icon

Maminky z Rajky a okolia. Máte chuť si popísať?

somewhere_33
10. feb 2011

Ahojte mile mamicky a tehulky s Rajky a okolia madarsko - slovenskych hranic. Ak mate zaujem povymienat si rady a popisat si, ozvite sa.

39520
22. jún 2011

@macaobuchova kupili sme si tu bytik. Velmi sa nam tu paci, uz by som spat do BA nesla byvat. Aj ta doprava je super, aj ludia, klud...

macaobuchova
22. jún 2011

@39520 mi sme v podnajme zatial,,chceme si kupit vlastne,nevieš nam poradit ako vybavit uver? 😒

39520
23. jún 2011

Tusim sa da cez madarsku banku normalne vybavit, alebo cez slovensku banku zobrat americku hypoteku - zalozit nehnutelnost na slovensku.

39520
23. jún 2011

@macaobuchova Tusim sa da cez madarsku banku normalne vybavit, alebo cez slovensku banku zobrat americku hypoteku - zalozit nehnutelnost na slovensku.

adrianas
13. júl 2011

Dievcata, ktore byvate v Rajke a cakate dievcatko, ak mate zaujem o dievcenske vecicky 0-1,5 roka, ozvite sa. Chcem sa ich uz zbavit, niektore su v super stave, ine nosenejsie. Ponukam za naozaj dobru cenu - 1/2/3/4 eura. Znacky rozne H&M, Next, George, C&A...Priznam, nechce sa mi to fotit, popisovat, davat na net. Ozvite sa, dohodneme stretko, urcite si nieco vyberiete.

somewhere_33
autor
30. nov 2011

Ahojte chodi sem ešte niekto ?? Ozvite sa

zuzkakorienok
18. dec 2011

@somewhere_33 ahojte 🙂 teraz som nasla tuto temu 🙂 my byvame v Rajke uz 4 roky v domceku. Mame 6 mesacneho synceka 🙂

somewhere_33
autor
10. jan 2012

Ahoj to je super 🙂 moc uz na net nestiham chodit ale mohli by sme sa stretnut ak by ste mali cas nasa malinka by sa potesila novemu kamaratovi 🙂

somewhere_33
autor
10. jan 2012

@adrianas ahoj ak mas este tie vecicky daj vediet přišla by som ich pozret 🙂

somewhere_33
autor
10. jan 2012

@zuzkakorienok / takze este raz ta odpoved bola pře teba 🙂

adrianas
13. jan 2012

@somewhere_33 Ahoj, napisla som ti na IP.

proudmummy
16. jan 2012

Ahojte susedky, aj my sa sťahujeme do Rajky toto leto, teraz akurát staviame tiež v "Raji" 🙂. Mám dvoch chlapcov (4 roky a 1,5 rôčka), tak budem rada, ak sa spoznáme a ja si budem môcť s niekým pokecať a aj detičky sa nám pohrajú. Už sa teším. Ako budete riešiť škôlku? Ja zatiaľ uvažujem o Rusovciach. Má niekto dieťatko v škôlke v Rajke?

mirka285
16. jan 2012

ahojte... ta skolka aj mna zaujima...my sice este nestaviame,ale na jar asi zacneme,mame tam kupeny pozemok 🙂 chodia tam niekomu deticko do skolky??myslim,ze by tam mala byt slovenska skolka...

somewhere_33
autor
17. jan 2012

Mne odporucili skolku v cunove lebo ta v rajke je uz spoplatnena 150€ toto si pre istotu ešte overte lebo to mám z druhej ruky 🙂

proudmummy
17. jan 2012

@somewhere_33 ďakujem za info, skúsim sa tam pozrieť (do Čunova). tiež som niekde čítala, že v rajke sa platí. Pokiaľ si tú škôlku v Čunove chvália, bolo by to dobré.

somewhere_33
autor
17. jan 2012

@proudmummy veru treba sa tam priamo spytat, pre mna to ešte neni aktualne, moja má len 7 m ale vsak za opytanie nic nedas🙂

aliia
3. feb 2012

Ahojte, my začíname stavať v Rajke, synček ma 2 roky...má niekto bližšiu skúsenosť so škôlkou v Rajke. Rozmýšľame či to riešiť Rusoveckou škôlkou, alebo tou v Rajke. Každé presnejšie info poteší 🙂

mirka285
4. feb 2012

@aliia ahoj,ja viem len tolko,ze za skolku v Rajke treba platit pokial nie ste zamestnani v MadARSKU...

aliia
25. feb 2012

@mirka285 ahoj, dakujem, prestudovala som 🙂

proudmummy
28. feb 2012

@aliia ahoj, tak to je rovnako starý ako môj mladší huncút (a tiež budeme v Rajke) . Veľa sa teraz touto témou zaoberám a priznám sa, sama stále neviem. Myslím, že dať si prihlášky do okolitých škôlok a jednoducho čakať, kam vás vezmú, lebo detičiek je všade veľa a kapacity sú plne vyťažené. Pod 3 roky je to však nepravdepodobné, že ho vezmú . Mne by neprekážala ani škôlka v Rajke (i tak je lacnejšia, než súkromná v BA), len potom treba uvažovať nad nadväznosťou na ZŠ (ja mám dve deti a voziť jedno do jednej škôlky a druhé zas niekde inde na ZŠ mi pripadá nepraktické, takže tým pádom sa výber zužuje na Jarovce a Rusovce 😉 .

mirka285
28. feb 2012

@proudmummy urcite si treba tieto veci zvazit a premysliet aby si si neusila na seba bic 😉

proudmummy
28. feb 2012

@mirka285 veď to...výber škôlky je veľká dilema 🙂

timea27
17. mar 2012

ahojte maminky, sice ani ja ani mm nevieme po madarsky tiez planujeme kupit domcek v rajke 🙂 mame 2 rocneho chlapceka no kym sa prestahujeme uz bude mat skoro 3 a tak rozmyslame ako poriesit skolku. ake mate skusenosti so skolkou priamo v rajke? a v cunove? a je v rajke pre deti nejake ihrisko ci ine aktivity (nebodaj materske centrum 🙂 )? dakujem za kazde info 😀
este ma napadlo...ako je to s poistenim, zasielanim posty atd. nie je jednoduchsie ponechat si trvale bydlisko napr. u rodicov na slovensku?

ajka8788
18. mar 2012

Achojte maminky 🙂 Som tu novacik a zatial ani nebyvame v Rajke no uz dost dlhu dobu zvazujeme kupu bytu/domu v HU. Priatel sice nevie ani ceknut po madarsky no ja som madarskej narodnosti a celkom by som bola rada ak by sa nam podarilo najst pekny domcek tam. Momentalne byvame v BA v byte no casom by sme chceli rodinu no a pre mna ako dievca z dediny nie je moc snom vychovavat svoje dieta v meste. Ja viem je tu vsetko hlavne blízko praca a skolky no aj tak som trocha proti. Pre vyriesenie problemu so skolkou som sa chcela na vas obratit aj s otázkou ci je v Rajke sukromna skolka alebo jaslicky. Vie niekto z vas o niecom takom?
dakujem za odpoved 🙂 Ajka

lucia1974
31. mar 2012

ahojte my byvame v dunakiliti a hladame pre moju dcerku kamosku ...............aj na kocikovanie a kecanie..........sme pojazdne takze nie je problem,..............najdeme niekoho?

11nika11
18. jún 2012

Ahojte baby.My byvame uz cca pol roka v Mosoni.ako sa vam paci v Madarsku?

marta_zkarlovky
20. sep 2012

Ahojte, škoda, že už nikto nepíše. Ja len uvažujem o sťahovaní do Rajky, ale trochu sa bojím izolovanosti a samoty...no za tú cenu nič podobné v Bratislave nedostať. Veľká dilema.

somewhere_33
autor
30. jan 2013

@marta_zkarlovky my sme tu stastni, pre deti je to super, nikto nas nerusi, hlucni susedia atd. A na autobuse ci aute si za 20 m v auparku, dufam ze som ta povzbudila. 🙂

marta_zkarlovky
2. feb 2013

Ďakujem pekne za odpoveď 🙂 Rozhodla som sa už v októbri pre Rajku. Komplikuje sa mi úver, ale snáď to zvládnem. Držte palce...