ajka
ahojte my byvame v dunakiliti a hladame pre moju dcerku kamosku ...............aj na kocikovanie a kecanie..........sme pojazdne takze nie je problem,..............najdeme niekoho?
Ahojte baby.My byvame uz cca pol roka v Mosoni.ako sa vam paci v Madarsku?
Ahojte, škoda, že už nikto nepíše. Ja len uvažujem o sťahovaní do Rajky, ale trochu sa bojím izolovanosti a samoty...no za tú cenu nič podobné v Bratislave nedostať. Veľká dilema.
@marta_zkarlovky my sme tu stastni, pre deti je to super, nikto nas nerusi, hlucni susedia atd. A na autobuse ci aute si za 20 m v auparku, dufam ze som ta povzbudila. 🙂
Ďakujem pekne za odpoveď 🙂 Rozhodla som sa už v októbri pre Rajku. Komplikuje sa mi úver, ale snáď to zvládnem. Držte palce...

@macaobuchova kupili sme si tu bytik. Velmi sa nam tu paci, uz by som spat do BA nesla byvat. Aj ta doprava je super, aj ludia, klud...